Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel menü canim afiyet olsun

Gelince bı detoks halledersin canim. Yerlesmeyecegi için sıkıntı olmaz.
Evet canım gidince detox gibi bir arınma yapmam lazım, bura ne şu icebiliyorum ne yeşil çay, annemler de sürekli yiyecek birsey getiriyor az az da olsa alınca baya oluyor, burdan uzaklasma dan gidince direk başlamam lazım
Günaydın kızlar mutsuz ve depresifim diyete başlayamıyorum gittikçe kslınlaşıyorum hiç birşey motive etmiyor beni o yüzden buraya gelesim yok sanki suçlu gibi hissediyorum
Yapma canım ya, bak gel buraya buraya girmedik uzaklasirsin kötü de olsa yaz menünu başla biyerden şimdi başlarsan daha kolay olur ama uzaklasma daha zor olur
Güzel canım afiyet olsun

Sağol canım,bu arada çok geçmiş olsun,verilmiş sadakaniz varmış.Rabbim bir daha yaşatmasın.

Güzel canim afiyet olsun

Jasminium84 şu ip sayısında seni etiketlesin mi kızlar ?
Yarın başlamak istiyor Kızlar geçen ben de gördüm bim kataloğunda sanki
tamamdır canımm beni etiketlesin gönderdiğim görsele uygun yapanlar ya da ne kadar yaparlarsa ben bugün ipsiz atlama yaptım ama herkes başlamadıysa yarın sabah sıfırdanbaşlayabilirim iple

Benim de sayaçlı ipim yok ama alabilirim bir bakayım Çok güzel bir fikir ki teşekkür ederiz Jasminium84

şokta vardı, ben aldım ama sayaçsız
ne demek canımm faydasını görelim de inşallah

Canlar, eğer bilekliğiniz xiaomi mi band ise sayaçlı atlama ipi almanıza gerek yok, bileklik egzersiz uygulamasında var ve de doğru sayıyor.
Az önce denedim
ooooo süper çok sevindim

ahhh canım benim çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bi daha

Yasemin tebrikler canım hayırlı olsun mezuniyetin kusura bakma geç oldu
estağfurullah ne kusuru, teşekkür ederim canım

Günaydın kızlar mutsuz ve depresifim diyete başlayamıyorum gittikçe kslınlaşıyorum hiç birşey motive etmiyor beni o yüzden buraya gelesim yok sanki suçlu gibi hissediyorum
neyin var neden mutsuzsun

Aşk olsun sen gel hele bi gel motivasyon da kendiliğinden gelecek bugün ipe başlıyorsun
Güzel

Kızlar gunaydın içim rahat etmedi dun aksam test verdı. Sehır hast de. Şükür negatif. Grubim galıba. Şimdi de dün test verırken okdr kovitli arasında kaptımmı acaba dıye vesveseye gırıyorum :)) ıkı ucu boklu degnek . Ya ınsanlar gercekten cok ılgınc , kovit testi vermeye gelmiş maskesi burnunu kapatmıyo agzında sadece vs .. orda calosanların işi cok zor yagorunce daha bi anladım, Allah yardkmcıları olsun. Buarada kızım baya huxursuz ıkı uc gundur, diş mi gripmi cozemedım etken. Sız boyle durumlarda calpolmu verıyorsunuz

geçmiş olsun canım
ben kızlarım da huzursuzluk ağrı hissettiğim anda veriyorum calpol rahatlatsın diye

Oh şükürler olsun canım geçmiş olsun çabucak atlatın inşallah ağrısı çoksa huysuzdur uyumuyordur ilaç içmeyi içirmeyi sevmem ama yazık bebeğe de nasıl canı yanıyordur

Oh şükür canim .
Calpol küçükken veriyordum bende rahatlatabilir. Eğer burnu tikaliysa fizyolojik serum uygulayabilirsin burunları tikanincada rahatsız oluyorlar
İns en kısa zamanda iyilesirsiniz

Üfff başlayamıyorum kuzum senin nasıl gidiyor koruyabilir musun ? bu arada şimdi gördüm çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Hızla kilo alıyorum 57 kiloyken göründüğüm incecik halimi özlüyorum giderek vücudum kslınlaşıyor yağlar belirginleşiyor ve ben yemeyi dursuramıyorum .her markete gittiğinde çikolata tatlı alıyorum sabahları patates kızartması vb.yiyorum bunları terkedemiyorum diyet için motivasyonm yok mutsuzum bütün bunlardan dolayı

Aşk olsun sen gel hele bi gel motivasyon da kendiliğinden gelecek bugün ipe başlıyorsun

Güzel
İp atlamaya başlamak isterim ama dün aşı oldum kemik ağrılarım ve ateşim var çok halsizim bu belirtiler bitsin başlayayım . inşallah zehram çok üzülüyorum ya sanki bağımlı gibi sakıncalı gıdalardan kendimi alamıyorum

Allah şifa versin canım yan etki mi oldu ?
ne yapsak ne etsek seni şu moddan çıkarsak ?

Eki Görüntüle 2866699

G Goklerce 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (705. Etap) : 78,00
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 60,50
Verilen Toplam Kilo : 17,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,44%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,90%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 700

Sevgili Goklerce 16 Aralık 2020 (705. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 707. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
İlgili deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 17,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 135% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…