Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar çıldırmak üzereyim sabah tartıda +100 geldim. Karnım şiş, yüzük bile zor girdi. İnşallah yarına bir sıkıntım kalmaz. Ama gerçekten bıktım. Motivasyonum bitmek üzere.
Ay dur hemen yazayım regl öncesi şişlik herkeste aynı olmuyor kuzum demek ki ödemin var ödem atıcı bir şeyler yap Bugün muhakkak su iç bol bol

Anladım canım hayırlısı olur inşallah bu salgın bütün dünya düzenini yerle bir etti Allah şifa versin inşallah
Ya inşallah hallolur telefon elimiz ayağımız resmen o kadar gerekli Bilgi kayıtlı ki şu an telefonumda sık unuttuğum şifrelerim bile
U UcanSupurge
Sen bu işi şurup gibi halletmişsin maşallah kızları inceltmissin ❤
Benim bir şey yaptığım yok canım iki sopa , liste onların kendi başarısı , emeği, çabası
Üzülme canını sıkma altta da belirtmişsin baksana regl kaynaklı ödem tutmuşsun regl bitince onlar da toplu şekilde gidecek sakın vazgeçme
Ay karnım şiş baya. Dedim acaba regl mi yaklaştı. Bir de çok gergindim gün boyu. Uygulamayı açınca gördüm 3 gün kalmış. İnşallah cuma tartıda sıkıntı çıkarmaz

Günaydın kızlar çıldırmak üzereyim sabah tartıda +100 geldim. Karnım şiş, yüzük bile zor girdi. İnşallah yarına bir sıkıntım kalmaz. Ama gerçekten bıktım. Motivasyonum bitmek üzere.
Canım ödem var demek ki bozma moralini bol su iç iner insAllah

Günaydın kızlar sabah sabah güne baş ağrısı, bel ağrısı ile uyandım hayırlısı bklm bugün rutin toparla, süpür, sil yaparım insAllah yarına halim iyi olursa salon temizliğine girişiciğim oğlan durursa insAllah bulaşıkları toplayacam gününüz güzel geçsin insAllah yarına güzel eksiler gelir insAllah

Regl odemıdır canım, senin yine iyi benm hafta basında +700 Du Regl oncesı

Yeşil çay , maydanoz çok güzel ödem atıyor bir kaç hafta hiç kaçamak yspmadığı halde aynı kiloda olanlar var hemen düşürme gardını bak gör birden gidecek sen de şaşıracaksın

Senin kızın için iyi oluyordur tabi canım.
Benimki mecburi değil ama işte bir buçuk aydır görüşmeyi ve dayanamadik. Havalar iyiyken çocuklara dışarıda oynamak kadar iyi gelen bir şey yok zaten

Hayrolsun inşallah canım ağrın varsa daha da kötü olursun Allah korusun kaçıyor mu ev dinlen yorma kendini

Güzel canım

Senin kızın için iyi oluyordur tabi canım.
Benimki mecburi değil ama işte bir buçuk aydır görüşmeyi ve dayanamadik. Havalar iyiyken çocuklara dışarıda oynamak kadar iyi gelen bir şey yok zaten
Evet canım haklısın
Bir Konyalı bir Iğdırlıya “Deniz görmeden yaşayamıyorsan “ kısmı tam hitap ediyor
Ay ben giriyorum ama bırsey oldugu yok, hayır yıllardır girmeden yasadım da ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…