Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlarrrrrr hadi hedefleri eklemeyenler eklesin son mesajı favorime ekleyip haftaya cuma kimler hedefi tutturmuş kimler kıyısından köşesinden dönmüş bakacağız haydin haydin
Elinizi korkak alıştırmayin degilmi yazarhanim35 canim

Canım ben diyecektim panik atak diye şu an hayatında kötü bir dönem yaşıyorsun. Ondan böyle rahatsızlıkların olmuş olabilir.

çok sıkıldım kızlar ya işsizlikten 4 ayı geçti evdeyim bunaldım sıkıldım iş yok doğru düzgün. ne telefon çalıyor ne de ilan yayınlanıyor düzgün
Allah tez vakitte güzel bir iş nasip eder inşallah canım
Afiyet olsun kuzum sonuna kadar hak ettin kurabiyeleri
Çok şükür bu hafta da elfkkk ekürimle listeye girmişiz. Ekürim seni hiç göremiyorum. Bir sıkıntı yok değil mi? Kilo vermen de baya azaldı. Motivasyonun mu yok noldu?
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yupiiiiiiiii Darısı haftaya inşallah

Kahvaltı 09:30
Yarım simit
1 kupa çay

Ara öğün 10:30
Sade Türk kahvesi
Yarım kare beyaz çikolata (1 karenin yarısını yedim)

Öğle yemeği 12:30
1 kase ezogelin çorbası
4-5 yk et döner
1 su bardağı ayran

Akşam yemeği 19:00
1 tavuk döner dürüm
1 bardak ayran

Kızlar akşam yediğim döner beni acayip rahatsız etti, midem bulandı ve çoğunu çıkardım ( hala daha midem bulanıyor arada gidip kusuyorum

Su : 2 litre

Allah Allah tavuk bozukmuydu acaba geçmiş olsun canım.
Dürüm olmasa iyiymiş diyecektim ama zaten midemde bişey kalmamış.

Saol cnm

Hahah evet ben herhalde bütün hafta yemek yemeden su bile içsem 55 i göremem 9 nisanda

İnşallah canım benim saol :)

Bende 27 yaşındayım adım elif :) muhasebeciyim insan kaynakları uzmanıyım yazarım ama şuan çalışmıyorum iş bulamıyorum maalesef . Bekarım hayatım boyunca hep kilolu oldum. Benim de hedefim temmuza kadr 55 olmak :)

Butun karbonhidrati sabah almissin canim aksami cok guzel kapatmissin
Cumaya gore guzel canm, gecmis olsun tavuk bozuk muydu acaba ? Zaten midende birsey kalmamis

Canım ben diyecektim panik atak diye şu an hayatında kötü bir dönem yaşıyorsun. Ondan böyle rahatsızlıkların olmuş olabilir.
İlerlemeden atlatırım insAllah cnm aynen geçecek bugünlerde insAllah
merhabalar herkese
nasilsiniz iyisinizdir insallah?
baya uzun zaman olmus ben girmeyeli insallah eskilerden vardir birileri :)
Mrb cnm hg iyiyim şükür bugunumuze sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…