- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.041
Kol ağrısı var canım şükür baska sıkıntım olmadı.@Breeze96 nasılsın canım ? Aşının yan etkisi olmamıştır inşallah?
Sağol canım bulantım var ona yormamıştım.kol ağrım var bideÇok geçmiş olsun canım ins çabucak iyileşir.
Sağol canim
Zaman aşımı oldu ama yazıyım genede.
Kv olmuştu kolda ağrı mide bulantısı ve halsizlik var demişti.
Pazar günü annemle babam büründü babamda kolda ağrı olmuş 1 gün annemde halsizlik varmış ama maksimum 2 gün sürüyor yan etkiler anladığım kadarıyla.
Senin nasıl oldu oldumu yan etki sanada
Emeğine sağlık canim
Benimki 1 hafta durunca bile eşim değişiyor soğuk bir rüzgar esiyor aramızda.
Seninki daha uzun süre . Kalmadı ins temmuzun 2sine . Sık dişini görmezden gelmeye çalış canim
Gerçi temmuzun 18 ine kadar uzatilma lafı varmış ama anlamadım
Nazar da olmuştur canim cocuga insanız severken maşallahı eksik ediyoruz bazen.
Bence sorun olmaz düzelir. Ama aklıma da kaza geldi kazadan sonra mi başladı kekelemesi acaba korkudan falan olurmu telaslandirmak istemem seni de ama
Ben götürmüştüm canim evet 3 yaşına kadar normal her çocuk aynı olmaz demislerdi
İns çabucak geçer canim.Sağol canım bulantım var ona yormamıştım.kol ağrım var bide
Cok geçmiş olsun canimm. Herkeste bi hastalık hali var. Dikkatli olGünaydınlarrr
Bir kaç gündür gelemiyorum. Önceki gece eşimle tuvalet kapmaca oynadık ishal uskufra afedersiniz. Dünde bütün gün uzandım diyebilirim halsizlik vardı baya. Şükür bugün iyiyim.
Büyük kız grip ölen küçük grip ev resmen hastane gibi. Her yerden duran buram ağrıyor diyen çıkıyor. Havalar bir isinsaydi artık bunaldım resmen.
Çocukları bu hafta okula göndermedim böyle olunca canlı derste yok dinleniyorlar.
Yakın kalktım bende kahvaltı hazırlamadan bı selam veriyim dedim.gecmis okuyacağım birazdan
Günaydınlarrr
Bir kaç gündür gelemiyorum. Önceki gece eşimle tuvalet kapmaca oynadık ishal uskufra afedersiniz. Dünde bütün gün uzandım diyebilirim halsizlik vardı baya. Şükür bugün iyiyim.
Büyük kız grip ölen küçük grip ev resmen hastane gibi. Her yerden duran buram ağrıyor diyen çıkıyor. Havalar bir isinsaydi artık bunaldım resmen.
Çocukları bu hafta okula göndermedim böyle olunca canlı derste yok dinleniyorlar.
Yakın kalktım bende kahvaltı hazırlamadan bı selam veriyim dedim.gecmis okuyacağım birazdan
Geçmiş olsun canlarımKızımdan eşime bulaştı sanırsam eşimin burnu akmaya başladı bizde de covid mi diye düşünüyorum
Sağol canim. Evde evdeki imkanlarla geçiriyoruz şükür bakalım canimCok geçmiş olsun canimm. Herkeste bi hastalık hali var. Dikkatli ol
Sağol canımGeçmiş olsun canlarım
Canim takip ettiğim psikologlara en çok sorulan sorulardan biri bu. Bu dönemde olması normalmiş 5 yaşına kadar diyor hapsi. Sanırım heyecan panik tetikliyor. Sen güzelce kp kv uyar ben sordum falan de cok üstüne gitmesinler.Ya bana da kafası karışıyor gibi geliyor ama böyle bazen kekeleme gibi o bizi düşündürüyor, dediğin gibi baska bir gelişim evresinde gerileme olabilir...aslında kelime haznesi çok geniş baya 3 lu cümleleri falan kullanıyordu, kitap okuyorum hergün sürekli konuşuyoruz zaten
Biraz kalabalık geldi canım, toplam kalori oranı da fazla gibi
Evet canım böyle biz bizeyk en bazen normal konuşurken hiç sorun yok, arada oluyor ben müdahale etmiyorum bekliyorum ama dedesi falan panik yapıyor çünkü öncesinde çok iyiydi konuşması şimdi düzeltmeye çalışıyorlar ben de üzülüyorum hani rahat bıraksalar daha iyi olacak gibi , ben rahat bırakınca da sanki ben üstüne düşüyorum ilgilenmiyorum gibi algiliyorlar ama araştırdığım kadarıyla çocuğu sakince dinlemek rahat bırakmak gerekiyormus
Çok geçmiş olsun canım, bol su için ayran falan için muhtemelen Viral birsey bulaştı sizlere
Çoğu kişi nazar diyor ama işte olabilir genelde 2 5 yaş arasında olurmuş, yok canım kazadan önce vardı inşallah düzelir, işin kötüsü kendisi farkında bunun ve bu onun daha da gerilemeşine ve strese sebep olmasından korkuyorum...İnan memleketteyken köye gittik orda aşırı konuştu herkes sevdi falan ertesi gün çocuk resmen konuşmadı iyi ce arttı takilmalari çok şükür iki gündür daha iyi bana da zamanla geçecek gibi geliyor ama ihmal etmek de istemiyorum
Ben dediğin gibi yapıyorum ama çocuğa kv kp bakıyor inşallah onlar da böyle yapar , dedesi düzeltmeye çalışıyorinşallah geçer canım kendisi stres oluyor çünkü farkında bunun
Canım bazen düzene şeklinde iiiii yapıyor bazen de her zaman kullandığı kelime mesela cikaramiyor yani kekeleme de oluyor arada...inşallah geçicidir az daha sabredeyim en iyisi...sürekli konuşuyoruz kitap okuyoruz...Zaten çok konuşan bir çocuk her şeyi anlatır..
Tansiyonun düşmuyorsa biraz suyuna limon falan da sık canimSağol canim. Evde evdeki imkanlarla geçiriyoruz şükür bakalım canim
Yok canım dusmuyor tamamdır sıkarımTansiyonun düşmuyorsa biraz suyuna limon falan da sık canim
Yok canım gece cıkmadı ateşi şimdide yok yine de calpol dolven dönüşümlü veriyorum. İshal tozu veriyorum çinko verdi bide doktor. Kusması da yok ishali de sabah bi kere yaptı bidaha yapmadı insallah geçmiştir şükür bugun iyiAteşi kusması filan yoktur inşallah?
Çok geçmiş olsun canım güzel haber duymak güzelYok canım gece cıkmadı ateşi şimdide yok yine de calpol dolven dönüşümlü veriyorum. İshal tozu veriyorum çinko verdi bide doktor. Kusması da yok ishali de sabah bi kere yaptı bidaha yapmadı insallah geçmiştir şükür bugun iyi
Grip haricinde bir belirtisi yok canım ama ne olur ne olmaz yaptırsa daha iyi olur tabigeçmiş olsun canım inşallah değilsinizdir
grip olabilir, ama normalde gripte yaşadığınız belirtiler harici bir sıkıntı olursa test yaptırın tabii
inşallah canım kendimiz neyse de başkasına bulaştırırız hak sonuçtaİns değildir canim aklına getirme.
İş yerinde de maskesiyle duruyordur zaten sıkıntı olmaz ins
Dikkat etmeye çalışıyorum canım grip bile dediğin gibi tehlikeli olabiliyorÇok dikkat et kendine canım, yediklerine güzel dikkat et bünyeni güçlü tut, cpvit değilsen bile grip hamilelikte çok zor oluyor ilaç falan da alamayınca o sebeple güzel besleninşallah bulasmaz sana
Evet canım doğru soyluyorsun ben görmezden geliyorum ama her zaman ben olamıyorum yanında...Neyse onları da uyaracagim artik
Şükür canım o da geçer inşallahKol ağrısı var canım şükür baska sıkıntım olmadı.
Teşekkür ediyorum canımGeçmiş olsun canlarım
Birazdan gidecek canım muayenem var burdan çıkışta verecek testU UcanSupurge canim test yaptirsin ne olur ne olmaz. Sende bi belirti falan var mi
Şükürler olsun canımYok canım gece cıkmadı ateşi şimdide yok yine de calpol dolven dönüşümlü veriyorum. İshal tozu veriyorum çinko verdi bide doktor. Kusması da yok ishali de sabah bi kere yaptı bidaha yapmadı insallah geçmiştir şükür bugun iyi
Yaaa Azeri misiniz Azeri kızları çok güzel oluyor Zehra kaşları gözleri bi afetler merak ettim bak seni şimdiDüzeltmeye çalışmayın canım görmezden gelin biz azeriyiz kızkardeşimin eşi evde Azerice konuşuyor kızkardeşim ise temelden Türkçeyi öğrensin ilerde çevreden aileden dolayı zaten Azerice öğrenecek diye şivesiz Türkçe konuşabilsin istiyor mesela kocası gelirem dediğinde yeğenimde o şekilde tekrarlıyor kızkardeşim düzeltmeye geliyorum dedirtmeye çalıştıkça yeğenim gelirem demeye devam ediyor
Ne oldu yine ne kaçırdım ben sayfa sayfa okuyorum mesajları halbuki hayırdır süpürgem test falan diyor kızlarGrip haricinde bir belirtisi yok canım ama ne olur ne olmaz yaptırsa daha iyi olur tabi
inşallah canım kendimiz neyse de başkasına bulaştırırız hak sonuçta
Dikkat etmeye çalışıyorum canım grip bile dediğin gibi tehlikeli olabiliyor
Şükür canım o da geçer inşallah
Teşekkür ediyorum canım
Birazdan gidecek canım muayenem var burdan çıkışta verecek test
Şükürler olsun canım
Kızım hastalandı ya canım peşine eşim de hastalandı grip gibi o yüzdenNe oldu yine ne kaçırdım ben sayfa sayfa okuyorum mesajları halbuki hayırdır süpürgem test falan diyor kızlar
Tamam şimdi buldum ana mesajı diğerini okumadın farzetKızımdan eşime bulaştı sanırsam eşimin burnu akmaya başladı bizde de covid mi diye düşünüyorum
Iğdırlıyım canım bi esmerlik var kızlardan fotoğrafımı görenler var sıradan kara mara bi kızım afeti devranlık nerde ben nerdeYaaa Azeri misiniz Azeri kızları çok güzel oluyor Zehra kaşları gözleri bi afetler merak ettim bak seni şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?