• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Priz için aldık kapı için stoper alacaz bı alamadık çekmece sadece yatak odası ve mutfakta var gerek görmedim mutfağa geldiğinde cekmecelere oklava geçiriyorum açmıyor zaten gün içinde uyanıkken hep tetikteyiz vala ya hep hop oturup hop kalkıyoruz kızımla
Biz buara kilo verdik verdik , yoksa zor 🤣

Sorma canım bir musibet insana daha cok dıkkat ettırıyor , bizde de bilek incinmesı sonrası hassasıyetım daha da wrttı. Guvenlık onlemleri aldın mı eve, ben daha onları ayarlıcam bklm, priz cekmece vs
Özellikle banyo dolabı için al canım Allah korusun bir sürü kimyasal var beni en çok orası korkutuyordu
Ben solemeye korkuyorum ama bıraktım azıcık sporumu da 😬süpürge gelcek şimdi kafama😬
Uleennn kaç günün kaldı listeye dua et listede değilsin seni listeye alıp vuracağız kırbacı yaz geldi yaz 69a odaklan önce sonra yazın giydiğin efil efil elbiselerini düşün

Özellikle banyo dolabı için al canım Allah korusun bir sürü kimyasal var beni en çok orası korkutuyordu

Uleennn kaç günün kaldı listeye dua et listede değilsin seni listeye alıp vuracağız kırbacı yaz geldi yaz 69a odaklan önce sonra yazın giydiğin efil efil elbiselerini düşün
Ya elbise hastalıgım var zaten ,güzel yerden girdin valla nokta atışı🤗listede olmamam sizin için çok iyi bence :)) nerdeyse listeye yenıden girme hakkım gelıyo ben hala şişko, ozmna verırım ben dıyodum..nerde. .., banyomuz cok kucuk, oraya da girer mi ki bilemedım

Canim 3 gunluktu bugün yedim ama yine yemin edeceğim tuttum ben bu işi🤗
Fazla kaçtı evet ama yarın telafi edeceğim
Canım kardeşimin evi yakın bende kaldım annemde

Kardeşiz canim ben ablasiyim fit mutlu anne nin
Ay ne güzel :KK68:

Kızlar bayramda yasak mı olcaz , ana babamızla da bayramlasamıyxak mıyuz , deli gibi gezip tozanlar yüzünden. Küfretme istegi.... Neyse ramazan... Hayırlısı ywterki bitsşn şu illet
Olacak gibi duruyor canım :( belli değil ama muhtemelen yine tıkılacağız evlere

Ya elbise hastalıgım var zaten ,güzel yerden girdin valla nokta atışı🤗listede olmamam sizin için çok iyi bence :)) nerdeyse listeye yenıden girme hakkım gelıyo ben hala şişko, ozmna verırım ben dıyodum..nerde. .., banyomuz cok kucuk, oraya da girer mi ki bilemedım
Girer canim her delige girerler emin ol, deterjan dolabi onemli ihmal etme, uzanabilecegi prizleri kapat, mutfakta zarar verebilecek esyalari ust cekmeceye al benim kiz bir sure sonra cocuk kilidini acabiliyordu
Cuma :69.8
Bugün :69.1
Fark :-700
Yüzde :1.00
Super canim tebrik ederim

Kızlar bayramda yasak mı olcaz , ana babamızla da bayramlasamıyxak mıyuz , deli gibi gezip tozanlar yüzünden. Küfretme istegi.... Neyse ramazan... Hayırlısı ywterki bitsşn şu illet
Muhtemelen yasak olacak canım yaz geliyor turizm bahanesiyle bayram sonu esnetirler kurban bayramına yine yasak olur 🙈😏 bız geçen sene de gitmiştik sadece kp ve annemlere bayramlaşmaya yine gideriz büyük ihtimal gözümüzü karartıp yasak olmasa da gideceğimiz kişiler zaten kardeş anne baba ben artık kasıtlı korku salindığını düşünüyorum bu hastalık tatil beldelerinde, turistlere yok dizi setlerinde vs yokta sadece ailesiyle görüşmek isteyene mi var varsa herkese heryerdr var vakti gelene sebep hastalık oluyor Allah tan hayırlısı acaba bu sene sonuna biter mi bu tantana
Tebrikler cnm süper eksi 🤩👏

Girer canim her delige girerler emin ol, deterjan dolabi onemli ihmal etme, uzanabilecegi prizleri kapat, mutfakta zarar verebilecek esyalari ust cekmeceye al benim kiz bir sure sonra cocuk kilidini acabiliyordu

Super canim tebrik ederim
teşekkürler canım :KK68:

Belli olmaz canım yapmaz, etmez deme benim bücür salona girmiş emekleyerek konsolu açmış şırankk diye bir ses geldi dedim gitti çocuk eli ayağı kesildi diye gittim ki kutuda kahve fincanı takımı vardı o kutuyu çekmiş düşürmüş Allahtan kutunun içinde kırılmışlar ondan sonra tehlikeli olan her yere emniyet kilidi taktık
Kabine toplantısı yapıldı mı? Ben de bayramda annemlere gitmeyi düşünüyordum
Vayyy maşallah kim tutar seni bayrama 65 olursun belki de 😍

Belli olmaz canım yapmaz, etmez deme benim bücür salona girmiş emekleyerek konsolu açmış şırankk diye bir ses geldi dedim gitti çocuk eli ayağı kesildi diye gittim ki kutuda kahve fincanı takımı vardı o kutuyu çekmiş düşürmüş Allahtan kutunun içinde kırılmışlar ondan sonra her yere emniyet kilidi taktık

Kabine toplantısı yapıldı mı? Ben de bayramda annemlere gitmeyi düşünüyordum

Vayyy maşallah kim tutar seni bayrama 65 olursun belki de 😍
inşallah canım :))

Muhtemelen yasak olacak canım yaz geliyor turizm bahanesiyle bayram sonu esnetirler kurban bayramına yine yasak olur 🙈😏 bız geçen sene de gitmiştik sadece kp ve annemlere bayramlaşmaya yine gideriz büyük ihtimal gözümüzü karartıp yasak olmasa da gideceğimiz kişiler zaten kardeş anne baba ben artık kasıtlı korku salindığını düşünüyorum bu hastalık tatil beldelerinde, turistlere yok dizi setlerinde vs yokta sadece ailesiyle görüşmek isteyene mi var varsa herkese heryerdr var vakti gelene sebep hastalık oluyor Allah tan hayırlısı acaba bu sene sonuna biter mi bu tantana

Tebrikler cnm süper eksi 🤩👏
teşekkürler canım :KK68:

Back
X