- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.021
sızden yardım bekliyorum kafayı yıyecegımmm ya nazar degdı resmen banaa sureklı verememeye hatta almaya basladım bazı akssmlar yemedım bıle oglen yedıgımle durdum nsl olurr meyva yemedım aksamları cok ılgınc yaaaa
bu arada tuvalete duzenlı gıdemıyorum afedersınız bu ara ondan mı dersınız
kızlarrr bu arada sunu soylıyım ondan olabılır mu normalde 2lt nın altında su ıcmem ama bu hafta cok az su ıctım gunde 2bardak falan ondan mı dersınız sımdı farkettım evettt yaaa vucut su mu tıttu acaba lavaboya da gıdemedımm evett yaaa su cok önemlı
sınava gıremıyorum dıye cok streslıydım gecelerı gec yattım uykum boluk porcuklu cok kötuydum ondan mı acaba o kdr dıkkat etmeye bayagı verdım sanmıştımm
TAKIM İÇİ YARIŞ SONUÇLARI
buse8(82,8/81/1.8/%2.17)
İlkay80(89.8/89/0.8/%0.89)
stubbornn(72,4/71.9/0.5/%0.69)
merili (61,3/61,3/0/%0 )
zeynepece2009(82.1/83.4/-1.3/%-0.26)
servey(72.5/72.9/-0.4/%-0.55)
betul77 (64.5/66.7/-2.2/%-1.71)
CEZA ALANLAR
stubbornn
merili
zeynepece2009
servey
betul77
HEERKES CEZASINI YAZIP UYGULAMAYA KOYSUN YARINDAN İTİBAREN BAHAYE İSTEMİYORUM KIZLAR KENDİMİZE GELELİM ARTIK
günaydıııııııııınnnnnnnn.... :) sakın sakın kaçamak yapmayın bebekler haftasonu sizi yıldırmasın !! hadi bakalımm
bunların hepsi kesinlikle önemli.. özellikle tuvelet sorunu cidden çok etkiliyo bide suyu bırakınca ödem toplamıştır vücudun iki üç gün su iç ve yeşil çay vs tüket iner şişliğin canım merak etme.. ama sakınn sakın bırakma.. bide yemeyerek metabolizmanı uyutma ben şimdi dr gürkan kubilayın listesini paylaşcam onu dene istersen güzel bişeye benziyo ben bugün başladım
gunaydınnn herkesee
merılıcım gunde en az 6 bardak yesılcay ıcıyorum yemek cok az yıyıyorum regl degılım anlamadım neden kilo aldıgımıı
Eki Görüntüle 886167 Eki Görüntüle 886168
kızlar bu listeye bakın bakalım dr gürkan kubilayın listesi.. miktar sınırlaması yok diyo adam burda besin gruplarının birbirine etkisini göze önüne alarak hazırlamışlar listeyi adamın tarzını az çok biliyosunuzdur zaten ama ben yine de çok yememenizi tavsiye ederimbi deneyelim bakalımm :)
ha bide kaçamak dedikleri serbest menü istediğinizi yiyebiliyosunuz amaaa yine onda da abartmamanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz
gunaydınnn herkesee
merılıcım gunde en az 6 bardak yesılcay ıcıyorum yemek cok az yıyıyorum regl degılım anlamadım neden kilo aldıgımıı
barı yılbasına kdr 69,5 olsaydım yaaaa
bu kdr dıkkat ettıgım halde vermedıgım ıcın bırakasım var guzelleryaaa
sızden yardım bekliyorum kafayı yıyecegımmm ya nazar degdı resmen banaa sureklı verememeye hatta almaya basladım bazı akssmlar yemedım bıle oglen yedıgımle durdum nsl olurr meyva yemedım aksamları cok ılgınc yaaaa
kız ben bunlardan daha az yiyorumkibunlarla kilo almayayım sonra
su toplamışsındır canımcım.ben acı yediğimde bozuyorum:))) dene derim.bu arada tuvalete duzenlı gıdemıyorum afedersınız bu ara ondan mı dersınız
yavruuu ne dolu bir liste bu iştahım acıldıııEki Görüntüle 886167 Eki Görüntüle 886168
kızlar bu listeye bakın bakalım dr gürkan kubilayın listesi.. miktar sınırlaması yok diyo adam burda besin gruplarının birbirine etkisini göze önüne alarak hazırlamışlar listeyi adamın tarzını az çok biliyosunuzdur zaten ama ben yine de çok yememenizi tavsiye ederimbi deneyelim bakalımm :)
ha bide kaçamak dedikleri serbest menü istediğinizi yiyebiliyosunuz amaaa yine onda da abartmamanızı tavsiye ederim ne olur ne olmaz
kaçamak yaptım gitti.arkdaşlardaydık yeni geldim.yemediğim bir şey kalmadı.ölmek istiyorumgünaydıııııııııınnnnnnnn.... :) sakın sakın kaçamak yapmayın bebekler haftasonu sizi yıldırmasın !! hadi bakalımm
süper canm dukan.ama emzirirken dukan yapılır mı sence?Naber kızlar.
Ya bi oturuop bakmaya fırsat bulamadım
girmişken menümü paylaşayım.
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim hindi füme
1 kibrit kutusu köy peniri
1 bardak light süt
1 dilimden az dukan ekmek
öğle:
1 tabak tavuk göğsü sote
1 kase yoğurt
1 bardak zero kola
akşam
4 kaşık ciğer sote
3 kaşık yoğurt
1bardak zero kola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?