- 8 Mart 2020
- 6.116
- 29.451
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.081
Kardeşimle yürüyüşe çıkıyorduk günlük 10bin adim atiyorduk artık onuda yapamayacağız evde leslie yapmayı düşünüyoruz17 haftalık canım geçenki kontrolünde erkeğe benzettiğini söyledi kesin değil dedi iyiyim şükür evdeyiz sen neler yapıyorsun ?
Kız nerde uyusun kızım babasını uyandırmadan durmaz adamı oruçlu oruçlu rehin alıyor yine sorumluluk bende yaniBizim gibi yapın eşim öğlene kadar uyur ben erken kalkarım akşam ben erken yatarım o geç yatar o uyanıkken iş vs derken bi iftardan sonra bir araya geliyoruz
Aaaa geçmiş olsun daha iyisindir inşallah? Baban nasıl oldu ameliyat olacaktı sanki yanlış hatırlamıyorum değil mi ?Kardeşimle yürüyüşe çıkıyorduk günlük 10bin adim atiyorduk artık onuda yapamayacağız evde leslie yapmayı düşünüyoruz
Bel ve bacak ağrılarım oldu allerjik öksürük fln derken 1aydan fazla hastanelerde geçti zamanım
Evet maalesef yedim sonduOhh miss gibi menü diyecektim ki sondaki tatlıyı gördüm o da azmış neyseki
28.04.21
Sahur
2 dilim kadar ekmek
1 kaşık yumurta
4 zeytin
2 dilim domates
Bir avuç içi fındık
iftar
2 SK taze fasulye
2 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurtlu patlıcan fırında
Filtre kahve + Züber
Su 2 buçuk olur yatana kadar
Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun kızlar güzel menüler28 Nisan Çarşamba menü
Sahur
Sucuklu yumurta
4 zeytin
Labne
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Yeşil cay
İftar 19.30
Bir kase mercimek corbası
Dört kasık bulgur pilavı
Bes altı kasık sac kavurma
Coban salata, Köz biber salata
İki çatal havuç tarator
2 lt su
Spor yok aksama kadar hareket ettim zaten hic oturmadım hazırlık yaptım kvgil geldi.
Baklava almıslar yemedim, sütlaç yaptım tadına bile bakmadım
Halledersin insAllah cnm wc işini de merakla bekliyorumValla söylemeye de korkuyorum ne dersem tersi çıkıyor ama şu kabızlık işini halkedersem müthiş bir eksi bekliyorum kızlar sürpriz olsun ama bugün tartıda gördüğümde kulaklarım ağzıma vardıfakat 5 gündür WC problemi var ramazan da sindirim sistemim en yavaş dönemini yaşıyor
Hakkınızda hayırlısı canım insAllah güzel sonuç almana sevindimDün rahim filmi çekildi çok şükür herşey normal tedavi için biraz daha bekliyeceğim
Afiyet olsun canım güzel menüKahvaltı 09:00
1 dilim tam buğday ekmek
3 zeytin
1 dilim köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
Öğle yemeği 13:00
1 kase brokoli çorbası
3 yk etli nohut
Ara öğün 19:15
2 ceviz
1 muz
Akşam yemeği 20:00
1 tabak fırında kabak
3 yk yoğurt
Su:2,5 litre
İp atlama : 400 - 80 puan
bacak hareketi : 200 - 40 puan
Toplam - 120 puan
Çok geçmiş olsun canımKardeşimle yürüyüşe çıkıyorduk günlük 10bin adim atiyorduk artık onuda yapamayacağız evde leslie yapmayı düşünüyoruz
Bel ve bacak ağrılarım oldu allerjik öksürük fln derken 1aydan fazla hastanelerde geçti zamanım
Sağol canım d vitaminim 10lara düşmüş ondan kaynaklıymus ağrılarımAaaa geçmiş olsun daha iyisindir inşallah? Baban nasıl oldu ameliyat olacaktı sanki yanlış hatırlamıyorum değil mi ?
Sağol canım aa 85kiloya düşmüşsün bi kirabilsen şu 80 bandınıEvet maalesef yedim sondu
Afiyet olsun kızlar güzel menüler
Halledersin insAllah cnm wc işini de merakla bekliyorum
Hakkınızda hayırlısı canım insAllah güzel sonuç almana sevindim
Afiyet olsun canım güzel menü
Çok geçmiş olsun canım
insAllah ya aynen artık 70li rakamları görmek istiyorumSağol canım aa 85kiloya düşmüşsün bi kirabilsen şu 80 bandını
Benimde 80de takıldı kaldı
Kesinlikle canımBir de Ramazan’da kilo veremiyorum diyordu isteyince veriliyormuş değil mi Leylağım
Çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallahKardeşimle yürüyüşe çıkıyorduk günlük 10bin adim atiyorduk artık onuda yapamayacağız evde leslie yapmayı düşünüyoruz
Cok sag ol canım, ınsallah karsılığını alırım bu menulerın,Saol canim
Cok guzel afiyet olsun canim
Saol canim
Afiyet olsun canim
Saol canim
Bes hurma cok ama gerisi guzel afiyet olsun canim
Insallah canim neden olmasin biz iradeli bayanlariz sende gorceksin o gunleri ugras gosterdigin bir sey hayal degildir bence
Saol canim
Ben gormediydim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim az sporu arttirmak lazim bnce inatci kilolardayiz sporla kirabiliriz bunu bence
Afiyet olsun canim guzel menu
Saol canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim hic bisi yemiyon valla
Saol canim
Ramazanda menulerin cok guzel canim afiyet olsun
Kovalari cok ama cok iyi tanirim en iyi arkadaslarim kovalardir bak ekurimde kova cikti
Guzel menu canım afiyet olsun28.04.21
Sahur
2 dilim kadar ekmek
1 kaşık yumurta
4 zeytin
2 dilim domates
Bir avuç içi fındık
iftar
2 SK taze fasulye
2 kepçe mercimek çorbası
Filtre kahve + Züber
Spor yok
U UcanSupurge
Kac kilo ile mezun olmıstun canm160 canim, sanirim spor yapmisligimin etkisinden orantili aldim kilo.. yinede oldugum kiloya yavas yavas dönmeye calisicam
Tebrik ederim buyuk bir sınavdan gecmıs sın28 Nisan Çarşamba menü
Sahur
Sucuklu yumurta
4 zeytin
Labne
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Yeşil cay
İftar 19.30
Dört kasık bulgur pilavı
İki çatal havuç tarator
2 lt su
Spor yok aksama kadar hareket ettim zaten hic oturmadım hazırlık yaptım kvgil geldi.
Ayy hadi inşallah, benim bu hafta cok umudum yok acıkcasıValla söylemeye de korkuyorum ne dersem tersi çıkıyor ama şu kabızlık işini halkedersem müthiş bir eksi bekliyorum kızlar sürpriz olsun ama bugün tartıda gördüğümde kulaklarım ağzıma vardıfakat 5 gündür WC problemi var ramazan da sindirim sistemim en yavaş dönemini yaşıyor
Hos geldın canım nerelerdeydin, izledik seniNe kadar kizsan haklisin canım yadua grubuna yazıyorum diyetten bayaga uzaklastim
Diyetisyenim covit olunca bıraktım evde kendi kendime bi düzen olusturdum almiyorumda veremiyorumda 78 düştüm sonra tekrar 80de kaldım
Gayet guzel menu canım afiyet olsunKahvaltı 09:00
1 dilim tam buğday ekmek
3 zeytin
1 dilim köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
Öğle yemeği 13:00
1 kase brokoli çorbası
3 yk etli nohut
Ara öğün 19:15
2 ceviz
1 muz
Akşam yemeği 20:00
1 tabak fırında kabak
3 yk yoğurt
Su:2,5 litre
İp atlama : 400 - 80 puan
bacak hareketi : 200 - 40 puan
Toplam - 120 puan
Kardesimde diyet yapiyo bebiş 6aylik oldu bir ayda 76.5ten 71.5 düştü 5kilo verdi yürüyüş iyi geldi emzirirken gerçekten güzel kilo veriliyormus ekmegi sadece kahvaltida yiyorum diyoinsAllah ya aynen artık 70li rakamları görmek istiyorum
Sağol canım vayy sende 60 olmuşsun tebrikler canım benimKesinlikle canım
Çok geçmiş olsun canım şimdi iyisindir inşallah
Ben değerlendiremedim pek canım ya yürüyüş düzenli yapma imkanım olmadı yedim de yani bayaaaaaa motivasyonda süreklilik onemlı sağlık olsun yavaş gidiyor ama gidiyor benimde şimdilik hamile kaldığım kiloma döndüm şükür bklm bundan sonrası daha önemli benim içinKardesimde diyet yapiyo bebiş 6aylik oldu bir ayda 76.5ten 71.5 düştü 5kilo verdi yürüyüş iyi geldi emzirirken gerçekten güzel kilo veriliyormus ekmegi sadece kahvaltida yiyorum diyo
Ya insAllah düzelir canım yaKızlar telefonum bozuldu, başka telefondan gırıs yaptım ıyı ki sıfremı hatırladım yoksa cok zorlanırdım, bu haftanın spor puanları dıger telefonun not defterinde kaldı, oraya not ediyordum ınsallah açılır telefonum
Ha gayret canım geçen anjiooyu gördüm okudum yazamadım oda bayaga vermiş buraya katildigimdan beri kadin 100kilolarin hep ustundeydiBen değerlendiremedim pek canım ya yürüyüş düzenli yapma imkanım olmadı yedim de yani bayaaaaaa motivasyonda süreklilik onemlı sağlık olsun yavaş gidiyor ama gidiyor benimde şimdilik hamile kaldığım kiloma döndüm şükür bklm bundan sonrası daha önemli benim için
Ya insAllah düzelir canım ya
Evet canım çok az fark var aramızda MaşAllah güzel verdi 7 ayda 25 kg istikrarla eriyorHa gayret canım geçen anjiooyu gördüm okudum yazamadım oda bayaga vermiş buraya katildigimdan beri kadin 100kilolarin hep ustundeydi
Sana gıcıklık olsun diye kasten mi yaptılar canım? Öyle bir şey mi hissettin?selam kızlar dün görüşmeye gittiğim firma aradı bugün tekrar işte mali müşavirimiz sizinle görüşecek bekliyoruz diye gittim. 16.40dan 18.15 e kadar beklettiler beni en son dayanamadım sizinle çalışılmaz böyle iş mi olur diyerek çıktım eve geldim.
Gayet hafif bir menü afiyet olsun canımOglen 12:00
1 rafadan yumurta,1 dilim peynir,yarim domates,1 yk kuymak
ara 14:00 sekersiz kahve
ara 16:00 sekersiz kahve
aksam 17:30
Avuc ici kadar pide(cok sicak tazeydi dayanamadim)
1 kucuk sb yogurt suyu
2,5 litre su
Afiyet olsun canım gayet güzel28 Nisan menüm
Sahur:
1 küçük karışık tost
1yumurta
İftar:
1kepce mercimek çorbası
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
Salata
2 hurma
Su:2.5 litre
Spor:32dk zumba
32 dk kardio
256 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım tatlı dışında gayet güzel28 Nisan Çarşamba
Sahur
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Domates, salatalık
1 parça peynir
2 tüm ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
2 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
2 servis kaşığı ıspanak borani
Salata
Çayla avuç içi kadar tahinli tatlı
Su 2 lt olur
Spor şimdilik yok oğlani uyutunca yürürüm insAllah
Çok kalabalık canım iftar. Afiyet olsunBugün
İftar 19.22
1 küçük çerez kasesi kadar nohutlu bulgur pilavı
2 fırın köfte
2 dilim fırın patates
1 bardak ayran
Bol salata
1 kahve
5 hurma (dayanamadım, bitince başka almıycam, az kaldı bana düşmez sanırım artık kızım ve eşim de benim gibi 10 tane yiyor)
U UcanSupurge canım sen bunu okuma bebiş için
2 lt su içerim yine
Afiyet olsun canım. Yayla çorbası pirinçli miydi? Patates karbon. Ama gün içinde ekmek tüketilmediği için göze batmıyor.09.00 minik tava menemen
11. 00 kahve
13.00 tereyagında ıkı yumurta beyazı
15.00 1 hurma,1 griserin
18.00 1 kepce yayla corba,1 kepce pattis yemegi , 5 kaşık yogurt
Su 3 litre
Spor yok
Afiyet olsun canım27 Nisan Salı Menüm
Sahur
1 yumurta
1 ceviz
1 dilim peynir
1 tk tahin pekmez
İftar
6 kaşık barbunya
6 kaşık Yoğurtlu pazı kavurması
22:00 4-5 fındık +1 hurma
2.5 litre su
Adım sayım 1700 (uzun zamandır bilekliği takmıyordum hiç halim yok zaten 300 -500 atıyorumdur diye iyice soğudum ama dün itibariyle az da olsa hergün bildirecrğim böyle iyice hareketsiz kaldım )
U UcanSupurge
Güzel canım afiyet olsun28 Nisan
İftar
Bir dilim pide
Bir dilim peynir
4 zeytin
Domates
Salatalık
Sahur
Bir kase yeşil mercimek çorbası
4 kaşık kuş başı
1 hurma
Yatana kadar
2 litre su
Afiyet olsun canım. Bamya sindirimi güzelce çalıştırır inşallah28 Nisan Çarşamba Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim peynir
1 tk tahin pekmez
Maydanoz domates
İftar
4 kaşık yoğurt +1 kaşık keten tohumu
6 kaşık bamya
Şimdilik 2 litre 2.5 olur
Adım sayım 4407
U UcanSupurge
İlerleyen saatte hurma yemeyi düşünüyorum
Çok fazla Türk kahvesi içiyorsun. Çarpıntı falan yapmıyor mu? Tansiyonu da oynatır haberin olsun28.04.2021 menü
12.00
Sade Türk kahvesi
13.00
4 yk piyaz
1 parça avuç içi kadar ızgara tavuk
4 dilim kızarmış patates
14.30
Sade Türk kahvesi
20.00 sade Türk kahvesi
Su:2.5 litre
@masal3487
Bugün de günümü hiç ettikleri için ara öğün vs yapamadım.
Canım kanunen 6 ay deneme süresi yapamaz. En fazla 4 ay. O da toplu iş sözleşmesiyse3ay deneme süresi kafamıza yatmazsa 6 aya çıkartırız denemeyi deneme süresince asgari ücret sonra 3200 dedi. bende ilk yerde hep sizin takdiriniz derdim ama pişince şimdi rakamı söylüyorum siz ne düşünüyorsunuz üzerine konuşalım diyorum.
Çok güzel canım. Afiyet olsun28.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi, 2 ceviz
19.30
1 kepce mercmek corbasi(sade)
3 kemikli parca firin tavuk, salata, 3 hurma
Su:2.5 lt olur
Afiyet olsun canım gayet güzel28.04.21
Sahur
2 dilim kadar ekmek
1 kaşık yumurta
4 zeytin
2 dilim domates
Bir avuç içi fındık
iftar
2 SK taze fasulye
2 kepçe mercimek çorbası
Filtre kahve + Züber
Spor yok
U UcanSupurge
Güzel bir sınav vermişsin canım afiyet olsun28 Nisan Çarşamba menü
Sahur
Sucuklu yumurta
4 zeytin
Labne
Domates salatalık
2 dilim ekmek
Yeşil cay
İftar 19.30
Dört kasık bulgur pilavı
İki çatal havuç tarator
2 lt su
Ay hadi inşallah ya darısı banaValla söylemeye de korkuyorum ne dersem tersi çıkıyor ama şu kabızlık işini halkedersem müthiş bir eksi bekliyorum kızlar sürpriz olsun ama bugün tartıda gördüğümde kulaklarım ağzıma vardıfakat 5 gündür WC problemi var ramazan da sindirim sistemim en yavaş dönemini yaşıyor
Kaptanım sporumu yapıyorum. Dün akşam yemeğinde salata yedim sadece. Bugün de kabak yoğurt. Yarın da kabak yoğurt yerim Ya da sadece çorba içerim. Artık 76 görmek istemiyorum. Hala daha görürsem bir problem var yani vücuttaAkşam kabak + yoğurt yapılmış ooo cumaya hazırlanıyoruz demek ki
Ay canım benim inşallah açılır. Hiç sevmem teknolojik şeyler bozulmasını. Çok etkiliyor hayatıKızlar telefonum bozuldu, başka telefondan gırıs yaptım ıyı ki sıfremı hatırladım yoksa cok zorlanırdım, bu haftanın spor puanları dıger telefonun not defterinde kaldı, oraya not ediyordum ınsallah açılır telefonum
Saol canımAfiyet olsun canım tatlı dışında gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?