- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.701
Hepinizin sayesinde canım bir kişinin yüzdesi bile eksik olsa yine olmazdı 10. Takım ensemizdeydiBirinci olmussuz tebrik ederim kizlar sayenizdee
İnşallah bir şey yoktur canım dün bahsettiğin adama dikkat etmiştirKizlar dün eşim eve genzi tıkalı grip olarak geldi.
Onu öyle görünce psikolojik mi anlamadım ama bacaklarım kovid geçirdiğimiz ddonem gibi ağrımaya başladı. Başka hiçbir belirti yok .
Eşim seninki psikolojik bende geniz tıkanıklığında başka bişey yok yok biseyimiz diyor ama bilemedim. Bu sefer çocuklar için korkuyorum önceden çocuklara pek bulaşmiyor deniyordu şimdi çocuklara daha çok bulaşıyor ağır geçiriyor diye muhabbet dönüyor ortalıkta ins değilizdir
Şükür canım hiç bir şeyimiz yok galiba yok yere evhamlandım salı günü demiştim ya okula gitmem lazım bankamız değişti yeni bankaya geçtik diye imza vs atacağız okula gelip işlemlerimizi yapan bankacılar da pozitifmiş cidden iyice çember daraldıU UcanSupurge canim siz nasılsınız yok degilmi bir belirti sizde .
Merhaba
Sevilay ben.
99 yada biraz daha fazlası kilodayım bir kaç haftadır tartılmıyorum korkudan. Gruplara katılmak istiyorum. Çok eskiden bir dönem katılmış çok faydasınızı görmüş ve sonrasında ayrılmıştım. Hep kilo problemim oldu. Şimdide oturarak çalışıyorum masabaşı. İyice yoldan çıktım. Ve desteğe ihtiyacım var. Aynı zamanda destek olmaya. Arkadaşlarımşa girdiğimiz süreçler hemen yarım kalıyor çünkü benim kadar olaya sarılan yok. 60 dan 55 e düşmek istiyor mesela. Benim gibi sabab akşam bununla ilgili konuşmuyor. Benim ciddi anlamda sorumluluk hissedeceğim bir grubum olması lazım. Umarım beni davet edecek bir grup vardır
Sevgiler
Aman iyi canim olmasınŞükür canım hiç bir şeyimiz yok galiba yok yere evhamlandım salı günü demiştim ya okula gitmem lazım bankamız değişti yeni bankaya geçtik diye imza vs atacağız okula gelip işlemlerimizi yapan bankacılar da pozitifmiş cidden iyice çember daraldı
Öyle canım Allah korusunAman iyi canim olmasın
Yaa kimin nerden hasta çıkacağı belli olmuyor artık. Dün iyiysen bugün kötüsün bir anda. Rabbim korusun ins
3 dilim ekmek2 Nisan Cuma
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 çatal patates kızartması
1 parça peynir
1kk helva
3 dilim beyaz ekmek
Ara
1 küçük elma
Öğle
1 servis kaşığı burgu makarna
2 kurabiye
Aksam
1 kepçe yoğurt çorbası
3 Çatal biber kavurma
salata
yeşil soğan
su 2lt
Spor yok
ADINIZ:sevilaymelonikruhban burası canım aramıza katılmak istersen ilk sayfadaki takım kurallarını okur kabul edersen yine ilk sayfada tanıtım formu var doldurup bizimle paylaşırsan tanışalım
Hoş geldin tekrardan canım 2018den beri üye imişsin 3 mesajın var 2 takıma yazmışsın ikisi de kapalı şu an daha önce başka takımda yarıştınız mı sorusuna evet dediğin için soruyorum kuzum başka bir hesabın mı vardı hangi takımdaydın ? Her üyenin geçmiş kontrolünü yapmak durumundayız onun için böyle soru yağmurumADINIZ:sevilay
YAŞINIZ:aymak
BOYUNUZ:172
KİLONUZ: 101.9
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: YOK
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: YAZILIM DEDTEK UZ.
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: SINAVLAR, YURT HAYATI, HAREKETSİZ YAŞAMA.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 29 YAŞIMDAYIM. YAZILIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM İSTANBUL DA YAŞIYORUM. EV ARKADAŞLARIM VAR.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: MOTİVE EDİCİ KONUŞMALAR YAPABİLİR BIRAKMAYA NİYETLENEN BİRİ OLURSA ENSESİNDE BİTİVERİRİM :)
UMARIM EN YAKIN ZAMANDA ARANIZDA OLURUM.
TEŞEKKÜRLER
Değilsinizdir cnm insAllahKizlar dün eşim eve genzi tıkalı grip olarak geldi.
Onu öyle görünce psikolojik mi anlamadım ama bacaklarım kovid geçirdiğimiz ddonem gibi ağrımaya başladı. Başka hiçbir belirti yok .
Eşim seninki psikolojik bende geniz tıkanıklığında başka bişey yok yok biseyimiz diyor ama bilemedim. Bu sefer çocuklar için korkuyorum önceden çocuklara pek bulaşmiyor deniyordu şimdi çocuklara daha çok bulaşıyor ağır geçiriyor diye muhabbet dönüyor ortalıkta ins değilizdir
Evet cnm karbonhidratı azaltmam lazım hiç olmayan menuydu biliyorum ama paylaşmak için paylaştım aslinda3 dilim ekmekmakarna ve kurabiye ikisi bir arada yoğurt çorban da pirinçli ise karbonhidrattan azıcık uzaklaşsan nasıl tok hissedecek nasıl motive olacaksın suyun da az canım
Hg Sevilay ben Hafize 27 yaşındayım 6 buçuk yaşında kızım 9 aylık oğlum var istediğin kiloya sağlıkla ulasirusn insAllahADINIZ:sevilay
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: SINAVLAR, YURT HAYATI, HAREKETSİZ YAŞAMA.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 29 YAŞIMDAYIM. YAZILIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM İSTANBUL DA YAŞIYORUM. EV ARKADAŞLARIM VAR.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: MOTİVE EDİCİ KONUŞMALAR YAPABİLİR BIRAKMAYA NİYETLENEN BİRİ OLURSA ENSESİNDE BİTİVERİRİM :)
TEŞEKKÜRLER
HosheldinADINIZ:sevilay
TEŞEKKÜRLER
O zaman tam gaz devam eksilere arkadaslarHepinizin sayesinde canım bir kişinin yüzdesi bile eksik olsa yine olmazdı 10. Takım ensemizdeydi
Kolay gelsin canım senin için zor olmalı evin içinde inşaat, işçiler çabucak biter inşallah da rahat rahat oturursunuz canımmGünaydın Canlarım
Dün o kadar yorulmuşum ki, ustalar gider gitmez koltukta sızmışım.
2 Nisan Menü Bildirimi
14.00 çeyrek simit , 2 hurma
19.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası, 2 hurma
( ev o kadar karıştı ki kayısımı bile bulamıyorum)
2,5 litre su
U UcanSupurgeJasminium84
Adım sayım 5443 : 54 puan
Eki Görüntüle 2816080
Dün rahatsızlandım canım.karnımın ağrısından kıvrandım.acile gitsem korona var gidemedim.midem asit içmişim gibiydi.sabaha da ishal oldumJasminium84 asliogretmen elfkkk Beyaz leylak M Manolya15 @Breeze96
Dünkü menüler nerde siz nerdesiniz heyyy ?
MerhabalarHoş geldin tekrardan canım 2018den beri üye imişsin 3 mesajın var 2 takıma yazmışsın ikisi de kapalı şu an daha önce başka takımda yarıştınız mı sorusuna evet dediğin için soruyorum kuzum başka bir hesabın mı vardı hangi takımdaydın ? Her üyenin geçmiş kontrolünü yapmak durumundayız onun için böyle soru yağmurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?