Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun cnm . Yarın dengelersin üzülme

Baya alıştın maşallah canım öğlenki ıspanakta pirinç yoksa gayet güzel sadece kısırı öğlen ıspanağı akşam tüketsen daha iyi olurmuş karbonhidratı sabah-öğlen öğünlerinde tüketip akşam sebze+yoğurt veya et+salata şeklinde ayarlarsan kilo veriminin daha arttığını fark edeceksin canım

Kizlar annemi gönderdik bugün,yarın kayınvalide ve kaynım geliyor.İnsallah güzel güzel geciniriz de sorun olmaz,daha önce en fazla beş gün evimde kalmisti.Bakalim bir iki ay nasıl geçecek
Hadi sağ salim inşallah canım belki o kadar kalamaz bile okullar kapatılacağa benziyor bu gidişle

Biz ıspanağı üç şekilde yaparız ucu de sağlıklıdır.
1-yumurtali ıspanak.
2 -kiymali ıspanak
3 sade soğanlı ispanak

Ben içine pirinc ya da bulgur katmiyorum,çoğunlukla sade yapıp yiyorum canım.

Hadi sağ salim inşallah canım belki o kadar kalamaz bile okullar kapatılacağa benziyor bu gidişle
Ya evet öyle gorunuyor,aslında kalmasini istiyorum,çünkü uzaktan eğitimde kıza bakacak biri lazım,işte kayın biraz değişik biri o da kalacağı icin,istemiyorum yoksa yaza kadar kalsa sorun yapmam.

Hem kayinvakidenin gelmesine iyi yönden bakacak olursam,yediklerime ictiklerime daha dikkat ederim,annemle ha bire yapıp yiyorduk kayinvalide ağır yemek yapmayı sevmez,hep sebze pişirmek ister bir de benim her davranışıma dikkat eeder,rahat yemek bile yiyemem,loknalarimi sayıyor gibi hissettirir

Ben de ufaktan uyku moduna geçeyim,malum yarına ağır misafirlerim var kahvaltı için ev yapımı kendi yağında kavrulmuş kavurma çıkarmayı düşünüyorum,belki birazda patates atarım fırına kızartma gibi,onun dışında peynir, zeytin,yumurta,bol yeşillik falan çıkarırım.Bence yeterli,börek poğaça tarzı şeyler yapmiycam,zaten çokta becerdigim söylenemezHerkese iyi geceler.

Anladim canim o zaman ikisini de denerim zaman zaman, ya sahur yaparim arada birsey yemem ya da cayin yanina hafif tuketip sahursuz yatarm, corba cok sevmem ama iftarda yine simdiki gibi gitmeye calisirm bol salata, sebze, yogurt falan..
Guzrl menu canm afiyet olsun
Bak kilona eksi olarak donecek belki de ne guzel benm kv hep kalorili seyler yapmayi sever en hafif yemegi bile aman tok tutsun diye kalori bombasina cevirebilir kizartma vs cok yapar

Allah yardimcin olsun canm, benm kiz da hala uyanik bana hadi dans edelim deyip duruyor

Allah yardimcin olsun canm, benm kiz da hala uyanik bana hadi dans edelim deyip duruyor
Eşim de diyor ki işin mi var bak mutfağı da toplamışsın birlikte duruyorsunuz işte. Çünkü ben insan değilim çünkü 1 saat kafa dinlenmeyim. Böyle yapmak istiyorum o anlarda

Ya evet öyle gorunuyor,aslında kalmasini istiyorum,çünkü uzaktan eğitimde kıza bakacak biri lazım,işte kayın biraz değişik biri o da kalacağı icin,istemiyorum yoksa yaza kadar kalsa sorun yapmam.
Bilgisayarını getirse de odasında filan takılsa iyi olur
Oh rahatım yani yaşasın kayınvalideler
Benimki üç yaşında dediğin gibi yatakta beraber uzanıp uykuya dalıyordu sözde bi gün babası kucağında pışpışladı uyuttu bebekliğindeki gibi Sürekli istiyor daha demin kriz yaşadılar
corba cok sevmem ama iftarda yine simdiki gibi gitmeye calisirm bol salata, sebze, yogurt falan..
Cacık yap o zaman canım sıvı olsun bağırsakların çalışsın canım

Eşim de diyor ki işin mi var bak mutfağı da toplamışsın birlikte duruyorsunuz işte. Çünkü ben insan değilim çünkü 1 saat kafa dinlenmeyim. Böyle yapmak istiyorum o anlarda
Ay yok artik yaa, gercekten boyle dusunmeleri beni benden aliyor, insan cocuk uyusa da 1 saat kafa rahat otursa istiyor..gercekten kizmn erken uyudugu aksamlar cok daha dinlenmis hissediyorum

Benimki üç yaşında dediğin gibi yatakta beraber uzanıp uykuya dalıyordu sözde bi gün babası kucağında pışpışladı uyuttu bebekliğindeki gibi Sürekli istiyor daha demin kriz yaşadılar
Hiç oralı olma bırak krizi babası çözsün. Allahım kızımın babacı olduğu günleri ne zaman görcem yareppim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…