Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu arada tuvalete duzenlı gıdemıyorum afedersınız bu ara ondan mı dersınız

sınava gıremıyorum dıye cok streslıydım gecelerı gec yattım uykum boluk porcuklu cok kötuydum ondan mı acaba o kdr dıkkat etmeye bayagı verdım sanmıştımm

bunların hepsi kesinlikle önemli.. özellikle tuvelet sorunu cidden çok etkiliyo bide suyu bırakınca ödem toplamıştır vücudun iki üç gün su iç ve yeşil çay vs tüket iner şişliğin canım merak etme.. ama sakınn sakın bırakma.. bide yemeyerek metabolizmanı uyutma ben şimdi dr gürkan kubilayın listesini paylaşcam onu dene istersen güzel bişeye benziyo ben bugün başladım

ablacım inan alcak bi cezam kalmadı artık sanırım reglden dolayı böyle oldu ama bu hafta şu kubilayın diyetini denicem inşallah iyi gider

kızlar bu listeye bakın bakalım dr gürkan kubilayın listesi.. miktar sınırlaması yok diyo adam burda besin gruplarının birbirine etkisini göze önüne alarak hazırlamışlar listeyi adamın tarzını az çok biliyosunuzdur zaten ama ben yine de çok yememenizi tavsiye ederim bi deneyelim bakalımm :)

ha bide kaçamak dedikleri serbest menü istediğinizi yiyebiliyosunuz amaaa yine onda da abartmamanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz

günaydıııııııııınnnnnnnn.... :) sakın sakın kaçamak yapmayın bebekler haftasonu sizi yıldırmasın !! hadi bakalımm

günaydıııııııııınnnnnnnn.... :) sakın sakın kaçamak yapmayın bebekler haftasonu sizi yıldırmasın !! hadi bakalımm

sanada günaydın .....valla ben dün fena çuvalladım gittigimde arkadaş içli köfte ve mantı ypmış illlada yiceksin yoksa konuşmam dedi mecbur yedim böyle bi tat olaaz yaa:) ama söz bugun akşam yemegimi sadece yogurt ve salatayla geçiştiricem.....

gunaydınnn herkesee
merılıcım gunde en az 6 bardak yesılcay ıcıyorum yemek cok az yıyıyorum regl degılım anlamadım neden kilo aldıgımıı

selam olsun topigimizin güzl hatunlarına nasılsınız kızlar aman dikkat edin bu iki güne ben şimdi un kurabiyesi yaptım:18: çocuklara eger onu yemeden durursam bu iş tamamdır ... zira un kurabiyesi en büyük zafım

gunaydınnn herkesee
merılıcım gunde en az 6 bardak yesılcay ıcıyorum yemek cok az yıyıyorum regl degılım anlamadım neden kilo aldıgımıı

tatlım bu haftada yine birinci arkadaşımız yogurt kürünü yapan arkadaş oldu. sende dene belki faydasıı görürsün.. günde 6 bardak yeşil çay fazla en çok 3 içmelisin dikkat et herşeyin faydası olacak diye bişey yok

kız ben bunlardan daha az yiyorumki bunlarla kilo almayayım sonra

6. gün Sabah: 1 fincan kahve
, 1 kesme şeker
kahvaltı.
yumura
5 zeytin
1dilim tb ekmek
Öğle:
2 katı yumurta,
1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

Naber kızlar.
Ya bi oturuop bakmaya fırsat bulamadım
girmişken menümü paylaşayım.

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim hindi füme
1 kibrit kutusu köy peniri
1 bardak light süt
1 dilimden az dukan ekmek

öğle:
1 tabak tavuk göğsü sote
1 kase yoğurt
1 bardak zero kola

akşam
4 kaşık ciğer sote
3 kaşık yoğurt
1bardak zero kola

gunaydınnn herkesee

barı yılbasına kdr 69,5 olsaydım yaaaa

bu kdr dıkkat ettıgım halde vermedıgım ıcın bırakasım var guzelleryaaa

canım öyle pes etmek yok hemen
bırakınca daha beter oluyor insan inan.
Artıalrı alıp geri dönüyıorsun
bikere aklından ne yapsam d ayine artı olucam fikirini çıakr
ve çok su iç bence
bende a ziçiyorum bu aralar.
Bence isçtiğimiz su bardakalrını sayıp onalrı da yazalım
olmaz bi yere gitmek yok.
Yarışıcaz daha
benim hayalim yılbaşıan 65 olmak da
tabi bziraz zorda
sen çok rahgat 69.5 olursun
güvenini kaybetme
ben dukana başaldım
dukanda insanlar bi sürü kilo kaybedioalr
an gelio bir ay durakalma oluyor ama pes etmek yok
ba<en direnç anlrı oluyo
onu bi aştığın ann tıkır tıkır gidiyo.
Benimd eböyle evreelrim oluyordu biara 76ya takılıp kalmıştım gitmiodu
sonra bi ara 73 eee
bi an öne 6lı rajkalmalra geçmeliyiz.

kız ben bunlardan daha az yiyorumki bunlarla kilo almayayım sonra

ya ablacım burda önemli olan neyi ne ile birlikte yediğinmiş çocuk 6 ayda 25 kilo vermiş valla :) üstelik kaçamaklarda bayaa 3 hamburger falan yiyomuşş ben dün başladım bakalımm cuma günü görcez artık ne olacağını

bu arada tuvalete duzenlı gıdemıyorum afedersınız bu ara ondan mı dersınız
su toplamışsındır canımcım.ben acı yediğimde bozuyorum:))) dene derim.
yavruuu ne dolu bir liste bu iştahım acıldııı
kaçamak yaptım gitti.arkdaşlardaydık yeni geldim.yemediğim bir şey kalmadı.ölmek istiyorum ((((
süper canm dukan.ama emzirirken dukan yapılır mı sence?

canlarım napyrsnzzz annemdeyım haftasonu gecırıyorum ama bu sefer hayır dıyebılıyorum bırcok seyee

ayyy kızlarrr su cok önemli su bırkac gundur gene su ıcmeye basladım kendımı ıyı hıssedıyorum yaaa bırakmamak lazım kışın ınsan susamıyor ancak zorlamak lazımmm

bu haftadan umutluyum kızlar herkes surekli bana cok zayıfsın hoş gorunuyorsun degısıklık var sende deyınce gaza geliyorummm aslında bakınca 7-8kılo vermek cok zor degıl bır dıyet yapsam eminim bır haftada en az ıkı kilo verırım hatta denıyecegım bır hafta ustelik spor da yapmıyorum ama hayat tarzı haline getırmeli cok denedım bırakınca aynı oluyor o yuzden dıkkat ederek verıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…