- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #437.521
Ben istikrarla koşu bandını bahane edip bekliyorumBen solemeye korkuyorum ama bıraktım azıcık sporumu dasüpürge gelcek şimdi kafama
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben istikrarla koşu bandını bahane edip bekliyorumBen solemeye korkuyorum ama bıraktım azıcık sporumu dasüpürge gelcek şimdi kafama
![]()
Biz buara kilo verdik verdik , yoksa zorPriz için aldık kapı için stoper alacaz bı alamadık çekmece sadece yatak odası ve mutfakta var gerek görmedim mutfağa geldiğinde cekmecelere oklava geçiriyorum açmıyor zaten gün içinde uyanıkken hep tetikteyiz vala ya hep hop oturup hop kalkıyoruz kızımla
Neden olmasindi akşam iftar sonrası için kendimi şartlarım belkimİstersen cezayla başlayalım![]()
Kız ne güzel yapıyordun neden biraktinBen solemeye korkuyorum ama bıraktım azıcık sporumu dasüpürge gelcek şimdi kafama
![]()
Özellikle banyo dolabı için al canım Allah korusun bir sürü kimyasal var beni en çok orası korkutuyorduSorma canım bir musibet insana daha cok dıkkat ettırıyor , bizde de bilek incinmesı sonrası hassasıyetım daha da wrttı. Guvenlık onlemleri aldın mı eve, ben daha onları ayarlıcam bklm, priz cekmece vs
Uleennn kaç günün kaldı listeye dua et listede değilsin seni listeye alıp vuracağız kırbacı yaz geldi yaz 69a odaklan önce sonra yazın giydiğin efil efil elbiselerini düşünBen solemeye korkuyorum ama bıraktım azıcık sporumu dasüpürge gelcek şimdi kafama
![]()
Ya elbise hastalıgım var zaten ,güzel yerden girdin valla nokta atışıÖzellikle banyo dolabı için al canım Allah korusun bir sürü kimyasal var beni en çok orası korkutuyordu
Uleennn kaç günün kaldı listeye dua et listede değilsin seni listeye alıp vuracağız kırbacı yaz geldi yaz 69a odaklan önce sonra yazın giydiğin efil efil elbiselerini düşün
Ay ne güzelCanim 3 gunluktu bugün yedim ama yine yemin edeceğim tuttum ben bu işi
Fazla kaçtı evet ama yarın telafi edeceğim
Canım kardeşimin evi yakın bende kaldım annemde
Kardeşiz canim ben ablasiyim fit mutlu anne nin
WawwwwwCuma :69.8
Bugün :69.1
Fark :-700
Yüzde :1.00
Olacak gibi duruyor canımKızlar bayramda yasak mı olcaz , ana babamızla da bayramlasamıyxak mıyuz , deli gibi gezip tozanlar yüzünden. Küfretme istegi.... Neyse ramazan... Hayırlısı ywterki bitsşn şu illet
Çok güzel bravoCuma :69.8
Girer canim her delige girerler emin ol, deterjan dolabi onemli ihmal etme, uzanabilecegi prizleri kapat, mutfakta zarar verebilecek esyalari ust cekmeceye al benim kiz bir sure sonra cocuk kilidini acabiliyorduYa elbise hastalıgım var zaten ,güzel yerden girdin valla nokta atışılistede olmamam sizin için çok iyi bence :)) nerdeyse listeye yenıden girme hakkım gelıyo ben hala şişko, ozmna verırım ben dıyodum..nerde. .., banyomuz cok kucuk, oraya da girer mi ki bilemedım
Super canim tebrik ederimCuma :69.8
Muhtemelen yasak olacak canım yaz geliyor turizm bahanesiyle bayram sonu esnetirler kurban bayramına yine yasak olurKızlar bayramda yasak mı olcaz , ana babamızla da bayramlasamıyxak mıyuz , deli gibi gezip tozanlar yüzünden. Küfretme istegi.... Neyse ramazan... Hayırlısı ywterki bitsşn şu illet
Tebrikler cnm süper eksiCuma :69.8
Çok güzel bravo![]()
teşekkürler canımGirer canim her delige girerler emin ol, deterjan dolabi onemli ihmal etme, uzanabilecegi prizleri kapat, mutfakta zarar verebilecek esyalari ust cekmeceye al benim kiz bir sure sonra cocuk kilidini acabiliyordu
Super canim tebrik ederim
Belli olmaz canım yapmaz, etmez deme benim bücür salona girmiş emekleyerek konsolu açmış şırankk diye bir ses geldi dedim gitti çocuk eli ayağı kesildi diye gittim ki kutuda kahve fincanı takımı vardı o kutuyu çekmiş düşürmüş Allahtan kutunun içinde kırılmışlar ondan sonra tehlikeli olan her yere emniyet kilidi taktıkYa elbise hastalıgım var zaten ,güzel yerden girdin valla nokta atışılistede olmamam sizin için çok iyi bence :)) nerdeyse listeye yenıden girme hakkım gelıyo ben hala şişko, ozmna verırım ben dıyodum..nerde. .., banyomuz cok kucuk, oraya da girer mi ki bilemedım
Kabine toplantısı yapıldı mı? Ben de bayramda annemlere gitmeyi düşünüyordumKızlar bayramda yasak mı olcaz , ana babamızla da bayramlasamıyxak mıyuz , deli gibi gezip tozanlar yüzünden. Küfretme istegi.... Neyse ramazan... Hayırlısı ywterki bitsşn şu illet
Vayyy maşallah kim tutar seni bayrama 65 olursun belki deCuma :69.8
inşallah canım :))Belli olmaz canım yapmaz, etmez deme benim bücür salona girmiş emekleyerek konsolu açmış şırankk diye bir ses geldi dedim gitti çocuk eli ayağı kesildi diye gittim ki kutuda kahve fincanı takımı vardı o kutuyu çekmiş düşürmüş Allahtan kutunun içinde kırılmışlar ondan sonra her yere emniyet kilidi taktık
Kabine toplantısı yapıldı mı? Ben de bayramda annemlere gitmeyi düşünüyordum
Vayyy maşallah kim tutar seni bayrama 65 olursun belki de![]()
teşekkürler canımMuhtemelen yasak olacak canım yaz geliyor turizm bahanesiyle bayram sonu esnetirler kurban bayramına yine yasak olurbız geçen sene de gitmiştik sadece kp ve annemlere bayramlaşmaya yine gideriz büyük ihtimal gözümüzü karartıp yasak olmasa da gideceğimiz kişiler zaten kardeş anne baba ben artık kasıtlı korku salindığını düşünüyorum bu hastalık tatil beldelerinde, turistlere yok dizi setlerinde vs yokta sadece ailesiyle görüşmek isteyene mi var varsa herkese heryerdr var vakti gelene sebep hastalık oluyor Allah tan hayırlısı acaba bu sene sonuna biter mi bu tantana
Tebrikler cnm süper eksi![]()