- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.581
Çok şükür, dediğin gibi balım. Sağlıklı olsunlar yeter. Ama sanki 2.olsa sen yine yaparsın öyle güzel hazırlıklarÖnemli olan sağlıklı olmaları balım
O zaman hevesim ve enerjim vardı yaptımhatta abarttigimi yüzüme söyleyen arkadaşım bile oldu herkes ne seviyorsa onu yapsın bence
En çok erken dogmamasi ve kuvoz e girmemesini istedim fakat ikisi de olmuştu ne yazikkihatta doğumda ilk ağlamasını filan duycam diye heves ettim sıpa nefes alamadi ağlamadı koştur koştur kuvoz e götürdüler
Ben eskiden kokoş dum yaşimdi düz um
Teşekkür ederim balım, bugünlerde göbeğime takıldımasliogretmen balım göbek için pilates yahut mekik gibi sporlara mı asilsan ya da store de kalça için indirmiştik ya onun göbek için olanını indirsen
çok şükür canımBen de bebegi odaya getirirler ya o anı gordugumde bırınde içim burkuluyo, cok hayalı ı kurmustum...o anın.. olmadı yogun bakıma girdi 1 hafta , çok sukur hepsi gecti,şimdi 1 yaşında
Sanırım hayatta en çok özlediğim anlar, hamilelikte o kıpırtıları hissettiğim anlar olacak. Ne muhteşem bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsinAy yap kız bitaneofff o kıpırtı hissi muhtesem yaaaa , çok özlenesi....
sana İnanıyorum Rocky
Aman ne güzel bi bende yok o işler kızkardeşim neler yapmaz ikimizin kardeş olduğuna bile inanmazlar
Gardaşım benim
Oh şükür iyileşmişsin canım kolay gelsin dilediğin gibi geçer inşallah ilk doğum günü
Yok be kuzum bizden geçti artıkO zaman zayıflamışken başkasın bebiş çalışmaları
Tebrikler canımm
canım neden olacak ameliyat? daha önce yazdıysan kaçırmışım kusura bakmaBuraya yazayım dedim orda karışıklık olmasin diye
4gundur hastanede yatiyor bi sürü teste girdiyarın son bi testi daha var doktoru cumaya yetiştirmeye çalışıyoruz demiş
Inş ameliyatı iyi geçerameliyat sonrası ilk haftasi çok önemliymiş
inşallah canım benim sağolFit bir hatun olup mezun olmussuntebrikler canım inş bi daha o kiloları görmezsin
tebrikler canımm, halledersin tabiiEki Görüntüle 2867555
9 Haziran Çarşamba 16.335 adım
8 Haziran salı 2.570 adım
asliogretmen
9 Haziran 135 dk hızlı tempolu yürüyüş 405 puan
120 ip 24 puan
8 Haziran 2.570 adım 25 puan
Toplam 405+24+25=454 puan G Goklerce
9 Haziran 120 ipJasminium84 canım ben bugün başladım 100 unu hasır iple 20 tanesini şarj aleti kablosuyla denedim off günleri yapıp sizin hızınıza yetişirim şimdilik bir kaç gün birer gün geriden geleyim ben hallederim
çok özledim çok hem dee, hele o kokusu yok muu, burnumda tüttüAy yap kız bitaneofff o kıpırtı hissi muhtesem yaaaa , çok özlenesi....
prof olacağım yakındaÇok geçmiş olsun canım, insallah sağlıkla atlatir
Tebrik ederim canim
Ohhh mis gibi süpersin
Canım haftaya başlayacağım ben
Kız artıkJasminium84 ü doktoraya falan başlatın helal olsun ekurim master yapmışsın
Aynı bengittim mis gibi normL pijama almıştım, öyle cinsiyet partisi falan hayatta yapamam , 1 yaş doğum gününü de aile arasında yaptım yani ben Bisküvi yi bile masaya paketiyle getiren bir insanım sunumdur organizasyondur yapamam hevesim de yok becerim de yok benim için işlevi önemli
Kız senden sonra başladım ben buraya bak mezun oldum nerdesin senneden eziyet ediyorsun kendine yap Mis gibi diyetini mezun ol mutlu ol
Canım genel menulerine yönelik söylüyorum çok karbonhidrat alıyorsun , azqltirsan daha güzel verirsin
Çok güzel canım afiyet olsun, maşallah sana spor da çok iyi gidiyorsun
Kız helal olsun sanaayakta alkışlanacak bir performans, ben o şerbet kırmızı şeyi ne onu bile bilmiyorum kız hergüne ayrı pijama çorap mi tovbeler olsun ben totomda hasta bezi yle süt sagarken kendimi karnıyarık gibi hissettiğim için değil takım pijama çorap giymek sacımı bile zor tariyordum, yani o günleri hatırlamak bile istemiyorum , yb kapısında, totomda hasta bezi, sırtımda çantada süt sağma makinası , ayağımda kocamın ayakkabıları(ayaklarım aşırı sismisti ) kendimi hiç o kadar çaresiz ve muhtaç hissetmemistim,
Evet ya benim kızım da yb da kaldı eşim ki süsü almıştı dogumdan önce, sonra kapıya takacakti ben istemiyorum takma onu bebeğim yanımda bile ..yedeğil , yanıma gelince takardim demiştim , cok sukur iyiler şimdi ama öyle zordu ki
bravo canımmEki Görüntüle 2867654
Jasminium84 akşam atlamistim ama atmak nasip olmadı bı bugunku sayıya bakmaya korkuyorum 300 bile mahvetti beni
hadi gözünaydınBugün 175 taneymis canlar cigerler
Karpuzu cok yiyorsun ekürim9 Haziran
Kahvaltı 8.30
Domates
Salatalık
Biraz peynir
2 yumurta kırma
Şekersiz çay
12.00
Neskave
1.00
Bir kase karpuz
7.30
Bir kase şehriye çorbası
3 kaşık mantı
3 kaşık yeşil fasulye
2.5 litre su
Vallahi cok haklisin. Bi gaza geliyorum menu yazicam kesin diyorum sonra yetişemiyorum. Akşam cocuklarla uyuya kaliyorum o kadar belim agriyordu ki dün yataktan kalkamadim.Bak yaa sen istedin bunu
Dünkü ip mesajını da görmedim hani ip atliyorduk biz hem fikir sunup hemde yapmamakta ne ola
Hadi bakiyim kalkıp hemen bugünkü 300 ipi atliyorsun ve beni etiketliyorsun Yasemin le birlikte cancagzim nefes nefese mesajını yaz buraya kalksın o Toto
Kiz benim fibromiyaljiden dolayi kaslar sürekli tutuk zatiUlennnnn kalk ip atla , kırbaç yap kasların tutulsun yağların yansın bi
Ya bu ara temizlik olayi ve kizin istahsizligi beni cok yordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?