Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay dur hemen yazayım regl öncesi şişlik herkeste aynı olmuyor kuzum demek ki ödemin var ödem atıcı bir şeyler yap Bugün muhakkak su iç bol bol
içiyorum canım. ödem atacak her şeyi yapacağım bugün
Üzülme canını sıkma altta da belirtmişsin baksana regl kaynaklı ödem tutmuşsun regl bitince onlar da toplu şekilde gidecek sakın vazgeçme
vazgeçmek istemiyorum ama 76da takılı kaldım. tartıda 76 görmek istemiyorum artık canım.
Canım ödem var demek ki bozma moralini bol su iç iner insAllah
inşallah canım benim
spordan olmuş olabilir mi canım? umarım kovid filan değildir
Regl odemıdır canım, senin yine iyi benm hafta basında +700 Du Regl oncesı
haftalardır 76da takılı kaldım kuzum ya moralim bozuluyor her tartıya çıktığımda
Yeşil çay , maydanoz çok güzel ödem atıyor bir kaç hafta hiç kaçamak yspmadığı halde aynı kiloda olanlar var hemen düşürme gardını bak gör birden gidecek sen de şaşıracaksın
inşallah canım maydanoz alıp limonla yiyim akşam yemeğinde... arkasına yeşil çay
ilk defa duydum ödem mi atıyor canım?

Evet canım ödem atıyor

nasil canim bugun

guzel canim

gule gule kulan canim

tam biz turkleri anlatmis

ayy yerim yaa
cok tatli
Daha iyiyim kuzum biraz nezle gibiyim ama normaldir diye düşünüyorum

Sağol kuzumm

Geldiimmmm
Dönüşümlü çalışmaya geçtik de canım evdeyim evde olunca da biliyorsun beni

vazgeçmek istemiyorum ama 76da takılı kaldım. tartıda 76 görmek istemiyorum artık canım
Sonsuza kadar sürmeyecek maksimum regl bitene kadar sabırlı ol canım
U UcanSupurge yarın bomba gibi geliyorum
Buna inanıyorum dostum
Dün ki beni bekletip terbiyesizlik yapan yer mesaj atmış

Eki Görüntüle 2837121
İyi yapmışsın cevabını çok güzel vermişsin onlar işveren ya bir tek onların zamanı önemli

Sonsuza kadar sürmeyecek maksimum regl bitene kadar sabırlı ol canım

Buna inanıyorum dostum

İyi yapmışsın cevabını çok güzel vermişsin onlar işveren ya bir tek onların zamanı önemli
Alakası yok canım aslında benim de zamanım önemli

Canlı ders molasindayim canım,bitince geçmiş yapıp yazicam
İyi dersler canım
Daha iyiyim kuzum biraz nezle gibiyim ama normaldir diye düşünüyorum

Sağol kuzumm

Geldiimmmm
Dönüşümlü çalışmaya geçtik de canım evdeyim evde olunca da biliyorsun beni
Allah kolaylık versin canım iyisiniz değil mi toparlandınız mı iyice ?

kızlar bugün başka birini daha aradım. koca dairede tek kişiyim, dönüşümlü çalışmak istiyorum dedim. haftaya yanıma birini verecekler. büyük ihtimal haftaya 3 gün çalışacağım. 2 gün evden çalışacağım. yarın mecbur yine ben geleceğim işe. valla çok yoruldum. zihnen ve bedenen. gelecek haftayı da atlatırsam 9 gün tatil zaten. sonra personel iyileşmiş olur iş başı yapar.

Vaka mı çok ,niye hep sen gıdıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…