• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın arkadaşlar 💐 Günlerdir şişkinliğimin nedeni belli oldu regl oldum 😐 hala şişim hissediyorum pko olduğu için 40 50 güne bir oluyordum bu ay 30 günde oldu şaşırdım 🤔 U UcanSupurge izne ayrılmak istiyorum süresiz olarak 🙏
Kilo bildirimi
Geçen cuma 62.75
Bugün 62.45
Fark -300 gr
Yüzde 0,478
Süresiz derken canım bi altı ay listeye girmeyi düşünmüyorsan kendi isteği ile ayrıldı notu düşebilirim
Regl olduysan yavaş yavaş gider inşallah canım

Günaydın arkadaşlar 💐 Günlerdir şişkinliğimin nedeni belli oldu regl oldum 😐 hala şişim hissediyorum pko olduğu için 40 50 güne bir oluyordum bu ay 30 günde oldu şaşırdım 🤔 U UcanSupurge izne ayrılmak istiyorum süresiz olarak 🙏
Kilo bildirimi
Geçen cuma 62.75
Bugün 62.45
Fark -300 gr
Yüzde 0,478
Bu arada fotoğraf eklemeyi unutmuşsun yine canım onu ihmal etme yoksa bildirimsiz sayılıyor

Günaydın kızlar
sabit geldim.
GEÇEN CUMA: 73,9

BUGÜN: 73,9

FARK: 0

YÜZDE: 0

Eklentiler

• 6F2AE0AE-FEC8-47B5-974C-FDB97D56CDB3.webp
    6F2AE0AE-FEC8-47B5-974C-FDB97D56CDB3.webp
    29 KB · Görüntüleme: 30
Bildirimimi yapayım

geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42

Eki Görüntüle 2863842

U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabii Handandandan Handandandan mla, o da az uğraşmadı benimle 💕💕😍☺️

Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki ❤️😘😘

U UcanSupurge
G Goklerce
@Ezogelin56
@Beyaz leylak
@asliogretmen
@Fit mutlu anne
@Ucmelekannesi
@Breeze96
@ela_2019
@kumsal68
Ayla- Ayla-
G Goklerce
M Melek963
@masal3487
@Pnrrr-20
@hadikonusalim

😍🥰🥰❤️❤️❤️
Tebrikler canım.Sakın bir yere gitme burada ol bizden ayrılma seviliyorsun.😍😘

Bildirimimi yapayım

geçen hafta: 57,90
Bu hafta: 56,50
Fark: 1,4
Yüzde 2,42

Eki Görüntüle 2863842

U UcanSupurge canımm, güzel kalpli çiçeğim iyiki varsın sayende bu rakamı görebildim, başta sen sonra da takım arkadaşlarım olmasa ben çoktaannn pes etmiştim, iyiki yolumuz kesişmiş seninle ve tabii Handandandan Handandandan mla, o da az uğraşmadı benimle 💕💕😍☺️

Özellikle son 1-1,5 aydır çok iyi hissettiğim bi dönem değildi ama sizleri mahcup etmemek, sizlerin güvenini boşa çıkarmamak adına çabamı gösterdim
Aslında sizlere bi teşekkür borçluyum
Çünkü aslında istersem duygularıma yenilmeyeceğimi, onlarla savaşabileceğimi sayenizde öğrendim
Bu sadece kilo verme serüveni değildi o yüzden benim için, kilo almalarımın temel sebebi duygusal açlık olduğu için sayenizde bununla başa çıkmayı öğrendim ki bu çok büyük bi adım benim için
Hepinizi çok seviyorum iyiki sanalda da olsa tanıştık hakkınızı helal edin çok başınızı ağrıttım çok derdimi çektiniz
Haaa veda konuşması sanmayın hep buralardayım ben tabii ki ❤️😘😘

U UcanSupurge
G Goklerce
@Ezogelin56
@Beyaz leylak
@asliogretmen
@Fit mutlu anne
@Ucmelekannesi
@Breeze96
@ela_2019
@kumsal68
Ayla- Ayla-
G Goklerce
M Melek963
@masal3487
@Pnrrr-20
@hadikonusalim

😍🥰🥰❤️❤️❤️
Canim benim öncelikle mezuniyetin hayırlı olsun hep buralarda ol ama kilo almadan 😊😍😍😍 ne güzel yazmışsın ya inan duygulandım ama veda etme 😊😘😘😘 İyi ki tanıdım seni ve burdaki bütün arkadaşları gerçekten sanaL ama insanlar daha samimi daha gerçek bence 😊
Geçen hafta :89.5
Bu hafta: 87.6
Fark 1.9
Yüzde: Yine hesaplayamadm 🙈

U UcanSupurge M Melek963
Oooo süper bir eksi canım tebrik ederim harika ilerliyorsun 😊😍😘
Kilo bildirimi
Geçen cuma 62.75
Bugün 62.45
Fark -300 gr
Yüzde 0,478
Regle rağmen eksi gelmişsin canım tebrik ederim 😊
Günaydın kızlar
sabit geldim.
GEÇEN CUMA: 73,9

BUGÜN: 73,9

FARK: 0

YÜZDE: 0
Canım moral bozma devam et, nasılsın ?
Geçen hafta:78.95
Bu hafta:78.15
Fark:800gram
Yüzde:1,05Eki Görüntüle 2863953
Çok güzel canım tebrik ederim 😊😍😍

Ben demiştim değil mi :KK36:
:KK68: :KK5:
Canim benim öncelikle mezuniyetin hayırlı olsun hep buralarda ol ama kilo almadan 😊😍😍😍 ne güzel yazmışsın ya inan duygulandım ama veda etme 😊😘😘😘 İyi ki tanıdım seni ve burdaki bütün arkadaşları gerçekten sanaL ama insanlar daha samimi daha gerçek bence 😊

Oooo süper bir eksi canım tebrik ederim harika ilerliyorsun 😊😍😘

Regle rağmen eksi gelmişsin canım tebrik ederim 😊

Canım moral bozma devam et, nasılsın ?

Çok güzel canım tebrik ederim 😊😍😍
Teşekkürler canım:KK37:

Menüler nasıldı yarın için tedirgin olmamalıyım inşallah değil mi ?
Valla çok korkuyordum ama öyle olmadı şükür
3 haziran menü

Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
2 dilim kaşar
2 zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
Bir dilim ekmek

13.00
İki kuru dolma
Bir kase sarımsaklı yogurt

14.00
Yeşil çay

19.00
4 ızgara köfte
Bir bardak ayran

3.5 lt su
Dışardaydım yürüdüm baya baska spor yapmadım
Güzel menün canım afiyet olsun
Ben bugun gelemedim canım işlerim vardı dışardaydım. Anca menü yazabildim daha iyiyim çok şükür sen nasılsın 😍
Bende iyim evime geldim temizlik falan ev işi ugrasiyom
Geçen hafta :89.5
Bu hafta: 87.6
Fark 1.9
Yüzde: Yine hesaplayamadm 🙈

U UcanSupurge M Melek963
Çok iyi canım tebrik ederim

Back
X