- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.921
hayırdır tatlım neden öyle oldun ..hamile falan olmayasın:44:Ben bu sabah yapamadım. bu ara sürekli uyku modundayım. galiba depresyona giriyorum havalardan mıdır nedir anlamadım. dün akşamdan beri kendimi üzgün hissediyorum bir melankoli ki sormayın.canım da hiçbir şey yemek istemiyor. öğlen oldu hala hiçbir şey yemedim. çikolata bile istemiyorum düşünün artık. Niye böyle oldum anlamıyorum :44:
bu hafta hrekesten güzel sonuçlar çıkacak diye umuyorum.. bu 2 gün çok dikkat edelim oldumu güzeller..bende sabah erken kalktım kahvaltımı yapıp annemle kendimizi nişantaşı pazarına attıkşimdi derse başlicam çok bişey yemedim günü böyle bitirirsem süper olcak
hayırdır tatlım neden öyle oldun ..hamile falan olmayasın:44:
oyyy oyyy gorursun 2 haftaya kalmaz 6 li rakamlara coktan gelmis olucammm. evet ya oyle denk geldi alinmis bulyndu ama ekmek yemiyorum nerdeyse hic.valla olurmu oluruz ben geçen hafta 82 8 dim bu hafta 80 bekliyorum bakalım ....yılbaşına koydugum hedef 75 di ona ulaşmalıyım... sende çabala şekerim yoksa zor görürsün sen 6 li rakamları
bence sen karbonhidratları menünden çıkardınmı tamamdır ...genel olarak güzel menü ama zayıflamak istiyosan dedigime kulak vermelisin
bugünki yediklerim 4. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
ve yiyecegim akşam yemegim:44:
Akşam: 2 dilim portakal, 100 gram yoğurt
kızlar kesinlikle kendimi aç hissetmiyorum sanırım midem küçüldü..
oyyy oyyy gorursun 2 haftaya kalmaz 6 li rakamlara coktan gelmis olucammm. evet ya oyle denk geldi alinmis bulyndu ama ekmek yemiyorum nerdeyse hic.
kiz nasil duruyosun bunlarla.
eee tabi bukadar az yersen.mide kuculur. bu hafta senden cok umutluyum.
teyze olabilirsin merilicigim
belkidecanim .ama gercekten zor bi diyet seninki.merakla bekliyorum sonucunu.cokiyi olursa bende soklarim belki vucudumu. neydi adi diyetin.vallahi bende kendime şaşırıyorum ilk diyete başladıgımda cesaret edememiştim bu tür diyetlere ama yaklaşık 4 ay oldu diyette oldugum iiçin sanırım eskisi kadar iştahta kalmadı bende şikayetçimiyim tabikide hayırrbende kendimden umutluyum bakalım artık
vallahi bende kendime şaşırıyorum ilk diyete başladıgımda cesaret edememiştim bu tür diyetlere ama yaklaşık 4 ay oldu diyette oldugum iiçin sanırım eskisi kadar iştahta kalmadı bende şikayetçimiyim tabikide hayırrbende kendimden umutluyum bakalım artık
amanda kimler gelmiş zeynepece hoş geldin tatlımgeri dönmen iyi oldu nede çok yemişsin kaç kilo geliyosun şekerim de hele bana...
kızlar şimdi sporumu bitirdim tam 50 dk tempolu yürüme bandında sauna eşofmanı ile yürüdüm inanılmaz hafifim şuan dışardada 30 dk ya yakın yürümüştüm ögle çok iyi oldu ya bu haftadan ben çok umutluyumm
hoşbuldukk kızlarr..ya ben 83,4 aslında pek almadım çıkarken 82 civarlarındaydım:)oyyy oyy hosgeldin.sanirim ayni anda ayrildik canim. bende yapamayacagimi anlayip gecen hafta dondum.
biraktigimiz yerden baslioruz tatlim.
vayyyyy harikasin ya. super bende senden umutluyum.ben yavas yavas yediklwrimi azaltiyorum da sporumu bi turlu yapamiorum yogunluktan
hoşbuldukk kızlarr..ya ben 83,4 aslında pek almadım çıkarken 82 civarlarındaydım:)
ama vermek istiyorum bu kilolar yapışmadan.özlemişimmm yaavvv hep sıska bayanlar etrafımdakiler ha bire yiyolar.ben yemeyen gruptan olmam lazım :)))
o ne bacımmm cık cık hiç beğenmedim bu listeyi isvec diyetine benziyor sanki.vücudunu altüst etmesinn?
busecım naptın yaaa o dıyetı cok sık yapmamanı önerıyorum ustelik spor da yapıyorsunn halsiz düşersın dıye endıse edıyorummm
ben de oldukca dıkkat edıyorum ama hiç gıtmıyor sankii yaaa farketmedı hıc yaaa kırılma noktası herhaldee
bu hafta regl olduğumdan mıdır nedir deli gibi iştahım açıkçok yanlış zamanlarda çok yanlış şeyler yedim offf
belkidecanim .ama gercekten zor bi diyet seninki.merakla bekliyorum sonucunu.cokiyi olursa bende soklarim belki vucudumu. neydi adi diyetin.
kızlar lütfen dikkat edin özellikle yarın çok dikkat fazla yememeye çalışın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?