- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.061
Aynen canım kendim için değil de bebek için tedirgin oluyorum yalanı yokTamam şimdi buldum ana mesajı diğerini okumadın farzetinşallah değildir canım gönlünü ferah tut ve kendini izole et.Kuzenim hamileyken geçirdi çok şükür kendine de bebeğe de bişey olmadı ama yine de son derece dikkat etmek lazım.
Çok geçmiş olsun canım ishal salgını var zaten herkes ishal grip bu aralar. Türk kahvesi icin sade iyi geliyor hatta telvesini yiyin yiyebiliyorsanızGünaydınlarrr
Bir kaç gündür gelemiyorum. Önceki gece eşimle tuvalet kapmaca oynadık ishal uskufra afedersiniz. Dünde bütün gün uzandım diyebilirim halsizlik vardı baya. Şükür bugün iyiyim.
Büyük kız grip ölen küçük grip ev resmen hastane gibi. Her yerden duran buram ağrıyor diyen çıkıyor. Havalar bir isinsaydi artık bunaldım resmen.
Çocukları bu hafta okula göndermedim böyle olunca canlı derste yok dinleniyorlar.
Yakın kalktım bende kahvaltı hazırlamadan bı selam veriyim dedim.gecmis okuyacağım birazdan
Haklisin hic oyle dusunmemistm azalacak cnm yavas yavas insallahAzalacak zamanla inanıyorum kahvaltıdaki tostta hem sucuk hem kaşar var yağ oranı yereliydi 6 zeytinden ekstra yağ almaya gerek yoktu mesela
Gecmis olsun cnm toparlarsiniz umarim hemenGünaydınlarrr
Bir kaç gündür gelemiyorum. Önceki gece eşimle tuvalet kapmaca oynadık ishal uskufra afedersiniz. Dünde bütün gün uzandım diyebilirim halsizlik vardı baya. Şükür bugün iyiyim.
Büyük kız grip ölen küçük grip ev resmen hastane gibi. Her yerden duran buram ağrıyor diyen çıkıyor. Havalar bir isinsaydi artık bunaldım resmen.
Çocukları bu hafta okula göndermedim böyle olunca canlı derste yok dinleniyorlar.
Yakın kalktım bende kahvaltı hazırlamadan bı selam veriyim dedim.gecmis okuyacağım birazdan
Ayy aman dikkat et cnm insallah covid degldir sana bulasmaz umarm Allah korusunKızımdan eşime bulaştı sanırsam eşimin burnu akmaya başladı bizde de covid mi diye düşünüyorum
Haklisin cnm zamanla azalcak insallah :)Ya bana da kafası karışıyor gibi geliyor ama böyle bazen kekeleme gibi o bizi düşündürüyor, dediğin gibi baska bir gelişim evresinde gerileme olabilir...aslında kelime haznesi çok geniş baya 3 lu cümleleri falan kullanıyordu, kitap okuyorum hergün sürekli konuşuyoruz zaten
Biraz kalabalık geldi canım, toplam kalori oranı da fazla gibi
Evet canım böyle biz bizeyk en bazen normal konuşurken hiç sorun yok, arada oluyor ben müdahale etmiyorum bekliyorum ama dedesi falan panik yapıyor çünkü öncesinde çok iyiydi konuşması şimdi düzeltmeye çalışıyorlar ben de üzülüyorum hani rahat bıraksalar daha iyi olacak gibi , ben rahat bırakınca da sanki ben üstüne düşüyorum ilgilenmiyorum gibi algiliyorlar ama araştırdığım kadarıyla çocuğu sakince dinlemek rahat bırakmak gerekiyormus
Çok geçmiş olsun canım, bol su için ayran falan için muhtemelen Viral birsey bulaştı sizlere
Çoğu kişi nazar diyor ama işte olabilir genelde 2 5 yaş arasında olurmuş, yok canım kazadan önce vardı inşallah düzelir, işin kötüsü kendisi farkında bunun ve bu onun daha da gerilemeşine ve strese sebep olmasından korkuyorum...İnan memleketteyken köye gittik orda aşırı konuştu herkes sevdi falan ertesi gün çocuk resmen konuşmadı iyi ce arttı takilmalari çok şükür iki gündür daha iyi bana da zamanla geçecek gibi geliyor ama ihmal etmek de istemiyorum
Ben dediğin gibi yapıyorum ama çocuğa kv kp bakıyor inşallah onlar da böyle yapar , dedesi düzeltmeye çalışıyorinşallah geçer canım kendisi stres oluyor çünkü farkında bunun
Canım bazen düzene şeklinde iiiii yapıyor bazen de her zaman kullandığı kelime mesela cikaramiyor yani kekeleme de oluyor arada...inşallah geçicidir az daha sabredeyim en iyisi...sürekli konuşuyoruz kitap okuyoruz...Zaten çok konuşan bir çocuk her şeyi anlatır..
Sagol canım çok şükür bugun iyiÇok geçmiş olsun canım ins çabucak iyileşir.
Sağol canim
Zaman aşımı oldu ama yazıyım genede.
Kv olmuştu kolda ağrı mide bulantısı ve halsizlik var demişti.
Pazar günü annemle babam büründü babamda kolda ağrı olmuş 1 gün annemde halsizlik varmış ama maksimum 2 gün sürüyor yan etkiler anladığım kadarıyla.
Senin nasıl oldu oldumu yan etki sanada
Emeğine sağlık canim
Benimki 1 hafta durunca bile eşim değişiyor soğuk bir rüzgar esiyor aramızda.
Seninki daha uzun süre . Kalmadı ins temmuzun 2sine . Sık dişini görmezden gelmeye çalış canim
Gerçi temmuzun 18 ine kadar uzatilma lafı varmış ama anlamadım
Nazar da olmuştur canim cocuga insanız severken maşallahı eksik ediyoruz bazen.
Bence sorun olmaz düzelir. Ama aklıma da kaza geldi kazadan sonra mi başladı kekelemesi acaba korkudan falan olurmu telaslandirmak istemem seni de ama
Ben götürmüştüm canim evet 3 yaşına kadar normal her çocuk aynı olmaz demislerdi
Teşekkürler ekürimÇok geçmiş olsun canım güzel haber duymak güzel
Çok geçmiş olsun insallah korona değildir canım, bu ara grip salgını ishal salgını var. Havalar bi ısınıyor bi soguyor hastalıklar çoğaldı. Dikkat et sen hamilesin elinden geldigi kadar uzak durmaya calisKızım hastalandı ya canım peşine eşim de hastalandı grip gibi o yüzden
Kahveyi limontuzu ile karıştırıp içtim iyi geldi caninÇok geçmiş olsun canım ishal salgını var zaten herkes ishal grip bu aralar. Türk kahvesi icin sade iyi geliyor hatta telvesini yiyin yiyebiliyorsanız
Sağol canimHaklisin hic oyle dusunmemistm azalacak cnm yavas yavas insallah
Gecmis olsun cnm toparlarsiniz umarim hemen
Ayy aman dikkat et cnm insallah covid degldir sana bulasmaz umarm Allah korusun
Haklisin cnm zamanla azalcak insallah :)
Tamam canım geçmiş olsun tekrardanKahveyi limontuzu ile karıştırıp içtim iyi geldi canin
Sağol canim
Nasıl her şey yolundamiymiş canimGrip haricinde bir belirtisi yok canım ama ne olur ne olmaz yaptırsa daha iyi olur tabi
inşallah canım kendimiz neyse de başkasına bulaştırırız hak sonuçta
Dikkat etmeye çalışıyorum canım grip bile dediğin gibi tehlikeli olabiliyor
Şükür canım o da geçer inşallah
Teşekkür ediyorum canım
Birazdan gidecek canım muayenem var burdan çıkışta verecek test
Şükürler olsun canım
Bende 23 dk yaptim bi 23 e daha heveslendim ama izin vermedi cocuklar.30dk leslie yapildi aksama 2 kabak soteledim yemegm hazir hatta birazdan yerim. Oglan uyku saati sasti bugun, suan hala uyuyor uyaninca biraz da yuruyuse cikariz yagmur yagmazsa tabiki:) sporlar yapildi mi kizlarrr
E ela_2019 bi el at bacımKızlar birşey sormak istiyorum ben dışardan liseyi bitirdim ve dışardan üniversiteyi bitirmek istiyorum ama çocukla yapabilirmiyim bilmiyorum o zaman çocuk yokdu ve dışarıdan üniversite bitiren varmı aranızda kendi sehrimdemi gircem sınavlara eğer kazanırsam bi bilgisi olan varmı arkadaşlar ve sizce hangi bölüm iyi ben daha çok bayanların yapabileceği bayanların tercih ettiği bi bölüm istiyorum halkla ilişkiler çocuk gelişim veya masa başı PTT memuru sakın
Ay kafam karıştı valla bı yardım edin kızlar ha yaşın daha 20
Daha çıkmamış canımNasıl her şey yolundamiymiş canim
Aflyet olsun canımSabah 08.00
1 h.yumurta
Domates Salatalik roka
1 kaşık menemen
Ara Tarçınlı süt
Öğle 12.00
2 kaşık menemen
2 ücgen karpuz
1 lokma ekmek peynir
Ara
4 kayisi
Yarıms şeftali
3 kaşık yulafli yogurt
Akşam 17.00
5 kaşık bezelye +bulgur (toplam 5 kaşık bezelyenin etinden yedim çoğunlukta)
Su 3 litre olur
Spor 23 dk leslie
Aflyet olsun canım gözü tırmalayan bir şey yok15.06.2021
12 30
2 yumurta ile mantarlı omlet, 1 dlm peynir, domates salatalik, 1 dilim ekmek
16.00 sade kahve, 2 kare bitter
18.00 3 biber Dolma (bulgurlu) Yoğurt, 3 hurma
Su: 2.5 lt
Spor 8 bin adım ( bugün aşırı yoğundu ayaklarım sizladi, adım sayısı daha fazladır ama telefon ile bu kadar oluyor)asliogretmen
Kızartma yerine daha sağlıklı daha doyurucu bir şeyler yeseydin ya canım15 Haziran
8.30
Şekersiz çay
Biber kızartması bir avuç kadar
Bir dilim ekmek
12.00
6 kayısı
5.00
Bir mase şehriye çorbası
Haşlanmış but
2 kaşık bulgur pilavı
Biraz salata
2.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?