- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.261
Bende dönem dönem çok ödem tutuyorumOlabilir yaklaştı aslında canım.stres var,uykusuzluk var,spor kaynaklı olabilir,suyu artıramıyorum yetmiyor olabilir.Bilmiyorum ki
Listede ilk haftam kız dur haftaya kesin yapacağım valla unutmuşum dur düzene girecekAnladım cnm ama listedekiler bildirim yapmali deglmi o yuzden sasirdm
Tesekkür ederim canım içeceğimBende dönem dönem çok ödem tutuyorum
2 kilo fazla bile geliyorum
Yeşil çayı günde 3 fincana kadar tüketebilirsin
Aslında hem spor yapıyorsun hem havalar ısındı suyun biraz daha artmalı dediğin gibiOlabilir yaklaştı aslında canım.stres var,uykusuzluk var,spor kaynaklı olabilir,suyu artıramıyorum yetmiyor olabilir.Bilmiyorum ki
Aynen.Su icmek zor gelsede bir yolunu bulup artıracağımAslında hem spor yapıyorsun hem havalar ısındı suyun biraz daha artmalı dediğin gibi
Hafize oğlana doğum günü yapıyor parktayiz dünde tartilmadim annemlere gelmiştim haklısınız valla menülerde bildirimlerde düzene girecek söz canlar
O yüzden ortalıkta yok bizim kızçe dün gibi ya hamileliğini hatırlıyorum şimdi 1 yaşında bücür nice yaşları olsun menülere dikkat tartıya az kaldıHafize oğlana doğum günü yapıyor parktayiz dünde tartilmadim annemlere gelmiştim haklısınız valla menülerde bildirimlerde düzene girecek söz canlar
Nice mutlu yaşları olsun inşallahFit mutlu anne nice yașlarıniz olsun insallah cnm bizde dun kutladik kendi aramızda :) ayni gun ya
Haklisin canimÖyle elbette ama zorla kimseyi getiremiyoruz canım herkes kendi sorumluluğunun bilincinde olmalı 30 küsür yaşlardayız çoğumuz yani gelmeyen de kendi kaybediyor
Listede ilk haftam kız dur haftaya kesin yapacağım valla unutmuşum dur düzene girecek
Amin Sagol canimNice mutlu yaşları olsun inşallah
Amin canım hayırlı yaşları olsun bütün kuzucuklarinNice mutlu yaşları olsun inşallah
Dizinde doğum gününüz kutlu olsun canim nice yaşları olsunFit mutlu anne nice yașlarıniz olsun insallah cnm bizde dun kutladik kendi aramızda :) ayni gun ya
Tamamdır canim sıcaktan pek yenecek gibi değil zatenO yüzden ortalıkta yok bizim kızçe dün gibi ya hamileliğini hatırlıyorum şimdi 1 yaşında bücür nice yaşları olsun menülere dikkat tartıya az kaldı
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
3 dilim hindi füme
3 dilim eski kaşar
2 ceviz içi
Akşam 16:30
Bir tabak fırında tavuklu sebze yemeği
3-4 dilim karpuz
2 dilim kavun
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?