- 15 Ocak 2007
- 521
- 2
- 316
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.001
canım sen geçen hafta bildirim yapmadıgın için kilon ıkıye bölunecektı ben halletttim bıde kılo almıssınlutfen daha dıkkatlı ol..ben bu hafta başından itibaren isveç diyetı yaptım ama şimdi tekrar normal kahvaltılı şeklınde yapıcam
merilicim sen kendini ekledikten sonra yuzdeyı hesaplayıp paylasıma yap tatlım ben şimdi cıkıyorum olurda geç kalırsam diye sen paylaş olurmu selduş bildirim yapmassa izinli yazarsın..
bencede doyulmaz:)) hadi bakalım listeyi paylaşta bizde uyalım
çok güzel canm ama bence normal düzenine dön.yıllar önce bir yakınım onun yüzünden saç kıran olmuştu , vücudu cok şaşmıştı.13 gün yaptı o cok güzel kilo verdi ama yaptığına pişman oldu.
haftya eksiliyim inşallah.gerçi şimdi bir parça çiko yedim.akşam korurum umarım.bu haftasonuda hep ev gezmesi ve 2 gün var.allahım şaşırtma sen beni.yiyipte kilo alamayan kullarından eyle.
canm yüzde hesaplıyorsun.72,4 te 500 g vermişsin bu arada.0,5x100=50 50 bölü :))))) 72,4=0,69
anladım canım bende zaten normal diyetime dönecem .bu listede son 7 gunum kaldı ek olarak kahvaltı eklıycem ben .
stubbronun hesap yanlışını ben düzelttım ama açıklama yapamadım kendisine yanlış yazmışsın diye. benim ufaklık başımda duruyodu bişeyler isteyip duruyo sonra yazarım dedim yanlış yaptıgını ama sen yakalamışsınaçıklamada yapmışsın saol tatlım
listeyi paylaştım merilicim haberin olsun.melesefyuzde 30un altında kalmışız
evt güzelim su çok önemli mutlaka günde 2 litre içmeye çalış..kızlarrr bu arada sunu soylıyım ondan olabılır mu normalde 2lt nın altında su ıcmem ama bu hafta cok az su ıctım gunde 2bardak falan ondan mı dersınız sımdı farkettım evettt yaaa vucut su mu tıttu acaba lavaboya da gıdemedımm evett yaaa su cok önemlı
bu kdr dıkkat ettıgım halde vermedıgım ıcın bırakasım var guzelleryaaa
ıyı de buse cok sıkıltım surekli kontrol halinde olmaktannn hep tetıkte hep kaygılı ne vardı da yıyıp de kılo almasaydımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?