Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Offf offf saat 19.30 da bir lavaş çok değil mi ya

Offf offf saat 19.30 da bir lavaş çok değil mi ya
Evet çok ama çok acıktım, pikniğe gittik canım çıktı kızın peşinde koşmaktan bide dayanamadım açık havada yedim valla. Daha tatlı,çekirdek, çerez falan vardı ağzıma sürmedim onları Dört bardak şekersiz çay içtim baska bişey yememek icin

Kuzum ara öğün yap o Zaman uzun süre aç kalıp olmayacak şey yemektense arada birkaç kuruyemiş , bir porsiyon meyve, yoğurt, bir bardak süt gibi bir şey tüketirsen ekstra yemenin önüne de geçmiş olur

Sağol canım,bu arada çok geçmiş olsun,verilmiş sadakaniz varmış.Rabbim bir daha yaşatmasın.
Çok sağ ol canim teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım inşallah
beeennnnn
sabah aç karnına atladım bitti hatta :)

harikasın

nasıl oldun canım
İyiyim çok şükür canım, dün duş aldım baktım belim falan mosmor, ağrı eşiğim baya yüksektir benim anlamam genelde hafif açıyordu önemseyip bakmamistim, böyle sağ tarafımdan dayak yedim sanki ama moralim daha iyi çok şükür arabaya binmeye cok korkmuyorum şimdi ilk günler
Çok sağ ol canim teşekkür ederim, canım ben ailemin yanında olduğum içi suan düzensiz besleniyor ve dikkat edemiyorum , elimden geldiğince miktarları az tutmaya calisiyorum ama em önemli sorun şu içemiyorum, insallah gidince ara vermeden başlayacağım tekrar yoksa olmayacak

hayırlı olsun mezuniyetin canım tebrik ederim İyi ki tanıdık seni çok emek verdin çok da fit oldun G Goklerce
Çok teşekkür ederim canım inan o kadar çok emeğin var ki Allah razı olsun senden
G Goklerce tebrik ederim canım hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim canım
İnşallah korurum canım çok teşekkürederim evet ben de 1 2 kilo şeklinde düşünüyorum ama inşallah faaliyete geciririm
Çok teşekkür ederim canım inan diyorum ya ben yaptıysam herkes yapar
G Goklerce Hayırlı olsun mezuniyetin. İnsallah güzel bi şekilde korursun birdaha hic almazsın canım
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah

Afiyet olsun canim kahvaltida peynir şöleni olmuş

Adımın harika
Vaaayyyyy tebrikler
ama yaptıkça vücudun alışacağı için bu kadar zorlanmayacaksın zamanla
İns canim
Akşamki lavaş olmasa süper menü Allah'tan 1 taneymis

Kuzum ara öğün yap o Zaman uzun süre aç kalıp olmayacak şey yemektense arada birkaç kuruyemiş , bir porsiyon meyve, yoğurt, bir bardak süt gibi bir şey tüketirsen ekstra yemenin önüne de geçmiş olur
Haklısın canım öyle yapıyım

Tekrar tebrik ederim canım

Çok teşekkür ederim canım inan o kadar çok emeğin var ki Allah razı olsun senden
Hepimizden canım kendi sorumluluğunu, takım sorumluluğunu biliyorsa kişi İnan hiç gocunmuyorum hep dediğim gibi sizin emeğiniz bizim yaptığımız destek olmak sadece

Tekrar tebrik ederim canım
Çok teşekkür ederim canım
Hepimizden canım kendi sorumluluğunu, takım sorumluluğunu biliyorsa kişi İnan hiç gocunmuyorum hep dediğim gibi sizin emeğiniz bizim yaptığımız destek olmak sadece
Canım benim o kadar güzel destek oldun ki gerçekten kilo verme işini tek başına yapmak çok zor

Taşlar kafama kafama geliyor
Cok sorumsuz tembel bi ogrenciyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…