- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.161
Hep aynı ya valaAmann bi yeri temızlerken diğer yer batıyo bıgtıg bıgtıkkk
Tam ortalığı toparlarim oğlan emdi uyudu dolayısıyla kaldı bugün ev işi ama dinlendim mi hayır 45 dk yürüdüm duş aldım namaz kılıp uzanirim artık akşama ne yemek yapsam acabaHayrolsun inşallah canım ağrın varsa daha da kötü olursun Allah korusun kaçıyor mu ev dinlen yorma kendini
Yok canım sanmıyorum ya 2-3 gündür oğlan sahurda tam ben yatacakken uyanıyor yanında emziriyorum derken düzgün yatamıyorum ondan oluyor regl de gelmedi hepsi birleştispordan olmuş olabilir mi canım? umarım kovid filan değildir
Çok iyi cevap vermissin canım insAllah hayırlı bı kapı açar Rabbim kısa zamanda
Tartıldın mı bugunHep aynı ya vala
Tam ortalığı toparlarim oğlan emdi uyudu dolayısıyla kaldı bugün ev işi ama dinlendim mi hayır 45 dk yürüdüm duş aldım namaz kılıp uzanirim artık akşama ne yemek yapsam acaba
Yok canım sanmıyorum ya 2-3 gündür oğlan sahurda tam ben yatacakken uyanıyor yanında emziriyorum derken düzgün yatamıyorum ondan oluyor regl de gelmedi hepsi birleşti
Daha değil 15:30da tartilirim benTartıldın mı bugunAşırı mutluyum seni geçeceğim için
Ben 11 gibi tartıldım dayanamadm ama hiç beklemiyordum çok mutlu oldum eğer bu haftada 1 kilonun altında versem iyice ümidimi kaybedecektimDaha değil 15:30da tartilirim benyaaa
Sen koşuya da basladın bence iyi vermişindir beni geçtin belki deDaha değil 15:30da tartilirim benyaaa
Hadi bklm dün ki tatlıyı yemesem iyiydi amaBen 11 gibi tartıldım dayanamadm ama hiç beklemiyordum çok mutlu oldum eğer bu haftada 1 kilonun altında versem iyice ümidimi kaybedecektim
Yediğim tatlılari unutuyorsun şekercim ama bklm bugün aç durayım bariSen koşuya da basladın bence iyi vermişindir beni geçtin belki de
Yediğim tatlılari unutuyorsun şekercim ama bklm bugün aç durayım bari
İftardan sonra da yürürüm 45 dk oğlan durursa insAllahBugun koşu bandından inmemen lazım o zaman
canım herkes karantinada bir tek ben kaldım büroda. işler bana kaldı yaniVaka mı çok ,niye hep sen gıdıyosun
Her gün içmiyorum canım kırk yılda bir geçen denk geldi vaktim vardı içecek birşeyler aldımNiye kız, bir gün de starbaskta kahve içmeyiverirsin
İnşallah kuzum saolHep aynı ya vala
Tam ortalığı toparlarim oğlan emdi uyudu dolayısıyla kaldı bugün ev işi ama dinlendim mi hayır 45 dk yürüdüm duş aldım namaz kılıp uzanirim artık akşama ne yemek yapsam acaba
Yok canım sanmıyorum ya 2-3 gündür oğlan sahurda tam ben yatacakken uyanıyor yanında emziriyorum derken düzgün yatamıyorum ondan oluyor regl de gelmedi hepsi birleşti
Ne kadarlık oglun küçük müİftardan sonra da yürürüm 45 dk oğlan durursa insAllah
9 buçuk aylık canımNe kadarlık oglun küçük mü
Uzulme canim reglin bitince birden dusus yasarsin benimde ayni bugun sadece ucyuz gitmis fazla bisi cikmiycak yarina kesin bnden ama regl cok etkiliyo kiloyuGünaydın kızlar çıldırmak üzereyim sabah tartıda +100 geldim. Karnım şiş, yüzük bile zor girdi. İnşallah yarına bir sıkıntım kalmaz. Ama gerçekten bıktım. Motivasyonum bitmek üzere.
Aslında metabolizmayı hızlandırdığı söylenir ha bi de ödem yaptığı ondan mi acep yani içtiğin kahveler kremalı şekerli değil çok etkilemezmiş gibi hissediyorumKahve kilo vermeyi etkiliyomu kizlar sizce cok kahve iciyorum galiba o yuzdenmi az az gidiyo acaba bunca ac kalmama ragmen
İyi olmuş canım en azından bi gün gidip bi gün dinlenirsin canımkızlar bugün başka birini daha aradım. koca dairede tek kişiyim, dönüşümlü çalışmak istiyorum dedim. haftaya yanıma birini verecekler. büyük ihtimal haftaya 3 gün çalışacağım. 2 gün evden çalışacağım. yarın mecbur yine ben geleceğim işe. valla çok yoruldum. zihnen ve bedenen. gelecek haftayı da atlatırsam 9 gün tatil zaten. sonra personel iyileşmiş olur iş başı yapar.
Güle güle kullanın canım çok güzel oluyor bizde hafta sonu yaparız sanırım sana da sıhhatler olsun diyim o zamaneşim elektrikli ızgara almış bugün sürpriz yapmış akşam mangal yapacakmış balkondaben de işten sonra kuaföre geldim. 17 gün kuaförler kapalı olacak. Kaşlarım aldı başını gitti. Her yer öyle kalabalık ki zor randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?