Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar size bir akıl danissam burda çok öğretmen var en azından fikir verirsiniz...Benim kızım ay sonu 2.5 yaş olacak 1 ay öncesine kadar çok güzel konuşuyordu hatta herkes şaşırıyordü yani baya guzel cümleler falan ama 1 aydır arada takılıyor böyle kekeleme gibi de değil gibi de , her zaman olmuyor bazen fazla oluyor bazen az bu durumun kendi de farkında öyle olunca sinirleniyor ama belli etmemeye calisiyor gülüyor ve bilerek yapmış gibi davranıyor inanın ne yapsam bilemedim nette araştırdım 2 5 yaş arasında olurmuş ama diyorum bir konuşma terapisine götürsem mi ne yapsam ?

Kız hastaya yiyemedim bişey canım istemedi. Yine uyumuyoruz biz

Olur canım öyle yeni bir gelişim dönemine girdiğinde bazı gelişimlerde gerileme olur belki de uzun cümleler kurmaya çalışıyor kafası karışıp cümleyi tamamlayamıyordur 3 kelimeli cümleleri çıkarmasına yardımcı ol baba eve geldi, anne işe gitti gibi sen tekrarladıkça o da taklit edip daha kolay çıkaracaktır

Başlangıç kilon 76.2 yani az kaldı 16 Temmuz’da listeye alalım seni
Aynen cnm cok iyi olur ozamana ne gitse kardır bakalm
Ellerine saglik cnm bu hafta adıma benide eklee :)
Cok mantıklıymıș
Aynen cnm cok haklisin burdan ayrilmazsan korumad basarili olursn bence ben bi gittim kilolari alip dondum malesef pismanim
Bende iyiyim cnm kilolar disinda cok sukur
Hahhaha bu iyiydii
Cok haklisin cnm ama bunun 3 katı yiyordm bigunde o yuzden suanda birden kısmak mantıklı gelmiyor bide ac kaldigm an saldırma oluyor bende ve genelde cikolata hamurisi tarzı seylere o yuzden 1-2 haftaya tamamen toparlarm menulermi diye umuyorum

Menum:

9:00 1 hasl. Yumurta, 2 dilim tb tost ekmegi ile sucuklu kasarli tost, 6 zeytin, kinoa cayı

11:30 kahve yanına 1 yk cakıltașı

13:30 1 bardak sut, 3yk yulaf, 1yk chia, 2yk misir gevregi, 10 fındık

14:30 kahve, 3 gunkurusu

17:30 7yk Ispanak yemegi, 2 kucuk dolma, 3yk yogurt

20:00 2 kare bitter

20dk leslie
8000 Adım
200 mekik
2.5lt Su

Azalacak zamanla inanıyorum kahvaltıdaki tostta hem sucuk hem kaşar var yağ oranı yereliydi 6 zeytinden ekstra yağ almaya gerek yoktu mesela

ahhhh o kilolar yaaa

Günaydınlarrr

Bir kaç gündür gelemiyorum. Önceki gece eşimle tuvalet kapmaca oynadık ishal uskufra afedersiniz. Dünde bütün gün uzandım diyebilirim halsizlik vardı baya. Şükür bugün iyiyim.
Büyük kız grip ölen küçük grip ev resmen hastane gibi. Her yerden duran buram ağrıyor diyen çıkıyor. Havalar bir isinsaydi artık bunaldım resmen.
Çocukları bu hafta okula göndermedim böyle olunca canlı derste yok dinleniyorlar.

Yakın kalktım bende kahvaltı hazırlamadan bı selam veriyim dedim.gecmis okuyacağım birazdan

Geçmiş olsun canım viral enfeksiyon ishal yapıyor çocuklardan mı size bulaştı acaba

Geçmiş olsun canım viral enfeksiyon ishal yapıyor çocuklardan mı size bulaştı acaba
Galiba ortanca da vardı ishal 2 gündür falan. Onunki iyi oldu eşimle bende başladı. Şükür uzun sürmedi surseydi doktora gidecektim.

Gribinde eşim getirdi yine eve evi dolanıyor

çok geçmiş olsun canımm ishaliniz var madem bol su için

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…