- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.141
Enazindan almamissin cnm oda guzel. Bu arada ben așı olmayi dusunmuyormKızlar selam telefonu elime alamıyorum nerdeyse , nasılsınız ,emziren anneler aşı oldunuz mu hangi aşı? Ben kararsızım,kilom aynı 70 ne verdım ne aldım
Cok sevindm cnm hadi gecmis olsunŞükür canlar negatif çıktı dediği gibi gripmiş
Sagol cnmBilmiyorum ki canım arada çaktırmadan konuşabilirim belki yani ben de küçükken boyleydim geçti sonra falan diye , onları da uyarayim da sakin davranışlar en azindan
Güzel canım afiyet olsun
Biberi kızartma yerine domatesle soslu yapabilirsin canım
Bisküvi lerin kalorisi çok yüksek canım olmasa daha güzel olur
Güzel canım afiyet olsun
Aynen cnm bende o yuzden unutmamism gunune kadr ayni olunca :)insAllah cnm
Kesinlikle anneci ve naz yapıyor o konuda eminim azıcık hayır desem hemen dudağını buzul gozlerini kısıyor bana kızma diye alınıyor herşeye şimdiden burçlarla bilgim yok tabi aynen cnm az kaldı aynı ay gün senin oğlanla
Almaman da güzel şimdilik bence bana çıkmadı hemen olayım diye acelem de yok tabi
Insanlar neden bukadar bilincsiz ya anlamiyorm bizimde yonetici her dengeldigimizse oglumun yuzune elliyor uyuz oluyorm bisi de diyemiyorm ama pazardan marketten geliyor falan oluyor bide fink fink gezen birisi yani. Aptallık benmki gerci soyle iste ama yok yapamiyorm
selam canım. ben diyetisyene gidene kadar izin aldım. yeni yeni ilacıma alışma sürecindeyim halen. ilk günler mide bulantısı mafediyordu beni.
Güzel canım fakat ya sarı leblebi ya kraker olmasa imiş daha iyi olurmuş sanki ya da Farklı bir şey mi olsaymış bilemedim16 Haziran menü
Kahvaltı 09.30
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
13.30
Sade soda
Bir kücük kase sarı leblebi
15.00
Yeşil cay
16.30
7 8 tane cubuk kraker
5 6 tane balık kraker
Kızım yiyordu cocuk gibi canım istedi
19.00
İki fırında tavuk but,sarımsak sogan, iki biber
3 elma dilim patates
Bir kase yogurt
Salata
3.5 lt su
Ay Allahım kıl oluyorum böyle tiplere sanane arkadaşım hiç haz etmem cıvık saygısız insanlardan 2 sene olacak hala dengesiz dengesiz davranışlar şu kafaları düzeltebilseydik aşıya bile gerek yoktuEşimin bi arkdsı mekan açmış oraya gıttık hayrkı olsuna , maskelıydık hep , yemek yerken çıkardıl bitek. Eşimin arkadası biz yemek yerken masaya geldi oturdu maskesiz.. biara kızım baba baba dıyodu , ' baba benım ' diye eşime sarıldı.. bana da dıyo ki sakınan göze çöp batar, yanımdakı kolonyalarla dalga gecıyo kac tane fln die ... Ya eşim cok bunaldı arada onun sevdkleryle de goruselım dıyorum da..yok yapamıcam sanırım.. korona twdbirlerıme sakınan göze çöpbatar denmesi...komık gercekten. Ha bi de dıyo ki aşı olunca senın heryerını ısırcam dıyo, senin aşı olman bu hakkı sana verıyo sanki ,aşı oldun diyw kendın kprunuyon,cocuga hala az da olsa bulastırabılırsın..
Menü göze kalabalık gelse de miktarlar az seni spor kurtaracak gör bakMenum:
9:30 2 dilim tb tost ekmegi ile sucuklu kasarli tost, kahve
12:15 2 adet yumurta ile omlett, 1 kk peynir, 8 zeytin, 2 dilim hindifume salam
14:00kahve, yarım züber (60 kalori)
17:00 tavuk ve kabak sote (1 gogus, 1 kabak) , 3yk yogurt, 2 yk rus salatası
20:30 tarcınlı turk kahvesi 2 kare bitter
30dk leslie
10.000 Adım
200 mekik
500 hoplama
2.5lt Su
Miktarı az tutarak dengelemeye çalışıyorsun en azından canım16.06.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 sahanda yumurta, 5 zeytin, 1 yk kaymak, 1 dilim ekşi maya ekmek, domates salatalik
16.00 sade kahve
19.00 2 sk patates kavurma, 3 üçgen dilim karpuz, yogurt
Su: 2 lt
İki gündür akşamları hep karbonhidrat oluyor farkındayım, aksam köye geliyoruz ve evde yemek yemeye zamanım kalmıyorkv ne yaptıysa artık idare ediyorum
Kıymanın miktarı ne kadar canım akşam kızartma ile pirinç yerine güzel bir tabak sebze yemeği veya et tarzı bir şey tercih etseydin keşke16 Haziran
9.00
Şekersiz çay
Bir dilim ekmek
Kıyma
12=00
Bir kase karpuz
7.00
Bir kase mercimek çorbası
2 kaşık patlıcan kızartması
2 kaşık pirinç pilavı
2.5 litre su
Bakayım canımYarın dr bana kesin cabuk kilo ver dıyecekartık cok cok hızlanmam lazım kılo konusunda . U UcanSupurge listeye girme hakkım gelmedı hala demi canım
Evet kraker olmasa iyiydi kızım yerken canım istedi dayanamadım vallaGüzel canım fakat ya sarı leblebi ya kraker olmasa imiş daha iyi olurmuş sanki ya da Farklı bir şey mi olsaymış bilemedim
Ay Allahım kıl oluyorum böyle tiplere sanane arkadaşım hiç haz etmem cıvık saygısız insanlardan 2 sene olacak hala dengesiz dengesiz davranışlar şu kafaları düzeltebilseydik aşıya bile gerek yoktu
Menü göze kalabalık gelse de miktarlar az seni spor kurtaracak gör bak
Miktarı az tutarak dengelemeye çalışıyorsun en azından canım
Kıymanın miktarı ne kadar canım akşam kızartma ile pirinç yerine güzel bir tabak sebze yemeği veya et tarzı bir şey tercih etseydin keşke
Bakayım canım
Günaydın canımGünaydın kızlar tartı için son gün menülere sulara dikkat günü olabildiğince erken kapatalım , çok ağır spor yapmayalım , ödem ve şişlik yapabilecek yiyeceklerden uzak duralım
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
M Melek963
Ayla-
sudem34
Cocuk anlamıyor neyse de buyuk insanlarn yapması tam bir sacmalık. Sen ne guzel soyluyorsn ben soylemeyip icim icimi yiyor iste. Aynen kolonyam var yanimda hep ama bebek icin ozel alsam iyi olcak yanaklarinada surebillrm ozaman dokunan olursa :)Ayyy ben ole bişi hissettiğimde bebek arabasını kacırıyorumyürüyünce napcam bilmem. Bi de kız cocukları pek anlamıyo, 7-8 yaşlarındakı kızlar elını yuzunu heryerını opmeye kalkıo, korona var ya hani öpmuyoruz tamam mı dıyorum,haa doru dıyolar ama hop yıne.. kolonya sıkıyorum ya ona da sıksık bole durumlarda nabıyım bebe kolonyası . Ya bu bebeklerı elleme istegımız.. :))))))
Ayy insallah zehram bu sefer direk yuklendim hem diyet hem spor o yuzden sanrm guzel eksiler geliyor yaniGüzel canım fakat ya sarı leblebi ya kraker olmasa imiş daha iyi olurmuş sanki ya da Farklı bir şey mi olsaymış bilemedim
Ay Allahım kıl oluyorum böyle tiplere sanane arkadaşım hiç haz etmem cıvık saygısız insanlardan 2 sene olacak hala dengesiz dengesiz davranışlar şu kafaları düzeltebilseydik aşıya bile gerek yoktu
Menü göze kalabalık gelse de miktarlar az seni spor kurtaracak gör bak
Miktarı az tutarak dengelemeye çalışıyorsun en azından canım
Kıymanın miktarı ne kadar canım akşam kızartma ile pirinç yerine güzel bir tabak sebze yemeği veya et tarzı bir şey tercih etseydin keşke
Bakayım canım
Cok sevindimm M Manolya15 hadi once sen arkandan biz
Vay be zaman cok hızlısın:))) ben ozamana zaten cok fit olurumki dıyodum içimden
Kesinlikle canım hadi bakalım bu defa hedefeVay be zaman cok hızlısın:))) ben ozamana zaten cok fit olurumki dıyodum içimdenbuyuk konusmayacaksın bu hayatta, tamam ozmn ben başlıyorum kasmaya bugubden ıtıbaren motive sebebim de cok gusel diymiiii hadi inşşş
Vala yenice oturdum şükür oğlanla kız uyuyor bende uzandım telefna bakıyorum akşam yemeğim hazır patlıcan güveç ve yoğurt çorbası yanında salata tamam sen napıyorsun canımBeybiler ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz ?
Nice mutlu yılları olsun miniginin canımYaptık canım , annemler ve abimlerle. Ertesi gun de eşiminkilerle . Konsept fln yaptım baya ugrastım balonlar vs. Şimd b de pasta patlatma partisi yapacagım ,bitirecegım:))) bir iş teklifi geldi , testlere girdim cıktım fşn , referansa hatta o firmada calosan bi arkdsım var onu yazdım fln ,ilerledık baya bi , sonra ogrendim ki o arkadasım benım gorustugum pozisyona geciş yapmıs şirket içinden. Bana hersey olumlu ams malesef ıcerden alım yapmıslar diye donduler...hayırlısı.. sanırım bebek dusıncesone odaklancam artık yani tedavi
Çok güzel canım afiyet olsunMönü
Sabah 08.30
1 h.yumurta 1 sarısı
Domates marul 5 badem
Ara
Tarçınlı süt
Öğle 14.00
kefir semiz otu 1 kaşık yulaf
Akşam 18.00
Fırında kabak patlıcan yoğurtlu
Spor yok bugün anca mutfağı temizledim
Su 1 litre cok az evet 2 ye tamamlarim inşallah
Düşünüp yazdığın için çok teşekkür ederim canımG Goklerce Kızının etrafında hic kekeme konusan bi cocuk falan oldu mu? Eşimin kuzenin kızı komşularının kızı kekeme konuşuyordu oda ondan görüp öyle konusmaya basladı 3 yasında yoktu daha galiba bi süre öyle devam etti, mesela napıyorsun diyecekya na na na na napıyosu diyordu. Öncesinde cok güzel konusan cocukta bi süre öyle konuştuktan sonra kendiliğinden düzeldi doktora falan da götürmedi bildigim kadarıyla. Üstüne düşmeyin fazla duymazdan gelin bence bi süre sonra düzelir eğer düzelmezse o zaman götürürsün doktora. İkingündür yazcam bi türlü fırsat olmadı anca yazabildim
Krakeri arkadaşlar söylemiş zaten onun dışında güzel, kraker ler bize masum görünüyor ama kalorisi çok yüksek aslında16 Haziran menü
Kahvaltı 09.30
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
13.30
Sade soda
Bir kücük kase sarı leblebi
15.00
Yeşil cay
16.30
7 8 tane cubuk kraker
5 6 tane balık kraker
Kızım yiyordu cocuk gibi canım istedi
19.00
İki fırında tavuk but,sarımsak sogan, iki biber
3 elma dilim patates
Bir kase yogurt
Salata
3.5 lt su
Güzel ama sanki rus salatası gözüme takıldı, mayonez çok değildir inşallahMenum:
9:30 2 dilim tb tost ekmegi ile sucuklu kasarli tost, kahve
12:15 2 adet yumurta ile omlett, 1 kk peynir, 8 zeytin, 2 dilim hindifume salam
14:00kahve, yarım züber (60 kalori)
17:00 tavuk ve kabak sote (1 gogus, 1 kabak) , 3yk yogurt, 2 yk rus salatası
20:30 tarcınlı turk kahvesi 2 kare bitter
30dk leslie
10.000 Adım
200 mekik
500 hoplama
2.5lt Su
Canım karpuz kaşesi çok büyük değildir inşallah bir de kızartma fazla kalorili16 Haziran
9.00
Şekersiz çay
Bir dilim ekmek
Kıyma
12=00
Bir kase karpuz
7.00
Bir kase mercimek çorbası
2 kaşık patlıcan kızartması
2 kaşık pirinç pilavı
2.5 litre su
Canım oglen çok hafif geçirdim ama aksama ne gelecek bilmiyorumGünaydın kızlar tartı için son gün menülere sulara dikkat günü olabildiğince erken kapatalım , çok ağır spor yapmayalım , ödem ve şişlik yapabilecek yiyeceklerden uzak duralım
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
M Melek963
Ayla-
sudem34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?