- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.181
Hosbulduk canimcim sana da afiyet olsun.dışarda en sevdiğim şey diyebilirim
Şükür eloşum hoş geldin
Afiyet olsun canım kefir semizotu karışımını bağırsak çalışması için mi yaptın ?
Aflyet olsun
Malesef öyle canım sana bana kaçamak yaramıyor
Neyse ki bugünü kurtarmışsın canım o ekmekler neydi öyle hele hobby tam zopalıksın
Evet canım aşılamanın yoğunluğu aksama kadar yoğun oluyorBiz de üniversitenin piknik alanı var orda semaver yaktık içiyoruz parkı da var küçük hanım parkta oynuyor
Aşıdan dolayı mı canım yoğunsun?
İyiyim ben de canım semaver içiyoruz gel beraber içelim şifa niyetine
Çok güzel canım afiyet olsunMönü
Sabah 08.00
2.5 yumurta domates salatalik roka
Ara
Tarçınlı süt
5 badem
.
Öğle 13.00
Sütlü türk kahvesi
2 kayısı
3 vişne
Akşam 16.30
1 bardak kefir 1 kaşık yulaf ezmesi semiz otu
1 kepçe y.fasulye 1 kaşık pilav
Su 2 litre spor yok
Canım sen de biliyorsun zaten 15 ve 16 menulerin kötü ekmek hobi vs... yazık değil mi neden yaptın kendine15 Haziran menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
1tatlı kaşığı bal
Öğle:15.00
4yk tavuk sote
Salata
4 ykYesil fasulye
Ara:4erik 16 kiraz
Aksam: 21.00
Peynirli yumurta
Gün icinde yarım ekmek yedim
4tane küçük hobi yedim
Su:2litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
12bin adım
16 Haziran menüm
4zeytin
kk beyaz peynir
Kk tulum peynir
Çeyrek gözleme
1murat bey burgu peynir
Aksam:17.00
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Ceyrek ekmek
Salatay
Çeyrek bardak limonata
su:1,5 litre
spor:2saat tempolu yürüyüş
11bin adım
17 Haziran menüm
1yumurta
Kk beyaz peynir
Çeyrek tulum peyniri
1biber
Aksam:16.00
Avuc içi kadar haşlanmış tavuk
Salata
17.30
1kase yoğurt
Su:2 litre
Spor:1,5 saat yürüyüş
Eki Görüntüle 2872623
Uc günün toplam spor puanı:630
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen @masal3487
Allah kolaylık versin canım şu illet bitsin artıkEvet canım aşılamanın yoğunluğu aksama kadar yoğun oluyor
Afiyet olsun canım17 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
İki dilim tost ekmeğiyle kaşarlı sucuklu tost
Domates salatalık
2 zeytin
13.30
Yeşil çay
16.00
Bir kase yogurt, iki kasık yulaf, cilek,yarım muz
19.00
8 yaprak sarması
Bir kase sarımsaklı yogurt
3.5 lt su
Bazen benim ki biraz cana yakın olsaydı diyorum ama böylesi de iyi hiç kimseyi yaklastirmiyorHazırdı cnm rus salatası enazindan miktar az di kalori olark 80 ediyordu
En iyisini yapiyorsn bende ne derler diye umursadigima degil aslinda ama insanlara hayir diyememe tersliyememe gbi bi huyum var ama kendime ediyorm cok isterdim diyebilmeyi. Benim oglanda aksine cana yakindir gecen parkta tanidigmiz bi komsunun esi azcik ilgilendi gitti adamin elini falan tuttu abi diyip cekti :) isim zor biraz
Öncekilere göre güzel canım gittikçe azaliyorMenum:
10:00 1 kuru kayisi, 1 hurma, yarım züber (60kalori),10 fındık, kahve
12:30 1 adet yumurta tavada, 2 dilim tbekmek, 1 kk peynir, 8 zeytin, 4 dilim sucuk
15:30 kahve, yarım züber (60 kalori)
18:00 tavuk ve kabak sote (1 gogus, yarm kabak) , 3ykpilav, 3yk yogurt
20:30 tarcınlı turk kahvesi 2 kare bitter
5.000 Adım
2.5lt Su
Güzel canım ama perşembe akşamları karbonhidrat almasan tartıda çok daha güzel sonuç görebilirsin17 Haziran
8.60
Şekersiz çay
Yeşil biber
Domates salatalık
Biraz peynir
12=00
5 parça karpuz
4.00
Ton Balık
Bir tane dolma biber (asilda yemicekdim ton balık la çok aç olcakdim )
2.5 litre su
Sagol canım. İki üç gündür bende acayip bi gaz var ayıptır söylemesi anlamadım gitti hiç böyle olmamıştım karnım patlayacak gibiAfiyet olsun canım
Kimyon katsaydın yemeklerine canım varsa rezene demle iç rahatlatır inşallahSagol canım. İki üç gündür bende acayip bi gaz var ayıptır söylemesi anlamadım gitti hiç böyle olmamıştım karnım patlayacak gibi
Afiyet olsun canım çok güzel17.6.2021
11.00 sütlü kahve
13.00 4 yk yulaf, 1.5 sb süt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz, 1 kase kiraz
16.00 sade kahve
18.30 2 firin karnıyarık, 2 yk bulgur pilavı, yoğurtlu semiz otu
Su: 2 lt olur da devamını bilmiyorum
Adım 7 bin @asliogretmen
Dün de 7 bin adım vardı yazdım mi bilmiyorum
15 baya çok olmus ama diğer iki gün iyi bence15 Haziran menüm
1yumurta
Kk beyaz peynir
1tatlı kaşığı bal
Öğle:15.00
4yk tavuk sote
Salata
4 ykYesil fasulye
Ara:4erik 16 kiraz
Aksam: 21.00
Peynirli yumurta
Gün icinde yarım ekmek yedim
4tane küçük hobi yedim
Su:2litre
Spor:1saat tempolu yürüyüş
12bin adım
16 Haziran menüm
4zeytin
kk beyaz peynir
Kk tulum peynir
Çeyrek gözleme
1murat bey burgu peynir
Aksam:17.00
4yk et sote
2yk pirinç pilavı
Ceyrek ekmek
Salatay
Çeyrek bardak limonata
su:1,5 litre
spor:2saat tempolu yürüyüş
11bin adım
17 Haziran menüm
1yumurta
Kk beyaz peynir
Çeyrek tulum peyniri
1biber
Aksam:16.00
Avuc içi kadar haşlanmış tavuk
Salata
17.30
1kase yoğurt
Su:2 litre
Spor:1,5 saat yürüyüş
Eki Görüntüle 2872623
Uc günün toplam spor puanı:630
U UcanSupurge G Goklerce @asliogretmen @masal3487
Güzel menü afiyet olsunMenum:
10:00 1 kuru kayisi, 1 hurma, yarım züber (60kalori),10 fındık, kahve
12:30 1 adet yumurta tavada, 2 dilim tbekmek, 1 kk peynir, 8 zeytin, 4 dilim sucuk
15:30 kahve, yarım züber (60 kalori)
18:00 tavuk ve kabak sote (1 gogus, yarm kabak) , 3ykpilav, 3yk yogurt
20:30 tarcınlı turk kahvesi 2 kare bitter
5.000 Adım
2.5lt Su
Cok iyi bence ekürim afiyet olsun17 Haziran
8.60
Şekersiz çay
Yeşil biber
Domates salatalık
Biraz peynir
12=00
5 parça karpuz
4.00
Ton Balık
Bir tane dolma biber (asilda yemicekdim ton balık la çok aç olcakdim )
2.5 litre su
Rezene olması lazım ya kızın gaz döneminden dur ben onu buluyum da içiyim insallah faydası olur cok kötüyüm neden böyle oldu anlamadım. Gaz yapacak bişey de yemedim üşüttüm desem hep coraplıyımKimyon katsaydın yemeklerine canım varsa rezene demle iç rahatlatır inşallah
Ahh keşke canım inan eski çalıştığım zamanları o kadar özledim ki, döner miyiz p günlere bilmiyorumAllah kolaylık versin canım şu illet bitsin artık
Akşamki sarmaları miktarı az ama sebze yoğurt olsa daha güzel olurdu canim17 Haziran menü
Kahvaltı 10.30
İki dilim tost ekmeğiyle kaşarlı sucuklu tost
Domates salatalık
2 zeytin
13.30
Yeşil çay
16.00
Bir kase yogurt, iki kasık yulaf, cilek,yarım muz
19.00
8 yaprak sarması
Bir kase sarımsaklı yogurt
3.5 lt su
Belli olmuyor ki canım birkaç gün beslenme düzenin şaştı çocuğun hastalığından ondan bile olmuş olabilirRezene olması lazım ya kızın gaz döneminden dur ben onu buluyum da içiyim insallah faydası olur cok kötüyüm neden böyle oldu anlamadım. Gaz yapacak bişey de yemedim üşüttüm desem hep coraplıyım
Valla insanla uğraşılan kadar iş kadar zor iş yoktur bilirim Allah güç kuvvet versin canım inşallah eski normalimize dönebiliriz artıkAhh keşke canım inan eski çalıştığım zamanları o kadar özledim ki, döner miyiz p günlere bilmiyorumyani sosyal hayatın normale dönmesini ozlerim ama çalışma hayatında daha zor böyle , bugün o kadar gergindik ki herkes çok yoruldu bunaldi kimsenin tahammülü kalmadı, insar laftan anlamıyor 6 kişi olmak zorunda aşı için bekleywceksinz deyince bize satasiyorlar niye söylemediniz diyorlar ya ben seni sanki daha önceden tanıyorum da söyleyeceğim , inanmazsinz arasaydinuz tek tek diyorlar hayır isim yok o kadar insanı arayıp bak aşı böyle haberinizolsun diyeceğim sanki tv de açıklamaları yapılmadı, bakan 50 kere söyledi rabdevulariniza gidin aşı 6 kişilik açılınca bozuluyor diye, hepsini geçtim milletin numarasini nerden bulacaksam offf işte böyle insanlara hizmet ediyor olmak gerçekten midemi bulandiriyor, tc soruyorum yani bir insandan istenebilecek en kolay şey hemen söyleniyorlar ya ben neye göre yapabilirim bu işlemi sanki bakkala aşı almaya geldi bir sistem diye birşey var, daha bugün alerjisi var sisteme yansıyor dedim acilde olmanız gerekli burda olmuyor bizimle kavga etti sanki ben çıkardım alerjisini
Allah kolaylık versin canım, insallah babanın kontrolü güzel geçerKızlar yarın sabah görünmeyebilirim sabah erkenden çıkıp tetanoz aşımın 2. Dozunu olup ordan okula geçeceğim toplantı varmış da katılmayacağım 24. Haftada başlayan rapor aldım geçen onu vereceğim idari iznimi başlatsınlar sınıf defterlerinde eksiklerim vardı onları da tamamlayıp eve dönerim babamın kontrolü var yarın o da gelecek
İnşallah canım nakil sonrası rutin kontrol şükür 3 aylık kontrolde artık 1 buçuk yıl olmuşAllah kolaylık versin canım, insallah babanın kontrolü güzel geçer
Olabilir canımBelli olmuyor ki canım birkaç gün beslenme düzenin şaştı çocuğun hastalığından ondan bile olmuş olabilir
Gerçekten öyle canim, amin inşallah döneriz ama bizim meslek böyle pandemi öncesi de hastanede neler yaşardik..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gelecek nesiller simdikiler gibi olmaz çünkü insanımız her meslek grubuna karşı kötü davranıyor, hep degersizlesti saygı denen birsey kalmadıValla insanla uğraşılan kadar iş kadar zor iş yoktur bilirim Allah güç kuvvet versin canım inşallah eski normalimize dönebiliriz artık
Maşallah canım ne güzelİnşallah canım nakil sonrası rutin kontrol şükür 3 aylık kontrolde artık 1 buçuk yıl olmuş
Öyle hele bazı tipler var bildiğin devlet memurunu kendinin özel hizmetkarı sanıyorGerçekten öyle canim, amin inşallah döneriz ama bizim meslek böyle pandemi öncesi de hastanede neler yaşardik..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah gelecek nesiller simdikiler gibi olmaz çünkü insanımız her meslek grubuna karşı kötü davranıyor, hep degersizlesti saygı denen birsey kalmadı
Amin canım inşallahMaşallah canım ne güzelAllah sağlık sıhhat versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?