Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

17 haftalık canım geçenki kontrolünde erkeğe benzettiğini söyledi kesin değil dedi iyiyim şükür evdeyiz sen neler yapıyorsun ?
Kardeşimle yürüyüşe çıkıyorduk günlük 10bin adim atiyorduk artık onuda yapamayacağız evde leslie yapmayı düşünüyoruz
Bel ve bacak ağrılarım oldu allerjik öksürük fln derken 1aydan fazla hastanelerde geçti zamanım

Bizim gibi yapın eşim öğlene kadar uyur ben erken kalkarım akşam ben erken yatarım o geç yatar o uyanıkken iş vs derken bi iftardan sonra bir araya geliyoruz
Kız nerde uyusun kızım babasını uyandırmadan durmaz adamı oruçlu oruçlu rehin alıyor yine sorumluluk bende yani

Aaaa geçmiş olsun daha iyisindir inşallah? Baban nasıl oldu ameliyat olacaktı sanki yanlış hatırlamıyorum değil mi ?

Ohh miss gibi menü diyecektim ki sondaki tatlıyı gördüm o da azmış neyseki
Evet maalesef yedim sondu
Afiyet olsun kızlar güzel menüler
Halledersin insAllah cnm wc işini de merakla bekliyorum
Dün rahim filmi çekildi çok şükür herşey normal tedavi için biraz daha bekliyeceğim
Hakkınızda hayırlısı canım insAllah güzel sonuç almana sevindim
Afiyet olsun canım güzel menü
Çok geçmiş olsun canım

Aaaa geçmiş olsun daha iyisindir inşallah? Baban nasıl oldu ameliyat olacaktı sanki yanlış hatırlamıyorum değil mi ?
Sağol canım d vitaminim 10lara düşmüş ondan kaynaklıymus ağrılarım
Babamda yoğun bakima alınacağı için ameliyat sonrası yapılmadı ameliyati vakalar artınca kaldı öncelik hayati riski olanlar içinmiş

Sağol canım aa 85kiloya düşmüşsün bi kirabilsen şu 80 bandını
Benimde 80de takıldı kaldı

İyi geceler kızlar bugünün sporunu da yaptım yarım saat koşu hızlı tempo yürüyüş karışık hemen duşa ardından emzirme derken yenice geldim tatlıya 5 günlük yemin etmiş bulunmaktayım pazartesi tartısında sonra belki güllaç, dondurma ya da sütlaç yerim azıcık

Bir de Ramazan’da kilo veremiyorum diyordu isteyince veriliyormuş değil mi Leylağım
Kesinlikle canım
Çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah

Cok sag ol canım, ınsallah karsılığını alırım bu menulerın,
Guzel menu canım afiyet olsun
160 canim, sanirim spor yapmisligimin etkisinden orantili aldim kilo.. yinede oldugum kiloya yavas yavas dönmeye calisicam
Kac kilo ile mezun olmıstun canm
Tebrik ederim buyuk bir sınavdan gecmıs sın
Ayy hadi inşallah, benim bu hafta cok umudum yok acıkcası
Ne kadar kizsan haklisin canım ya dua grubuna yazıyorum diyetten bayaga uzaklastim
Diyetisyenim covit olunca bıraktım evde kendi kendime bi düzen olusturdum almiyorumda veremiyorumda 78 düştüm sonra tekrar 80de kaldım
Hos geldın canım nerelerdeydin, izledik seni
Gayet guzel menu canım afiyet olsun

insAllah ya aynen artık 70li rakamları görmek istiyorum
Kardesimde diyet yapiyo bebiş 6aylik oldu bir ayda 76.5ten 71.5 düştü 5kilo verdi yürüyüş iyi geldi emzirirken gerçekten güzel kilo veriliyormus ekmegi sadece kahvaltida yiyorum diyo

Kardesimde diyet yapiyo bebiş 6aylik oldu bir ayda 76.5ten 71.5 düştü 5kilo verdi yürüyüş iyi geldi emzirirken gerçekten güzel kilo veriliyormus ekmegi sadece kahvaltida yiyorum diyo
Ben değerlendiremedim pek canım ya yürüyüş düzenli yapma imkanım olmadı yedim de yani bayaaaaaa motivasyonda süreklilik onemlı sağlık olsun yavaş gidiyor ama gidiyor benimde şimdilik hamile kaldığım kiloma döndüm şükür bklm bundan sonrası daha önemli benim için
Ya insAllah düzelir canım ya

Ha gayret canım geçen anjiooyu gördüm okudum yazamadım oda bayaga vermiş buraya katildigimdan beri kadin 100kilolarin hep ustundeydi

Ha gayret canım geçen anjiooyu gördüm okudum yazamadım oda bayaga vermiş buraya katildigimdan beri kadin 100kilolarin hep ustundeydi
Evet canım çok az fark var aramızda MaşAllah güzel verdi 7 ayda 25 kg istikrarla eriyor

Sana gıcıklık olsun diye kasten mi yaptılar canım? Öyle bir şey mi hissettin?
Oglen 12:00
1 rafadan yumurta,1 dilim peynir,yarim domates,1 yk kuymak

ara 14:00 sekersiz kahve

ara 16:00 sekersiz kahve

aksam 17:30
Avuc ici kadar pide(cok sicak tazeydi dayanamadim)
1 kucuk sb yogurt suyu

2,5 litre su
Gayet hafif bir menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım tatlı dışında gayet güzel
Çok kalabalık canım iftar. Afiyet olsun
09.00 minik tava menemen

11. 00 kahve

13.00 tereyagında ıkı yumurta beyazı

15.00 1 hurma,1 griserin

18.00 1 kepce yayla corba,1 kepce pattis yemegi , 5 kaşık yogurt

Su 3 litre

Spor yok
Afiyet olsun canım. Yayla çorbası pirinçli miydi? Patates karbon. Ama gün içinde ekmek tüketilmediği için göze batmıyor.
Afiyet olsun canım
28 Nisan
İftar
Bir dilim pide
Bir dilim peynir
4 zeytin
Domates
Salatalık

Sahur
Bir kase yeşil mercimek çorbası
4 kaşık kuş başı
1 hurma

Yatana kadar
2 litre su
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım. Bamya sindirimi güzelce çalıştırır inşallah
Çok fazla Türk kahvesi içiyorsun. Çarpıntı falan yapmıyor mu? Tansiyonu da oynatır haberin olsun
Canım kanunen 6 ay deneme süresi yapamaz. En fazla 4 ay. O da toplu iş sözleşmesiyse
28.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi, 2 ceviz

19.30
1 kepce mercmek corbasi(sade)
3 kemikli parca firin tavuk, salata, 3 hurma

Su:2.5 lt olur
Çok güzel canım. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel
Güzel bir sınav vermişsin canım afiyet olsun
Ay hadi inşallah ya darısı bana
Akşam kabak + yoğurt yapılmış ooo cumaya hazırlanıyoruz demek ki
Kaptanım sporumu yapıyorum. Dün akşam yemeğinde salata yedim sadece. Bugün de kabak yoğurt. Yarın da kabak yoğurt yerim Ya da sadece çorba içerim. Artık 76 görmek istemiyorum. Hala daha görürsem bir problem var yani vücutta

Ay canım benim inşallah açılır. Hiç sevmem teknolojik şeyler bozulmasını. Çok etkiliyor hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…