- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.101
7yi görünce motivasyonun bi kat daha artacağına bi daha 8leri görmemek için uğraşacağına eminiminsAllah cnm o kadar çok istiyorum ki vala bugün şükür biraz eksi gördüm tartıda ona sevindim hep bişey çıkıyor bı inemedim su 80leri
Gunaydin canimGünaydın canlar
Tamam canım çıkınca haberdar et bizide ins negatif çıkacakŞükür canım bir sıkıntı yoktu 24 haftalık oldu ya rapor aldım idari izin için müdür ıvır zıvır için okula çağırabiliyor aşıyı da doğumdan sonra olmayı düşünüyorum o yüzden ne kadar kalabalığa karışmasam o kadar iyi benim için
Burçakları pek sevmedim meyvenin de saati geç
Yok canım sabaha çıkar zannedersem
Afiyet olsun miktarlar az kalabalık gelse de göze
Sagol cnmGuzell canim
Sagol cnm yavastan olcak insallah daha cok tokluk hiss3diyorm gun icinde ilk gune goreŞükür canım bir sıkıntı yoktu 24 haftalık oldu ya rapor aldım idari izin için müdür ıvır zıvır için okula çağırabiliyor aşıyı da doğumdan sonra olmayı düşünüyorum o yüzden ne kadar kalabalığa karışmasam o kadar iyi benim için
Yaa kiyamam insallah bir an once cikarir rahatlar benmiide cok zorlaniyordu bir de bence yengec burclarinin acı hassasiyeti daha az sanrm veyatta cok anneci olduklarindn biraz da naz yapiyorlar :) dogum tarihlerimiz ayniydi ya ordan aklimda kalmis sizinde yasiniza az kaldı dmi cnmİyi geceler kızlar aklım buralarda ama gelemiyorum sabır sabır ya sabır modundayım oğlan hiç ama hiç durmuyor ya diş sıkıntısı var eminim biz küplerini veriyorum ağzına alınca rahatlıyor sanırım sonra yine devam sürekli kucağımda memede kalmak istiyor bıraktığım anda çatlayacak gibi ağlıyoryeniden gelicem biraz daha beni mazur görürseniz sevinirim
Evet canim aynen sadece sınavlara gireceksin. Yaşadığın il hangisiyse ilde sınava girebiliyorsun. Bana çocuk gelişimi mantıklı geldi onu okuyorum direk öğretmen olarak atanabilecegim için, ama bence açık ogretimde okunabilecek bütün bölümleri yaz o şekilde sana uygun olmayanlari ele. Onagöre karar ver . Çocuk gelişiminde şu an formasyonlular öncelikli mesela öğretmen olarak atanman zor ama çalışma alanlari geniş. Dediğim gibi bölümleri yaz ele en son kalanları iyice araştır. 4 yıl okuyacaksin az değil doğru tercih yap. Sana uyan yapabileceğin bir bolum olsun. Birde çalışma alanı geniş olsun ki iş bulmada sıkıntı yasamaEğer sınavı kazanırsam aynı lise gibi evde çalışıp sınavlara kendi yani Ankara damı gircem yoksa sınavlar için şehir disinamj çıkmam gerekiyor ve sence hangi bölümu tercih etmem gerekiyor yardımcı olduğun içinde çok çok teşekkür ederim
Anladım canım iyi çok şükür. Sonuç cıktı mi eşininŞükür canım bir sıkıntı yoktu 24 haftalık oldu ya rapor aldım idari izin için müdür ıvır zıvır için okula çağırabiliyor aşıyı da doğumdan sonra olmayı düşünüyorum o yüzden ne kadar kalabalığa karışmasam o kadar iyi benim için
Şükür canlar negatif çıktı dediği gibi gripmişAnladım canım iyi çok şükür. Sonuç cıktı mi eşinin
İyi aman canim. İns gribi de sana bulaşmadan çabucak geçerŞükür canlar negatif çıktı dediği gibi gripmiş
Iyi cok şükür canimŞükür canlar negatif çıktı dediği gibi gripmiş
Bilmiyorum ki canım arada çaktırmadan konuşabilirim belki yani ben de küçükken boyleydim geçti sonra falan diye , onları da uyarayim da sakin davranışlar en azindanCanim takip ettiğim psikologlara en çok sorulan sorulardan biri bu. Bu dönemde olması normalmiş 5 yaşına kadar diyor hapsi. Sanırım heyecan panik tetikliyor. Sen güzelce kp kv uyar ben sordum falan de cok üstüne gitmesinler.
Acaba kızınla da konuşup bu durumum geçici bir şey olduğunu mu söyle Sen anliyorlar sonuç ta rahatlar muhtemelen. Bununla ilgili çocuk kitaplari da vardir illaki onlari okusan belki kendini yalniz hissetmez
Güzel canım afiyet olsunSabah 08.00
1 h.yumurta
Domates Salatalik roka
1 kaşık menemen
Ara Tarçınlı süt
Öğle 12.00
2 kaşık menemen
2 ücgen karpuz
1 lokma ekmek peynir
Ara
4 kayisi
Yarıms şeftali
3 kaşık yulafli yogurt
Akşam 17.00
5 kaşık bezelye +bulgur (toplam 5 kaşık bezelyenin etinden yedim çoğunlukta)
Su 3 litre olur
Spor 23 dk leslie
Biberi kızartma yerine domatesle soslu yapabilirsin canım15 Haziran
8.30
Şekersiz çay
Biber kızartması bir avuç kadar
Bir dilim ekmek
12.00
6 kayısı
5.00
Bir mase şehriye çorbası
Haşlanmış but
2 kaşık bulgur pilavı
Biraz salata
2.5 litre su
Bisküvi lerin kalorisi çok yüksek canım olmasa daha güzel olur15 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
Biberli omlet
İki parça sucuk
Bir dilim kaşar
Bir dilim süzme peynir peynir
Domates salatalık
Bir dilim ekmek
14.30
Bir kase kısır
Bir bardak ayran
17.30
2 parça bonfile et
2 kasık pirinç pilavı
18.00
İki burçak bisküvi
19.30
Bir kase kiraz
İki dilim muz
3 lt su
40 dk yürüyüş
Güzel canım afiyet olsunMenum:
8:30 2 dilim tb tost ekmegi ile sucuklu kasarli tost, kahve
12:15 2 adet yumurta ile omlett, 1 kk peynir, 10 zeytin, 3 dilim hindifume salam
15:00 kahve, 3 fındık, 1 züber (130kalori)
17:30 2 kabak sote, 1 kase mısırlı salata
20:30 tarcınlı turk kahvesi 1 kare bitter
30dk leslie
13.000 Adım
200 mekik
2.5lt Su
İyi çok şükür canım, sen yine de dikkat et hamis hamis griple uğraşmaŞükür canlar negatif çıktı dediği gibi gripmiş
ohhhh sevindim canım gelmiş geçmiş olsunŞükür canlar negatif çıktı dediği gibi gripmiş
Hmm çok çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunEvet canim aynen sadece sınavlara gireceksin. Yaşadığın il hangisiyse ilde sınava girebiliyorsun. Bana çocuk gelişimi mantıklı geldi onu okuyorum direk öğretmen olarak atanabilecegim için, ama bence açık ogretimde okunabilecek bütün bölümleri yaz o şekilde sana uygun olmayanlari ele. Onagöre karar ver . Çocuk gelişiminde şu an formasyonlular öncelikli mesela öğretmen olarak atanman zor ama çalışma alanlari geniş. Dediğim gibi bölümleri yaz ele en son kalanları iyice araştır. 4 yıl okuyacaksin az değil doğru tercih yap. Sana uyan yapabileceğin bir bolum olsun. Birde çalışma alanı geniş olsun ki iş bulmada sıkıntı yasama
Ohh şükür ama sen yine de dikkatli ol testlere güven olmuyor biraz uzak dur kocişinden ve kuzucuğundanŞükür canlar negatif çıktı dediği gibi gripmiş
M Melek963 açıköğretim de bölümler her sene çoğalıyor edebiyat ve ingilizce bile açıldı.öğretmenlik istiyorsan bitirdikten sonra formasyon dediğimiz eğitim derslerini alman gerekebilir.İlahiyat da okuyabilirsin din kültürü öğretmenliği için.Memur olmak istiyorsan işletme iktisat gibi bölümleri okuyabilirsin.onların da meslek alanları geniş.2 yıllık bölümleri de incele o kadar çok bölüm var ki bence internetten iyice bir araştırma yap.Yaşın daha çok küçük ben 28 yaşımdan sonra ikinci üniversiteyi okudum oğlum küçük olduğu için ikinci öğretim yazdım yani akşam gittim okula .eşim bakıyordu ben yokken.herkes olur mu nasıl yapacaksın çoluklu çocuklu kadınsın derken 4 yıllık fakulteyi 3 yılda 1 .Lille bitirdim.ama çok istiyordum.2.olan arkadaş ise 4 çocuklu 38 yaşında ortaokul liseyi dışarıdan bitirip dersaneye gidip üniversite sınavına hazırlanıp kazanmış bir insandı.Mezumiyetten sonra yüksek lisans yaptığını duydum yani azmin elinden hiç birşey kurtulmaz yeterki isteEvet canim aynen sadece sınavlara gireceksin. Yaşadığın il hangisiyse ilde sınava girebiliyorsun. Bana çocuk gelişimi mantıklı geldi onu okuyorum direk öğretmen olarak atanabilecegim için, ama bence açık ogretimde okunabilecek bütün bölümleri yaz o şekilde sana uygun olmayanlari ele. Onagöre karar ver . Çocuk gelişiminde şu an formasyonlular öncelikli mesela öğretmen olarak atanman zor ama çalışma alanlari geniş. Dediğim gibi bölümleri yaz ele en son kalanları iyice araştır. 4 yıl okuyacaksin az değil doğru tercih yap. Sana uyan yapabileceğin bir bolum olsun. Birde çalışma alanı geniş olsun ki iş bulmada sıkıntı yasama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?