Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım bulantım var ona yormamıştım.kol ağrım var bide

Cok geçmiş olsun canimm. Herkeste bi hastalık hali var. Dikkatli ol

Kızımdan eşime bulaştı sanırsam eşimin burnu akmaya başladı bizde de covid mi diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canlarım

Canim takip ettiğim psikologlara en çok sorulan sorulardan biri bu. Bu dönemde olması normalmiş 5 yaşına kadar diyor hapsi. Sanırım heyecan panik tetikliyor. Sen güzelce kp kv uyar ben sordum falan de cok üstüne gitmesinler.
Acaba kızınla da konuşup bu durumum geçici bir şey olduğunu mu söyle Sen anliyorlar sonuç ta rahatlar muhtemelen. Bununla ilgili çocuk kitaplari da vardir illaki onlari okusan belki kendini yalniz hissetmez

Ateşi kusması filan yoktur inşallah?
Yok canım gece cıkmadı ateşi şimdide yok yine de calpol dolven dönüşümlü veriyorum. İshal tozu veriyorum çinko verdi bide doktor. Kusması da yok ishali de sabah bi kere yaptı bidaha yapmadı insallah geçmiştir şükür bugun iyi

Çok geçmiş olsun canım güzel haber duymak güzel

geçmiş olsun canım inşallah değilsinizdir
grip olabilir, ama normalde gripte yaşadığınız belirtiler harici bir sıkıntı olursa test yaptırın tabii
Grip haricinde bir belirtisi yok canım ama ne olur ne olmaz yaptırsa daha iyi olur tabi
İns değildir canim aklına getirme.
İş yerinde de maskesiyle duruyordur zaten sıkıntı olmaz ins
inşallah canım kendimiz neyse de başkasına bulaştırırız hak sonuçta
Dikkat etmeye çalışıyorum canım grip bile dediğin gibi tehlikeli olabiliyor
Kol ağrısı var canım şükür baska sıkıntım olmadı.
Şükür canım o da geçer inşallah
Geçmiş olsun canlarım
Teşekkür ediyorum canım
U UcanSupurge canim test yaptirsin ne olur ne olmaz. Sende bi belirti falan var mi
Birazdan gidecek canım muayenem var burdan çıkışta verecek test
Şükürler olsun canım

Yaaa Azeri misiniz Azeri kızları çok güzel oluyor Zehra kaşları gözleri bi afetler merak ettim bak seni şimdi

Ne oldu yine ne kaçırdım ben sayfa sayfa okuyorum mesajları halbuki hayırdır süpürgem test falan diyor kızlar

Kızımdan eşime bulaştı sanırsam eşimin burnu akmaya başladı bizde de covid mi diye düşünüyorum
Tamam şimdi buldum ana mesajı diğerini okumadın farzet inşallah değildir canım gönlünü ferah tut ve kendini izole et.Kuzenim hamileyken geçirdi çok şükür kendine de bebeğe de bişey olmadı ama yine de son derece dikkat etmek lazım.

Yaaa Azeri misiniz Azeri kızları çok güzel oluyor Zehra kaşları gözleri bi afetler merak ettim bak seni şimdi
Iğdırlıyım canım bi esmerlik var kızlardan fotoğrafımı görenler var sıradan kara mara bi kızım afeti devranlık nerde ben nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…