- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.961
Cevizi iyi yıyonuz ya, tok tutuyo diye mi faydalı diye mi? Ben yiyemıyorum , gusel gelmıyo bana28 Nisan Çarşamba
Sahur
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Domates, salatalık
1 parça peynir
2 tüm ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
2 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
2 servis kaşığı ıspanak borani
Salata
Çayla avuç içi kadar tahinli tatlı
Su 2 lt olur
Spor şimdilik yok oğlani uyutunca yürürüm insAllah
Çok ii , karaşimşwk mi kırmızımı27.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi,2 ceviz
17.00 5 cilek
19.30
1 kepce mercimek corbasi, 6 yk yumrtali ispanak, yogurt, 3 hurma
Su: 2.5 lt olur
Ya acaba bi gün ben de 57 de tıkandım diyebilir miyimSlm kizlar birsuru alintim vardi silîndi telefon kafayi yiyo benim belli
Asiri bir halsizlik ve migrenle ugrasiyom kacgundur bitmedi giitti su reglin zorluklari bir ay rahat geciriyosam obur ay hergun basagrisi yorgunluk karin agrisi oluyo umarim cumaya 56 kusurleri gorurum sanki 57 de tikandim bugunde tartildim ama yok dunde acliktan olé olé yattim oysa
Pideyi erken yemişsin ve ekstralar olmadığı için güzel canımOglen 12:00
1 rafadan yumurta,1 dilim peynir,yarim domates,1 yk kuymak
ara 14:00 sekersiz kahve
ara 16:00 sekersiz kahve
aksam 17:30
Avuc ici kadar pide(cok sicak tazeydi dayanamadim)
1 kucuk sb yogurt suyu
2,5 litre su
Çok güzel hele spor ne olur güzel bir sürpriz olsun şöyle ucundan 7leri görsek bu menü bu spor hak ediyor28 Nisan menüm
Sahur:
1 küçük karışık tost
1yumurta
İftar:
1kepce mercimek çorbası
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
Salata
2 hurma
Su:2.5 litre
Spor:32dk zumba
32 dk kardio
256 puan
U UcanSupurge @Goklerce
Tahinli tatlı28 Nisan Çarşamba
Sahur
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Domates, salatalık
1 parça peynir
2 tüm ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
2 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
2 servis kaşığı ıspanak borani
Salata
Çayla avuç içi kadar tahinli tatlı
Su 2 lt olur
Spor şimdilik yok oğlani uyutunca yürürüm insAllah
5te durmuş olmana oturmuş şükrediyorumBugün
İftar 19.22
1 küçük çerez kasesi kadar nohutlu bulgur pilavı
2 fırın köfte
2 dilim fırın patates
1 bardak ayran
Bol salata
1 kahve
5 hurma (dayanamadım, bitince başka almıycam, az kaldı bana düşmez sanırım artık kızım ve eşim de benim gibi 10 tane yiyor)
U UcanSupurge canım sen bunu okuma bebiş için
2 lt su içerim yine
Beni işten çıkaran firma burda 5 kişiyle ayrı ayrı mulakat yaptırmısyçtı, o da yetmedi ankarada bırıyle gorus bide dedıler tmm dedim , gittim sabahın köründe kamil kocla okdr yolu, gıttım mekana , goruscegım adam baska sehırdeymiş, ta gece doncekmiş...planlamaya bak . İk yı aradım aaa tüh atlamısım dıyo... adamla gece otogarda iş gorusmesı yaptık..şeytan dedi bas git , sabretrım ama cok sınırlenıo ınsan. Baska sehırde boşboş dolaş gun de gecmuo..bu şirketten cacık olmıycagı ordan belliymiş baksanaselam kızlar dün görüşmeye gittiğim firma aradı bugün tekrar işte mali müşavirimiz sizinle görüşecek bekliyoruz diye gittim. 16.40dan 18.15 e kadar beklettiler beni en son dayanamadım sizinle çalışılmaz böyle iş mi olur diyerek çıktım eve geldim.
NoDünkü menümü yazdım mı acaba
Koronada bide nerde bekledın okdr , terbıyesızler ya , sabır mı olcuyolar acabaselam kızlar dün görüşmeye gittiğim firma aradı bugün tekrar işte mali müşavirimiz sizinle görüşecek bekliyoruz diye gittim. 16.40dan 18.15 e kadar beklettiler beni en son dayanamadım sizinle çalışılmaz böyle iş mi olur diyerek çıktım eve geldim.
5te durmuş olmana oturmuş şükrediyorum
Hemen yazıyorum
Aaa 10az, herkes yaşı kadar yesin eküirim:))Bugün
İftar 19.22
1 küçük çerez kasesi kadar nohutlu bulgur pilavı
2 fırın köfte
2 dilim fırın patates
1 bardak ayran
Bol salata
1 kahve
5 hurma (dayanamadım, bitince başka almıycam, az kaldı bana düşmez sanırım artık kızım ve eşim de benim gibi 10 tane yiyor)
U UcanSupurge canım sen bunu okuma bebiş için
2 lt su içerim yine
Leylakın menüsü ayrı yazmıştım hatırlıyorum da miktar vs içeren bir menü listesi yazmadınHemen yazıyorumZeycan sorunca menüde ne var diye yazmıştım ya onu menümü yazmış olarak aklımda kalmış
Sadece ramazanda mı yıyosunAklıma geldin Zehra, 10 yersem linç edersiniz, bu son hurmamdı, seneye Allah kerim
Pide gözüme batmadı canım afiyet olsun26.04.21
sahur
2 kaşık yumurta
1 elim kadar ekmek
4 5 kaşık hoşaf
İftar
5 parça kemikli ızgara tavuk
Salata
1 el kadar tırnak pide
su 2 L
spor yok
27.04.2021 menü
12.30
Sade Türk kahvesi
13.20
Yulaf lapası
19.40
2 haşlanmış yumurtalı brokolili salata
Yemekten sonra şekersiz çay
Su:2 litre - 2.5a da tamamlayabilirim
Çok iyi gerçekten hiç bişey yememişsin yine de afiyet olsun canım
@masal3487
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım güzel bence
Şükür Allah’ımAklıma geldin Zehra, 10 yersem linç edersiniz, bu son hurmamdı, seneye Allah kerim
İnşallah canım ya . Çok istiyorum. Çok hayal ediyorumPideyi erken yemişsin ve ekstralar olmadığı için güzel canım
Çok güzel hele spor ne olur güzel bir sürpriz olsun şöyle ucundan 7leri görsek bu menü bu spor hak ediyor
Tahinli tatlıNe zaman yemin ediyorsun
5te durmuş olmana oturmuş şükrediyorum
Bi 10 kilo daha gidince şu 42 beden etek düşer bile belkiİnşallah canım ya . Çok istiyorum. Çok hayal ediyorum
Ay başka zamanlarda da yemiyim, şeyini çıkartıyorum çünkü farkındayımSadece ramazanda mı yıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?