- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.681
Yok valla kendi etti ne yapayım unutmuştu ne güzel çocuk çeksin kendisi hoş ben istesem de bana gelmez hakikaten babacıHiç oralı olma bırak krizi babası çözsün. Allahım kızımın babacı olduğu günleri ne zaman görsem yareppim
Hmm tamam canm cack iyi fikirBilgisayarını getirse de odasında filan takılsa iyi olur
Oh rahatım yaniyaşasın kayınvalideler
Benimki üç yaşında dediğin gibi yatakta beraber uzanıp uykuya dalıyordu sözde bi gün babası kucağında pışpışladı uyuttu bebekliğindeki gibi Sürekli istiyor daha demin kriz yaşadılar
Cacık yap o zaman canım sıvı olsun bağırsakların çalışsın canım
Allahm gercekten ben de sabirla bekliyorum babaci olacagi gunleri ama yakin zamanda pek mumkin gorunmuyor...ben varsam babayi tercih etmez yani o kadar netHiç oralı olma bırak krizi babası çözsün. Allahım kızımın babacı olduğu günleri ne zaman görsem yareppim
Kolaylıkla atlatırsın inşallah ekürim . İyi gecelerBen de ufaktan uyku moduna geçeyim,malum yarına ağır misafirlerim varkahvaltı için ev yapımı kendi yağında kavrulmuş kavurma çıkarmayı düşünüyorum,belki birazda patates atarım fırına kızartma gibi,onun dışında peynir, zeytin,yumurta,bol yeşillik falan çıkarırım.Bence yeterli,börek poğaça tarzı şeyler yapmiycam,zaten çokta becerdigim söylenemez Herkese iyi geceler.
Bana yollaAllah yardimcin olsun canm, benm kiz da hala uyanik bana hadi dans edelim deyip duruyor
Benm kizn da arayip bulamadigiBana yollabende de bir tane baykuş kardeş var ikisini bırakırız otururlar sabaha kadr kız çocuklarına bayılıyor kardeşim dans ne makyaj bile yapar onla
Valla cidden benim kardeşim bayılıyor kız çocuklarına :) ileride illa ki kızım olsun diyor . :)Benm kizn da arayip bulamadigi
Saol canimakşamdan yazacaktım güya ama akşam hastanedeydim eve gelince de ruh gibiydim kuzum
Haftaya daha dikkatli olacağım inşallah
Kurabiye dışında güzel kurabiye de cuma kaçamağı ohhhhh yaramasın ama
Afiyet olsun canım
Ellerine sağlık kuzum
Tebrikler kızlar
Emeğine sağlık kuzum
G Goklerce ekücanımmm tebrikler 1.olmuşuz
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun
Saol canimGüzel canim çikolata cuma kaçamağı olsun afiyet olsun
Mini kek icinde bisi yok sadeMadlen şu kutudaki ince yuvarlak çikolata değil mi canım ? Bu arada artık listedesin canım hayırlı olsun hoş geldin aramıza tekrardan
Saol canimCok guzel menu canim afiyet olsun
toparlarsin y’a neki bu s’en guclu bir kadinsin uc kurabiyede neymisVallahi bana da cok geldi ama dizginleyemedimya inan son gunlerde biraz halsizdim kendimi yemege verdim bugn ama yarindan itibaren toparlayacagim
Ayy yaramasin bence de yaaevet canm ekurim birinci olduk insallah haftaya da guzel bir yuzde ile gelelim bak sen bu hafta cok dikkat edemedign halde guzel bir yuzde ile geldin bir de ilk baslardaki gibi yapsan kim bilir neler olacak
Birinci olmussuz tebrik ederim kizlar sayenizdee
Afiyet olsun canim2 Nisan cuma
11.00
Yarım haşhaşlı poğaça
1 dlm ekmek 1cay kaşığı tereyağ bal
14 50
Yeşil çay
1elma
17.00
2 ksk yulaf 3 ksk yoğurt
19.00
3 çatal kadar köz patlıcan
2 YK dereotlu yoğurt
Su 2 litre
Afiyet olsun canim ama doner bozmus seni belli gecmis olsunKahvaltı 09:30
Yarım simit
1 kupa çay
Ara öğün 10:30
Sade Türk kahvesi
Yarım kare beyaz çikolata (1 karenin yarısını yedim)
Öğle yemeği 12:30
1 kase ezogelin çorbası
4-5 yk et döner
1 su bardağı ayran
Akşam yemeği 19:00
1 tavuk döner dürüm
1 bardak ayran
Kızlar akşam yediğim döner beni acayip rahatsız etti, midem bulandı ve çoğunu çıkardım( hala daha midem bulanıyor arada gidip kusuyorum
Su : 2 litre
Afiyet olsun canimBugünkü menimyazarhanim35
Kahvaltı 07.30 iki haşlanmış yumurta
Ara 10.30 sade türk kahvesi
Ogle 13.30
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki dilim TB ekmeği
Aksam 19.30 bir küçük tabak kısır,bol yesillijli,ayran ve kıvırcık
2.5 litre su,4 bin adım.
Öncelikle menüm bugün çok dengesiz oldu bence,annem gidecekti,onunla uğraştık akşam yemeği geç oldu,yoksa en geç altı buçukta kapatıyorum mutfağı.Bir de bir şey fark ettim bugün,iki haşlanmış yumurta yedim öğleye kadar hiç ama hiç acikmadimçok çabuk acıkan ben,resmen yemek aklıma gelmedi
Hoşgeldin canımmerhabalar herkese
nasilsiniz iyisinizdir insallah?
baya uzun zaman olmus ben girmeyeli insallah eskilerden vardir birileri :)
âksamda ağır yeseydim birileri beni iyice vurabilirdiButun karbonhidrati sabah almissin canim aksami cok guzel kapatmissin
Cumaya gore guzel canm, gecmis olsun tavuk bozuk muydu acaba ? Zaten midende birsey kalmamis
Ama bir sor niye yedimHaşhaşlı poğaça
Bence güzel menü canim. Kısır biraz geç saate kalmış ama sıkıntılı değil benceBugünkü menimyazarhanim35
Kahvaltı 07.30 iki haşlanmış yumurta
Ara 10.30 sade türk kahvesi
Ogle 13.30
Bir tabak ıspanak yemeği
Bir kase yoğurt
İki dilim TB ekmeği
Aksam 19.30 bir küçük tabak kısır,bol yesillijli,ayran ve kıvırcık
2.5 litre su,4 bin adım.
Öncelikle menüm bugün çok dengesiz oldu bence,annem gidecekti,onunla uğraştık akşam yemeği geç oldu,yoksa en geç altı buçukta kapatıyorum mutfağı.Bir de bir şey fark ettim bugün,iki haşlanmış yumurta yedim öğleye kadar hiç ama hiç acikmadimçok çabuk acıkan ben,resmen yemek aklıma gelmedi
hadi hakkınızda hayırlısı ins sıkıntı olmadan gecinirsinizKizlar annemi gönderdik bugün,yarın kayınvalide ve kaynım geliyor.İnsallah güzel güzel geciniriz de sorun olmaz,daha önce en fazla beş gün evimde kalmisti.Bakalim bir iki ay nasıl geçecek
Oyy hala düzene girmedi mi canım. Allah kolaylık versinSelam gençler
İnanması güç biliyorum zira 15 aylık bebeden bahsediyoruz. Şu an emiyor uyku moda yeni geçti.1 ay sevinmiştim insan yavrusu gibi uyumaya başladı diye ama yok benimki alemci gecelere akıyor
Beynim yandı resmen. Hepinize iyi geceler
Güzel ekşi canim maşallah( İyi ki bugün cuma, cuma namazı var da ustalar gider gitmez tartılacak bir yer buldum. )
2 Nisan Kilo Bildirimi
26 Mart : 71,500
2 Nisan : 70,900
Fark : 600 gram
Yüzdelik olarak : 0,839 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2815524
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?