Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

28 Nisan Çarşamba menü

Sahur

Sucuklu yumurta
4 zeytin
Labne
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Yeşil cay

İftar 19.30

Bir kase mercimek corbası
Dört kasık bulgur pilavı
Bes altı kasık sac kavurma
Coban salata, Köz biber salata
İki çatal havuç tarator

2 lt su
Spor yok aksama kadar hareket ettim zaten hic oturmadım hazırlık yaptım kvgil geldi.
Baklava almıslar yemedim, sütlaç yaptım tadına bile bakmadım

Kız yok yarım ekmek arası tost aklıma bile gelmedi.sen deyince canım çekti.ama diyette olmaz o

Afiyet olsun canım

Nazlı dan haber varmı? Doğum yaptımı? Pınar da yok
Evet canım doğum yaptı Aralık ayında minnoşu 5 aylık olmuştur Pınar da bi gitti kayınvalidesine ses seda yok gelmedi daha
Afiyet olsun canım
Hey maşallah ulen bu hafta bir kilodan Aşağı giderse ben de bir şey bilmiyorum

Valla aynen kafayı yerim 1 kilo bile veremezsem bu kadar dikkat etmeye
İnsallah 1 i geçerim

Valla söylemeye de korkuyorum ne dersem tersi çıkıyor ama şu kabızlık işini halkedersem müthiş bir eksi bekliyorum kızlar sürpriz olsun ama bugün tartıda gördüğümde kulaklarım ağzıma vardı fakat 5 gündür WC problemi var ramazan da sindirim sistemim en yavaş dönemini yaşıyor

Bir de Ramazan’da kilo veremiyorum diyordu isteyince veriliyormuş değil mi Leylağım

Pembe Lotus yahu sen neler yapıyorsun bi selam vermiyorsun ?
Ne kadar kizsan haklisin canım ya dua grubuna yazıyorum diyetten bayaga uzaklastim
Diyetisyenim covit olunca bıraktım evde kendi kendime bi düzen olusturdum almiyorumda veremiyorumda 78 düştüm sonra tekrar 80de kaldım

Arkadaşlarım da iyi bir gözlemci olduğumu söylerMigren sebebi bilinemeyen hastalıklardan ruhunun yükü bedeninden çıkıyor.amaaann ekürican sadece bir kez geliyoruz bu dünyaya dök içini boşver
Haklisin canim hemde cok
Afiyet olsun canim

Ne kadar kizsan haklisin canım ya dua grubuna yazıyorum diyetten bayaga uzaklastim
Diyetisyenim covit olunca bıraktım evde kendi kendime bi düzen olusturdum almiyorumda veremiyorumda 78 düştüm sonra tekrar 80de kaldım
Estağfirullah kızmak değil de bi hal hatır soralım illa diyet şart değil ki kuzum

Beklemek daha iyi olur bence de canım şu süreç yasaklar ne olacağı belli değil karmakarışık
Evet eşimle konuştuk yaz sonuna erteledik esimde 3hafta evde olacak nasıl geçecek dip dibe evde bilmiyorum hepimizin rabbim yardımcısı olsun

Kahvaltı 09:00

1 dilim tam buğday ekmek

3 zeytin

1 dilim köy peyniri

1 haşlanmış yumurta

Öğle yemeği 13:00

1 kase brokoli çorbası

3 yk etli nohut

Ara öğün 19:15

2 ceviz

1 muz

Akşam yemeği 20:00

1 tabak fırında kabak

3 yk yoğurt

Su:2,5 litre

İp atlama : 400 - 80 puan

bacak hareketi : 200 - 40 puan

Toplam - 120 puan

Evet eşimle konuştuk yaz sonuna erteledik esimde 3hafta evde olacak nasıl geçecek dip dibe evde bilmiyorum hepimizin rabbim yardımcısı olsun
Bizim gibi yapın eşim öğlene kadar uyur ben erken kalkarım akşam ben erken yatarım o geç yatar o uyanıkken iş vs derken bi iftardan sonra bir araya geliyoruz

Akşam kabak + yoğurt yapılmış ooo cumaya hazırlanıyoruz demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…