Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

allah iyiligini versin emi :) nasilsin bacim beben nasil büyüdümü
Çok şükür canım valla idare ediyoruz büyüdü yaramazlıga başladı bile vala ömür törpüsü 9 aylık olacak az kaldı senin nasıl gidiyor bayadir yoktun

Çok şükür canım valla idare ediyoruz büyüdü yaramazlıga başladı bile vala ömür törpüsü 9 aylık olacak az kaldı senin nasıl gidiyor bayadir yoktun
masallah sübhanallah yavruya :) is güc ugrasiyorum canim, 4 gün bosum vardi sifremide unutmustum bi giriyim dedim ne var ne yok diye ama kimseler yok sanki

masallah sübhanallah yavruya :) is güc ugrasiyorum canim, 4 gün bosum vardi sifremide unutmustum bi giriyim dedim ne var ne yok diye ama kimseler yok sanki
Allah kolaylık versin iyi yapmışsın uyudu herkes herhalde yok oldular özlüyoruz mezuniyetin nasıl gidiyor korumayı başarıyor musun kuzular nasıl

Haşhaşlı poğaça
Yarım simit, ezogelin, dürüm
bozuk muydu acaba canım Bol bol su tüket Allah korusun Gıda zehirlenmesi filan olur
merhabalar herkese
nasilsiniz iyisinizdir insallah?
baya uzun zaman olmus ben girmeyeli insallah eskilerden vardir birileri :)
Yahu bi işe girdin gidiş o gidiş napıyosun canım nasılsın ? Çok özlettin kendini

Allah kolaylık versin iyi yapmışsın uyudu herkes herhalde yok oldular özlüyoruz mezuniyetin nasıl gidiyor korumayı başarıyor musun kuzular nasıl
sagol canim.. sorma bence :)) siz iyi olun bana yeter :) kuzular devlesti :))

Emeğine, yüreğine sağlık canım

İyiyim canım şükür ikinci bebeyi bekliyorum 13 haftalık oldu çok yoruluyorsundur iş, ev, çocuklar sırt ağrıların devam ediyor mu yine ?
oy masallah allahim bi avazda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim evet zor oluyor ama mutluyum canim evde durmaktan cok bunalmistim.. normal sirt agrisi gibi oluyor genelde.. cok sükür suanlik hafif tek kaybim spor korkudan yapamiyorum

Çok sağol canım Allah razı olsun
Gün boyu işte fazlasıyla sporunu yapıyorsundur canım gerçi sırt ağrıların için Farklı egzersiz mi yapman gerek bilmiyorum

Çok sağol canım Allah razı olsun
Gün boyu işte fazlasıyla sporunu yapıyorsundur canım gerçi sırt ağrıların için Farklı egzersiz mi yapman gerek bilmiyorum
therapiye gidiyordum belki hatirlarsin ondan sonra hastanelik olmustum yaramadi sanirim yada dogru tedavi uygulanmadimi bilemiyorum.. ama is iyi geldi sanki güclendiriyor beni

Gercekten canm su aksam menulerini bu kadar hafif kapatmasaydim olmazdi bence cok tesekkur ederim..simdi ramazanda nasil yapacagm onu dusunuyorum insallah kendime kolay bir yol bulurum
İftarda çorba+ salata muhakkak canım ve sulu yemek(etli, sebzeli) sahur yapacak mısın bilmiyorum sahurda kahvaltıda şu an ne tüketiyorsan aynısını tüketebilirsin sahur yapmayacaksan çay yanında kuru yemiş kuru meyve elbette olur
Benim ilk diyet deneyimim Ramazan’da başlamıştı önce bi güzel çorbamı içiyordum sonra koca bir kase salata yiyordum o bitince baya tıkanmış oluyordum etimi, sebzemi de yiyordum arada hiç bir şey yok sahurda ekmeksiz kahvaltı yapıyordum

Bugünkü menim yazarhanim35

Kahvaltı 07.30 iki haşlanmış yumurta

Ara 10.30 sade türk kahvesi

Ogle 13.30
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki dilim TB ekmeği

Aksam 19.30 bir küçük tabak kısır,bol yesillijli,ayran ve kıvırcık

2.5 litre su,4 bin adım.

Öncelikle menüm bugün çok dengesiz oldu bence,annem gidecekti,onunla uğraştık akşam yemeği geç oldu,yoksa en geç altı buçukta kapatıyorum mutfağı.Bir de bir şey fark ettim bugün,iki haşlanmış yumurta yedim öğleye kadar hiç ama hiç acikmadim çok çabuk acıkan ben,resmen yemek aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…