- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.281
Canım ya hem çocuğun hastalığı hem misafir Allah yardımcın olsun şükür düğün olmuş bitmişSlm kizlar ara ara girdim ama pek okuma firsatim olmadı. Cok yoğun bir tempom var. Kinamizi düğünümüzü yaptik. Kiz tarafı bende kaldı kalabaliktik cok yorucuydu. Bi bel ağrısı oldu iğne ilaç hiç bir şey fayda etmedi. Şimdi şehir dışından gelen kayın görümce falan onlari da ağırlamam gerekiyor. Bayrama da annemlerin yanina geçeceğim hoc hazirligim yok kızım diş çıkarıyor 39.5 ateş duanızı bekliyorum.
Senin memleketine mi gideceksiniz canim.Bugün bi sağlık ocağına gidip kan idrar filan vereyim en son iki ay kadar önce vermiştim köye gideceğiz malum yaklaşık bir ay yokuz
Oy çok geçmiş olsun canım. Misafir düğün çocuğun hastalığı baya yorulmussundur sen. Rabbim kolaylık versin kuzucuguna şifa versin insSlm kizlar ara ara girdim ama pek okuma firsatim olmadı. Cok yoğun bir tempom var. Kinamizi düğünümüzü yaptik. Kiz tarafı bende kaldı kalabaliktik cok yorucuydu. Bi bel ağrısı oldu iğne ilaç hiç bir şey fayda etmedi. Şimdi şehir dışından gelen kayın görümce falan onlari da ağırlamam gerekiyor. Bayrama da annemlerin yanina geçeceğim hoc hazirligim yok kızım diş çıkarıyor 39.5 ateş duanızı bekliyorum.
Yok canım kayınvalidemler yaz için köydeki evlerine geldiler köye gideceğiz bayram seyran derken görümcem, kaynım aile olarak gelecek bir araya toplanacaklar yaniSenin memleketine mi gideceksiniz canim.
Tahlil vermen iyi olur canim temiz çıkar ins.
Kalabalık olacaksınız yani bı yandan güzel bı yandan baya yorucu oluyor. Güzel geçer bayram kalabalıkla. Kız 1 ay da baya var Allah kolaylık versinYok canım kayınvalidemler yaz için köydeki evlerine geldiler köye gideceğiz bayram seyran derken görümcem, kaynım aile olarak gelecek bir araya toplanacaklar yani
Amin canım eşim pek mutlu da benim mod aynen böyleKalabalık olacaksınız yani bı yandan güzel bı yandan baya yorucu oluyor. Güzel geçer bayram kalabalıkla. Kız 1 ay da baya var Allah kolaylık versin
Aralarda bol bol yat uzan dinlen canim. Hizmet etmeye çalışma sisiyorum diyip nazlan azıcık .Amin canım eşim pek mutlu da benim mod aynen böylebu halimle nasıl rahat edeceğim onu da düşünüyorum bi yandan
O kalabalıkta nerde yer bulup nerde yatacağım canımAralarda bol bol yat uzan dinlen canim. Hizmet etmeye çalışma sisiyorum diyip nazlan azıcık .
Valla haklısın düşünemedim.O kalabalıkta nerde yer bulup nerde yatacağım canımbir de kızım var
Köyde pek evde durmuyor bizim adamlar da sürekli misafir gel git oluyorValla haklısın düşünemedim.
kızın eşinle falan durur yine belki. Erkekler istedikleri her yere uzanıp uyuyorlar biz yapamıyoruz işte yok kp mi geldi yok kaynimmi derken . Neyse ins senin içinde güzel en azından eğlenceli geçer canim . Şimdiden modunu düşürme kafa dengiyse herkes bizim şen şakrak geçer Allah'tan yoksa o kalabalık başka türlü çekilmez
Ne zaman gidiyorsunuz canim göz açıp kapayıncaya kadar geçer sağlıkla gidip gelin .Köyde pek evde durmuyor bizim adamlar da sürekli misafir gel git oluyor
Amin cnm sagolasinDizinde doğum gününüz kutlu olsun canim nice yaşları olsun
Gecmis olsun insallah iyi olur kuzun hemen cik. Baya yogun Sun Allah kolaylik versin cnmSlm kizlar ara ara girdim ama pek okuma firsatim olmadı. Cok yoğun bir tempom var. Kinamizi düğünümüzü yaptik. Kiz tarafı bende kaldı kalabaliktik cok yorucuydu. Bi bel ağrısı oldu iğne ilaç hiç bir şey fayda etmedi. Şimdi şehir dışından gelen kayın görümce falan onlari da ağırlamam gerekiyor. Bayrama da annemlerin yanina geçeceğim hoc hazirligim yok kızım diş çıkarıyor 39.5 ateş duanızı bekliyorum.
Insallah hersey temiz cikar cnm gonul rahatligiyla gidip gelirsn, gercekten kalabalikti zor az da deglmisBugün bi sağlık ocağına gidip kan idrar filan vereyim en son iki ay kadar önce vermiştim köye gideceğiz malum yaklaşık bir ay yokuz
Gunaydn cnm. Düzen olmayinca olmuyor malesefGünaydın hanimlar
Arada girip okuyorum. Yazamıyorum. İllaki birşeyler çıkıyor. Şimdi de kayınvalidem gildeyiz iki gündür. Fırsat bulamiyorum.
Böyle de kilo veremiyorum. Son 3 kiloyu veremedim gitti.
Cuma günü görümcemLer gelecek bi gece bizde kalacaklar Cumartesi gideriz muhtemelenNe zaman gidiyorsunuz canim göz açıp kapayıncaya kadar geçer sağlıkla gidip gelin .
Son kilolar en zor kilolar kesinlikle ne kadar kalacaksınız kayınvalidende ?Günaydın hanimlar
Arada girip okuyorum. Yazamıyorum. İllaki birşeyler çıkıyor. Şimdi de kayınvalidem gildeyiz iki gündür. Fırsat bulamiyorum.
Böyle de kilo veremiyorum. Son 3 kiloyu veremedim gitti.
Bence tatile gidince düzenim bozulacak diye tam motive olamıyorsun canımGunaydinlarr takıldım 73 de ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?