Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok şükür, dediğin gibi balım. Sağlıklı olsunlar yeter. Ama sanki 2.olsa sen yine yaparsın öyle güzel hazırlıklar abisine yaptım, kardeşine yapmazsam haksızlık olur gibilerinden
asliogretmen balım göbek için pilates yahut mekik gibi sporlara mı asilsan ya da store de kalça için indirmiştik ya onun göbek için olanını indirsen
Teşekkür ederim balım, bugünlerde göbeğime takıldım Dümdüz bir karın hedefim.
Dediğin programa tekrar bakayım. Teşekkür ederim
Ben de bebegi odaya getirirler ya o anı gordugumde bırınde içim burkuluyo, cok hayalı ı kurmustum...o anın.. olmadı yogun bakıma girdi 1 hafta , çok sukur hepsi gecti,şimdi 1 yaşında
çok şükür canım
Ay yap kız bitane offf o kıpırtı hissi muhtesem yaaaa , çok özlenesi....
Sanırım hayatta en çok özlediğim anlar, hamilelikte o kıpırtıları hissettiğim anlar olacak. Ne muhteşem bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım neden olacak ameliyat? daha önce yazdıysan kaçırmışım kusura bakma

Fit bir hatun olup mezun olmussun tebrikler canım inş bi daha o kiloları görmezsin
inşallah canım benim sağol

tebrikler canımm, halledersin tabii

Ay yap kız bitane offf o kıpırtı hissi muhtesem yaaaa , çok özlenesi....
çok özledim çok hem dee, hele o kokusu yok muu, burnumda tüttü
ama yok yaa 3.ye layıkıyla annelik yapamam o enerjim yok be kuzum

prof olacağım yakında

Eki Görüntüle 2867654

Jasminium84 akşam atlamistim ama atmak nasip olmadı bı bugunku sayıya bakmaya korkuyorum 300 bile mahvetti beni
bravo canımm

Bugün 175 taneymis canlar cigerler
hadi gözünaydın

9 Haziran
Kahvaltı 8.30
Domates
Salatalık
Biraz peynir
2 yumurta kırma
Şekersiz çay

12.00
Neskave

1.00
Bir kase karpuz

7.30
Bir kase şehriye çorbası
3 kaşık mantı
3 kaşık yeşil fasulye

2.5 litre su
Karpuzu cok yiyorsun ekürim Ama onun dısında güzel afiyetolsun. Ben bir gün tuttum bidaha tutamadım orucu dayanamadım cok sıcak kızı parka falan cıkarıyorum cok yoruldum.

9 haziran menü

Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek

12.30
Yeşil cay

15.30
5 çiğ köfte bol marulla
1 bardak ayran

19.30
İki kepçe kuru fasulye
İki kasık pirinç pilavı
Bol salata
Bit kase yogurt

3 lt su
40 dk yürüyüş

Dün kızı uyuttum telefonu elime aldım yazdıklarını okurken uyumuşum menü yazamadan kusura bakmayın U UcanSupurge M Melek963

kızlar yaa size bişe danışmak istiyorum
ben bakıcılardan yıldım artık sizin de malumunuz
ve kızımı kreşe vermek istiyorum ama endişeliyim açıkçası çünkü hiç dili çözülmedi derdini hiç anlatamıyor
büyük kızımı da hemen hemen bu yaşlardaydı verdiğimde kreşe ama maşallah büyüğüm epey bi derdini anlatabiliyordu
bu sıkıntı doğurur mu bi de hem pandemiyi göz önünde bulundurarak hem de genel anlamda nasıl sıkıntıları olabilir ya da bakıcıdan daha yi iolur hemen vermeli miyim

Son düzenleme:
Vallahi cok haklisin. Bi gaza geliyorum menu yazicam kesin diyorum sonra yetişemiyorum. Akşam cocuklarla uyuya kaliyorum o kadar belim agriyordu ki dün yataktan kalkamadim.

Ya bu ara temizlik olayi ve kizin istahsizligi beni cok yordu.
Diyete full dikkat ama sporsuz olmuyor. Bugün kesin atliyorum. Hatta diğer 2 günü de ekleyip atliycam bu da bana ceza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…