Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben çıkıyorum kızlar yürüyeyim birazcık yarın için hazır olun oldumu öpüyorum hepinizi

çok az değilmi ablacııımm :S

ne yapim tatlım ya misafirim vardı şimdi çıktılar eşimin arkdaşı gelmişti yemek hazırladım onlara ...gider gitmez hemen size bakim dedimm

oo çok iyi yapmışsınn :)

tabiki verirsin canım sakın üzülme sporunu aksatmadan yap bide benden sana tavsiye pirinç pilavı ve mantıyı bir süre menünden uzaklaştır

Haklısın canım da eşimin sürekli ye diye ısrar etmesi yüzünden oluyo Ben de seviyorum tabiki ama dikkat etmeye çalışıyorum. en azından yarıya indirdim. Dün mantı ve pilav yediğim için bugün sadece haşlanmış yoğurtlu karnabahar ve havuç koydum öğlen ve akşam öğünlerime.

senin eşin (ki eniştem olur kendileri ) ve benim annemle babam (ki bunlar da senin annen ve baban aynı zamanda) kesin aynı örgüte üyeler ablacım

senin eşin (ki eniştem olur kendileri ) ve benim annemle babam (ki bunlar da senin annen ve baban aynı zamanda) kesin aynı örgüte üyeler ablacım

Sevgili eşimin bu konuda annemi aratmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Aynı örgütten olmalarına gelince: Evde çekirdek bitince kırmızı alarm veriliyor ve dünyayı birden yoğun bir sis bulutu kaplıyor.

Allahtan o bizde sadece çarşamba günleri öyle oluyo

akşam yemeği faslını başarıyla atlatmış bulunmaktayım biraz salata biraz yoğurt 1 yemek kaşığı da ıspanak yedim :)

kızlar 45 dklık yuruyuşumu yaptım güzel bir duş aldım kabak lifiyle kendimi ıyıce kızarttım şimdi hazırlanmam lazım cici elbiseler giiyip çıkıyorum yarın görüşürüzz...

tatlım ancak akşamları giriyorum ben siteye.ekle canım kilom83,4 .ama ne kadarla ve ne zaman ayrıldığımı hatırlamıyorum.sen not aldınmmı almadıysan bakayım?

buarada ben saclarimi bakir kizilina boyadim
ohh güle güle kullan kuzucum.bende 70 in altına indiğimde değiştireceğim rengini.dibim geldi bir kuaföre gidemedim.anacığım gelsede banada fırsat doğsa
anacığım merilicim sen bunlarla nasıl doyuyonn.aclıktan ölürüm ben bunlarla.ama sizlerden örnek alacağım ve uyacağım sizlere...bu arada ablişinde gelmiş aramıza hoşgelmiş

bizde de var o alarmdan:))
hoşgeldin arkadaşım sende uyma onlara ayartamazlar biziii(umarım :18:)

CANLAR bugün az daha iyiydi menüm;yarın cok daha iyi olacak inşallah.
sabah:2 dilm ekmek labneli,1 haş yumurta,6 zeytin
ara:1 kaşık makarna ve 1 yumurta (erken kalktım dışarıda işlerimi hallettim döndüğümde kızımın omletini götürdüm bir de ona okula makarna yapmıştım ondan)
öğle:1 kase sarma,1 bar ayran,2 dilim ekmek arasında zeytin ezmesi
ara:1 kurabiye,azcık katmer
akşam:4 kaşık makarna,4 kaşık patlıcan,1 kase yayla çorbası
ara:4,5 bisküvi
gün içinde bol su ve cayy

ahh ahh doymadımkii... deli gibi acıktım... ama bugün melekte dr kubilay vardı bi haftalık liste verdi onu denicez komşu kızıyla :/

hayırlı cumalar kızlar ...
evet görünürde tam 1800 gr vermişim buda iyi enim için
bu diyete başladıgımda 84 kgla başlamıştım çünkü artıyı tartıda görünce bu diyete baş vurdum yani kısacası 5 günde 3 kilo vermişim bugun 6. günüm ben listeeme kahvaltıda eklemeye karar verdim hadi hayırlısı umarım haftaya kadar 2 kilo veririrm 79 u görürümm

***9.takım 338.ETAP***

betul77 (64,5/0/0/%0)

merili (61,3/0/0/%0 )
buse8(82,8/81/1.8/%2.17)
servey(72,5/0/0/%0)

İlkay80(89.8/0/0/%0)
stubbornn
(72,4/0/0/%0)
selduş
(68.5/0/0/%0)
zeynepece2009(82.1/83.4/-1.3/%-0.26)
332.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 6 ya bölündü

***9.takım 338.ETAP mesaj sayıları***

betul77 =
merili =
buse8 =30+
servey =
İlkay80 =
stubbronn=
selduş=
zeynepece2009=

***9.takım 338.ETAP***

betul77 (64,5/66,7/2,2/%3,41)

merili (61,3/0/0/%0 )
buse8(82,8/81/1.8/%2.17)
servey(72,5/0/0/%0)

İlkay80(89.8/0/0/%0)
stubbornn
(72,4/0/0/%0)
selduş
(68.5/0/0/%0)
zeynepece2009(84.3/0/0/%0)

betul77 =5
merili =
buse8 =30+
servey =
İlkay80 =
stubbronn=
selduş=

Kızlar doğrumu yaptım emin değilim sınavın bana katdıklarına bakın çok utandım doğrusu sabah tartıda görünce zaten ayrı bir şok

Canım hangi diyet bu ben bu hafta çok buraya giremedim kaçırdım benimde acil sınavdan dolayı aldıklarımı atmam lazım

***9.takım 338.ETAP***

betul77 (64,5/66,7/-2,2/%-1,71)
önceki etapta bildirim yapmadı kilosu 2 ye bölündü
merili (61,3/0/0/%0 )
buse8(82,8/81/1.8/%2.17)
servey(72,5/0/0/%0)

İlkay80(89.8/0/0/%0)
stubbornn
(72,4/0/0/%0)
selduş
(68.5/0/0/%0)
zeynepece2009(82.1/83.4/-1.3/%-0.26)332.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 6 ya bölündü

betul77 =5
merili =
buse8 =30+
servey =
İlkay80 =
stubbronn=
selduş=

Kızlar doğrumu yaptım emin değilim sınavın bana katdıklarına bakın çok utandım doğrusu sabah tartıda görünce zaten ayrı bir şok

canım sen geçen hafta bildirim yapmadıgın için kilon ıkıye bölunecektı ben halletttim bıde kılo almıssınlutfen daha dıkkatlı ol..ben bu hafta başından itibaren isveç diyetı yaptım ama şimdi tekrar normal kahvaltılı şeklınde yapıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…