• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evetttt :spor:

6718D6F3-EFD2-47BF-AA86-0DF5B9A68D9E.webp

bi ben olamazsın ama :KK70:
alışkanlık yarattı her sene bi karne almazsam içim huzur bulmuyor :KK45:
Ha ha 🤣 ben 10 senede bir mezun oluyordum 🤪ama listeye girersem senden hızlı olurum 🤭zira daha 7 ay oldu mezun olalı 😁
Şükür canım birkaç haftadır hareketlerini hissediyorum rahatım o yönden hareket hissetmediğim zamanlarda hamile gibi hissetmiyordum kendimi
Yeğenimin eşi de hamile 🤰 oda 21haftalik onun da kızı olacak 😍o da terazi burcu 🧿ilk çocuk ya hevesliler geçen cinsiyet partisi yaptılar 🤭gelin daha küçük garibim 😍

melek963(74.15/71.75/2.4/%3.237) yeni üye (BT.11.4.21 BK. 80 HK. 65)
Kuzum 80 kilo ve üzeri için hedefin %80inini tutturmak yeterli mezuniyet için
80-65 = 15
15x80/100=12
80-12=68 kilo ve altında mezun olabiliyorsun canım M Melek963
Hmm tamam canım
8 Haziran menü

Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
İki zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bir dilim ekmek

13.30
Yeşil cay

15.30
Bir kase tavuk suvuna şehriye corbasi

19.30
3 tane et şiş
Bir lavaş
Bol salata
İki bardak ayran

3 lt su
40 dk yürüyüş
Lavaş göze batıyor ekurim
Hepimizden canım kendi sorumluluğunu, takım sorumluluğunu biliyorsa kişi İnan hiç gocunmuyorum hep dediğim gibi sizin emeğiniz bizim yaptığımız destek olmak sadece
Ama itiraf etmem gerekirse sen olmadan kendi açımdan bu kadar kilo veremezdim sana ve bu güzel ekibe çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2867353

:nazar: @Jasminium84 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (706. Etap) : 73,00
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 56,55
Verilen Toplam Kilo : 16,45
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,53%
Toplam Süre : 23 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,98%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 715

Sevgili Jasminium84 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmış ve 708. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 16,45 kilo vermiş olarak ve 55,2 kilo olan hedefini 92% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:
  • Yarışmacımız 721-723. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
  • Yarışmacımız 712. etapta tartı değiştirmiştir. Tartı değişimi kaynaklı 0,2 kiloluk artış; mezuniyet sonrası başlangıç kilosunu 72,8 den 73 kiloya yükseltmiştir. Hedef kilosu da aynı şekilde güncellenmiştir.
  • Bu karne yarışmacımızın dördüncü mezuniyet karnesidir. Bir önceki mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Canım mezuniyetin hayırlı olsun
Kaç ip atmalmamiz gerekiyor ? Sayı belli mi

Kizlarrrr canim kizlarrr bi el atın şu garip arkadaşınıza bi motivasyon yükleyin yahuuuu 🥰🥰
Bi taşlayin bi söylenin falan 😛😛
Bak yaa sen istedin bunu :KK53:

Dünkü ip mesajını da görmedim hani ip atliyorduk biz hem fikir sunup hemde yapmamakta ne ola🤪🤪
Hadi bakiyim kalkıp hemen bugünkü 300 ipi atliyorsun ve beni etiketliyorsun Yasemin le birlikte cancagzim nefes nefese mesajını yaz buraya kalksın o Toto😂

Bak yaa sen istedin bunu :KK53:

Dünkü ip mesajını da görmedim hani ip atliyordun biz hem fikir sunup hemde yapmamakta ne ola🤪🤪
Hadi bakiyim kalkıp hemen bugünkü 300 ipi atliyorsun ve beni etiketliyorsun Yasemin le birlikte cancagzim nefes nefese mesajını yaz buraya kalksın o Toto😂
U UcanSupurge çok mu olmuş😂😂

Kız bunlar yeni yetme 🤭 bizim zamanımızda yoktu olsa yaparmıydim bilmiyorum 🤪
Ben yine yapmazdım üç komşu aynı anda doğurduk ay bi görecektin onları kapı süsleri duvar süsleri magnetler isme özel Yasinler Lohusa şerbetleri lohusa takımları bebek şekerleri filan ben düz polar pijama gelene çay 🤣
Benim adım Cemil diyosun:KK8:
Valla aynen tam Cemil 🤣
Hmm tamam canım

Lavaş göze batıyor ekurim

Ama itiraf etmem gerekirse sen olmadan kendi açımdan bu kadar kilo veremezdim sana ve bu güzel ekibe çok teşekkür ederim

Canım mezuniyetin hayırlı olsun

Kaç ip atmalmamiz gerekiyor ? Sayı belli mi
Mezuniyet için hesaplamanı yapmıştım canım gördün mü mesajımı ne Zaman düşünüyorsun mezuniyeti ?
8 Haziran
Sahur
Haşlanmış tavuk
Yoğurt

İftar
Bir kase tarhana
4 kaşık pirinç pilavı
Yoğurt
Bir kase karpuz

200 ml su yemeği yedikden sonra uyuya kalmışım
Afiyet olsun akşam yine karbonhidrat ağırlıklı bu defa şeker de var ah şöyle protein sebze yapsan varya tam uçarsın

Amin canım yarın mı ameliyat netleşti mi ?
Buraya yazayım dedim orda karışıklık olmasin diye 😊
4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdi😔yarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Inş ameliyatı iyi geçer 🤲ameliyat sonrası ilk haftasi çok önemliymiş

Buraya yazayım dedim orda karışıklık olmasin diye 😊
4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdi😔yarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Inş ameliyatı iyi geçer 🤲ameliyat sonrası ilk haftasi çok önemliymiş
İnşallah canım güzel haberler alalım 🤲🏻

Ben yine yapmazdım üç komşu aynı anda doğurduk ay bi görecektin onları kapı süsleri duvar süsleri magnetler isme özel Yasinler Lohusa şerbetleri lohusa takımları bebek şekerleri filan ben düz polar pijama gelene çay 🤣

Valla aynen tam Cemil 🤣

Mezuniyet için hesaplamanı yapmıştım canım gördün mü mesajımı ne Zaman düşünüyorsun mezuniyeti ?

Afiyet olsun akşam yine karbonhidrat ağırlıklı bu defa şeker de var ah şöyle protein sebze yapsan varya tam uçarsın
Evet gördüm ben 65 düşünüyorum ama eşim istemiyor bakalım hayırlısı 68 altına bı düsuyum gerisi gelir inşallah

Back
X