- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.601
57 de mezun olmak istiyordum ama 65 te olacagim gibi. Ya dikkat ediyorum bozmuyorum hatta şu an yeminliyim ama buraya aktif gelemiyorum spor yapamiyorum. Ama artik burdaayim.kesin bugün basliyorumÇok geçmiş olsun canım, insallah sağlıkla atlatir
Tebrik ederim canim
Ohhh mis gibi süpersin
Canım haftaya başlayacağım ben
Kız artıkJasminium84 ü doktoraya falan başlatın helal olsun ekurim master yapmışsın
Aynı bengittim mis gibi normL pijama almıştım, öyle cinsiyet partisi falan hayatta yapamam , 1 yaş doğum gününü de aile arasında yaptım yani ben Bisküvi yi bile masaya paketiyle getiren bir insanım sunumdur organizasyondur yapamam hevesim de yok becerim de yok benim için işlevi önemli
Kız senden sonra başladım ben buraya bak mezun oldum nerdesin senneden eziyet ediyorsun kendine yap Mis gibi diyetini mezun ol mutlu ol
Canım genel menulerine yönelik söylüyorum çok karbonhidrat alıyorsun , azqltirsan daha güzel verirsin
Çok güzel canım afiyet olsun, maşallah sana spor da çok iyi gidiyorsun
Kız helal olsun sanaayakta alkışlanacak bir performans, ben o şerbet kırmızı şeyi ne onu bile bilmiyorum kız hergüne ayrı pijama çorap mi tovbeler olsun ben totomda hasta bezi yle süt sagarken kendimi karnıyarık gibi hissettiğim için değil takım pijama çorap giymek sacımı bile zor tariyordum, yani o günleri hatırlamak bile istemiyorum , yb kapısında, totomda hasta bezi, sırtımda çantada süt sağma makinası , ayağımda kocamın ayakkabıları(ayaklarım aşırı sismisti ) kendimi hiç o kadar çaresiz ve muhtaç hissetmemistim,
Evet ya benim kızım da yb da kaldı eşim ki süsü almıştı dogumdan önce, sonra kapıya takacakti ben istemiyorum takma onu bebeğim yanımda bile değil , yanıma gelince takardim demiştim , cok sukur iyiler şimdi ama öyle zordu ki
bence hedefini düşürme canım, beynini neye odaklarsan ona ulaşıyor çünkü57 de mezun olmak istiyordum ama 65 te olacagim gibi. Ya dikkat ediyorum bozmuyorum hatta şu an yeminliyim ama buraya aktif gelemiyorum spor yapamiyorum. Ama artik burdaayim.kesin bugün basliyorum
Ne kadarlık kuzum canımBen de dogumgunu partisi hazırlıkları içindeyim,eskiden çok çok ozenırdım , nişan kurabıyelerımı fln kendım yapmıstım , şimdi yaşlanmışım.. onu farkettim,enerjım cekılmıs resmem, içimde süslük kokoşluk var ama enerji yook:) ben sevıyorum aslında organızasyon işlerını, U UcanSupurge ondam yokum burlarda,şükür iyileştik.. zencefil sarımsak limon ıhlamur kekikcayı dibine vurdum:)))
Ya aynı şeyi bende hissettim hiç odada cocukla nasip olmadi.Ben de bebegi odaya getirirler ya o anı gordugumde bırınde içim burkuluyo, cok hayalı ı kurmustum...o anın.. olmadı yogun bakıma girdi 1 hafta , çok sukur hepsi gecti,şimdi 1 yaşında
Doğumdan önce doğumdan sonra oluyor işte kendileriÇok geçmiş olsun canım, insallah sağlıkla atlatir
Tebrik ederim canim
Ohhh mis gibi süpersin
Canım haftaya başlayacağım ben
Kız artıkJasminium84 ü doktoraya falan başlatın helal olsun ekurim master yapmışsın
Aynı bengittim mis gibi normL pijama almıştım, öyle cinsiyet partisi falan hayatta yapamam , 1 yaş doğum gününü de aile arasında yaptım yani ben Bisküvi yi bile masaya paketiyle getiren bir insanım sunumdur organizasyondur yapamam hevesim de yok becerim de yok benim için işlevi önemli
Kız senden sonra başladım ben buraya bak mezun oldum nerdesin senneden eziyet ediyorsun kendine yap Mis gibi diyetini mezun ol mutlu ol
Canım genel menulerine yönelik söylüyorum çok karbonhidrat alıyorsun , azqltirsan daha güzel verirsin
Çok güzel canım afiyet olsun, maşallah sana spor da çok iyi gidiyorsun
Kız helal olsun sanaayakta alkışlanacak bir performans, ben o şerbet kırmızı şeyi ne onu bile bilmiyorum kız hergüne ayrı pijama çorap mi tovbeler olsun ben totomda hasta bezi yle süt sagarken kendimi karnıyarık gibi hissettiğim için değil takım pijama çorap giymek sacımı bile zor tariyordum, yani o günleri hatırlamak bile istemiyorum , yb kapısında, totomda hasta bezi, sırtımda çantada süt sağma makinası , ayağımda kocamın ayakkabıları(ayaklarım aşırı sismisti ) kendimi hiç o kadar çaresiz ve muhtaç hissetmemistim,
Evet ya benim kızım da yb da kaldı eşim ki süsü almıştı dogumdan önce, sonra kapıya takacakti ben istemiyorum takma onu bebeğim yanımda bile değil , yanıma gelince takardim demiştim , cok sukur iyiler şimdi ama öyle zordu ki
Sağlık olsun AslımÇok şükür, dediğin gibi balım. Sağlıklı olsunlar yeter. Ama sanki 2.olsa sen yine yaparsın öyle güzel hazırlıklarabisine yaptım, kardeşine yapmazsam haksızlık olur gibilerinden
Teşekkür ederim balım, bugünlerde göbeğime takıldımDümdüz bir karın hedefim.
Dediğin programa tekrar bakayım. Teşekkür ederim
çok şükür canım
Sanırım hayatta en çok özlediğim anlar, hamilelikte o kıpırtıları hissettiğim anlar olacak. Ne muhteşem bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bal9 Haziran Spor Bildirimi
60 dk hızlı tempolu yürüyüş: 180 puan
300 ip atlama : 60 puan
Toplam : 240 puan
@Goklerce
Eki Görüntüle 2867664
2 tane galiba 3.ye kararsız misin?Yok be kuzum bizden geçti artık
Tebrikler canımm
Canım seni çok tanımadığım için şartlarını pek bilmiyorum.kızlar yaa size bişe danışmak istiyorum
ben bakıcılardan yıldım artık sizin de malumunuz
ve kızımı kreşe vermek istiyorum ama endişeliyim açıkçası çünkü hiç dili çözülmedi derdini hiç anlatamıyor
büyük kızımı da hemen hemen bu yaşalrdaydı verdiğimde kreşe ama maşallah büyüğüm epey bi derdini anlatabiliyordu
bu sıkıntı doğurur mu bi de hem pandemiyi göz önünde bulundurarak hem de genel anlamda nasıl sıkıntıları olabilir ya da bakıcıdan daha yi iolur hemen vermeli miyim
Yasemin e katılıyorum canım57 de mezun olmak istiyordum ama 65 te olacagim gibi. Ya dikkat ediyorum bozmuyorum hatta şu an yeminliyim ama buraya aktif gelemiyorum spor yapamiyorum. Ama artik burdaayim.kesin bugün basliyorum
evet kuzum 2 tane kızım var aslında 3.yü çok isterim ama maddi manevi yetebileceğime inanmıyorum o yzüden yapmayı düşünmüyorumNe kadarlık kuzum canımkaç çocuğun var ?
Geçmiş olsunkim hasta ?
Ya aynı şeyi bende hissettim hiç odada cocukla nasip olmadi.
Taburcu olurken elimiz boş çıkmistik .
Buna şükür yinede büyüdü kocaman oldu9 sene oldu üstünden
Doğumdan önce doğumdan sonra oluyor işte kendileriönce bir heves sonra al sana lohusa Lohusalık perişanlık zaten evde süt sagip hastaneye yollama vs odanın boş kalması neyseki geçti o günler
Sağlık olsun Aslımher yaş her olay yeni bir bakış açısı kazandırıyor
Göbek düzleşir Aslım
BalAslım bir saat tempoda kaç adım oluyor baktın mı hiç ? Benim dün 6.750 oldu bacağım agridi o derece eskiden 6000 olurdu baya hızlanmışim kuzenler yetişemiyor bazen arkamdan hatta geçen yaz eşim yetişemiyor du
2 tane galiba 3.ye kararsız misin?
Canım seni çok tanımadığım için şartlarını pek bilmiyorum.
Yaş ,çocukların yaşı ,işin vs
Güzel canim afiyet olsun9 haziran menü
Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
12.30
Yeşil cay
15.30
5 çiğ köfte bol marulla
1 bardak ayran
19.30
İki kepçe kuru fasulye
İki kasık pirinç pilavı
Bol salata
Bit kase yogurt
3 lt su
40 dk yürüyüş
Dün kızı uyuttum telefonu elime aldım yazdıklarını okurken uyumuşum menü yazamadan kusura bakmayın U UcanSupurge @Melek963
Yetisirsin isteyince vakit bulunuyor buraya.Vallahi cok haklisin. Bi gaza geliyorum menu yazicam kesin diyorum sonra yetişemiyorum. Akşam cocuklarla uyuya kaliyorum o kadar belim agriyordu ki dün yataktan kalkamadim.
Ay aynı hele o hasta bezi yok muKız helal olsun sanaayakta alkışlanacak bir performans, ben o şerbet kırmızı şeyi ne onu bile bilmiyorum kız hergüne ayrı pijama çorap mi tovbeler olsun ben totomda hasta bezi yle süt sagarken kendimi karnıyarık gibi hissettiğim için değil takım pijama çorap giymek sacımı bile zor tariyordum, yani o günleri hatırlamak bile istemiyorum , yb kapısında, totomda hasta bezi, sırtımda çantada süt sağma makinası , ayağımda kocamın ayakkabıları(ayaklarım aşırı sismisti ) kendimi hiç o kadar çaresiz ve muhtaç hissetmemistim,
Limonata mı bir şey fazla da9 Haziran carsamba
8.30
Domates
Salatalık
2dlm peynir
2 dlm ekmek
3 YK yoğurt
14.30
Baharatlı mısır çerez (cips değil)
1 bardak limonata (hazır)
19.00
3 ksk yumurtalı patates
1 kase cacik
2 YK domatesli biber kavurma
Şu 2bucuk litre
@masal3487
Ben de kızıma yapmadım kardeşine de yapmam modundayımabisine yaptım, kardeşine yapmazsam haksızlık olur gibilerinden
reglin yakın olabilir mi canım18bin adım attım diye bu sabah +1kilo ödem mi olur yatamam sakinim
Akşam öğünü karbonhidrat ağırlıklı üstelik çiğ köfte var öncesinde9 haziran menü
Kahvaltı 10.30
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
12.30
Yeşil cay
15.30
5 çiğ köfte bol marulla
1 bardak ayran
19.30
İki kepçe kuru fasulye
İki kasık pirinç pilavı
Bol salata
Bit kase yogurt
3 lt su
40 dk yürüyüş
Dün kızı uyuttum telefonu elime aldım yazdıklarını okurken uyumuşum menü yazamadan kusura bakmayın U UcanSupurge @Melek963
Bakıcı bana güven vermiyor canım ben tv , telefon izletmemeye çalışıyorum bakıcı bunları verir eminim kızım 6 aylıkken babaannesi bahtını bile izletiyordu gizli gizli evini düzenini bırakıp geldiği için bir şey diyemiyordum sen de bakıcı bırakırsa çocuklar ortada kalır diye ses edemiyorsun anladığım kadarıyla 1 buçuk yaşında kreşe verdik mecburen kreş yaşı olmamasına karşın kreşten daha memnun kaldım ha çok küçüktü çok sık hastalanıyordu fakat içim rahattıkızlar yaa size bişe danışmak istiyorum
ben bakıcılardan yıldım artık sizin de malumunuz
ve kızımı kreşe vermek istiyorum ama endişeliyim açıkçası çünkü hiç dili çözülmedi derdini hiç anlatamıyor
büyük kızımı da hemen hemen bu yaşlardaydı verdiğimde kreşe ama maşallah büyüğüm epey bi derdini anlatabiliyordu
bu sıkıntı doğurur mu bi de hem pandemiyi göz önünde bulundurarak hem de genel anlamda nasıl sıkıntıları olabilir ya da bakıcıdan daha yi iolur hemen vermeli miyim
Yeni bitti canım.Ne zaman yorulsam ertesi gün davul gibi ödemle kalkıyorum.Uludağ gazoz içtiler dün icmedim.cikolata gofret yediler yemedim.suyuda içtim aslında .Kafayı yiyeceğimreglin yakın olabilir mi canım
Konuşma güçlüğü geçen çocuklar için özellikle kreş öneriliyor canım bildiğim kadarıyla iyice Araştır etraftan soruştur içine sinen bir yer olursa verirsin inşallahevet kuzum 2 tane kızım var aslında 3.yü çok isterim ama maddi manevi yetebileceğime inanmıyorum o yzüden yapmayı düşünmüyorum
küçük kızımın yaşı 2,5, ve işitme engelli özel eğitim hocası çok geri kaldığını söyledi ve tvyi kesinlikle yasakladı bunu bakıcısına söylememize rağmen hala tv karşısından almıyor çocuğu
çocuğum bi su isteyemiyor hep eliyle ıh ıh şeklinde istiyor
ya da wc eğitimine başlayalım diyorum kırk tane bahane uyduruyor
bakıcıı resmen yatmaya geliyor bize anlayacağın kızıma bi faydası yok
bir de sürekli izin istiyor ama ben de çok yoğun bi işte çalışıyorum çok sık izin alamıyorum kızları anneme bırakmam gerekiyor annem de çok memnun olmuyor bu durumdan yoruluyor vs ben epey zor durumda kalıyorum
bi de bakıc ne desek tam tersini yapıyor uyardığımızda da trip atıyor falan o yüzden kreş daha mı iyi bi seçenek acaba kızım için diye düşünüyorum
Canını sıkma Bugün dinlenme moduna al kendini yarına her şey hallolurYeni bitti canım.Ne zaman yorulsam ertesi gün davul gibi ödemle kalkıyorum.Uludağ gazoz içtiler dün icmedim.cikolata gofret yediler yemedim.suyuda içtim aslında .Kafayı yiyeceğim
İnşallah canımCanını sıkma Bugün dinlenme moduna al kendini yarına her şey hallolur
aynen öyle canım bu 5. bakıcı, bu da paldır küldür gitsin istemiyorum çünkü büyük kızım üzerine alınıyor hatta geçn gün bakıcıya teyze bakıcıların hepsi benim yüzümden gitti ben seni hiç üzmeyeceğim söz demişAkşam öğünü karbonhidrat ağırlıklı üstelik çiğ köfte var öncesinde
Bakıcı bana güven vermiyor canım ben tv , telefon izletmemeye çalışıyorum bakıcı bunları verir eminim kızım 6 aylıkken babaannesi bahtını bile izletiyordu gizli gizli evini düzenini bırakıp geldiği için bir şey diyemiyordum sen de bakıcı bırakırsa çocuklar ortada kalır diye ses edemiyorsun anladığım kadarıyla 1 buçuk yaşında kreşe verdik mecburen kreş yaşı olmamasına karşın kreşten daha memnun kaldım ha çok küçüktü çok sık hastalanıyordu fakat içim rahattı
inşallah canımKonuşma güçlüğü geçen çocuklar için özellikle kreş öneriliyor canım bildiğim kadarıyla iyice Araştır etraftan soruştur içine sinen bir yer olursa verirsin inşallah
Bakıcı da şöyle bi durum var Bakıcının iş, hastalık, cenaze, hastane vs gibi durumlarında bizim arkadaşlar mecburen rapor alıyordular bizim izin durumu yok malum kreşin bi avantajı da bu öğretmen hastalansa işi çıksa bile veliye çocuğu getirme demiyorlaraynen öyle canım bu 5. bakıcı, bu da paldır küldür gitsin istemiyorum çünkü büyük kızım üzerine alınıyor hatta geçn gün bakıcıya teyze bakıcıların hepsi benim yüzümden gitti ben seni hiç üzmeyeceğim söz demiş
ama sabrım artık sınırda, hele eşimi zor tutuyorum sabret diye diye patladı patlayacak
inşallah canım
aynen öyle canımBakıcı da şöyle bi durum var Bakıcının iş, hastalık, cenaze, hastane vs gibi durumlarında bizim arkadaşlar mecburen rapor alıyordular bizim izin durumu yok malum kreşin bi avantajı da bu öğretmen hastalansa işi çıksa bile veliye çocuğu getirme demiyorlar
Küçük değiller İnan 3e girecek neredeyse küçüğün benimki 1 buçuk yaşında oradaki çocuklara özenip kendi kendine yemeğe çalışıyordu meselaaynen öyle canım
hele benim izin alma durumum çok zor yıllık izin alacağım yoğunluktan fırsat yok ki alayım bakıcı zırt pırt izin istiyor yok hacamat yok banka yok o yok bu eee mecbur alıyorum o da göze batıyor ne çok izin alıyorsun diye
Miktarları az ama ekmek yok öğlen aksamAkşam öğünü karbonhidrat ağırlıklı üstelik çiğ köfte var öncesinde
Bakıcı bana güven vermiyor canım ben tv , telefon izletmemeye çalışıyorum bakıcı bunları verir eminim kızım 6 aylıkken babaannesi bahtını bile izletiyordu gizli gizli evini düzenini bırakıp geldiği için bir şey diyemiyordum sen de bakıcı bırakırsa çocuklar ortada kalır diye ses edemiyorsun anladığım kadarıyla 1 buçuk yaşında kreşe verdik mecburen kreş yaşı olmamasına karşın kreşten daha memnun kaldım ha çok küçüktü çok sık hastalanıyordu fakat içim rahattı
Şöyle aslında karbonhidrat şeker gibi çabuk acıktıran cinsten ben biraz Karataycıyım karbonhidrat varsa tek çeşit olsun ve tek öğünde olsun yani ekmek varsa pilav olmasın gibiMiktarları az ama ekmek yok öğlen aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?