Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bi ben olamazsın ama
alışkanlık yarattı her sene bi karne almazsam içim huzur bulmuyor
Ha ha ben 10 senede bir mezun oluyordum ama listeye girersem senden hızlı olurum zira daha 7 ay oldu mezun olalı
Şükür canım birkaç haftadır hareketlerini hissediyorum rahatım o yönden hareket hissetmediğim zamanlarda hamile gibi hissetmiyordum kendimi
Yeğenimin eşi de hamile oda 21haftalik onun da kızı olacak o da terazi burcu ilk çocuk ya hevesliler geçen cinsiyet partisi yaptılar gelin daha küçük garibim

Hmm tamam canım
Lavaş göze batıyor ekurim
Hepimizden canım kendi sorumluluğunu, takım sorumluluğunu biliyorsa kişi İnan hiç gocunmuyorum hep dediğim gibi sizin emeğiniz bizim yaptığımız destek olmak sadece
Ama itiraf etmem gerekirse sen olmadan kendi açımdan bu kadar kilo veremezdim sana ve bu güzel ekibe çok teşekkür ederim
Canım mezuniyetin hayırlı olsun
Kaç ip atmalmamiz gerekiyor ? Sayı belli mi

Kizlarrrr canim kizlarrr bi el atın şu garip arkadaşınıza bi motivasyon yükleyin yahuuuu
Bi taşlayin bi söylenin falan
Bak yaa sen istedin bunu

Dünkü ip mesajını da görmedim hani ip atliyorduk biz hem fikir sunup hemde yapmamakta ne ola
Hadi bakiyim kalkıp hemen bugünkü 300 ipi atliyorsun ve beni etiketliyorsun Yasemin le birlikte cancagzim nefes nefese mesajını yaz buraya kalksın o Toto

U UcanSupurge çok mu olmuş

Kız bunlar yeni yetme bizim zamanımızda yoktu olsa yaparmıydim bilmiyorum
Ben yine yapmazdım üç komşu aynı anda doğurduk ay bi görecektin onları kapı süsleri duvar süsleri magnetler isme özel Yasinler Lohusa şerbetleri lohusa takımları bebek şekerleri filan ben düz polar pijama gelene çay
Benim adım Cemil diyosun
Valla aynen tam Cemil
Mezuniyet için hesaplamanı yapmıştım canım gördün mü mesajımı ne Zaman düşünüyorsun mezuniyeti ?
8 Haziran
Sahur
Haşlanmış tavuk
Yoğurt

İftar
Bir kase tarhana
4 kaşık pirinç pilavı
Yoğurt
Bir kase karpuz

200 ml su yemeği yedikden sonra uyuya kalmışım
Afiyet olsun akşam yine karbonhidrat ağırlıklı bu defa şeker de var ah şöyle protein sebze yapsan varya tam uçarsın

Amin canım yarın mı ameliyat netleşti mi ?
Buraya yazayım dedim orda karışıklık olmasin diye
4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdiyarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Inş ameliyatı iyi geçer ameliyat sonrası ilk haftasi çok önemliymiş

İnşallah canım güzel haberler alalım

Evet gördüm ben 65 düşünüyorum ama eşim istemiyor bakalım hayırlısı 68 altına bı düsuyum gerisi gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…