Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahhh leylağim gelmiş baya da motive gelmiş hoşgeldin canım. Bende bu hafta biraz daha iyiyim canim. Birakmadan devam. Inan 2 günde 4 kilo aliyorum şaka değil gerçek o yüzden senden cok var emin ollll
Evet ya ne biçim bir alma hızı anlamadım bırakmayalım ne olur sıkı sıkı sarılalım diyete hep beraber

Aslında benim maaşına başından beri karışmaz ben de evden paramı esirgemem yani her halükarda bize harcanıyor ama bu sekilde benim yönetmem kendi birikimimi yapmam hoşuma gidiyor, ev işlerine gelince bekarken de yapan birisi kendisi titiz bir insan ben ona göre daginigim, cok yogun çalıştığı için zamanı olmuyor olsa daha çok yapar ama dedigim gibi en başından beri sen dur demedim ona düşün haftalık temizliği sıraya döküyoruz genelde öğrenci evi gibi
Amin canım Allah razı olsun evet normal profilden uzak ama kendi yapısı da öyle açıkçası, adam benden titiz ben daginigim ona göre ama benim de maaşımi vermiyorum dediğime bakma evden sakindigim yok
Ahahahaha bayıldım buna
Ay tovbeler olsun , kv bana bundan yapsa midem bulanir
Çok güzel canım afiyet olsun

Hmm ip atlama kulağa hoş geliyor
Sagol ekürim insallah, şimdilik iyi şükür ishal kusma ates yok 3 4 saattir
İnşallah iyileşir ekurim sıkma canini
Baya bı seviyo seni kv de
14 Haziran menü

12.00
Bir dilim kıymalı pide

15.30
8 10 tane kiraz

19.00
2 kasık makarna
Bir bardak ayran
3 lt su
Güzel menü canım afiyet olsun

Afiyet olsun canım
Melek gelinsen zaar
Kız yok be her insan gibi benim de kusurlarım var seviyorum eşimin ailesini iyiler Allah razı olsun ben öylesine takılıyorum 4 senelik evliyim şükür sıkıntı yaşamadık hiç ben açık sözlüyüm hoşuma gitmeyen şeyleri söyleyebiliyorum belki de ondan eltim öyle değil hoşuna gitmez söyleyemez içinde biriktirir bu da zamanla soğumaya neden oluyor bence
14 Haziran menü

12.00
Bir dilim kıymalı pide

15.30
8 10 tane kiraz

19.00
2 kasık makarna
Bir bardak ayran
3 lt su
Afiyet olsun canım az yemişsin
Afiyet olsun

14 Haziran menü

12.00
Bir dilim kıymalı pide

15.30
8 10 tane kiraz

19.00
2 kasık makarna
Bir bardak ayran
3 lt su
Miktarlar az olmuş, güzel canim
Güzel canım afiyet olsun

Aaa daha yeni evli sayılırsin kiz maşallah sana 4 seneye ikinci çocuğu sığdırmaya çalışıyorsun Pandemi de zaten en mantıklı şey çocuk yapmak galiba iki yıldır eve tikaliyiz zaten

İçine atmanın da türleri var canımın içi tolere ediyorsa ne ala bı de sinsi olup susup tepkisini belli etmeyenler oluyor gıcık oluyorum onlara herkes dürüst olsa keşke açık sözlü insandan zarar pek gelmez içi dışı bir dir ozu sözü doğrudur

Koca dunyaya sığmıyoruz ne garip de mi neyse carpe diem mutlu olmak için çabalayalim en güzeli

Yaş 33 olmak üzere eşim 35 ikinci çocuk düşüncemiz vardı zaten geç olmadan ikisini büyütüp aradan çıkaralım istedik

Biraz aileden öyle gördüğü için saygısızlık olur filan diye yoksa kötü niyetli değildir eltim o yüzden rahatsız olduğu bir şey de olsa söyleyemez

Yaş 33 olmak üzere eşim 35 ikinci çocuk düşüncemiz vardı zaten geç olmadan ikisini büyütüp aradan çıkaralım istedik
Çok iyi yaptın canım ben çok ara verdim seninki çok akıllıca arkadaş olacaklar birbirlerine benim oğlan alerjikti biz çok korktuk cesaret edemedik bir ertele ertele oldu 9 sene hayırlısı olsun inşallah
Biraz aileden öyle gördüğü için saygısızlık olur filan diye yoksa kötü niyetli değildir eltim o yüzden rahatsız olduğu bir şey de olsa söyleyemez
Üzülüyorum bazen böyle insanlara ya alttan ala ala kendi sinir sistemini yıpratırlar halbuki konuşmak gibisi var mı

Aynen canım çok naif bir insandır karakteri de öyle kıramaz kimseyi çocuklarına sinirlenmez bile

olur inşallah canım abilik yapar hem bizimkilerin ikisi de küçük zorlanacağız gibi geliyor da hayırlısı bakalım inşallah

Ben bazen hayır diyemedigim için bile kendime çok kızdığım olur halbuki dilli düdük gibiyim yani çat çat söylerim

Bir arkadaşım vardı o da öyleydi içine atma değilde Mevlevi bir bakış açısı mı desem ne desem kadınsı hırs ve ihtirasları yoktu mesela bizlerin kızip sinirlenecegi çoğu konuyu aklına bile getirmezdi ama psikolojisini sağlam tutmak için çocuklar ile danışmak için pedagog a kendi için terapiye de giderdi

Yani söyleyebiliyorum şu davranıştan rahatsız oldum diye ben de istediğim şeyleri talep etmekte zorlanırım

Yani söyleyebiliyorum şu davranıştan rahatsız oldum diye ben de istediğim şeyleri talep etmekte zorlanırım
Takımdaki 444.999 u mesajmis senin mesaj nedir bu sayıların şifresi hocam

Hepimiz bir konuda zorlanıyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…