- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.141
içiyorum canım. ödem atacak her şeyi yapacağım bugünAy dur hemen yazayım regl öncesi şişlik herkeste aynı olmuyor kuzum demek ki ödemin var ödem atıcı bir şeyler yap Bugün muhakkak su iç bol bol
vazgeçmek istemiyorum ama 76da takılı kaldım. tartıda 76 görmek istemiyorum artık canım.Üzülme canını sıkma altta da belirtmişsin baksana regl kaynaklı ödem tutmuşsun regl bitince onlar da toplu şekilde gidecek sakın vazgeçme
inşallah canım benimCanım ödem var demek ki bozma moralini bol su iç iner insAllah
spordan olmuş olabilir mi canım? umarım kovid filan değildirGünaydın kızlar sabah sabah güne baş ağrısı, bel ağrısı ile uyandım hayırlısı bklm bugün rutin toparla, süpür, sil yaparım insAllah yarına halim iyi olursa salon temizliğine girişiciğim oğlan durursa insAllah bulaşıkları toplayacam gününüz güzel geçsin insAllah yarına güzel eksiler gelir insAllah
haftalardır 76da takılı kaldım kuzum ya moralim bozuluyor her tartıya çıktığımdaRegl odemıdır canım, senin yine iyi benm hafta basında +700 Du Regl oncesı
inşallah canım maydanoz alıp limonla yiyim akşam yemeğinde... arkasına yeşil çayYeşil çay , maydanoz çok güzel ödem atıyor bir kaç hafta hiç kaçamak yspmadığı halde aynı kiloda olanlar var hemen düşürme gardını bak gör birden gidecek sen de şaşıracaksın
ilk defa duydum ödem mi atıyor canım?Ananas ye
Evet canım ödem atıyoriçiyorum canım. ödem atacak her şeyi yapacağım bugün
vazgeçmek istemiyorum ama 76da takılı kaldım. tartıda 76 görmek istemiyorum artık canım.
inşallah canım benim
spordan olmuş olabilir mi canım? umarım kovid filan değildir
haftalardır 76da takılı kaldım kuzum ya moralim bozuluyor her tartıya çıktığımda
inşallah canım maydanoz alıp limonla yiyim akşam yemeğinde... arkasına yeşil çay
ilk defa duydum ödem mi atıyor canım?
Canlı ders molasindayim canım,bitince geçmiş yapıp yazicam
Daha iyiyim kuzum biraz nezle gibiyim ama normaldir diye düşünüyorumnasil canim bugun
guzel canim
gule gule kulan canim
tam biz turkleri anlatmis
ayy yerim yaa
cok tatli
Sağol kuzummafiyet olsun canım çok hafif güzel
baya güzel menü afiyet olsun canım
çok geçmiş olsun canım daha iyi misin?
afiyet olsun canım
oyy kaptanıminşallah hamilelik sürecinde rahatsız etmez seni...
afiyet olsun canım
canım makarna ve bulgur pilavı aynı öğünde fakat miktarları az olduğu için göze batmıyor. baklava biraz fazlalık gibi geldi
tavuklu falan olunca doyurucu oluyor canım
afiyet olsun canım benim
iftardaki ekmek göze batıyor bi tek canım. afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel
afiyet olsun canım
kız hemen koşulur mu kalbine zarar. tempolu yürü 1 hafta sonra koşarsın
afiyet olsun canım adım sayısı da çok güzel
ediyorum canım. 1 ay yapacağım bakalım
afiyet olsun canım güzel
canım ekmek için mi sordun unu ? tam buğday ekmeğini marketten aldım. mayasız ekmek yaptığım zaman söke kullanıyorum
kaptanım bana kapanma yok. maalesef kapanmada da her gün çalışacağım. kamu kurumunda çalışıyorum. sabah yazı geldi. yönetici pozisyonundaki amirim de korona olduğu için ben vekalet edeceğim onun pozisyonuna. o bakımdan görevlendirme çıkardılar.
dün o kadar heves ettim ki. tayt ve tshirtümü giydim az uzandıydım. bu uyandım sabah olmuş. spor gitti. ama asla bırakmayacağım. çetelemde 1 gün eksik olması bile canımı sıktı. uyuduğuma sinirlendim ama koca dairede tek kişi çalışıyorum baya yorulmuşum.
Geldiimmmm
Sonsuza kadar sürmeyecek maksimum regl bitene kadar sabırlı ol canımvazgeçmek istemiyorum ama 76da takılı kaldım. tartıda 76 görmek istemiyorum artık canım
Buna inanıyorum dostum
İyi yapmışsın cevabını çok güzel vermişsin onlar işveren ya bir tek onların zamanı önemli
Alakası yok canım aslında benim de zamanım önemliSonsuza kadar sürmeyecek maksimum regl bitene kadar sabırlı ol canım
Buna inanıyorum dostum
İyi yapmışsın cevabını çok güzel vermişsin onlar işveren ya bir tek onların zamanı önemli
Ben de öyle zannettiklerini söylemek istemiştim canım cümlemin sonuna zannediyorlar kelimesini eklememişimAlakası yok canım aslında benim de zamanım önemli
İyi dersler canımCanlı ders molasindayim canım,bitince geçmiş yapıp yazicam
Allah kolaylık versin canım iyisiniz değil mi toparlandınız mı iyice ?Daha iyiyim kuzum biraz nezle gibiyim ama normaldir diye düşünüyorum
Sağol kuzumm
Geldiimmmm
Dönüşümlü çalışmaya geçtik de canım evdeyim evde olunca da biliyorsun beni
yok canım ne demek istediğni anladım ben senin onların algısı yanlış demek istiyorumBen de öyle zannettiklerini söylemek istemiştim canım cümlemin sonuna zannediyorlar kelimesini eklememişim
daha iyi misin canım benim? tat koku, öksürük ne durumdaGünaydınlar
Niye kız, bir gün de starbaskta kahve içmeyiverirsinAlakası yok canım aslında benim de zamanım önemli
kızlar bugün başka birini daha aradım. koca dairede tek kişiyim, dönüşümlü çalışmak istiyorum dedim. haftaya yanıma birini verecekler. büyük ihtimal haftaya 3 gün çalışacağım. 2 gün evden çalışacağım. yarın mecbur yine ben geleceğim işe. valla çok yoruldum. zihnen ve bedenen. gelecek haftayı da atlatırsam 9 gün tatil zaten. sonra personel iyileşmiş olur iş başı yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?