Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen canım kendim için değil de bebek için tedirgin oluyorum yalanı yok

Çok geçmiş olsun canım ishal salgını var zaten herkes ishal grip bu aralar. Türk kahvesi icin sade iyi geliyor hatta telvesini yiyin yiyebiliyorsanız

Kızlar birşey sormak istiyorum ben dışardan liseyi bitirdim ve dışardan üniversiteyi bitirmek istiyorum ama çocukla yapabilirmiyim bilmiyorum o zaman çocuk yokdu ve dışarıdan üniversite bitiren varmı aranızda kendi sehrimdemi gircem sınavlara eğer kazanırsam bi bilgisi olan varmı arkadaşlar ve sizce hangi bölüm iyi ben daha çok bayanların yapabileceği bayanların tercih ettiği bi bölüm istiyorum halkla ilişkiler çocuk gelişim veya masa başı PTT memuru sakın
Ay kafam karıştı valla bı yardım edin kızlar ha yaşın daha 20

Azalacak zamanla inanıyorum kahvaltıdaki tostta hem sucuk hem kaşar var yağ oranı yereliydi 6 zeytinden ekstra yağ almaya gerek yoktu mesela
Haklisin hic oyle dusunmemistm azalacak cnm yavas yavas insallah
Gecmis olsun cnm toparlarsiniz umarim hemen
Kızımdan eşime bulaştı sanırsam eşimin burnu akmaya başladı bizde de covid mi diye düşünüyorum
Ayy aman dikkat et cnm insallah covid degldir sana bulasmaz umarm Allah korusun
Haklisin cnm zamanla azalcak insallah :)

Sagol canım çok şükür bugun iyi

Kızım hastalandı ya canım peşine eşim de hastalandı grip gibi o yüzden
Çok geçmiş olsun insallah korona değildir canım, bu ara grip salgını ishal salgını var. Havalar bi ısınıyor bi soguyor hastalıklar çoğaldı. Dikkat et sen hamilesin elinden geldigi kadar uzak durmaya calis

Çok geçmiş olsun canım ishal salgını var zaten herkes ishal grip bu aralar. Türk kahvesi icin sade iyi geliyor hatta telvesini yiyin yiyebiliyorsanız
Kahveyi limontuzu ile karıştırıp içtim iyi geldi canin
Haklisin hic oyle dusunmemistm azalacak cnm yavas yavas insallah

Gecmis olsun cnm toparlarsiniz umarim hemen

Ayy aman dikkat et cnm insallah covid degldir sana bulasmaz umarm Allah korusun

Haklisin cnm zamanla azalcak insallah :)
Sağol canim

30dk leslie yapildi aksama 2 kabak soteledim yemegm hazir hatta birazdan yerim. Oglan uyku saati sasti bugun, suan hala uyuyor uyaninca biraz da yuruyuse cikariz yagmur yagmazsa tabiki:) sporlar yapildi mi kizlarrr

Nasıl her şey yolundamiymiş canim

30dk leslie yapildi aksama 2 kabak soteledim yemegm hazir hatta birazdan yerim. Oglan uyku saati sasti bugun, suan hala uyuyor uyaninca biraz da yuruyuse cikariz yagmur yagmazsa tabiki:) sporlar yapildi mi kizlarrr
Bende 23 dk yaptim bi 23 e daha heveslendim ama izin vermedi cocuklar.

Sabah 08.00
1 h.yumurta
Domates Salatalik roka
1 kaşık menemen
Ara Tarçınlı süt

Öğle 12.00
2 kaşık menemen
2 ücgen karpuz
1 lokma ekmek peynir

Ara
4 kayisi
Yarıms şeftali
3 kaşık yulafli yogurt

Akşam 17.00
5 kaşık bezelye +bulgur (toplam 5 kaşık bezelyenin etinden yedim çoğunlukta)
Su 3 litre olur
Spor 23 dk leslie

E ela_2019 bi el at bacım
Nasıl her şey yolundamiymiş canim
Daha çıkmamış canım
Aflyet olsun canım

15.06.2021
12 30
2 yumurta ile mantarlı omlet, 1 dlm peynir, domates salatalik, 1 dilim ekmek

16.00 sade kahve, 2 kare bitter

18.00 3 biber Dolma (bulgurlu) Yoğurt, 3 hurma

Su: 2.5 lt
Spor 8 bin adım ( bugün aşırı yoğundu ayaklarım sizladi, adım sayısı daha fazladır ama telefon ile bu kadar oluyor) asliogretmen

Aflyet olsun canım gözü tırmalayan bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…