- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.541
O zaman zayıflamışken başkasın bebiş çalışmalarıayyyy yaaaa miniğim hareketlendi desene
nasıl özledim bebek nasıılll
Evetttt
Ha habi ben olamazsın ama
alışkanlık yarattı her sene bi karne almazsam içim huzur bulmuyor
Yeğenimin eşi de hamileŞükür canım birkaç haftadır hareketlerini hissediyorum rahatım o yönden hareket hissetmediğim zamanlarda hamile gibi hissetmiyordum kendimi
hiç benlik değil o işlerYeğenimin eşi de hamileoda 21haftalik onun da kızı olacak o da terazi burcu ilk çocuk ya hevesliler geçen cinsiyet partisi yaptılar gelin daha küçük garibim
Kız bunlar yeni yetmehiç benlik değil o işlerçok düz bir insanım ya
Benim adım Cemil diyosunhiç benlik değil o işlerçok düz bir insanım ya
Evet canım haklısın vallaKaçamak işi seni tökezletiyor canım haftada bir kere bir çeşit kaçamak yapacağım diye yemin etsen keşke
Hmm tamam canım
Lavaş göze batıyor ekurim8 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
Bir haşlanmış yumurta
İki zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
13.30
Yeşil cay
15.30
Bir kase tavuk suvuna şehriye corbasi
19.30
3 tane et şiş
Bir lavaş
Bol salata
İki bardak ayran
3 lt su
40 dk yürüyüş
Ama itiraf etmem gerekirse sen olmadan kendi açımdan bu kadar kilo veremezdim sana ve bu güzel ekibe çok teşekkür ederimHepimizden canım kendi sorumluluğunu, takım sorumluluğunu biliyorsa kişi İnan hiç gocunmuyorum hep dediğim gibi sizin emeğiniz bizim yaptığımız destek olmak sadece
Canım mezuniyetin hayırlı olsunEki Görüntüle 2867353
@Jasminium84 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (706. Etap) : 73,00
Bitiş Kilosu (729. Etap) : 56,55
Verilen Toplam Kilo : 16,45
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,53%
Toplam Süre : 23 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,98%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 715
Sevgili Jasminium84 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Mezuniyet sonrası olan bu dönüşünde deneme süreci uygulanmış ve 708. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 4 Haziran 2021 (729. etap) tarihinde toplamda 16,45 kilo vermiş olarak ve 55,2 kilo olan hedefini 92% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 721-723. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
- Yarışmacımız 712. etapta tartı değiştirmiştir. Tartı değişimi kaynaklı 0,2 kiloluk artış; mezuniyet sonrası başlangıç kilosunu 72,8 den 73 kiloya yükseltmiştir. Hedef kilosu da aynı şekilde güncellenmiştir.
- Bu karne yarışmacımızın dördüncü mezuniyet karnesidir. Bir önceki mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Kaç ip atmalmamiz gerekiyor ? Sayı belli mi
Bak yaa sen istedin bunuKizlarrrr canim kizlarrr bi el atın şu garip arkadaşınıza bi motivasyon yükleyin yahuuuu
Bi taşlayin bi söylenin falan
Ulennnnn kalk ip atla , kırbaç yap kasların tutulsun yağların yansın biKizlarrrr canim kizlarrr bi el atın şu garip arkadaşınıza bi motivasyon yükleyin yahuuuu
Bi taşlayin bi söylenin falan
U UcanSupurge çok mu olmuşBak yaa sen istedin bunu
Dünkü ip mesajını da görmedim hani ip atliyordun biz hem fikir sunup hemde yapmamakta ne ola
Hadi bakiyim kalkıp hemen bugünkü 300 ipi atliyorsun ve beni etiketliyorsun Yasemin le birlikte cancagzim nefes nefese mesajını yaz buraya kalksın o Toto
Ben yine yapmazdım üç komşu aynı anda doğurduk ay bi görecektin onları kapı süsleri duvar süsleri magnetler isme özel Yasinler Lohusa şerbetleri lohusa takımları bebek şekerleri filan ben düz polar pijama gelene çayKız bunlar yeni yetmebizim zamanımızda yoktu olsa yaparmıydim bilmiyorum
Valla aynen tam CemilBenim adım Cemil diyosun
Mezuniyet için hesaplamanı yapmıştım canım gördün mü mesajımı ne Zaman düşünüyorsun mezuniyeti ?Hmm tamam canım
Lavaş göze batıyor ekurim
Ama itiraf etmem gerekirse sen olmadan kendi açımdan bu kadar kilo veremezdim sana ve bu güzel ekibe çok teşekkür ederim
Canım mezuniyetin hayırlı olsun
Kaç ip atmalmamiz gerekiyor ? Sayı belli mi
Afiyet olsun akşam yine karbonhidrat ağırlıklı bu defa şeker de var ah şöyle protein sebze yapsan varya tam uçarsın8 Haziran
Sahur
Haşlanmış tavuk
Yoğurt
İftar
Bir kase tarhana
4 kaşık pirinç pilavı
Yoğurt
Bir kase karpuz
200 ml su yemeği yedikden sonra uyuya kalmışım
No
Buraya yazayım dedim orda karışıklık olmasin diyeAmin canım yarın mı ameliyat netleşti mi ?
Fit bir hatun olup mezun olmussunbu yaz sonunda artık karneni almış olmanı bekliyorum lütfen bak
çok az bi yolun kaldı yaparsınn
İnşallah canım güzel haberler alalımBuraya yazayım dedim orda karışıklık olmasin diye
4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdiyarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Inş ameliyatı iyi geçerameliyat sonrası ilk haftasi çok önemliymiş
Evet gördüm ben 65 düşünüyorum ama eşim istemiyor bakalım hayırlısı 68 altına bı düsuyum gerisi gelir inşallahBen yine yapmazdım üç komşu aynı anda doğurduk ay bi görecektin onları kapı süsleri duvar süsleri magnetler isme özel Yasinler Lohusa şerbetleri lohusa takımları bebek şekerleri filan ben düz polar pijama gelene çay
Valla aynen tam Cemil
Mezuniyet için hesaplamanı yapmıştım canım gördün mü mesajımı ne Zaman düşünüyorsun mezuniyeti ?
Afiyet olsun akşam yine karbonhidrat ağırlıklı bu defa şeker de var ah şöyle protein sebze yapsan varya tam uçarsın
Tamamdır canım 68in altında istediğin bi cuma mezun olabilirsinEvet gördüm ben 65 düşünüyorum ama eşim istemiyor bakalım hayırlısı 68 altına bı düsuyum gerisi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?