Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi yapmissim canim, ikilide siknti cikmadiysa bence de gerek yok ucluye
Tebrik ederim canimmm

Ooooo çok iyi bir motivasyon olayı, ben olsam aç gezerim 3 ay

Kızlar kontrolüm vardı Bugün kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettim dedi bir sonraki kontrolde daha net söylerim dedi
Yaaa hadi hayırlısı cnm erkektir o zmn bana da benzettim demişti 13. Haftada doğru çıktı saglikli sıhhatli hayırlı evlat olsun insAllah
Gerçekten sıkıldı-k bı çok sıkı önlem alan grup var psikolojisi bozulan bı de çok takmayan hiç bı önlrm almayan grup ikisi de normal değil.. ben kendi adıma vicdanım rahat kimseye sebep olmamak için hala dikkat ediyoruz ama sırf hastalık bulaşacak korkusuna psikolojisi bozulanlara yapılan baskıya karşıyim Allah kimseyi sağlığıyla sevdiklerinin sagligiyla imtihan etmesin açık havadan dahi bulaşır yok havada asılı kalıyor vs ne kadar teorilerle aylarca bı çok insanı paranoya ettiler ilk değil sonda olmayack bundna kurtulsak belki bı kaç seneye başka salgın olacak ama artık bı çok kişi zaten eskisi gibi olamayacak bilmiyorum uzaktan davulun sesi hesabı değil bizimde yakın çevremizde en yakın ablamlar geçirdi vefat eden oldu öylesine çıkmadı bu hastalık bu kısıtlamalarla da bitmeyecek ona eminim boşa kürek çekiyoruz bı yeri kısıp bı yeri sonuna kadar açarak
Maşallah bi daha çıkma inşallah 85in üstüne
insAllah canım

Koronanın hamılelıkte etkuleri mi canım , Allah korusun,neymiş ki? Ben de bebe düşğnebılırım oyuzden soruyorum

Aynen aynen gormuş pipişi ,ilk denılen doru cıkıo genelde:)) banada 12. Haftada kız gibi demişti, cok sevındım kız gecıodu içimden, eşim de dur degısebılır 16. Haftayı bekleyelım deyıpduruyodu oglan mı ıstıyodu nedir,gercişuan kızı olduguna mutlu

Saol cnm

Soğan çorbası, patlıcan köz, salata, spagetti var bizde
Güzel menü soğan çorbasını bilmiyorum ama spakettiyi de çok kaçırma kız
Slmlar kızlar dışarıda işimiz var ondan hergun ki saati bekleyemeyecegim tartı için
Cuma: 85
Pazartesi: 84.55
Fark: -450 beklesem 200-300 Gr daha fark ederdi snrm cumaya hedefi tutturursun insAllah
Tebrikler canım
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 59.5
Pazartesi 58.8
Fark -700
Dünde aynı kilodaydım regl şişkinliği indi galiba bakalım cumaya bu sayıyı koruyup daha da veririm inşallah
maşallah allahım darısı bize tebrikler
slm kizlar
1 saat onca tartildim ama girip yazamadim bi turlu
cuma 67
pazartrsi 66
eksi 1kg
Süpersin canım tebrikler
Kızlar kontrolüm vardı Bugün kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettim dedi bir sonraki kontrolde daha net söylerim dedi
Maşallah canım bir kız bir oğlan ikisini de tadacaksın Allah’ın izniyle sağlıkla gelsin
Kuru sevilmez mi be off ağzım sulandı menün güzel bence

Biz ekuiri miydik

Güzel menü soğan çorbasını bilmiyorum ama spakettiyi de çok kaçırma kız
Tebrikler canım
Çok çok az 2 çatal alırım büyük ihtimal cnm bol salata çorba köz yerim saol cnm
Ben de mi denesem şu sogan corbasını, blendır yapıomusun sen canım
Dene biz çok seviyoruz vala ya yok ben geçirmiyorum blenderdan soğan taneleri hoşuma gidiyor ama geciriledebilir tabi
Wawww bravo kızzz
Saol cnm
Kilo bildirimi
Cuma 64.65
Bugün 64.45
Fark -200 gr
Çok güzel cnm tebrikler

Bence sen de hızla vereceksin çünkü bir haftada büyük rakamlar gidebiliyor senden ben son 1.5 -2 aydır gıdım gıdım 400 Gr 300 Gr zayıfladım ama sende potansiyel var Zeycan rakiplerin korksun bence
Kilo bildirimi
Cuma 64.65
Bugün 64.45
Fark -200 gr
Tebrikler
Cuma:70.5
Pztsi:70.3
Gıdım gıdım..
Olsun eksi sonuçta çok güzel tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…