Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

57 de mezun olmak istiyordum ama 65 te olacagim gibi. Ya dikkat ediyorum bozmuyorum hatta şu an yeminliyim ama buraya aktif gelemiyorum spor yapamiyorum. Ama artik burdaayim.kesin bugün basliyorum

57 de mezun olmak istiyordum ama 65 te olacagim gibi. Ya dikkat ediyorum bozmuyorum hatta şu an yeminliyim ama buraya aktif gelemiyorum spor yapamiyorum. Ama artik burdaayim.kesin bugün basliyorum
bence hedefini düşürme canım, beynini neye odaklarsan ona ulaşıyor çünkü
s57 değilse bile 60a odakla kendini bence

Ne kadarlık kuzum canım kaç çocuğun var ?
Geçmiş olsun kim hasta ?
Ben de bebegi odaya getirirler ya o anı gordugumde bırınde içim burkuluyo, cok hayalı ı kurmustum...o anın.. olmadı yogun bakıma girdi 1 hafta , çok sukur hepsi gecti,şimdi 1 yaşında
Ya aynı şeyi bende hissettim hiç odada cocukla nasip olmadi.
Taburcu olurken elimiz boş çıkmistik .
Buna şükür yinede büyüdü kocaman oldu 9 sene oldu üstünden
Doğumdan önce doğumdan sonra oluyor işte kendileri önce bir heves sonra al sana lohusa Lohusalık perişanlık zaten evde süt sagip hastaneye yollama vs odanın boş kalması neyseki geçti o günler
Sağlık olsun Aslım her yaş her olay yeni bir bakış açısı kazandırıyor
Göbek düzleşir Aslım
9 Haziran Spor Bildirimi

60 dk hızlı tempolu yürüyüş: 180 puan
300 ip atlama : 60 puan
Toplam : 240 puan
@Goklerce
Eki Görüntüle 2867664
Bal Aslım bir saat tempoda kaç adım oluyor baktın mı hiç ? Benim dün 6.750 oldu bacağım agridi o derece eskiden 6000 olurdu baya hızlanmışim kuzenler yetişemiyor bazen arkamdan hatta geçen yaz eşim yetişemiyor du
Yok be kuzum bizden geçti artık

Tebrikler canımm
2 tane galiba 3.ye kararsız misin?
Canım seni çok tanımadığım için şartlarını pek bilmiyorum.
Yaş ,çocukların yaşı ,işin vs

Yasemin e katılıyorum canım en azından vki 25 olup normal yeşil çizgiye inme hedefi koy kendine

evet kuzum 2 tane kızım var aslında 3.yü çok isterim ama maddi manevi yetebileceğime inanmıyorum o yzüden yapmayı düşünmüyorum

küçük kızımın yaşı 2,5, ve işitme engelli özel eğitim hocası çok geri kaldığını söyledi ve tvyi kesinlikle yasakladı bunu bakıcısına söylememize rağmen hala tv karşısından almıyor çocuğu
çocuğum bi su isteyemiyor hep eliyle ıh ıh şeklinde istiyor
ya da wc eğitimine başlayalım diyorum kırk tane bahane uyduruyor
bakıcıı resmen yatmaya geliyor bize anlayacağın kızıma bi faydası yok

bir de sürekli izin istiyor ama ben de çok yoğun bi işte çalışıyorum çok sık izin alamıyorum kızları anneme bırakmam gerekiyor annem de çok memnun olmuyor bu durumdan yoruluyor vs ben epey zor durumda kalıyorum

bi de bakıc ne desek tam tersini yapıyor uyardığımızda da trip atıyor falan o yüzden kreş daha mı iyi bi seçenek acaba kızım için diye düşünüyorum

Güzel canim afiyet olsun
Vallahi cok haklisin. Bi gaza geliyorum menu yazicam kesin diyorum sonra yetişemiyorum. Akşam cocuklarla uyuya kaliyorum o kadar belim agriyordu ki dün yataktan kalkamadim.
Yetisirsin isteyince vakit bulunuyor buraya.
Ev işine yetismeyi bırak bence çünkü yetisilmiuor.
Bel ağrım neden acaba bugun menümü bekliyorum canim

Ay aynı hele o hasta bezi yok mu Göğüs uçlarım yara sızım sızım sızlıyor alttan bir sürü dikiş oturamıyordum bile
Limonata mı bir şey fazla da
abisine yaptım, kardeşine yapmazsam haksızlık olur gibilerinden
Ben de kızıma yapmadım kardeşine de yapmam modundayım

Akşam öğünü karbonhidrat ağırlıklı üstelik çiğ köfte var öncesinde
Bakıcı bana güven vermiyor canım ben tv , telefon izletmemeye çalışıyorum bakıcı bunları verir eminim kızım 6 aylıkken babaannesi bahtını bile izletiyordu gizli gizli evini düzenini bırakıp geldiği için bir şey diyemiyordum sen de bakıcı bırakırsa çocuklar ortada kalır diye ses edemiyorsun anladığım kadarıyla 1 buçuk yaşında kreşe verdik mecburen kreş yaşı olmamasına karşın kreşten daha memnun kaldım ha çok küçüktü çok sık hastalanıyordu fakat içim rahattı

Konuşma güçlüğü geçen çocuklar için özellikle kreş öneriliyor canım bildiğim kadarıyla iyice Araştır etraftan soruştur içine sinen bir yer olursa verirsin inşallah

aynen öyle canım bu 5. bakıcı, bu da paldır küldür gitsin istemiyorum çünkü büyük kızım üzerine alınıyor hatta geçn gün bakıcıya teyze bakıcıların hepsi benim yüzümden gitti ben seni hiç üzmeyeceğim söz demiş

ama sabrım artık sınırda, hele eşimi zor tutuyorum sabret diye diye patladı patlayacak

Konuşma güçlüğü geçen çocuklar için özellikle kreş öneriliyor canım bildiğim kadarıyla iyice Araştır etraftan soruştur içine sinen bir yer olursa verirsin inşallah
inşallah canım

Bakıcı da şöyle bi durum var Bakıcının iş, hastalık, cenaze, hastane vs gibi durumlarında bizim arkadaşlar mecburen rapor alıyordular bizim izin durumu yok malum kreşin bi avantajı da bu öğretmen hastalansa işi çıksa bile veliye çocuğu getirme demiyorlar

aynen öyle canım
hele benim izin alma durumum çok zor yıllık izin alacağım yoğunluktan fırsat yok ki alayım bakıcı zırt pırt izin istiyor yok hacamat yok banka yok o yok bu eee mecbur alıyorum o da göze batıyor ne çok izin alıyorsun diye

Küçük değiller İnan 3e girecek neredeyse küçüğün benimki 1 buçuk yaşında oradaki çocuklara özenip kendi kendine yemeğe çalışıyordu mesela

Miktarları az ama ekmek yok öğlen aksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…