Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaçamak işi seni tökezletiyor canım haftada bir kere bir çeşit kaçamak yapacağım diye yemin etsen keşke

Eki Görüntüle 2867353

Jasminium84 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Başlangıç Kilosu (706. Etap) : 73,00
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 56,55
Verilen Toplam Kilo : 16,45
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,53%
Toplam Süre : 23 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,98%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 715

Sevgili Jasminium84 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmış ve 708. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 16,45 kilo vermiş olarak ve 55,2 kilo olan hedefini 92% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız 721-723. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
  • Yarışmacımız 712. etapta tartı değiştirmiştir. Tartı değişimi kaynaklı 0,2 kiloluk artış; mezuniyet sonrası başlangıç kilosunu 72,8 den 73 kiloya yükseltmiştir. Hedef kilosu da aynı şekilde güncellenmiştir.
  • Bu karne yarışmacımızın dördüncü mezuniyet karnesidir. Bir önceki mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

Tebrik ederim canım Jasminium84

Jasminium84 canım harika sonuç takımdaki karneler muazzam bayıldım bir ömür korumak nasip olsun inşallah

emeğine sağlık kuzum

sağol çiçeğimm, emeklerin için çok teşekkür ederim, sayende bu zamana gelebildim

Jasminium84 canım harika sonuç takımdaki karneler muazzam bayıldım bir ömür korumak nasip olsun inşallah
sağol canım benimm, darısı b aşına inşallah

eveeeettttt
sabah uyanınca atladım

Kendi emeğin canım bu arada 5. Kez mezun olmuşsun son mezuniyet olur inşallah bir daha kilo derdin olmaz

Hay maşallah canım bu sefer kilonu uzun yıllar korursun ins canim Jasminium84
Atlamadım ama kesin atlayacağım. Bende regl olmuşum kasıklarımda ufaktan bir ağrı başladı ins artmaz.

İyi yürüyüşler canım
Sağol bal Zehra m sen nasılsın?
Oğlus nasıl tekmeler başladı mi?
Dunden beri totoyu yeni kaldırdım yapicam inşallah
İnşallah
Kendi emeğin canım bu arada 5. Kez mezun olmuşsun son mezuniyet olur inşallah bir daha kilo derdin olmaz
Hadi ya bende kendimi karne müptelası sandiydim

Sağol bal Zehra m sen nasılsın?
Oğlus nasıl tekmeler başladı mi?

Dunden beri totoyu yeni kaldırdım yapicam inşallah

İnşallah

Hadi ya bende kendimi karne müptelası sandiydim
bi ben olamazsın ama
alışkanlık yarattı her sene bi karne almazsam içim huzur bulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…