- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.001
bekleme salonları vardı asgari ücret başlangıç sonra 3200 dediler akşam eve geldiğimde kafama yatmadı bunlar sabah beni aradı malimüşavirimiz sizle görüşecek dedi bende maaş yatmadı kafama dedim. kadın iyileştirme olursa düşünür müsünüz dedi bilemiyorum dedim. tamam yönetime bildirip döneceğiz size dedi. aradı beni yönetm soruyor kafanızdaki rakamı dedi. bende söyledim. dönüş yapacağım dedim. sonra aradı kadın beni tekrar kabul ediyorlar 5 de malimüşavirimzle görüşeceksiniz buyrun gelin dediler. ben 16.40 da oradaydım yağmur vardı trafiğe takılmayayım dedim.Koronada bide nerde bekledın okdr , terbıyesızler ya , sabır mı olcuyolar acaba
Ben kaptan olursam , grup amacını şaşar , emekler boşa gitmesinDeme öyle demeee beni yoldan çıkarma hurmalarım bitiyorken, Zehra yetişşş
Hahahaeküirim Zehra doğumdayken sen kaptan olsana
terbiyesizlik işte canımAhahahahah
Aynen canim kendi duzenimzde daha rahat oluyor ama ne yapayim kizma kv bakiyor ve koyu cok seviyor, bahce falan yapiyor benim yuzumden bahcesinden olmasini istemiyorum, kizma koyde bakiyor yaz donemi ben de ordan gidip geliyorum ise , hem kiz icin de iyi oluyor aksama kadar disarda oynuyor
Gercekten ayip yani, hem o kadar arayip hme de boyle bekletmek
Guzel canm hatta baya hafif
beni evlat edinmek ister misin hamaratımdırAlmanya canım
Napim canım iş güç çocuklar, iki gündür evdeydim yarın yine işe devam.. 62 küsürdüm canım cumayabwnde tartışmam heyecanlıyımeşin hala gurbettemi
Dimi dimi dimiYok artıkEzonun dediği gibi doğuma gideyim öyle ye
Ben kaptan olursam , grup amacını şaşar , emekler boşa gitmesin
benimde dün canım çekmişti yemek sepetinde indirim kuponumda vardı hadi dedim tavuk siparişi vereyim . piyazdan o kadar yedim tavuk 2 parçaydı bir parçasını yedim. yarım porsiyon tüketmiş oldum soslu pita ekmeği vardı falan onları yemedim patatesten 4 tane yedim. kalanı da babama yedirdimKahveyi benden cok seven biripiyaz çekti canım
O adam belkide kabuk etti düşük maaşı, can sıkıntısına calısıyosa. Once asgari sonra 3200 nasıl oluyomuş kaç ay sonra hersey belırsız anladgım kdryla , ben bu işim için ne kdr maaş ıstıyosun demişti , cahıllıgıme geldi şey drdim, onceki işyerımde ... Alıyodum ordan yuksek olmalı dedim , o da bana gülere ozmn tamam 100 tl fazlasını verelım dedi . Ya varya resmen inssn somuruyolar,bekleme salonları vardı asgari ücret başlangıç sonra 3200 dediler akşam eve geldiğimde kafama yatmadı bunlar sabah beni aradı malimüşavirimiz sizle görüşecek dedi bende maaş yatmadı kafama dedim. kadın iyileştirme olursa düşünür müsünüz dedi bilemiyorum dedim. tamam yönetime bildirip döneceğiz size dedi. aradı beni yönetm soruyor kafanızdaki rakamı dedi. bende söyledim. dönüş yapacağım dedim. sonra aradı kadın beni tekrar kabul ediyorlar 5 de malimüşavirimzle görüşeceksiniz buyrun gelin dediler. ben 16.40 da oradaydım yağmur vardı trafiğe takılmayayım dedim.
benden önce adamın biri daha gelmiş emekli muhasebeciymiş biri önermiş muhasebeci arıyorlar diye adam emekliymiş karısı da emekliymiş sıkılmamak için çalışıyormuş bende dedim ihtiyacınız var sanırım.
benm mesleğim hem ik hem muhasebe bu şekilde ik politikası yürütülmez canım. benm personelim gelirdi evrak almaya gelmeden hazırlar geldiğinde verirdim hemen meselaİşte bu
3ay deneme süresi kafamıza yatmazsa 6 aya çıkartırız denemeyi deneme süresince asgari ücret sonra 3200 dedi. bende ilk yerde hep sizin takdiriniz derdim ama pişince şimdi rakamı söylüyorum siz ne düşünüyorsunuz üzerine konuşalım diyorum.O adam belkide kabuk etti düşük maaşı, can sıkıntısına calısıyosa. Once asgari sonra 3200 nasıl oluyomuş kaç ay sonra hersey belırsız anladgım kdryla , ben bu işim için ne kdr maaş ıstıyosun demişti , cahıllıgıme geldi şey drdim, onceki işyerımde ... Alıyodum ordan yuksek olmalı dedim , o da bana gülere ozmn tamam 100 tl fazlasını verelım dedi . Ya varya resmen inssn somuruyolar,
Sıfır şeker mibenimde dün canım çekmişti yemek sepetinde indirim kuponumda vardı hadi dedim tavuk siparişi vereyim . piyazdan o kadar yedim tavuk 2 parçaydı bir parçasını yedim. yarım porsiyon tüketmiş oldum soslu pita ekmeği vardı falan onları yemedim patatesten 4 tane yedim. kalanı da babama yedirdimdışarıdaydı babam ona da bırakayım dedim. sabahvesen dedim bunu oturur yersin sen bir oturuşta ama yemeyeceksin hepsini . dozunda yiyeceksin . öyle de yaptım .
damarımdan kan yerine kahve akıyorben 2013 yılına kadar kahveye 2 tatlı kaşığı şeker atardım o şekilde içerdim şekersiz içemezdim . bir alıştım şimdi de şekerli içemiyorum :)
İyi yapıyorsun, tecrube kazandıkca pazarlık gucu artuyo3ay deneme süresi kafamıza yatmazsa 6 aya çıkartırız denemeyi deneme süresince asgari ücret sonra 3200 dedi. bende ilk yerde hep sizin takdiriniz derdim ama pişince şimdi rakamı söylüyorum siz ne düşünüyorsunuz üzerine konuşalım diyorum.
filtre nescafe ve türk kahvesi 0 şeker canım :)Sıfır şeker miben beceremedım daha şişttttt susss
kesinlikle cnm deneyimsiz eleman değilim ben sonuçtaİyi yapıyorsun, tecrube kazandıkca pazarlık gucu artuyo
Bu kız fettan mış diye yarın arayadabilirler seni . Tam dişimize gore , personeli yola getırır diye.:)))terbiyesizlik işte canım
asgari ücret başlangıç sonra 3200 dediler akşam eve geldiğimde kafama yatmadı bunlar sabah beni aradı malimüşavirimiz sizle görüşecek dedi bende maaş yatmadı kafama dedim. kadın iyileştirme olursa düşünür müsünüz dedi bilemiyorum dedim. tamam yönetime bildirip döneceğiz size dedi. aradı beni yönetm soruyor kafanızdaki rakamı dedi. bende söyledim. dönüş yapacağım dedim. sonra aradı kadın beni tekrar kabul ediyorlar 5 de malimüşavirimzle görüşeceksiniz buyrun gelin dediler. ben 16.40 da oradaydım yağmur vardı trafiğe takılmayayım dedim.
benden önce adamın biri daha gelmiş emekli muhasebeciymiş biri önermiş muhasebeci arıyorlar diye adam emekliymiş karısı da emekliymiş sıkılmamak için çalışıyormuş bende dedim ihtiyacınız var sanırım.
Yaşın kaç? Huyun nasıl?dağınık değilsin dimibeni evlat edinmek ister misin hamaratımdır
arasınlar ilk 3 ay asgari ücreti kabul etmiyorum dediğim rakamdan tamam derseniz dicemBu kız fettan mış diye yarın arayadabilirler seni . Tam dişimize gore , personeli yola getırır diye.:)))
Geçmiş olsun canım migren hormonel değişikliklerden çok etkileniyor .Kuzenimde var o da adet zamanları çekiyor.Ben bu hastalığı yaşayanlara bakıyorum genelde tüm dertleri sıkıntıları kendi içinde belli etmeyen ,dıştan çok metanetli gözüken güçlü gözüken insanlarda çıkıyor sanki .Yani herşeyle başedeyim derken içine atan insanlar.Mesela ben hiç içime atmam kimse yoksa dağa taşa bile anlatırım derdimiSlm kizlar birsuru alintim vardi silîndi telefon kafayi yiyo benim belli
Asiri bir halsizlik ve migrenle ugrasiyom kacgundur bitmedi giitti su reglin zorluklari bir ay rahat geciriyosam obur ay hergun basagrisi yorgunluk karin agrisi oluyo umarim cumaya 56 kusurleri gorurum sanki 57 de tikandim bugunde tartildim ama yok dunde acliktan olé olé yattim oysa
Aaa şunlara bak ya sinir oldum ne terbiyesizlik bu böyle boşver iyiki çıkmışsınselam kızlar dün görüşmeye gittiğim firma aradı bugün tekrar işte mali müşavirimiz sizinle görüşecek bekliyoruz diye gittim. 16.40dan 18.15 e kadar beklettiler beni en son dayanamadım sizinle çalışılmaz böyle iş mi olur diyerek çıktım eve geldim.
Afiyet olsun canım güzelOglen 12:00
1 rafadan yumurta,1 dilim peynir,yarim domates,1 yk kuymak
ara 14:00 sekersiz kahve
ara 16:00 sekersiz kahve
aksam 17:30
Avuc ici kadar pide(cok sicak tazeydi dayanamadim)
1 kucuk sb yogurt suyu
2,5 litre su
Çok güzel afiyet olsun tost gözüme battı ama küçük demişsin28 Nisan menüm
Sahur:
1 küçük karışık tost
1yumurta
İftar:
1kepce mercimek çorbası
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
Salata
2 hurma
Su:2.5 litre
Spor:32dk zumba
32 dk kardio
256 puan
U UcanSupurge @Goklerce
Borani çok severim afiyet olsun28 Nisan Çarşamba
Sahur
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Domates, salatalık
1 parça peynir
2 tüm ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
2 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
2 servis kaşığı ıspanak borani
Salata
Çayla avuç içi kadar tahinli tatlı
Su 2 lt olur
Spor şimdilik yok oğlani uyutunca yürürüm insAllah
Ne güzel inşallah bende 57 i görürüm bir an önceKızlar bugün 59.9 gördüm çok şükür
27 yaşındayımYaşın kaç? Huyun nasıl?dağınık değilsin dimi
bekle bekle sinir oldum canımGeçmiş olsun canım migren hormonel değişikliklerden çok etkileniyor .Kuzenimde var o da adet zamanları çekiyor.Ben bu hastalığı yaşayanlara bakıyorum genelde tüm dertleri sıkıntıları kendi içinde belli etmeyen ,dıştan çok metanetli gözüken güçlü gözüken insanlarda çıkıyor sanki .Yani herşeyle başedeyim derken içine atan insanlar.Mesela ben hiç içime atmam kimse yoksa dağa taşa bile anlatırım derdimibir de ağlarım ohh miss bir rahatlarım sorma tam bir sulugözüm ama memnunum bu durumdan
Aaa şunlara bak ya sinir oldum ne terbiyesizlik bu böyle boşver iyiki çıkmışsın
Afiyet olsun canım güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?