- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.981
Evet ya ne biçim bir alma hızı anlamadım bırakmayalım ne olur sıkı sıkı sarılalım diyete hep beraberAhhh leylağim gelmiş baya da motive gelmiş hoşgeldin canım. Bende bu hafta biraz daha iyiyim canim. Birakmadan devam. Inan 2 günde 4 kilo aliyorum şaka değil gerçek o yüzden senden cok var emin ollll
Aslında benim maaşına başından beri karışmaz ben de evden paramı esirgemem yani her halükarda bize harcanıyor ama bu sekilde benim yönetmem kendi birikimimi yapmam hoşuma gidiyor, ev işlerine gelince bekarken de yapan birisi kendisi titiz bir insan ben ona göre daginigim, cok yogun çalıştığı için zamanı olmuyor olsa daha çok yapar ama dedigim gibi en başından beri sen dur demedim ona düşün haftalık temizliği sıraya döküyoruz geneldeEn güzelini yapıyorsun canım bizim de kesemiz ortaktır ev, araba gibi kredilerden ötürü ben iş yapmasını çok istemem ama o da zor durumda iken yapar yani Misafir gelecektir, hastayım, yorgunumdur gibi durumlarda benim için mühim olan çocukla ilgilenmesi onu da fazlasıyla yapıyor Allah razı olsun
Amin canım Allah razı olsunAllah nazardan saklasın eşin klasik profilden biraz uzaktainşallah hep böyle devam eder . @masal3487 güçlü kadınlar olacaz ayaklarımızın üstünde duracaz her yere her şeye yetişecez diye diye adamları tembelliştirdik
Ahahahaha bayıldım buna
Ay tovbeler olsun , kv bana bundan yapsa midem bulanir
Çok güzel canım afiyet olsun14Haziran menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk peynir
4 zeytin
1dilim ekmek
Aksam:16.00
2yk tavuk sote
Salata
1dilim ekmek
18.00
16kiraz
4kayısı
Su:2,5litre
Spor:4000 adım sadece
40 puan
U UcanSupurge G Goklerce @masal3487
asliogretmen
Bu çok iyi ya hemen ekran görüntüsü aldım
Sorma ya bu işin bı de temizliği varOoo sayılı gün çabuk geçer az kalmış
Gelinine güzel gelinim demeyen kaynana da ne bileyim
MelekBizimkiler insan sevmiyor belki de
Hmm ip atlama kulağa hoş geliyorAllah kolaylık versin canım şükür fazla değilmiş
Leslie, Zumba, ip atlama, yürüyüş çok güzel olur
Aynen hem çalışan Kadın olsun hem ev işleri dört dörtlük olsun hem çocuk baksın bunlar bizi Zeyna filan sanıyor zannedersem
İnşallah iyileşir ekurim sıkma caniniSagol ekürim insallah, şimdilik iyi şükür ishal kusma ates yok 3 4 saattir
Güzel menü canım afiyet olsun14 Haziran menü
12.00
Bir dilim kıymalı pide
15.30
8 10 tane kiraz
19.00
2 kasık makarna
Bir bardak ayran
3 lt su
Afiyet olsun canım14.06.2021
11 sütlü kahve , 1 kurabiye
12.30
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 6 zeytin, domates salatalik, 1 kase kiraz
16.00 sade kahve
18.00 2 kepçe taze fasulye, 1 dilim ekmek, 2 üçgen dlm karpuz, 2 hurma
Su: 2.5 lt
Adım 7 binasliogretmen
Kız yok be her insan gibi benim de kusurlarım var seviyorum eşimin ailesini iyiler Allah razı olsun ben öylesine takılıyorum 4 senelik evliyim şükür sıkıntı yaşamadık hiç ben açık sözlüyüm hoşuma gitmeyen şeyleri söyleyebiliyorum belki de ondan eltim öyle değil hoşuna gitmez söyleyemez içinde biriktirir bu da zamanla soğumaya neden oluyor benceMelekgelinsen zaar
Afiyet olsun canım az yemişsin14 Haziran menü
12.00
Bir dilim kıymalı pide
15.30
8 10 tane kiraz
19.00
2 kasık makarna
Bir bardak ayran
3 lt su
Afiyet olsun14 Haziran .
8=60
Şekersiz çay
Domates salatalık
4 zeytin
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
12.00
10 kiraz
3.00
5 kaşık yoğurt çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
6.00
Elma
Salatalık
3 litre su
Miktarlar az olmuş, güzel canim14 Haziran menü
12.00
Bir dilim kıymalı pide
15.30
8 10 tane kiraz
19.00
2 kasık makarna
Bir bardak ayran
3 lt su
Güzel canım afiyet olsun14 Haziran .
8=60
Şekersiz çay
Domates salatalık
4 zeytin
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
12.00
10 kiraz
3.00
5 kaşık yoğurt çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
6.00
Elma
Salatalık
3 litre su
Aaa daha yeni evli sayılırsin kiz maşallahAfiyet olsun canım
Kız yok be her insan gibi benim de kusurlarım var seviyorum eşimin ailesini iyiler Allah razı olsun ben öylesine takılıyorum 4 senelik evliyim şükür sıkıntı yaşamadık hiç ben açık sözlüyüm hoşuma gitmeyen şeyleri söyleyebiliyorum belki de ondan eltim öyle değil hoşuna gitmez söyleyemez içinde biriktirir bu da zamanla soğumaya neden oluyor bence
Afiyet olsun canım az yemişsin
Afiyet olsun
Yaş 33 olmak üzere eşim 35 ikinci çocuk düşüncemiz vardı zaten geç olmadan ikisini büyütüp aradan çıkaralım istedikAaa daha yeni evli sayılırsin kiz maşallahsana 4 seneye ikinci çocuğu sığdırmaya çalışıyorsun Pandemi de zaten en mantıklı şey çocuk yapmak galiba iki yıldır eve tikaliyiz zaten
İçine atmanın da türleri var canımın içitolere ediyorsa ne ala bı de sinsi olup susup tepkisini belli etmeyenler oluyor gıcık oluyorum onlara herkes dürüst olsa keşke açık sözlü insandan zarar pek gelmez içi dışı bir dir ozu sözü doğrudur
Koca dunyaya sığmıyoruz ne garip de mineyse carpe diem mutlu olmak için çabalayalim en güzeli
Biraz aileden öyle gördüğü için saygısızlık olur filan diye yoksa kötü niyetli değildir eltim o yüzden rahatsız olduğu bir şey de olsa söyleyemezAaa daha yeni evli sayılırsin kiz maşallahsana 4 seneye ikinci çocuğu sığdırmaya çalışıyorsun Pandemi de zaten en mantıklı şey çocuk yapmak galiba iki yıldır eve tikaliyiz zaten
İçine atmanın da türleri var canımın içitolere ediyorsa ne ala bı de sinsi olup susup tepkisini belli etmeyenler oluyor gıcık oluyorum onlara herkes dürüst olsa keşke açık sözlü insandan zarar pek gelmez içi dışı bir dir ozu sözü doğrudur
Koca dunyaya sığmıyoruz ne garip de mineyse carpe diem mutlu olmak için çabalayalim en güzeli
Çok iyi yaptın canımYaş 33 olmak üzere eşim 35 ikinci çocuk düşüncemiz vardı zaten geç olmadan ikisini büyütüp aradan çıkaralım istedik
Üzülüyorum bazen böyle insanlara yaBiraz aileden öyle gördüğü için saygısızlık olur filan diye yoksa kötü niyetli değildir eltim o yüzden rahatsız olduğu bir şey de olsa söyleyemez
Aynen canım çok naif bir insandır karakteri de öyle kıramaz kimseyi çocuklarına sinirlenmez bileÇok iyi yaptın canımben çok ara verdim seninki çok akıllıca arkadaş olacaklar birbirlerine benim oğlan alerjikti biz çok korktuk cesaret edemedik bir ertele ertele oldu 9 sene hayırlısı olsun inşallah
Üzülüyorum bazen böyle insanlara yaalttan ala ala kendi sinir sistemini yıpratırlar halbuki konuşmak gibisi var mı
Ben bazen hayır diyemedigim için bile kendime çok kızdığım olurAynen canım çok naif bir insandır karakteri de öyle kıramaz kimseyi çocuklarına sinirlenmez bile
olur inşallah canım abilik yapar hem bizimkilerin ikisi de küçük zorlanacağız gibi geliyor da hayırlısı bakalım inşallah
Yani söyleyebiliyorum şu davranıştan rahatsız oldum diye ben de istediğim şeyleri talep etmekte zorlanırımBen bazen hayır diyemedigim için bile kendime çok kızdığım olurhalbuki dilli düdük gibiyim yani çat çat söylerim
Bir arkadaşım vardı o da öyleydi içine atma değilde Mevlevi bir bakış açısı mı desem ne desem kadınsı hırs ve ihtirasları yoktu mesela bizlerin kızip sinirlenecegi çoğu konuyu aklına bile getirmezdiama psikolojisini sağlam tutmak için çocuklar ile danışmak için pedagog a kendi için terapiye de giderdi
Takımdaki 444.999 u mesajmis senin mesajYani söyleyebiliyorum şu davranıştan rahatsız oldum diye ben de istediğim şeyleri talep etmekte zorlanırım
Ooo 500.000 e yaklaşmışızTakımdaki 444.999 u mesajmis senin mesajnedir bu sayıların şifresi hocam
Hepimiz bir konuda zorlanıyo işte
Evet sayfada 30.000 e yaklaşmışOoo 500.000 e yaklaşmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?