Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayırdır tatlım neden öyle oldun ..hamile falan olmayasın:44:
bende sabah erken kalktım kahvaltımı yapıp annemle kendimizi nişantaşı pazarına attık şimdi derse başlicam çok bişey yemedim günü böyle bitirirsem süper olcak
bu hafta hrekesten güzel sonuçlar çıkacak diye umuyorum.. bu 2 gün çok dikkat edelim oldumu güzeller..

bugünki yediklerim 4. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
ve yiyecegim akşam yemegim:44:
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt

kızlar kesinlikle kendimi aç hissetmiyorum sanırım midem küçüldü..

Son düzenleme:
oyyy oyyy gorursun 2 haftaya kalmaz 6 li rakamlara coktan gelmis olucammm. evet ya oyle denk geldi alinmis bulyndu ama ekmek yemiyorum nerdeyse hic.

kızlar kesinlikle kendimi aç hissetmiyorum sanırım midem küçüldü..

kiz nasil duruyosun bunlarla.
eee tabi bukadar az yersen.mide kuculur. bu hafta senden cok umutluyum.

vallahi bende kendime şaşırıyorum ilk diyete başladıgımda cesaret edememiştim bu tür diyetlere ama yaklaşık 4 ay oldu diyette oldugum iiçin sanırım eskisi kadar iştahta kalmadı bende şikayetçimiyim tabikide hayırr bende kendimden umutluyum bakalım artık

belkidecanim .ama gercekten zor bi diyet seninki.merakla bekliyorum sonucunu.cokiyi olursa bende soklarim belki vucudumu. neydi adi diyetin.

ben öyle belli bi diyete uyamıyorum yaa

canım maşallah diyorum bu kadar az yemekle nasıl duruyorsun sonuclarıbende bekliyorumm merakla

amanda kimler gelmiş zeynepece hoş geldin tatlım geri dönmen iyi oldu nede çok yemişsin kaç kilo geliyosun şekerim de hele bana...

hoşbuldukk kızlarr..ya ben 83,4 aslında pek almadım çıkarken 82 civarlarındaydım:)
ama vermek istiyorum bu kilolar yapışmadan.özlemişimmm yaavvv hep sıska bayanlar etrafımdakiler ha bire yiyolar.ben yemeyen gruptan olmam lazım :)))

o ne bacımmm cık cık hiç beğenmedim bu listeyi isvec diyetine benziyor sanki.vücudunu altüst etmesinn?

bugünkü menümüde yazayım

sabah:

2 dilim light ekmek arası 1 dilim kaşardan tost
1 adak çay

öğle:
4 çiğ köfte
marul-yeşillik
1 elma

akşam:

yayın balığı maalesef yağda yapıldı
mevsim salata
light kola

ama bir çikolata yiyeceğim.

ama kendime şaşırıyorum baya azalttım yani bugün dışında hiç yemedim bakalım farkeen olucakmı

busecım naptın yaaa o dıyetı cok sık yapmamanı önerıyorum ustelik spor da yapıyorsunn halsiz düşersın dıye endıse edıyorummm

ben de oldukca dıkkat edıyorum ama hiç gıtmıyor sankii yaaa farketmedı hıc yaaa kırılma noktası herhaldee

bu hafta regl olduğumdan mıdır nedir deli gibi iştahım açık çok yanlış zamanlarda çok yanlış şeyler yedim offf

busecım naptın yaaa o dıyetı cok sık yapmamanı önerıyorum ustelik spor da yapıyorsunn halsiz düşersın dıye endıse edıyorummm

kızlar bende saglıksız beslenmeden yana degilim ama bunu yapmam gerekti vücudumu şoklamam lazımdı yani kilo vermem durdu sayıllır ve üstünede almıştım o nedenle bu diyete baş vurdum ama sadece 1 defalık

ben de oldukca dıkkat edıyorum ama hiç gıtmıyor sankii yaaa farketmedı hıc yaaa kırılma noktası herhaldee

bu hafta regl olduğumdan mıdır nedir deli gibi iştahım açık çok yanlış zamanlarda çok yanlış şeyler yedim offf

kızlar lütfen dikkat edin özellikle yarın çok dikkat fazla yememeye çalışın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…