- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.521
EloooTaşlar kafama kafama geliyor
Cok sorumsuz tembel bi ogrenciyim
Kaçamak işi seni tökezletiyor canım haftada bir kere bir çeşit kaçamak yapacağım diye yemin etsen keşkeSlm kızlar bu aralar aktif olamadım bı türlü modumda düştü tabiadet oldum bugün zamanında gelmesi sevindirdi tabi şükür tartıda eksi gördükçe düzene girecek snrm diyet moduna yeniden girmeliyim yeme krizlerindeyim
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2867353
Jasminium84 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (706. Etap) : 73,00
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 56,55
Verilen Toplam Kilo : 16,45
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,53%
Toplam Süre : 23 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,98%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 715
Sevgili Jasminium84 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmış ve 708. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 16,45 kilo vermiş olarak ve 55,2 kilo olan hedefini 92% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 721-723. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Yarışmacımız 712. etapta tartı değiştirmiştir. Tartı değişimi kaynaklı 0,2 kiloluk artış; mezuniyet sonrası başlangıç kilosunu 72,8 den 73 kiloya yükseltmiştir. Hedef kilosu da aynı şekilde güncellenmiştir.
- Bu karne yarışmacımızın dördüncü mezuniyet karnesidir. Bir önceki mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Eki Görüntüle 2867353
Sevgili Jasminium84 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmış ve 708. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 16,45 kilo vermiş olarak ve 55,2 kilo olan hedefini 92% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 721-723. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Yarışmacımız 712. etapta tartı değiştirmiştir. Tartı değişimi kaynaklı 0,2 kiloluk artış; mezuniyet sonrası başlangıç kilosunu 72,8 den 73 kiloya yükseltmiştir. Hedef kilosu da aynı şekilde güncellenmiştir.
- Bu karne yarışmacımızın dördüncü mezuniyet karnesidir. Bir önceki mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
İyi yürüyüşler canımSelam Kızlar
Nihayet yürüyüşe çıkabildim çok mutluyum
Dün kaslarımi dinlendirdim iyi geldi
Yeni başladım yürümeye 10.000 yapsam yeter bugünlük
emeğine sağlık kuzumEki Görüntüle 2867353
Notlar:
sağol çiçeğimm, emeklerin için çok teşekkür ederim, sayende bu zamana gelebildim
sağol canım benimm, darısı b aşına inşallahJasminium84 canım harika sonuç takımdaki karneler muazzam bayıldım bir ömür korumak nasip olsun inşallah
eveeeetttttBugünkü ipler atlandı mı ?
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
denizbenimadim
M Melek963
Ayla-
sudem34
Kendi emeğin canım bu arada 5. Kez mezun olmuşsunemeğine sağlık kuzum
sağol çiçeğimm, emeklerin için çok teşekkür ederim, sayende bu zamana gelebildim
sağol canım benimm, darısı b aşına inşallah
eveeeettttt
sabah uyanınca atladım
Hay maşallah canım bu sefer kilonu uzun yıllar korursun ins canimEki Görüntüle 2867353
Notlar:
Atlamadım ama kesin atlayacağım. Bende regl olmuşum kasıklarımda ufaktan bir ağrı başladı ins artmaz.Bugünkü ipler atlandı mı ?
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
denizbenimadim
M Melek963
Ayla-
sudem34
sorma sormaKendi emeğin canım bu arada 5. Kez mezun olmuşsunson mezuniyet olur inşallah bir daha kilo derdin olmaz
sağol canım benimmHay maşallah canım bu sefer kilonu uzun yıllar korursun ins canimJasminium84
Atlamadım ama kesin atlayacağım. Bende regl olmuşum kasıklarımda ufaktan bir ağrı başladı ins artmaz.
Sağol balİyi yürüyüşler canım
Dunden beri totoyu yeni kaldırdımBugünkü ipler atlandı mı ?
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
denizbenimadim
M Melek963
Ayla-
sudem34
İnşallahemeğine sağlık kuzum
sağol canım benimm, darısı b aşına inşallah
eveeeettttt
sabah uyanınca atladım
Hadi ya bende kendimi karne müptelası sandiydimKendi emeğin canım bu arada 5. Kez mezun olmuşsunson mezuniyet olur inşallah bir daha kilo derdin olmaz
bi ben olamazsın amaSağol balZehra m sen nasılsın?
Oğlus nasıl tekmeler başladı mi?
Dunden beri totoyu yeni kaldırdımyapicam inşallah
İnşallah
Hadi ya bende kendimi karne müptelası sandiydim
Şükür canım birkaç haftadır hareketlerini hissediyorum rahatım o yönden hareket hissetmediğim zamanlarda hamile gibi hissetmiyordum kendimiSağol balZehra m sen nasılsın?
Oğlus nasıl tekmeler başladı mi
bi ben olamazsın ama
alışkanlık yarattı her sene bi karne almazsam içim huzur bulmuyor
ayyyy yaaaa miniğim hareketlendi deseneŞükür canım birkaç haftadır hareketlerini hissediyorum rahatım o yönden hareket hissetmediğim zamanlarda hamile gibi hissetmiyordum kendimi
bu yaz sonunda artık karneni almış olmanı bekliyorum lütfen bakYa sen en azından karne aldın ya ben
Yürüdüm ki benBugünkü ipler atlandı mı ?
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
denizbenimadim
M Melek963
Ayla-
sudem34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?