- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.641
hsb sagol bende iyim canim :)Mrb cnm hgiyiyim şükür bugunumuze sen nasılsın
Handandandan U UcanSupurge @Ucmelekannesi @bi prenses annesi @Pnrrr-20 nickleri hatirlayamadim yanlis cikiyor
Benim nick değişti cnm ondan çıkmıyorhsb sagol bende iyim canim :)
öylede hala demedin kimsin kimlerdensinBenim nick değişti cnm ondan çıkmıyor
Paylaşınca etiketlerim canım,sende beni etiketle.masal3487 ekürim memünü paylaştın mı sen ben mi göremedim
Bı prenses annesiyim canım orda nick çıkmayınca ondan alıntı yapmıştımöylede hala demedin kimsin kimlerdensin
allah iyiligini versin emi :) nasilsin bacim beben nasil büyüdümüBı prenses annesiyim canım orda nick çıkmayınca ondan alıntı yapmıştımartık bana uymuyordu nickim
Çok şükür canım valla idare ediyoruz büyüdü yaramazlıga başladı bile vala ömür törpüsü 9 aylık olacak az kaldı senin nasıl gidiyor bayadir yoktunallah iyiligini versin emi :) nasilsin bacim beben nasil büyüdümü
masallah sübhanallah yavruya :) is güc ugrasiyorum canim, 4 gün bosum vardi sifremide unutmustum bi giriyim dedim ne var ne yok diye ama kimseler yok sankiÇok şükür canım valla idare ediyoruz büyüdü yaramazlıga başladı bile vala ömür törpüsü 9 aylık olacak az kaldı senin nasıl gidiyor bayadir yoktun
Allah kolaylık versin iyi yapmışsın uyudu herkes herhalde yok oldular özlüyoruz mezuniyetin nasıl gidiyor korumayı başarıyor musun kuzular nasılmasallah sübhanallah yavruya :) is güc ugrasiyorum canim, 4 gün bosum vardi sifremide unutmustum bi giriyim dedim ne var ne yok diye ama kimseler yok sanki
Haşhaşlı poğaça2 Nisan cuma
11.00
Yarım haşhaşlı poğaça
1 dlm ekmek 1cay kaşığı tereyağ bal
14 50
Yeşil çay
1elma
17.00
2 ksk yulaf 3 ksk yoğurt
19.00
3 çatal kadar köz patlıcan
2 YK dereotlu yoğurt
Su 2 litre
Yarım simit, ezogelin, dürümKahvaltı 09:30
Yarım simit
1 kupa çay
Ara öğün 10:30
Sade Türk kahvesi
Yarım kare beyaz çikolata (1 karenin yarısını yedim)
Öğle yemeği 12:30
1 kase ezogelin çorbası
4-5 yk et döner
1 su bardağı ayran
Akşam yemeği 19:00
1 tavuk döner dürüm
1 bardak ayran
Kızlar akşam yediğim döner beni acayip rahatsız etti, midem bulandı ve çoğunu çıkardım( hala daha midem bulanıyor arada gidip kusuyorum
Su : 2 litre
Yahu bi işe girdin gidiş o gidiş napıyosun canım nasılsın ? Çok özlettin kendinimerhabalar herkese
nasilsiniz iyisinizdir insallah?
baya uzun zaman olmus ben girmeyeli insallah eskilerden vardir birileri :)
sagol canim.. sorma bence :)) siz iyi olun bana yeter :) kuzular devlesti :))Allah kolaylık versin iyi yapmışsın uyudu herkes herhalde yok oldular özlüyoruz mezuniyetin nasıl gidiyor korumayı başarıyor musun kuzular nasıl
cok sükür canim yogunum ama iyim sen nasilsin? bende özlemisim gercektenYahu bi işe girdin gidiş o gidiş napıyosun canım nasılsın ? Çok özlettin kendini
İyiyim canım şükür ikinci bebeyi bekliyorum 13 haftalık oldu çok yoruluyorsundur iş, ev, çocuklar sırt ağrıların devam ediyor mu yine ?cok sükür canim yogunum ama iyim sen nasilsin? bende özlemisim gercekten
Emeğine, yüreğine sağlık canımIyi aksamlar kizlar, bu haftanin birincisi benmisim inanin cok saskinimoncelikle 9. Takim arkadaslarima ve kaptanmz U UcanSupurge ye cok tesekkur ediyorum destekleri ile motive oldum aralikli oruc yaptim ve hafta ici hic karbonhidrat almadim, U UcanSupurge nin onerileri ile aksam ogununu sebze ve yogurt ile kapattim, kahvaltilarda daha once tukettigm tatlilari biraktim sadece bazi gunler kuru kayisi yedim, spor olarak da bol bol ip atladim
Gercekten canm su aksam menulerini bu kadar hafif kapatmasaydim olmazdi benceEmeğine, yüreğine sağlık canım
oy masallah allahim bi avazda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindimİyiyim canım şükür ikinci bebeyi bekliyorum 13 haftalık oldu çok yoruluyorsundur iş, ev, çocuklar sırt ağrıların devam ediyor mu yine ?
Çok sağol canım Allah razı olsunoy masallah allahim bi avazda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindimevet zor oluyor ama mutluyum canim evde durmaktan cok bunalmistim.. normal sirt agrisi gibi oluyor genelde.. cok sükür suanlik hafif tek kaybim spor korkudan yapamiyorum
therapiye gidiyordum belki hatirlarsin ondan sonra hastanelik olmustum yaramadi sanirim yada dogru tedavi uygulanmadimi bilemiyorum.. ama is iyi geldi sanki güclendiriyor beniÇok sağol canım Allah razı olsun
Gün boyu işte fazlasıyla sporunu yapıyorsundur canım gerçi sırt ağrıların için Farklı egzersiz mi yapman gerek bilmiyorum
İftarda çorba+ salata muhakkak canım ve sulu yemek(etli, sebzeli) sahur yapacak mısın bilmiyorum sahurda kahvaltıda şu an ne tüketiyorsan aynısını tüketebilirsin sahur yapmayacaksan çay yanında kuru yemiş kuru meyve elbette olurGercekten canm su aksam menulerini bu kadar hafif kapatmasaydim olmazdi bencecok tesekkur ederim..simdi ramazanda nasil yapacagm onu dusunuyorum insallah kendime kolay bir yol bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?