- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.101
Yok canım şahsıma bir gıcıklık değil iş yerinin aymazlığı işte . Seviyorum Türk kahvesini çarpıntı yapmıyor da tansiyonum ondan da düşüyor olabilirSana gıcıklık olsun diye kasten mi yaptılar canım? Öyle bir şey mi hissettin?
Gayet hafif bir menü afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım tatlı dışında gayet güzel
Çok kalabalık canım iftar. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım. Yayla çorbası pirinçli miydi? Patates karbon. Ama gün içinde ekmek tüketilmediği için göze batmıyor.
Afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım. Bamya sindirimi güzelce çalıştırır inşallah
Çok fazla Türk kahvesi içiyorsun. Çarpıntı falan yapmıyor mu? Tansiyonu da oynatır haberin olsun
Canım kanunen 6 ay deneme süresi yapamaz. En fazla 4 ay. O da toplu iş sözleşmesiyse
Çok güzel canım. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel
Güzel bir sınav vermişsin canım afiyet olsun
Ay hadi inşallah ya darısı bana
Kaptanım sporumu yapıyorum. Dün akşam yemeğinde salata yedim sadece. Bugün de kabak yoğurt. Yarın da kabak yoğurt yerim Ya da sadece çorba içerim. Artık 76 görmek istemiyorum. Hala daha görürsem bir problem var yani vücutta
Ben de sevmiyorum ya, sımdı Baska telefona taktım numaralar falan yok, inşallah dıger telefon yarın halledilir yoksa nasıl kurarım bu telefona herseyı zaten anlamıyorum teknolojiden, yeni telefon alayım desem yasak geliyor 17 mayısa kadar alamam tam zamanında yanıAy canım benim inşallah açılır. Hiç sevmem teknolojik şeyler bozulmasını. Çok etkiliyor hayatı
Afiyet olsun canimKahvaltı 09:00
1 dilim tam buğday ekmek
3 zeytin
1 dilim köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
Öğle yemeği 13:00
1 kase brokoli çorbası
3 yk etli nohut
Ara öğün 19:15
2 ceviz
1 muz
Akşam yemeği 20:00
1 tabak fırında kabak
3 yk yoğurt
Su:2,5 litre
İp atlama : 400 - 80 puan
bacak hareketi : 200 - 40 puan
Toplam - 120 puan
Saol canimayet hafif bir menü afiyet olsun canım
insAllah etkilemez canımAy karnım şiş baya. Dedim acaba regl mi yaklaştı. Bir de çok gergindim gün boyu. Uygulamayı açınca gördüm 3 gün kalmış. İnşallah cuma tartıda sıkıntı çıkarmaz
Canım bizimkiler itibarlarından korkar biraz, yasak uzatılırsa , istifa etmişim gıbı yapılıp tazmınatım ya da paket tazmınat verılemes mi , bu el altı mı oluyo .onlar benden ben onlardan kurtulsun amaç.ik cı oldugun için soruyorum, bu pandemı donemınde tazmınatı alma yolumuz yokmuUzatma yaparlar canım patronlara mobbing kapısı. Açacaklar ya sözleşmeye pek yanaşmıyor canım iş verenler bu süreçte nasıl hak ödemeden çkkartırız diye bakıyorlar yeni yeni işten çıkış kodları geliyor ahlaksızlık vs gibi.
karşılıklı anlaşma ile yapılabilir bu. sana iş yeri daha alt mevki teklif etmiş gibi gösterir sen kabul etmezsin o zaman haklı fesih yaparsın. haklı fesihten alabilirsin maaşını. diyelim satın alma uzmanısın sana büro elemanlığı teklif ediyor iş veren yazılı bir şekilde ama ve sana işçi tarafından haklı fesih sebebi doğuyor kıdemin ve aynı zamanda işsizlik maaşı almaya hak kazanıyorsunCanım bizimkiler itibarlarından korkar biraz, yasak uzatılırsa , istifa etmişim gıbı yapılıp tazmınatım ya da paket tazmınat verılemes mi , bu el altı mı oluyo .onlar benden ben onlardan kurtulsun amaç.ik cı oldugun için soruyorum, bu pandemı donemınde tazmınatı alma yolumuz yokmu
Çift bilezık harika:)) massllahsana işin komiğini söyleyeyim mi ben 2018 de işe başladığımda muhasebeci olarak başladım hem muhasebeci hemde ik cı olarak çıktımpiyasada yetiştim ik nın okulunu okumadım :)
Yok canım okdr olmadı benım yaya da sigorta girişn 99 yılı öncesi ise ve toplamda 15 yıl çalışma ile 3600 gün sgk yatmışın varsa sgkdan emekliliğe hak kazanmıştır diye bir yazı alıp yine kıdemini alabiliyorsun ama bunda şart 99 yılı dahil olmak üzere sgk girişin olması 2000 yılında başlamış bile olsa sgkn kabul olmuyor M Manolya15
:)Çift bilezık harika:)) massllah
2 yıllıgın canım ben, belirli bir yıl kıstasımı var niye 3-4 yıl dedin .
o zaman dediğim diğer iki yöntemden biri ile olabilir canım.Yok canım okdr olmadı benım ya
misal verdim 3-4 sene diye canım. önce arabulucu ardından dava. mesela benim ilk işyerim ile alacağım hakkında davalığız maaşımı ödemediler çıktığımda sözde ihbara saymışlar. avukatım 2 kere arabuluculuk çağrısında bulundu. ilkinde bekliyorsun ya gelmezler yada olumsuz olursa 2. çağrıyı yapıyor arabulucu 2. de olumsuz olursa dava açma hakkın doğuyor2 yıllıgın canım ben, belirli bir yıl kıstasımı var niye 3-4 yıl dedin .
Peki arabulucuya dava açmadan gıdılebılıomu, açarsak arabulucu devreye gurebılıo ancak demi?
Anladımkarşılıklı anlaşma ile yapılabilir bu. sana iş yeri daha alt mevki teklif etmiş gibi gösterir sen kabul etmezsin o zaman haklı fesih yaparsın. haklı fesihten alabilirsin maaşını. diyelim satın alma uzmanısın sana büro elemanlığı teklif ediyor iş veren yazılı bir şekilde ama ve sana işçi tarafından haklı fesih sebebi doğuyor kıdemin ve aynı zamanda işsizlik maaşı almaya hak kazanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?