- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.621
Resmen yeniden öğreniyoruz beslenmeyi.Ağzım var diye herşeyi yiyormuşuzAyy hic sorma midem de oyle sismisti ki hala sasiriuorum nasil yedim diye
Ben de cok istiyordum gitmeyj ama malesef yine kaldi
Evet yaa neler yedim aslina bakarsan
Afiyet olsun canım güzel26.04.2021 menü
11.40
Sade Türk kahvesi
12.40
Çingen salatası
1 dilim siyez buğday ekmeği
1 dilim sucuklu yumurta
2 bardak şekersiz çay
15.00
Bir kupa filtre kahve
Bir tane taze hurma
1 ufak kahve fincanı leblebi
18.00
3 yk makarna
3 köfte
Unsuz Mercimek çorbası
Su:2.5 litre
masal3487
Afiyet olsun canım26 Nisan
Sahur
Haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Hoşaf suyu
İftar
Bir kase yoğurt çorbası (dünden kalan)
Bir kaşık mantı
Bir kaşık mantar
Bol salata
2 litre su
Şimdi nasılsın canım devam ediyor mu miden ?26 Nisan menüm
Sahur :midem kötüydü yiyemedim
İftar:1 kepçe mercimek çorbası
2 YK et sote
2 YK pirinç pilavı
Salata
Su:2.5 litre
Spor:70 dk yürüyüş
210 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Komposton şekerli değildir inşallah servis çatalı derken şu Kocaman çatallarla mı makarna26 Nisan Pazartesi
Sahur
1 bardak süt+3 kaşık yulaf+1 çay kaşığı bal ile lapa üzerine yarım elma ceviz fındık tarçın attım
1 kupa rezene-biberiyeli çay
1lt su
İftar
1 buçuk kepçe soğan çorbası
5-6 kaşık patlıcan köz
2 servis çatalı spagetti
Salata
1 kepçe yoğurt
1 bardak komposto
Su 2lt tamamlarım
Spor yok
Bağırsaklarımda problem mi var anlamadım canım.4 gündür kabızlıktan kıvranıyordum.Bugun ishal oldum kıvrandım. Dün sahura kalkınca birşey olacağı belliydi.midem çok bulanıyordu.Şimdi iyiyim şükür.Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım
Şimdi nasılsın canım devam ediyor mu miden ?
Komposton şekerli değildir inşallah servis çatalı derken şu Kocaman çatallarla mı makarna
Sekerlidir inşallah komposto. Servis çatalıyla bolca almışsındır umarım spagettiyi.26 Nisan Pazartesi
Sahur
1 bardak süt+3 kaşık yulaf+1 çay kaşığı bal ile lapa üzerine yarım elma ceviz fındık tarçın attım
1 kupa rezene-biberiyeli çay
1lt su
İftar
1 buçuk kepçe soğan çorbası
5-6 kaşık patlıcan köz
2 servis çatalı spagetti
Salata
1 kepçe yoğurt
1 bardak komposto
Su 2lt tamamlarım
Spor yok
İnşallah canımGüzel ekşi canim bu hafta göreceksin artık 5leri
Çok haklısınız canım hurma olayını bitirdim çarşambadan beri 1 tane bile yemiyorum.Artık bu hafta inme zamanı canım
Afiyet şifa olsun canım bu hafta listede olmadığın için sıkıntı olmadı da listeye girdiğinde 8den önce paylaşılmazsa bildirimsiz kabul edilip fakat takım ortalamasına da dahil ediliyorsun ki 8de benim paylaşımda paylaşmam gerek takımda 8den önce paylaşmak lazım bu konuda imtina istiyorum lütfen
Listede olsun veya olmasın herkesin menüsüne bakıp yazıyorum / yazıyoruz canım mesela geçen hafta hepimiz ısrarla 10 hurmaya vurgu yaptık dikkate alınmadık canım ki çarşamba zirve hurma sayısıyla geldin bi dün yememiştin burda yorumları birbirimizin eksik , fazlalarını bildirmek farkında olmak , örnek menü olması açısından gibi sebeplerle paylaşıp yorumluyoruz
Aman Allahımbütün hafta tartıda görünmeyen fakat gittiğine emin olduğum eksiler geri gelmiştir 3 dilim pide, güllaç çok fazla tüm haftalık pide hakkınız bitmiş bulunmakta hanımefendi Kalan 6 gün boyunca Tam buğdaydan başka ekmek görmek istemiyorum menülerinde
Teşekkürler canımEksi eksidir tebrikler canım
Eline sağlık canım. Benim sanki 3. Sırada olmam gerek24 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
1. @kumsal68 (57.3)
2.Beyaz leylak (59.5)
3.Jasminium84 (60.5)
4.cgdmk (60.15)
5. G Goklerce (63.6)
6. @Zeycan123 (64.65)
7. @elfkkk (66.9)
8. @Ucmelekannesi (68.5)
9. @asliogretmen (68.9)
10.yazarhanim35 (69.8)
11. @Ezogelin56 (70.5)
12. @gulsum462 (76.2)
13. M Melek963 (76.7)
14.masal3487 (77.2)
15. @Breeze96 (81.3)
16.Fit mutlu anne (85)
17.Ayla- (94.3)
Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Körler sağırlar birbirini ağırlarSen de bahtsuzsın be:)))
Bende bayılırım tatlıya diyetten yemiyorum, kızartmayı fazla aramamda tatlı aksama kadar yiyebilirimGeçmiş olsun Aslım bi geçseydi şu hastalık arkadaşım hafif atşattı ama çok başka bir şey bu diyor.
Tatlı pasta kızartma diyetten dolayı mı yemiyorsun yoksa sevmiyor musun ?eğer sevmiyorsan çok şanslısın çünkü ben bayılıyorumşu an ideal kilomdayım aylarca bunları yemedim( arada tatlı yiyorum) kızartma belki 5 aydır yemedim ama nefsim hiç körelmedi hala onların hayalini kuruyorum
Hastayım ama oruç düzeninde besleniyorum gün içinde su içiyorum sadece.babam ve annem bizde zaten onlara sahur hazırlamak için kalkıyorum bari oruç gibi besleneyim dedim.
Bence sizin becerikliliğinizden belli anneninizin de maharetli olduğu
Waaaawww harika istikrarla eriyorsun
Kızzz çiğdemm ne ettiinnKolayı gördüm gözlerim fırladı ardından 3 baklava geldi ben şok sadece bu ikisinden 10 yemek kaşığı şeker almışsın vücuduna .Cuma kaçamağı tabi ama çok şekerli olmuş.
Tebrikler canım
Tebrikler canım
İyi şükür canımBağırsaklarımda problem mi var anlamadım canım.4 gündür kabızlıktan kıvranıyordum.Bugun ishal oldum kıvrandım. Dün sahura kalkınca birşey olacağı belliydi.midem çok bulanıyordu.Şimdi iyiyim şükür.
Güzel26 Pazartesi Menüm
Sahur
1 dilim kızarmış TB ekmek
4 zeytin
1 dilim peynir
2 ceviz +3 badem
İftar
6 kaşık barbunya
2 tavuk bud
Salata
1.5 litre su (2.5 olacak inşallah)
U UcanSupurge
Aynen kaç hafta oldu 60 sınırındayız artık gelsin 50lerÇok haklısınız canım hurma olayını bitirdim çarşambadan beri 1 tane bile yemiyorum.
Bu cuma inşallah 59u görürüm bugün de göremedim
İnşallah canımhaftaya 50 lerdesin insalalh ozamn:)
Zehroşummmmm hadi sağlıkla gelsin oğlusun cokkk sevindimmmİyi şükür canım
Güzel
Aynen kaç hafta oldu 60 sınırındayız artık gelsin 50ler
Valla zaten düğün olmasa diyete hiç başlayacağım yoktu düğün sayesinde basladımOoooo çok iyi bir motivasyon olayı, ben olsam aç gezerim 3 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?