Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amann bi yeri temızlerken diğer yer batıyo bıgtıg bıgtıkkk
Hep aynı ya vala
Hayrolsun inşallah canım ağrın varsa daha da kötü olursun Allah korusun kaçıyor mu ev dinlen yorma kendini
Tam ortalığı toparlarim oğlan emdi uyudu dolayısıyla kaldı bugün ev işi ama dinlendim mi hayır 45 dk yürüdüm duş aldım namaz kılıp uzanirim artık akşama ne yemek yapsam acaba
spordan olmuş olabilir mi canım? umarım kovid filan değildir
Yok canım sanmıyorum ya 2-3 gündür oğlan sahurda tam ben yatacakken uyanıyor yanında emziriyorum derken düzgün yatamıyorum ondan oluyor regl de gelmedi hepsi birleşti
Dün ki beni bekletip terbiyesizlik yapan yer mesaj atmış

Eki Görüntüle 2837121
Çok iyi cevap vermissin canım insAllah hayırlı bı kapı açar Rabbim kısa zamanda

Tartıldın mı bugun Aşırı mutluyum seni geçeceğim için

İnşallah kuzum saol

Günaydın kızlar çıldırmak üzereyim sabah tartıda +100 geldim. Karnım şiş, yüzük bile zor girdi. İnşallah yarına bir sıkıntım kalmaz. Ama gerçekten bıktım. Motivasyonum bitmek üzere.
Uzulme canim reglin bitince birden dusus yasarsin benimde ayni bugun sadece ucyuz gitmis fazla bisi cikmiycak yarina kesin bnden ama regl cok etkiliyo kiloyu

Kahve kilo vermeyi etkiliyomu kizlar sizce cok kahve iciyorum galiba o yuzdenmi az az gidiyo acaba bunca ac kalmama ragmen
Aslında metabolizmayı hızlandırdığı söylenir ha bi de ödem yaptığı ondan mi acep yani içtiğin kahveler kremalı şekerli değil çok etkilemezmiş gibi hissediyorum

İyi olmuş canım en azından bi gün gidip bi gün dinlenirsin canım

Güle güle kullanın canım çok güzel oluyor bizde hafta sonu yaparız sanırım sana da sıhhatler olsun diyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…