Çok geçmiş olsun canım, insallah sağlıkla atlatir
Tebrik ederim canim

Ohhh mis gibi süpersin
Canım haftaya başlayacağım ben
Kız artık
Jasminium84
ü doktoraya falan başlatın

helal olsun ekurim master yapmışsın
Aynı ben

gittim mis gibi normL pijama almıştım, öyle cinsiyet partisi falan hayatta yapamam , 1 yaş doğum gününü de aile arasında yaptım

yani ben Bisküvi yi bile masaya paketiyle getiren bir insanım sunumdur organizasyondur yapamam hevesim de yok becerim de yok

benim için işlevi önemli
Kız senden sonra başladım ben buraya bak mezun oldum nerdesin sen

neden eziyet ediyorsun kendine yap Mis gibi diyetini mezun ol mutlu ol
Canım genel menulerine yönelik söylüyorum çok karbonhidrat alıyorsun , azqltirsan daha güzel verirsin
Çok güzel canım afiyet olsun, maşallah sana spor da çok iyi gidiyorsun
Kız helal olsun sana

ayakta alkışlanacak bir performans, ben o şerbet kırmızı şeyi ne onu bile bilmiyorum

kız hergüne ayrı pijama çorap mi

tovbeler olsun ben totomda hasta bezi yle süt sagarken kendimi karnıyarık gibi hissettiğim için değil takım pijama çorap giymek sacımı bile zor tariyordum, yani o günleri hatırlamak bile istemiyorum , yb kapısında, totomda hasta bezi, sırtımda çantada süt sağma makinası , ayağımda kocamın ayakkabıları(ayaklarım aşırı sismisti ) kendimi hiç o kadar çaresiz ve muhtaç hissetmemistim,
Evet ya benim kızım da yb da kaldı eşim ki süsü almıştı dogumdan önce, sonra kapıya takacakti ben istemiyorum takma onu bebeğim yanımda bile ..yedeğil , yanıma gelince takardim demiştim , cok sukur iyiler şimdi ama öyle zordu ki