- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.501
Offf offf saat 19.30 da bir lavaş çok değil mi ya8 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
İki zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
13.30
Yeşil cay
15.30
Bir kase tavuk suvuna şehriye corbasi
19.30
3 tane et şiş
Bir lavaş
Bol salata
İki bardak ayran
3 lt su
40 dk yürüyüş
Evet çok ama çok acıktım, pikniğe gittik canım çıktı kızın peşinde koşmaktan bide dayanamadım açık havada yedim valla. Daha tatlı,çekirdek, çerez falan vardı ağzıma sürmedim onlarıOfff offf saat 19.30 da bir lavaş çok değil mi ya
Kuzum ara öğün yap o Zaman uzun süre aç kalıp olmayacak şey yemektense arada birkaç kuruyemiş , bir porsiyon meyve, yoğurt, bir bardak süt gibi bir şey tüketirsen ekstra yemenin önüne de geçmiş olurEvet çok ama çok acıktım, pikniğe gittik canım çıktı kızın peşinde koşmaktan bide dayanamadım açık havada yedim valla. Daha tatlı,çekirdek, çerez falan vardı ağzıma sürmedim onlarıDört bardak şekersiz çay içtim baska bişey yememek icin
Çok sağ ol canim teşekkür ederimSağol canım,bu arada çok geçmiş olsun,verilmiş sadakaniz varmış.Rabbim bir daha yaşatmasın.
Çok teşekkür ederim canım inşallahtamamdır canımm beni etiketlesin gönderdiğim görsele uygun yapanlar ya da ne kadar yaparlarsaben bugün ipsiz atlama yaptım ama herkes başlamadıysa yarın sabah sıfırdanbaşlayabilirim iple
ne demek canımm faydasını görelim de inşallah
ooooo süper çok sevindim
ahhh canım benim çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bi daha
estağfurullah ne kusuru, teşekkür ederim canım
neyin var neden mutsuzsun
İyiyim çok şükür canım, dün duş aldım baktım belim falan mosmor, ağrı eşiğim baya yüksektir benim anlamam genelde hafif açıyordu önemseyip bakmamistim, böyle sağ tarafımdan dayak yedim sankibeeennnnn
sabah aç karnına atladım bitti hatta :)
harikasın
nasıl oldun canım
Çok sağ ol canim teşekkür ederim, canım ben ailemin yanında olduğum içi suan düzensiz besleniyor ve dikkat edemiyorum , elimden geldiğince miktarları az tutmaya calisiyorum ama em önemli sorun şu içemiyorum, insallah gidince ara vermeden başlayacağım tekrar yoksa olmayacakÜfff başlayamıyorum kuzum senin nasıl gidiyor koruyabilir musun ? bu arada şimdi gördüm çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Hızla kilo alıyorum 57 kiloyken göründüğüm incecik halimi özlüyorum giderek vücudum kslınlaşıyor yağlar belirginleşiyor ve ben yemeyi dursuramıyorum .her markete gittiğinde çikolata tatlı alıyorum sabahları patates kızartması vb.yiyorum bunları terkedemiyorum diyet için motivasyonm yok mutsuzum bütün bunlardan dolayı
İp atlamaya başlamak isterim ama dün aşı oldum kemik ağrılarım ve ateşim var çok halsizim bu belirtiler bitsin başlayayım . inşallah zehram çok üzülüyorum ya sanki bağımlı gibi sakıncalı gıdalardan kendimi alamıyorum
Eki Görüntüle 2866699
G Goklerce 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (705. Etap) : 78,00
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 60,50
Verilen Toplam Kilo : 17,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,44%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,90%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 700
Sevgili Goklerce 16 Aralık 2020 (705. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 707. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
İlgili deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 17,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 135% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Çok teşekkür ederim canım
İnşallah korurum canım çok teşekkürederim
Çok teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim tek öğün olduğu için kurtarır heralde
Gerçekten bağımlı oluyoruz canim o gıdalara. Beyaz ekmek ,pizza ,hamur işleri özellikle kola bir ara resmen içmeden duramıyordum ben.
Şimdi bile arada canim feci çekiyor menü yazmadigim günlerde ufak suçlar işliyor olabiliyorum o yüzden
Menü yazarak başla bugün olmazmi en azından ne fazla ne eksik görürüz. Sen o kadar kili vermis kadınsın bunun mu hakkından gelemiycez he heyyytt
Corona aşısını oldun canim sifa olsun ins
Yaa maşallah ne güzel tebrikler G Goklerce ne güzel erimissin istikrarla
Afiyet olsun canim kahvaltida peynir şöleni olmuş8 haziran menüm
Kahvaltı:10.30
1dilim erimis kasar
1murat bey burgu peynir
Yarım kk beyaz peynir
Domates
Biber maydanoz
1dilim ekmek
Aksam:15.30
Fırında kabak(yağsız)
Biber domates
1dilim ekmek
Su:2,5litre
Spor:25 dk kardio
35 dk zumba
240 puan
Eki Görüntüle 2866908
Bu kadar da adımım var
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487 Ucmelekannesi
İns canimVaaayyyyy tebrikler
ama yaptıkça vücudun alışacağı için bu kadar zorlanmayacaksın zamanla
Akşamki lavaş olmasa süper menü Allah'tan 1 taneymis8 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
İki zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
13.30
Yeşil cay
15.30
Bir kase tavuk suvuna şehriye corbasi
19.30
3 tane et şiş
Bir lavaş
Bol salata
İki bardak ayran
3 lt su
40 dk yürüyüş
Haklısın canım öyle yapıyımKuzum ara öğün yap o Zaman uzun süre aç kalıp olmayacak şey yemektense arada birkaç kuruyemiş , bir porsiyon meyve, yoğurt, bir bardak süt gibi bir şey tüketirsen ekstra yemenin önüne de geçmiş olur
Tekrar tebrik ederim canımEki Görüntüle 2866699
G Goklerce 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (705. Etap) : 78,00
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 60,50
Verilen Toplam Kilo : 17,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,44%
Toplam Süre : 25 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,90%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 700
Sevgili Goklerce 16 Aralık 2020 (705. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 707. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
İlgili deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 17,5 kilo vermiş olarak ve 65 kilo olan hedefini 135% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Bazen değişiklik iyidirAfiyet olsun canim kahvaltida peynir şöleni olmuş
Güzel güzel miktarlar iyiydi zaten afiyet olsunBazen değişiklik iyidir
Hepimizden canım kendi sorumluluğunu, takım sorumluluğunu biliyorsa kişi İnan hiç gocunmuyorum hep dediğim gibi sizin emeğiniz bizim yaptığımız destek olmak sadeceÇok teşekkür ederim canıminan o kadar çok emeğin var ki Allah razı olsun senden
Çok teşekkür ederim canımTekrar tebrik ederim canım
Canım benimHepimizden canım kendi sorumluluğunu, takım sorumluluğunu biliyorsa kişi İnan hiç gocunmuyorum hep dediğim gibi sizin emeğiniz bizim yaptığımız destek olmak sadece
Allah razı olsun canım benim ❤KızçelerPembe Lotus un babası ameliyat olacakmış vaktiniz varsa el atarsınız sevinirim
Popüler Konu - Şifa bekleyen hastalarımız için okuyoruz (70.000 ya şafi cc.)
SAĞOLUN KIZLAR ALLAH RAZI OLSUN ❤️ @lalegul52 70.000 ya şafi HATİMİN TAMAM ALLAH KABUL ETSİN UMARIM GORURSUN..... allah razı olsunwww.kadinlarkulubu.com
geçmiş olsun canım benim, Rabbim tez vakitte şifasını versinAllah razı olsun canım benim ❤
Taşlar kafama kafama geliyorHepimizden canım kendi sorumluluğunu, takım sorumluluğunu biliyorsa kişi İnan hiç gocunmuyorum hep dediğim gibi sizin emeğiniz bizim yaptığımız destek olmak sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?