- 31 Ekim 2013
- 21.696
- 72.978
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #444.941
tünaydın kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin canım şükür fazla değilmişKızlar günaydın, sabah işe başladım malum aşı için yaş grupları baya düştü yogundum öğle arası gelebildimsabah tartıldım 62.0 geldim yani 1.6 kg almışım , bugünden itibaren menü yazmaya başlayacağım inşallah biraz daha veririm
Leslie, Zumba, ip atlama, yürüyüş çok güzel olurEvet tüm vücut düşünüyorum
Hmm Leslie olabilir canım saol
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşir
Aynen hem çalışan Kadın olsun hem ev işleri dört dörtlük olsun hem çocuk baksın bunlar bizi Zeyna filan sanıyor zannedersemAynen öyle, ya elini tasin altına koyacak evde ve çocukta sorumluluk alacak ya da evi gecindirecek , şimdilerde erkekler hem karnım doysun hem pastam dursun derdinde
Keşke politik olabilsem ama o da annesinin yanında beni tersliyor,öyle olunca da dayanamiyorum bendeeline emeğine sağlık canım
Ayy olur mu öylenasil oldu kuzucuk ?
Günaydın kızlar
Masal canım kv bin yanında eşine gıcık olsan da bence çaktırma aksine iyi davrananilirsen davran![]()
Kesinlikle ve ne kadar verirsen hep daha fazlasını istiyorlar, o yüzden hep ben yapamam diyeceksin yoksa olmuyor yani yapsan da kıymet bilmiyorlar. ...evet biraz fazla ama bir kısmı odemdir diye düşünüyorum yani insallahAllah kolaylık versin canım şükür fazla değilmiş
Leslie, Zumba, ip atlama, yürüyüş çok güzel olur
Aynen hem çalışan Kadın olsun hem ev işleri dört dörtlük olsun hem çocuk baksın bunlar bizi Zeyna filan sanıyor zannedersem
Kesinlikle öyle canim,malesef biz kadınlarda biraz erkekleri bu hale getirdik,belki bu düşünceme karşı çıkan çok kişi olabilir ama yine de yazayım.Biz çalışalım erkeğe muhtaç olmayalım,paramızı kazanıp eve destek olalım,kadinin da görevi evi geçindirmek diye diye bunu erkeklere empoze ettik.Tabiki her kadının muhakkak bir işi olmalı,bir erkeğe bağımlı olmamalı tabiki ama evi geçindirmek bence erkeğin birinci görevi.Erkeklerde ev işine yardimci olsun diyoruz ama o kadar sınırli ki yaptıklarıOk geçmiş olsun canım, insallah toparlamistir
Canım çekirdek gözüme battı daha çok ve suyun çok az
Annem oldu ve bugün çok fazla aşılama yaptık , sadece kol ağrısı oldu başka birşey olmadi
Basla biran önce muhakkak verirsin canım, inan hepimizin Zayıflatan bile alma potansiyeli var o yüzden hep dikkat etmek zorundayız, ben de mümkün olduğunca burdan ayrılmamayi düşünüyorum korumak adına , insallah yapabilirim
Dolmalar fazla canım
Bu erkeklerin çoğu anası gelince bir tuhaf oluyor galiba, saçma sapan tavırlar hayır kv de de demiyor ki su sayim karismayim, neyse canım sabret 2 hafta kaldi sonra diğer yıla al ücretsiz izini ne yaparsa yapsın canına yazık, ben ücretsiz alamayacağım diye 2. Yi yapmıyorum suan öyle zor yani çok iyi anlıyorum seni, keşke kocan da anlaşa
Güzel ama toplam ekmek sayısı fazla geldi , aksam 1 dlm olsa daha mı iyi olurdu
Aynen öyle, ya elini tasin altına koyacak evde ve çocukta sorumluluk alacak ya da evi gecindirecek , şimdilerde erkekler hem karnım doysun hem pastam dursun derdinde
Ya inan kayinvalideye çok kizamiyorum da,evini barkini birakip çocuk bakmaya gelmek kolay değil,eşime çok kızıyorum.Annesinin yanında sürekli beni azarlıyor,ters cevaplar veriyor.Evet canım ailelerimizden uzağız 2 temmuza ne kaldı diren masal
çok şükür canım, bugün nasıl peki?Daha iyi şükür canım ateşi ve kusması durdu kırgınlığı kaldı sadece o da geçer yakında inşallah sen nasılsın?
iyiyim canım benim sen nasılsınCanımm ablam dört gozle bekliyorum donmenii insallah denkgeliriz muhabbet ederizz :) basin sagolsun bu arada :/
Sevdiginin mutlu gununde yaninda olamamak zor oluyor koronadn dolayı mi gidemedin, bende ablamın dogumuna gidemedim malesef simdi 4bucuk aylık oldu ben gidene 7 - 8 aylik olur sanirimsaglik olsun napalım
Amin insallah cnm valla iyice saldım cok fenalardaym malesef
Liste surem temmuz sonuydu ozamana kadar alistirma sureci olur banada insallah
Mașallah yariyi gecmissin :) kilo ne durumda
Masallh ne guzel menu darisi banaa inșallah
Selam cnm iyidir sen nasilsin napiyorsn :)
Ah ahh o gece yemeleri en fenası bende genelde aksamdan sonra patlayp birsuru cikolata yiyorm![]()
Sağol canım benim gitme bir yere bir daha.Bugün aşı oldum biyontech.Korkudan dün ne spor ne yürüyüş.Çekirdek de yedim açmada .Hala duygusal yiyiciyim onu anladım.cuma 77.15 gelmistim ama bugün+1geldim.Merhaba canlar nasılsınızuzun süredir yoktum gibi hissediyorum kaç gündür gelmedim bilmiyorum ama artık tam manasıyla motiveyim o depresif havayı üzerimden attım kilomu söylemeyeyim ama bugün itibariyle sıkı bir diyete başladım kendime bir program yaptım temmuz 5 te memlekete gidiyorum o zamana kadar 5 li sayıları görmek hedefim.Eskiden cuma yaklaştıkça heyecan kaplardı içimi Perşembe günü ziller çalmaya başlardı
az önce farkettim pazartesi bugün aaa kızlar ne yaptı acaba dedim.2.olmuşuz galiba tebrikler
U UcanSupurge çok geçmiş olsun canım kuzucuk hasta olmuş galiba
Ayla- canım sana da geçmiş olsun ikinizinde yavruları en kısa zamanda şifa bulsun inşallah.Geçmişe çok gidemedim
kumsal68 mezun olsun mu canım ?
E ela_2019 Kuzum motivasyon süper galiba bir kaç mesajını gördüm süpersin@Breeze96 meleğim bildirimini görmedim ama 7 leri ağlattığına eminim hızla kayboluyorlar inşallah. Herkesi tek tek yazamıyacam Hepiniz inşallah iyi ve mutlusunuzdur kızlar
![]()
Bence çok haklısın canım, evet çalışmak guzel gerçekten ekonomik özgürlük çok önemli ama erkek bunu suistimal etmemeli ama bizim türk erkekleri fazlasıyla suistimal ediyor, ben maaşını eşime vermiyorum yani zor durumda kalırsa isterse veririm onun dışında arada market alışverişi yaparım kızıma kedine istediğimi alırım ev geçimine çok karışmam hatta bazen para çekmeye usenir eşimden nakit alırım....ev işlerine gelince de çoğunluk beraber yaparız ama o yaz döneminde çok yoğun oluyor fazla yüklenmiyorum adam gece 11 de gelince şu is yap demiyorum ama hafta sonu beraber yaparız, ona zamaninda dedin ama atıyorum camlar silineçek ben silemem temizlige birini alacağım dedim o da ben yaparım dedi, dedim sen bilirsin bana güvenme yani baştan tavrın net olacak aslında, başından beri böyle gidiyor çok yüz vermemek gerek benceKesinlikle öyle canim,malesef biz kadınlarda biraz erkekleri bu hale getirdik,belki bu düşünceme karşı çıkan çok kişi olabilir ama yine de yazayım.Biz çalışalım erkeğe muhtaç olmayalım,paramızı kazanıp eve destek olalım,kadinin da görevi evi geçindirmek diye diye bunu erkeklere empoze ettik.Tabiki her kadının muhakkak bir işi olmalı,bir erkeğe bağımlı olmamalı tabiki ama evi geçindirmek bence erkeğin birinci görevi.Erkeklerde ev işine yardimci olsun diyoruz ama o kadar sınırli ki yaptıklarıbu düzende eziliyoruz biz kadınlar malesef.
Sen hemsireydin değil mi? Bizim yine yarım gün,sizin çok daha zor,Allah yardımcınız olsun her konuda![]()
Aynen benim de kayınvalidem ile problemim olmadı hiç çünkü karışmazdı minnet duyardım hasta, yaşlı evini düzenini kocasını bırakıp gelmiş diye eşim annesi var diye hiç destek olmuyordu o beni yoruyorduYa inan kayinvalideye çok kizamiyorum da,evini barkini birakip çocuk bakmaya gelmek kolay değil,eşime çok kızıyorum.Annesinin yanında sürekli beni azarlıyor,ters cevaplar veriyor.
Annesi gittikten sonra karşıma alıp ciddi ciddi konuşacağım,olmadı boşansin gitsin,ne tripler,sanki zorla yanında kalıyormusuz gibi.
Daha iyi şükür canım yeniden başlamış, enerjini toplamış olmana çok sevindimMerhaba canlar nasılsınızuzun süredir yoktum gibi hissediyorum kaç gündür gelmedim bilmiyorum ama artık tam manasıyla motiveyim o depresif havayı üzerimden attım kilomu söylemeyeyim ama bugün itibariyle sıkı bir diyete başladım kendime bir program yaptım temmuz 5 te memlekete gidiyorum o zamana kadar 5 li sayıları görmek hedefim.Eskiden cuma yaklaştıkça heyecan kaplardı içimi Perşembe günü ziller çalmaya başlardı
az önce farkettim pazartesi bugün aaa kızlar ne yaptı acaba dedim.2.olmuşuz galiba tebrikler
Ayla- canım sana da geçmiş olsun ikinizinde yavruları en kısa zamanda şifa bulsun inşallah.Geçmişe çok gidemedim
E ela_2019 Kuzum motivasyon süper galiba bir kaç mesajını gördüm süpersin@Breeze96 meleğim bildirimini görmedim ama 7 leri ağlattığına eminim hızla kayboluyorlar inşallah. Herkesi tek tek yazamıyacam Hepiniz inşallah iyi ve mutlusunuzdur kızlar
![]()
Şifa olur inşallah canımSağol canım benim gitme bir yere bir daha.Bugün aşı oldum biyontech.Korkudan dün ne spor ne yürüyüş.Çekirdek de yedim açmada .Hala duygusal yiyiciyim onu anladım.cuma 77.15 gelmistim ama bugün+1geldim.
Allahtan U UcanSupurge bir sopa attı bi iyi geldi ki
Tabi aşıyı olunca da rahatladım biraz
Sporda kapışalım mı yarından itibaren![]()
En güzelini yapıyorsun canım bizim de kesemiz ortaktır ev, araba gibi kredilerden ötürü ben iş yapmasını çok istemem ama o da zor durumda iken yapar yani Misafir gelecektir, hastayım, yorgunumdur gibi durumlarda benim için mühim olan çocukla ilgilenmesi onu da fazlasıyla yapıyor Allah razı olsunBence çok haklısın canım, evet çalışmak guzel gerçekten ekonomik özgürlük çok önemli ama erkek bunu suistimal etmemeli ama bizim türk erkekleri fazlasıyla suistimal ediyor, ben maaşını eşime vermiyorum yani zor durumda kalırsa isterse veririm onun dışında arada market alışverişi yaparım kızıma kedine istediğimi alırım ev geçimine çok karışmam hatta bazen para çekmeye usenir eşimden nakit alırım....ev işlerine gelince de çoğunluk beraber yaparız ama o yaz döneminde çok yoğun oluyor fazla yüklenmiyorum adam gece 11 de gelince şu is yap demiyorum ama hafta sonu beraber yaparız, ona zamaninda dedin ama atıyorum camlar silineçek ben silemem temizlige birini alacağım dedim o da ben yaparım dedi, dedim sen bilirsin bana güvenme yani baştan tavrın net olacak aslında, başından beri böyle gidiyor çok yüz vermemek gerek bence
İnşallah canımAynen benim de kayınvalidem ile problemim olmadı hiç çünkü karışmazdı minnet duyardım hasta, yaşlı evini düzenini kocasını bırakıp gelmiş diye eşim annesi var diye hiç destek olmuyordu o beni yoruyordu
Daha iyi şükür canım yeniden başlamış, enerjini toplamış olmana çok sevindim
Şifa olur inşallah canım![]()
Şifa olsun inşallah canım benim biraz yan etkisi oldu vurulduğum günün akşamı ve ertesi günü kemik ağrısı ateş halsizlik oldu.Kapışalım ama sen kendini iyi hissedersen.Ayrıca 77 çok güzel değil mi ya giderek uzaklaşıyorum sakıncalı sayılardan 80 ler 90 lar cısssSağol canım benim gitme bir yere bir daha.Bugün aşı oldum biyontech.Korkudan dün ne spor ne yürüyüş.Çekirdek de yedim açmada .Hala duygusal yiyiciyim onu anladım.cuma 77.15 gelmistim ama bugün+1geldim.
Allahtan U UcanSupurge bir sopa attı bi iyi geldi ki
Tabi aşıyı olunca da rahatladım biraz
Sporda kapışalım mı yarından itibaren![]()
Allah nazardan saklasın eşin klasik profilden biraz uzaktaBence çok haklısın canım, evet çalışmak guzel gerçekten ekonomik özgürlük çok önemli ama erkek bunu suistimal etmemeli ama bizim türk erkekleri fazlasıyla suistimal ediyor, ben maaşını eşime vermiyorum yani zor durumda kalırsa isterse veririm onun dışında arada market alışverişi yaparım kızıma kedine istediğimi alırım ev geçimine çok karışmam hatta bazen para çekmeye usenir eşimden nakit alırım....ev işlerine gelince de çoğunluk beraber yaparız ama o yaz döneminde çok yoğun oluyor fazla yüklenmiyorum adam gece 11 de gelince şu is yap demiyorum ama hafta sonu beraber yaparız, ona zamaninda dedin ama atıyorum camlar silineçek ben silemem temizlige birini alacağım dedim o da ben yaparım dedi, dedim sen bilirsin bana güvenme yani baştan tavrın net olacak aslında, başından beri böyle gidiyor çok yüz vermemek gerek bence
Şükür .kız çocuklarında mutlaka oluyor iye atlatır inşallah.Ben de sevinçliyim diyet deyince içim karar mıyor gayet normalinAynen benim de kayınvalidem ile problemim olmadı hiç çünkü karışmazdı minnet duyardım hasta, yaşlı evini düzenini kocasını bırakıp gelmiş diye eşim annesi var diye hiç destek olmuyordu o beni yoruyordu
Daha iyi şükür canım yeniden başlamış, enerjini toplamış olmana çok sevindim
Şifa olur inşallah canım![]()
Sağol canım kolum ağrıyor biraz.Şifa olsun inşallah canım benim biraz yan etkisi oldu vurulduğum günün akşamı ve ertesi günü kemik ağrısı ateş halsizlik oldu.Kapışalım ama sen kendini iyi hissedersen.Ayrıca 77 çok güzel değil mi ya giderek uzaklaşıyorum sakıncalı sayılardan 80 ler 90 lar cısssbir daha hiç dönmemeni dilerim.Ben de felaket bir yiyiciyim 45 günde aldığım kiloyu herkes kolay kolay alamaz sürüne sürüne de olsa o dengeli ölçülü yemeği öğrenecem
Sagol ekürim insallah, şimdilik iyi şükür ishal kusma ates yok 3 4 saattirEvet tüm vücut düşünüyorum
Hmm Leslie olabilir canım saol
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşir
Cocuk doktoruna götürdüm canım antibiyotik kullanma daha kötü olur dedi çinko verdi ishal tozunu calpol kullan dediOk geçmiş olsun canım, insallah toparlamistir
Canım çekirdek gözüme battı daha çok ve suyun çok az
Annem oldu ve bugün çok fazla aşılama yaptık , sadece kol ağrısı oldu başka birşey olmadi
Basla biran önce muhakkak verirsin canım, inan hepimizin Zayıflatan bile alma potansiyeli var o yüzden hep dikkat etmek zorundayız, ben de mümkün olduğunca burdan ayrılmamayi düşünüyorum korumak adına , insallah yapabilirim
Dolmalar fazla canım
Bu erkeklerin çoğu anası gelince bir tuhaf oluyor galiba, saçma sapan tavırlar hayır kv de de demiyor ki su sayim karismayim, neyse canım sabret 2 hafta kaldi sonra diğer yıla al ücretsiz izini ne yaparsa yapsın canına yazık, ben ücretsiz alamayacağım diye 2. Yi yapmıyorum suan öyle zor yani çok iyi anlıyorum seni, keşke kocan da anlaşa
Güzel ama toplam ekmek sayısı fazla geldi , aksam 1 dlm olsa daha mı iyi olurdu
Aynen öyle, ya elini tasin altına koyacak evde ve çocukta sorumluluk alacak ya da evi gecindirecek , şimdilerde erkekler hem karnım doysun hem pastam dursun derdinde
Çok sagol canım insallahMerhaba canlar nasılsınızuzun süredir yoktum gibi hissediyorum kaç gündür gelmedim bilmiyorum ama artık tam manasıyla motiveyim o depresif havayı üzerimden attım kilomu söylemeyeyim ama bugün itibariyle sıkı bir diyete başladım kendime bir program yaptım temmuz 5 te memlekete gidiyorum o zamana kadar 5 li sayıları görmek hedefim.Eskiden cuma yaklaştıkça heyecan kaplardı içimi Perşembe günü ziller çalmaya başlardı
![]()