Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar selam telefonu elime alamıyorum nerdeyse , nasılsınız ,emziren anneler aşı oldunuz mu hangi aşı? Ben kararsızım,kilom aynı 70 ne verdım ne aldım
Enazindan almamissin cnm oda guzel. Bu arada ben așı olmayi dusunmuyorm
Şükür canlar negatif çıktı dediği gibi gripmiş
Cok sevindm cnm hadi gecmis olsun
Sagol cnm
Aynen cnm bende o yuzden unutmamism gunune kadr ayni olunca :)

Ayyy ben ole bişi hissettiğimde bebek arabasını kacırıyorum yürüyünce napcam bilmem. Bi de kız cocukları pek anlamıyo, 7-8 yaşlarındakı kızlar elını yuzunu heryerını opmeye kalkıo, korona var ya hani öpmuyoruz tamam mı dıyorum,haa doru dıyolar ama hop yıne.. kolonya sıkıyorum ya ona da sıksık bole durumlarda nabıyım bebe kolonyası . Ya bu bebeklerı elleme istegımız.. :))))))

Güzel canım fakat ya sarı leblebi ya kraker olmasa imiş daha iyi olurmuş sanki ya da Farklı bir şey mi olsaymış bilemedim
Ay Allahım kıl oluyorum böyle tiplere sanane arkadaşım hiç haz etmem cıvık saygısız insanlardan 2 sene olacak hala dengesiz dengesiz davranışlar şu kafaları düzeltebilseydik aşıya bile gerek yoktu
Menü göze kalabalık gelse de miktarlar az seni spor kurtaracak gör bak
Miktarı az tutarak dengelemeye çalışıyorsun en azından canım
16 Haziran
9.00
Şekersiz çay
Bir dilim ekmek
Kıyma

12=00
Bir kase karpuz

7.00
Bir kase mercimek çorbası
2 kaşık patlıcan kızartması
2 kaşık pirinç pilavı

2.5 litre su
Kıymanın miktarı ne kadar canım akşam kızartma ile pirinç yerine güzel bir tabak sebze yemeği veya et tarzı bir şey tercih etseydin keşke
Yarın dr bana kesin cabuk kilo ver dıyecek artık cok cok hızlanmam lazım kılo konusunda . U UcanSupurge listeye girme hakkım gelmedı hala demi canım
Bakayım canım

Evet kraker olmasa iyiydi kızım yerken canım istedi dayanamadım valla

Cocuk anlamıyor neyse de buyuk insanlarn yapması tam bir sacmalık. Sen ne guzel soyluyorsn ben soylemeyip icim icimi yiyor iste. Aynen kolonyam var yanimda hep ama bebek icin ozel alsam iyi olcak yanaklarinada surebillrm ozaman dokunan olursa :)
Ayy insallah zehram bu sefer direk yuklendim hem diyet hem spor o yuzden sanrm guzel eksiler geliyor yani
Cok sevindimm M Manolya15 hadi once sen arkandan biz denizbenimadim girelim listeyee insallah

Vay be zaman cok hızlısın:))) ben ozamana zaten cok fit olurumki dıyodum içimdenbuyuk konusmayacaksın bu hayatta, tamam ozmn ben başlıyorum kasmaya bugubden ıtıbaren motive sebebim de cok gusel diymiiiihadi inşşş

Kesinlikle canım hadi bakalım bu defa hedefe

Nice mutlu yılları olsun miniginin canım inşallah senin için de hayırlısı olur
Çok güzel canım afiyet olsun
Düşünüp yazdığın için çok teşekkür ederim canım çevrede yok bizim inşallah azalır ben de sabırla bekliyorum
Krakeri arkadaşlar söylemiş zaten onun dışında güzel, kraker ler bize masum görünüyor ama kalorisi çok yüksek aslında
Güzel ama sanki rus salatası gözüme takıldı, mayonez çok değildir inşallah
16 Haziran
9.00
Şekersiz çay
Bir dilim ekmek
Kıyma

12=00
Bir kase karpuz

7.00
Bir kase mercimek çorbası
2 kaşık patlıcan kızartması
2 kaşık pirinç pilavı

2.5 litre su
Canım karpuz kaşesi çok büyük değildir inşallah bir de kızartma fazla kalorili
Canım oglen çok hafif geçirdim ama aksama ne gelecek bilmiyorum şimdi köye gidiyorum inşallah hafif birsey yapmıştır kv rahat yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…