Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam canım çıkınca haberdar et bizide ins negatif çıkacak

Sagol cnm
Sagol cnm yavastan olcak insallah daha cok tokluk hiss3diyorm gun icinde ilk gune gore
Yaa kiyamam insallah bir an once cikarir rahatlar benmiide cok zorlaniyordu bir de bence yengec burclarinin acı hassasiyeti daha az sanrm veyatta cok anneci olduklarindn biraz da naz yapiyorlar :) dogum tarihlerimiz ayniydi ya ordan aklimda kalmis sizinde yasiniza az kaldı dmi cnm

Evet canim aynen sadece sınavlara gireceksin. Yaşadığın il hangisiyse ilde sınava girebiliyorsun. Bana çocuk gelişimi mantıklı geldi onu okuyorum direk öğretmen olarak atanabilecegim için, ama bence açık ogretimde okunabilecek bütün bölümleri yaz o şekilde sana uygun olmayanlari ele. Onagöre karar ver . Çocuk gelişiminde şu an formasyonlular öncelikli mesela öğretmen olarak atanman zor ama çalışma alanlari geniş. Dediğim gibi bölümleri yaz ele en son kalanları iyice araştır. 4 yıl okuyacaksin az değil doğru tercih yap. Sana uyan yapabileceğin bir bolum olsun. Birde çalışma alanı geniş olsun ki iş bulmada sıkıntı yasama

Anladım canım iyi çok şükür. Sonuç cıktı mi eşinin

Bilmiyorum ki canım arada çaktırmadan konuşabilirim belki yani ben de küçükken boyleydim geçti sonra falan diye , onları da uyarayim da sakin davranışlar en azindan
Güzel canım afiyet olsun
15 Haziran
8.30
Şekersiz çay
Biber kızartması bir avuç kadar
Bir dilim ekmek

12.00
6 kayısı

5.00
Bir mase şehriye çorbası
Haşlanmış but
2 kaşık bulgur pilavı
Biraz salata

2.5 litre su
Biberi kızartma yerine domatesle soslu yapabilirsin canım
Bisküvi lerin kalorisi çok yüksek canım olmasa daha güzel olur
Güzel canım afiyet olsun

Hmm çok çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

M Melek963 açıköğretim de bölümler her sene çoğalıyor edebiyat ve ingilizce bile açıldı.öğretmenlik istiyorsan bitirdikten sonra formasyon dediğimiz eğitim derslerini alman gerekebilir.İlahiyat da okuyabilirsin din kültürü öğretmenliği için.Memur olmak istiyorsan işletme iktisat gibi bölümleri okuyabilirsin.onların da meslek alanları geniş.2 yıllık bölümleri de incele o kadar çok bölüm var ki bence internetten iyice bir araştırma yap.Yaşın daha çok küçük ben 28 yaşımdan sonra ikinci üniversiteyi okudum oğlum küçük olduğu için ikinci öğretim yazdım yani akşam gittim okula .eşim bakıyordu ben yokken.herkes olur mu nasıl yapacaksın çoluklu çocuklu kadınsın derken 4 yıllık fakulteyi 3 yılda 1 .Lille bitirdim.ama çok istiyordum.2.olan arkadaş ise 4 çocuklu 38 yaşında ortaokul liseyi dışarıdan bitirip dersaneye gidip üniversite sınavına hazırlanıp kazanmış bir insandı.Mezumiyetten sonra yüksek lisans yaptığını duydum yani azmin elinden hiç birşey kurtulmaz yeterki iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…