- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.581
Iyi yapmissim canim, ikilide siknti cikmadiysa bence de gerek yok ucluyeSağol canım her şey yolunda dedi üçlü tarama yaptıralım mı dedi istemedim ikilide sıkıntı çıkmamıştı kızımda da üçlüyü yaptırmamıştım hoş sonuç ne olursa olsun kararımız değişmeyeceği için ne ikiliye ne üçlüye gerek duymuyorum açıkçası
Tebrik ederim canimmmEki Görüntüle 2834838
@elfkkk 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (431. Etap) : 76,00
Bitiş Kilosu (723. Etap) : 66,90
Verilen Toplam Kilo : 9,10
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 11,97%
Toplam Süre : 140 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,09%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 65
Sevgili elfkkk 13 Eylül 2015 (431. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 433. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 23 Nisan 2021 (723. etap) tarihinde toplamda 9,1 kilo vermiş olarak ve 66 kilo olan hedefini 91% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 465. etapta ayrılıp 565. etapta (560. etap itibari ile deneme sürecine alınmıştır.) geri dönmüştür. Yarışmadan uzak kaldığı zamanlar, toplam süre hesaplanırken dikkate alınmıştır.
- Yarışmacımız 450-457, 569-613, 619-717. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Ben de yuzde yuz emin degilim ama bir arkadasimdan duydum, neden boyle yaptilar bilmiyorum ama arastr istersenYok canım zaten kendi arabamızla gidemezsek hayatta gitmem bilmiyordum öyle olduğunu
Ay bi kız bi erkek cok guselllll saglıkla gelsın kuzummmKızlar kontrolüm vardı Bugün kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettim dedi bir sonraki kontrolde daha net söylerim dedi
Wawwwww iddiali biri:))Oda dogruya yokmu benimle sporda yarisicak olan arkadaslar
Saol canim sanada
Ooooo çok iyi bir motivasyon olayı, ben olsam aç gezerim 3 ayYa benim 3 ayda baya bi kilo vermem lazım.Görümcemin düğünü var zayıf olayım istiyorum o yüzden dikkat etmem pek kaçamak yapmamam Lazım, zaten öyle tatlı pasta kızartma falam hic yemiyorum işte bi dondurma yedim
Allah bağışlasın analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallahKızlar kontrolüm vardı Bugün kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettim dedi bir sonraki kontrolde daha net söylerim dedi
Yaaa hadi hayırlısı cnm erkektir o zmn bana da benzettim demişti 13. Haftada doğru çıktı saglikli sıhhatli hayırlı evlat olsun insAllahKızlar kontrolüm vardı Bugün kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettim dedi bir sonraki kontrolde daha net söylerim dedi
Gerçekten sıkıldı-k bı çok sıkı önlem alan grup var psikolojisi bozulan bı de çok takmayan hiç bı önlrm almayan grup ikisi de normal değil.. ben kendi adıma vicdanım rahat kimseye sebep olmamak için hala dikkat ediyoruz ama sırf hastalık bulaşacak korkusuna psikolojisi bozulanlara yapılan baskıya karşıyim Allah kimseyi sağlığıyla sevdiklerinin sagligiyla imtihan etmesin açık havadan dahi bulaşır yok havada asılı kalıyor vs ne kadar teorilerle aylarca bı çok insanı paranoya ettiler ilk değil sonda olmayack bundna kurtulsak belki bı kaç seneye başka salgın olacak ama artık bı çok kişi zaten eskisi gibi olamayacak bilmiyorum uzaktan davulun sesi hesabı değil bizimde yakın çevremizde en yakın ablamlar geçirdi vefat eden oldu öylesine çıkmadı bu hastalık bu kısıtlamalarla da bitmeyecek ona eminim boşa kürek çekiyoruz bı yeri kısıp bı yeri sonuna kadar açarakEsnetenler sikldilar ve cevrede dikkat etmeyenleri gordukce ben de yapmiyorum dusuncesine girdiler ama diyorum ya sirf keyiflerinden odun vermemek icin insanlarin gunahina giriyorlar, cok vebal aliyorlar...bence durum vahim bak yaseminn haline kiz nefes alamadim diyor, nefes alamamak ne kadar zor bir bilsen, nefes alamayan hastanin yuzunu bir kere gorsen anlarsin neler yasandigini...o yuzden basa gelmeden onlem almak gerekli,Allah sorar gercekten hesabini cunku bizlere basit gelen birsey baskasinda cok buyuk hasarlara yol acabilir
insAllah canımMaşallah bi daha çıkma inşallah 85in üstüne
Koronanın hamılelıkte etkuleri mi canım , Allah korusun,neymiş ki? Ben de bebe düşğnebılırım oyuzden soruyorumBir arakadasm soyledi, ozel arabayla il disi yasakmis ama otobus ve ucakla izinli olarak gidilebiliyormus yani cok tuhaf niye boyle bir uygulama yaptilar, eger oyleyse sen toplu tasima kullanma bu ara hamilelerde farkli etkileri gorulmus sanirm daha yakin takip ediyorlar, cok dikkat et kendine
Yok kızı var bitane cok tatlışll,abla olcak.Allah bağışlasın analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah
İlk bebeğin mi kaptanım
Aynen aynen gormuş pipişi ,ilk denılen doru cıkıo genelde:)) banada 12. Haftada kız gibi demişti, cok sevındım kız gecıodu içimden, eşim de dur degısebılır 16. Haftayı bekleyelım deyıpduruyodu oglan mı ıstıyodu nedir,gercişuan kızı olduguna mutluYaaa hadi hayırlısı cnm erkektir o zmn bana da benzettim demişti 13. Haftada doğru çıktı saglikli sıhhatli hayırlı evlat olsun insAllah
Gerçekten sıkıldı-k bı çok sıkı önlem alan grup var psikolojisi bozulan bı de çok takmayan hiç bı önlrm almayan grup ikisi de normal değil.. ben kendi adıma vicdanım rahat kimseye sebep olmamak için hala dikkat ediyoruz ama sırf hastalık bulaşacak korkusuna psikolojisi bozulanlara yapılan baskıya karşıyim Allah kimseyi sağlığıyla sevdiklerinin sagligiyla imtihan etmesin açık havadan dahi bulaşır yok havada asılı kalıyor vs ne kadar teorilerle aylarca bı çok insanı paranoya ettiler ilk değil sonda olmayack bundna kurtulsak belki bı kaç seneye başka salgın olacak ama artık bı çok kişi zaten eskisi gibi olamayacak bilmiyorum uzaktan davulun sesi hesabı değil bizimde yakın çevremizde en yakın ablamlar geçirdi vefat eden oldu öylesine çıkmadı bu hastalık bu kısıtlamalarla da bitmeyecek ona eminim boşa kürek çekiyoruz bı yeri kısıp bı yeri sonuna kadar açarak
insAllah canım
Güzel menü soğan çorbasını bilmiyorum ama spakettiyi de çok kaçırma kızSaol cnm
Soğan çorbası, patlıcan köz, salata, spagetti var bizde
Tebrikler canımSlmlar kızlar dışarıda işimiz var ondan hergun ki saati bekleyemeyecegim tartı için
Cuma: 85
Pazartesi: 84.55
Fark: -450 beklesem 200-300 Gr daha fark ederdi snrm cumaya hedefi tutturursun insAllah
maşallahPazartesi kilo bildirimi
Cuma 59.5
Pazartesi 58.8
Fark -700
Dünde aynı kilodaydım regl şişkinliği indi galiba bakalım cumaya bu sayıyı koruyup daha da veririm inşallah
Süpersin canım tebriklerslm kizlar
1 saat onca tartildim ama girip yazamadim bi turlu
cuma 67
pazartrsi 66
eksi 1kg
Maşallah canım bir kız bir oğlan ikisini de tadacaksın Allah’ın izniyleKızlar kontrolüm vardı Bugün kesin olmamakla birlikte erkeğe benzettim dedi bir sonraki kontrolde daha net söylerim dedi
Kuru sevilmez mi be off ağzım sulandıKuru var 3. Gün oldu eşim hayatta yemez patlıcan musakka yapmayı planlıyorum
Maşallah bi daha çıkma inşallah 85in üstüne
Süpersin emeklerinin karşılığı
Öyle olursa gidemeyiz zaten canım
Halledeceğine eminim canım
Süpppeeerrr 55e doğru mu gidiyoruz yoksa
Ayyy uzun diyetimde en çok canımın çektiği şeydi patates kızartması
Ayyy harika@ela_2019 gördün mü
Ben de mi denesem şu sogan corbasını, blendır yapıomusun sen canımSaol cnm
Soğan çorbası, patlıcan köz, salata, spagetti var bizde
Wawww bravo kızzzSlmlar kızlar dışarıda işimiz var ondan hergun ki saati bekleyemeyecegim tartı için
Cuma: 85
Pazartesi: 84.55
Fark: -450 beklesem 200-300 Gr daha fark ederdi snrm cumaya hedefi tutturursun insAllah
Biz ekuiri miydikCuma
İftar
Mangal ciğer adana
Bol salata
Ayran
1 bardak kola
1 fincan kahve
3 Antep fıstıklı sarma
1.5 kepçe çorba
2 saat yürüyüş
3 4 yk makarna
Cuma menüsü böyle oldu
Ctesi
İftar
2 kepçe bakla yemeği
Bol salata
2 dl yufka böreği, çok inceydi yani 2 dl, 1 dl gibi
Aynen aynen gormuş pipişi ,ilk denılen doru cıkıo genelde:)) banada 12. Haftada kız gibi demişti, cok sevındım kız gecıodu içimden, eşim de dur degısebılır 16. Haftayı bekleyelım deyıpduruyodu oglan mı ıstıyodu nedir,gercişuan kızı olduguna mutlu
Çok çok az 2 çatal alırım büyük ihtimal cnm bol salata çorba köz yerim saol cnmGüzel menü soğan çorbasını bilmiyorum ama spakettiyi de çok kaçırma kız
Tebrikler canım
Dene biz çok seviyoruz vala ya yok ben geçirmiyorum blenderdan soğan taneleri hoşuma gidiyor ama geciriledebilir tabiBen de mi denesem şu sogan corbasını, blendır yapıomusun sen canım
Saol cnmWawww bravo kızzz
Çok güzel cnm tebriklerKilo bildirimi
Cuma 64.65
Bugün 64.45
Fark -200 gr
Gayet güzel cnm artı olmaktansaCuma:70.5
Pztsi:70.3
Gıdım gıdım..
Bence sen de hızla vereceksin çünkü bir haftada büyük rakamlar gidebiliyor senden ben son 1.5 -2 aydır gıdım gıdım 400 Gr 300 Gr zayıfladım ama sende potansiyel var Zeycan rakiplerin korksun benceGüzel menü soğan çorbasını bilmiyorum ama spakettiyi de çok kaçırma kız
Tebrikler canım
maşallahallahım darısı bize tebrikler
Süpersin canım tebrikler
Maşallah canım bir kız bir oğlan ikisini de tadacaksın Allah’ın izniylesağlıkla gelsin
Kuru sevilmez mi be off ağzım sulandımenün güzel bence
TebriklerKilo bildirimi
Cuma 64.65
Bugün 64.45
Fark -200 gr
Olsun eksi sonuçta çok güzel tebriklerCuma:70.5
Pztsi:70.3
Gıdım gıdım..
Evet canım Çiğdem ekürin seninBiz ekuiri miydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?