- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.421
Üçlü prizin kablosuyla atlasın bir iki günFavorilere kaydettim. Yaseminin ipinin gelmesini bekleyelim mibaşka atlayabilecegin ip varsa onunla başla istersen canim Jasminium84
Tabiki sonuna kadar arkasındayık Haydi güzeller çıkın meydaneFikir sizin bacılar ben sadece etiket yaptım
Dizlerimi biliyorsun canım ben atlayamamKızlaaarrrr bir çoğumuzun ipi varJasminium84 arkadaşımızın mesajındaki sayı kadar ip atlayalım mı? ( bakınız: alıntıdaki mesaj ) Herkes her gün atladığı ipin sayacının fotoğrafını atsın sayılar uçuk değil yapılır bence Aslanlar, kaplanlar
@Breeze96
@Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
@gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@kumsal68
cgdmk
@ela_2019
masal3487
@Ezogelin56
@hadikonusalim
@Melek963
@Ayla-
sudem34
Ahhh kuzum geçmiş olsunAy yok ben ettim sen etme diye yazdım ağrıtma dizlerini
Büyük kızımın vardı bi ipi kaybetmediyse onunla başlarım olmazsa da yarın sabah atlar gibi zıplarım yarın akşama da ipim gelecek zaten çarşamba sabahı ipimle devam ederim kuzummFavorilere kaydettim. Yaseminin ipinin gelmesini bekleyelim mibaşka atlayabilecegin ip varsa onunla başla istersen canim Jasminium84
Olsun sen de yürüyorsun canımDizlerimi biliyorsun canım ben atlayamam
Yürürüm bende doğru söylüyorsun canımOlsun sen de yürüyorsun canım
Güzel canim demekki cumaya eksin varSabitim 57.95
Adımların şahane canim. Bugün yururken resmen bacaklarım özellikle kaval kemiklerim yanıyordu yürüyüşün faydası cokDizlerimi biliyorsun canım ben atlayamam
Seninle başlayalı 10 bin adım gözüme az geliyor.faydası çok gercektenAdımların şahane canim. Bugün yururken resmen bacaklarım özellikle kaval kemiklerim yanıyordu yürüyüşün faydası var
Düzenli yapabilsem keşke ben de yürümeyi çok severim ama açık hava olacakYürürüm bende doğru söylüyorsun canım
Güzel canım öğünlerin genel itibariyle hafif7 Haziran menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Domates salatalık biber
12.30 4kayısı 4erik
15.30: 4yk menemen
1minik közde patates
Bir parça peynir
17.00
16 antep fıstığı
4kayısı
19.00 şekersiz kahve 1hurma
Su:2,5 litre
Spor: 70dk tempolu yürüyüş
210puan
Eki Görüntüle 2866263
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487 Ucmelekannesi
Evde de yürüyorum koridorum uzun her gün çıkamıyorum.Dışarıdaki gibi olmuyor ama hiç yoktan iyidir canımDüzenli yapabilsem keşke ben de yürümeyi çok severim ama açık hava olacak
Tesekkür ederim canımGüzel canım öğünlerin genel itibariyle hafif
Canım oğlumun dandik hasır bir ipi var kablo şarj aleti bir şekilde evden bişey ayarlayımKızlaaarrrr bir çoğumuzun ipi varJasminium84 arkadaşımızın mesajındaki sayı kadar ip atlayalım mı? ( bakınız: alıntıdaki mesaj ) Herkes her gün atladığı ipin sayacının fotoğrafını atsın sayılar uçuk değil yapılır bence Aslanlar, kaplanlar
@Breeze96
@Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
@gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@kumsal68
cgdmk
@ela_2019
masal3487
@Ezogelin56
@hadikonusalim
@Melek963
@Ayla-
sudem34
Canım oğlumun dandik hasır bir ipi var kablo şarj aleti bir şekilde evden bişey ayarlayımyarın mı başlıyoruz?
Markete de bakayım geçen spor aksesuarı getirmişti biri ama hangisi
Yasemin i mı etiketliyoruz?
Benim de sayaçlı ipim yok ama alabilirimKızlaaarrrr bir çoğumuzun ipi varJasminium84 arkadaşımızın mesajındaki sayı kadar ip atlayalım mı? ( bakınız: alıntıdaki mesaj ) Herkes her gün atladığı ipin sayacının fotoğrafını atsın sayılar uçuk değil yapılır bence Aslanlar, kaplanlar
@Breeze96
@Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
@gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@kumsal68
cgdmk
@ela_2019
masal3487
@Ezogelin56
@hadikonusalim
@Melek963
@Ayla-
sudem34
şokta vardı, ben aldım ama sayaçsızCanım oğlumun dandik hasır bir ipi var kablo şarj aleti bir şekilde evden bişey ayarlayımyarın mı başlıyoruz?
Markete de bakayım geçen spor aksesuarı getirmişti biri ama hangisi
Yasemin i mı etiketliyoruz?
Şok sanki ama günü günü geçmiş yarın okuldan gelirken ugruycam zaten kaldıysa alırımJasminium84 şu ip sayısında seni etiketlesin mi kızlar ?
Yarın başlamak istiyor Kızlar geçen ben de gördüm bim kataloğunda sanki
Doğru hatırlamış imBenim de sayaçlı ipim yok ama alabilirimbir bakayım Çok güzel bir fikir ki teşekkür ederiz Jasminium84
şokta vardı, ben aldım ama sayaçsız
Canim züccaciye varsa çevremde oralara da bak ben ordan almistimŞok sanki ama günü günü geçmiş yarın okuldan gelirken ugruycam zaten kaldıysa alırım
Doğru hatırlamış im
Gayet güzel menü adımlar şahane7 Haziran menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
1dilim ekmek
Domates salatalık biber
12.30 4kayısı 4erik
15.30: 4yk menemen
1minik közde patates
Bir parça peynir
17.00
16 antep fıstığı
4kayısı
19.00 şekersiz kahve 1hurma
Su:2,5 litre
Spor: 70dk tempolu yürüyüş
210puan
Eki Görüntüle 2866263
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487 Ucmelekannesi
Bende birdaha atamam heralde 20000 falanSeninle başlayalı 10 bin adım gözüme az geliyor.faydası çok gercekten
Senin 20bin rekorunu gecemedim ben daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?