Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar kubilayın diyeti süper gidiyo yarın sabah tartılıp size 3 sonucu söylicem

oooooo süpermiş hadi bakalım işallah işe yarar ii
cancağızlarım benm menüde hal yok.yarında olmaz çünkü yarında gün varrrrrrrr.yan battııı
canım lütfen hayır demeyi ögremelim artık
canlarım napyrsnzzz annemdeyım haftasonu gecırıyorum ama bu sefer hayır dıyebılıyorum bırcok seyee

aynen devam tatlımm..

UYARI...
3 HAFTADIR KİLO VERMEMEYEN ARKADAŞLAR ...MERİLİ SERVEY VE BETÜL kızlar bu hafta ekstra çaba harcamalısınız kilo vermek için ...bu önce sizin sonra takımımız için önemli

Kilo vermek için 6 temel besin maddesi

Kilo vermek için 6 temel besin maddesi

Evet ‘Kilo vermek için neler yemeliyim sorusunun cevabı ?

Kilo vermenize ve korumanıza yardımcı olacak, bununla birlikte az yemenizi sağlayacak yada daha fazla kalori yaktıracak ve vücut yağının azalmasını sağlayacak 6 temel besin maddesi..

İşte o besinler aynen şöyle:

1. YEŞİL ÇAY

Büyük boy bardak buzlu yeşil çay yada bir büyük bardak sıcak yeşil çay içmek farklılığı başlatabilir. Yapılan son çalışmalarda gönüllü olarak 3 ay boyunca her gün bir şişe yeşil çay içenler, diğer gruba oranla daha fazla yağ kaybetmiştir. Araştırmacılara göre yeşil çayın içinde bulunan kateşinler (yararlı bir fitokimyasal) kalori yakımını sağlayıp, kilo kaybını artırmıştır.

2. ÇORBA (et yada balık suyuna bol domatesli çorba)

Ana yemeğe başlamadan önce içilen et yada balık suyuna bol domatesli çorba kişiye doygunluk hissi verir. Böylece kişi ana yemeğe geçişte kendisini tok hissettiği için daha az kalori alma eğiliminde olur. Düşük kalorili çorbalar açlığı bastırmakta çok işe yarar.

3. YEŞİL SALATA

Düşük kalorili salatalar ana yemek öncesi kendinizi doymuş hissettirecek bir başka iyi seçenektir. Yapılan bir araştırmaya göre yemekle birlikte yenen düşük kalorili küçük salata, öğünde alınan toplam kaloriyi yüzde 7, büyük bir salata ise yüzde 12 azaltabiliyor. Ancak araştırmanın sonuçları yüksek kalorili salatalar için tersinin doğru olduğu ortaya koydu. Öğün sırasında yenen yüksek kalorili küçük bir salata alınan kaloriyi yüzde 8 artırırken, büyük bir salata yüzde 17 artırıyor. “Sağlıklı bir salata nasıl hazırlayabilirim” diye düşünüyorsanız; taze ıspanak yaprakları (2 bardak dolusu), 1 orta boy salatalık, 1 orta boy domates ve 1 /4 bardak rendelenmiş havuçla yaklaşık 70 kalorilik, 5,5 gram lif içeren sağlıklı bir salata hazırlayabilirsiniz.

4. YOĞURT

Yağsız yoğurdun içindeki kalsiyumun zayıflatıcı etkisi olduğu çeşitli çalışmalarla ortaya konmuştur. Bir çalışmaya göre günde 3 porsiyon yüksek kalsiyumlu ve yağsız yoğurt tüketen obez bireyler, düşük kalsiyum ve yağlı yoğurt tüketen obezlere göre yüzde 22 daha fazla kilo ve yüzde 61 daha fazla vücut yağı kaybetmiştir. Burada en etkileyici sonuç ise yüksek kalsiyumlu, yağsız yoğurt yiyenlerin yüzde 81 daha fazla trunkal (karın bölgesindeki) yağ kaybetmeleridir. Yoğurt hem karbonhidrat hem de proteini bir arada bulundurduğu için kan şekeri regülasyonunda ve açlık kontrolünde etkili olmaktadır.

5. KURU BAKLAGİLLER

Kuru baklagiller içeriğindeki lifler dolayısıyla kendinizi tok hissetmenizi daha çabuk sağlar. 1,5 bardak barbunya yaklaşık 8 gram lif, 7 gram protein ve yaklaşık 110 kalori içerir. Baklagilleri yemek olarak tüketebileceğiniz gibi haşlayıp, salata ve çorbalarınızın içine de ekleyebilirsiniz.

6. SU

Suyun süper besin olarak kabul edilmesinin en önemli nedeni “0” kalori olmasıdır. Eğer yüksek kalori içeren içeceklerden tüketirseniz bunu dengeleyebilmek için daha az yemek zorunda kalırsınız. Araştırmalar gösteriyor ki karbonhidratları içmektense yemek daha iyidir. Su, tüm vücut fonksiyonları için önem taşır ve günün her saatinde tüketilebilir. Suyunuzu sade olarak içmekten hoşlanmı-yorsanız, içinde taze meyve dilimleri bekleterek tüketebilirsiniz.

kızlar biliyosunuz regl dönemindeyim ödemim vs var ve çılgın bi duraklama dönemine girdim tatlı bile yememe hatta günde 2 saat pilates zumba yoga vs yapmama rağmen kilo veremiyorum (ama kesinlikle inceldim görenler dal gibi olmuşsun sakın zayıflama diyolar yağlarım kasa dönüştüğü için kilom azalmıyo sanırım) amaa kubilayın diyetini 3 gün yaptım ve şuan 60.8 olmuşum duraklamama rağmen vermişim

canımm benim ya senin çabalarının hepimiz farkındayız ....süper vermeye başladıysan gerissi gelir artık ...GİTSİN KİLOCUKLARR..:119::119::119:

kızlar bide yarışmaya katılmak isteyenler topigini kontrol edelim sıksık yeni üye çagıralım canlanalım biraz yahu

takımlardan birinde kendinizi tanıtın yazısı gördüm hoşuma giti ne dersiniz bizde birbirimizi tanımak için öyle bişey yapalmmı
1-İsmin nedir?
2-Kaç yaşındasın? Burcun ne? doğum günün ne zaman?
3-Dış görüntünü tarif eder misin?
4-Boyun Kaç?
5-Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
6-Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
7-Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
8-Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
9-Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
10-doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
11-Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
12-Kilo alma maceran nedir?

13-Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
14-En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
15-Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
16-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
17-kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
18-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
19-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
20-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?

canımm benim ya senin çabalarının hepimiz farkındayız ....süper vermeye başladıysan gerissi gelir artık ...GİTSİN KİLOCUKLARR..:119::119::119:

ablacım ben kolay kilo alamam hiç 5 kilo aldım onu da 2 sene içinde yavaş yaval aldım hiç farketmeden aynı şekilde verirken de gıdım gıdım veriyorum gitmiyo bi geberesiceler ama bakalım az az da olsa vercem.. hedefşme ulaşmama az kaldı zaten.. yoga olayı acayip bişey deli gibi kalori yakıyo ama yapması çok zor o iyice yağlarımı kasa çevirsin de ondan sonra daha kolay veririm sanırım :)

kızlar bide yarışmaya katılmak isteyenler topigini kontrol edelim sıksık yeni üye çagıralım canlanalım biraz yahu

tamamdır ablacım haklısın taze kan iyidir

o zamaaannn ben başlangıcı yapiim :) :)

1-İsmin nedir?
melike

24 yaşındayım, 26 aralık doğum günüm 25 olcam
:18: oğlak burcuyum :)

çakma sarışınım

4-Boyun Kaç?
1.70

bir ablam var ki kendisi grubumuzdaki m1986 olur bide erkek kardeşimiz var :)

Konyalıyım Diyarbakırda büyüdüm şimdi Ankaradayım :)

endüstri mühendisiyim, devlette merkez uzmanı olmaya çalışıyorum henüz olamadım (haftaya sağlık bakanlığına başvurcam noollluur dua edin banaaaa
)

bekarım ama bir ay sonra nişanlancam Allahtan bir mani gelmezsee :)

bu iki soruyu geçiyorum

hayatım boyunca diyet yada spor gibi bi derdim hiç olmadı. 60 kiloydum 1 ay spor yaptım 57ye düştüm bırakınca da
dengem bozuldu 2 sene içinde 66 oldum.. 55 - 57 olmayı hedefliyorum bu kadar diyetti spordu vs yaptığıma değsin de manken gibi olayım istiyorum

herşey pilatesin romatizmaya iyi geldiğini duymamla başladı.. bir ay yaptım 3 kilo verdim vizeler başladı okul yoğunlaştı derken bıraktım ve patladı..

etrafımdaki zayıflamaya çalışan ve vücut yapısını beğenmeyen kızların "şunda potansiyel var ama kullanmıyo manyak (şu ben oluyorum
)" demesiyle niye kullanmıyorum hakkatten yaaa dedim kendi kendime ve başladım (benim vücut yapım 8 tipi bu arada )

hepsinden o kadar çokki benim liste buraya sığmaz :)

kuş besledim hala besliyoruz.. tavsiye etmiyorum her yer kirleniyo..

en yakın arkadaşımdı zaten

okurum.. gözüme kestirdiğim herşeyi okurum yeterki saçma sapan olmasın

biri için gösterdiğim çabanın boşa gittiğini görmek beni bir anda melekten şeytana döndürebilir işte o zaman kızgınlıktan kimsenin gözünün yaşına bakmam bir kalemde silerim ve aslaaa pişman olmam
her şeyden mutlu olabilirim sağım solum belli olmaz

19-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
deri pantolon alıp giymek istiyorum ama sanırım giyemicem fazla sexy olabilir

1-İsmin nedir?
sevgi

31yaşındayım, 11 kasım doğum günüm akrep
burcuyum :)

bugday tenliyim ve kilolu

4-Boyun Kaç?
1.62

6 kardeşiz ben 4 numarayım 2 ablam 1 abim var bide benden küçk 1erkek 1 kız kardeşim

hataylıyım şimdi s.a medinedeyim:)

ev hanımıyım
:)
evet evliyim 13 yıllık

var 3 tane en büyügü 12 ortanca 10 en küçük 2.5 yaşında
her dogumdan 10 kg aldım toplam 30 kilo üzerime yapıştı

tam tamına 102 kgye kadar çıktım şimdi 81 kg yum hedefim 65.....

dogum.dogum..dogumm

herşey kızımın beni resim çekmesiyle başladı onun ben olduguma hiç inanmak istemedim..
çok üzülmüştüm işte sonra diyet listeleri aramaya başlayınca burasıyla tanıştımm

genelde dizi takip ederim bide oses türkiyeye bayılıyorumm ..sanatçı olarak yıldız tilbeyi dinlemekten zevk duyuyorumm:)

bir çok hayvan besledik çocuklar sayesinde balık,kuş,civciv vs...:)

akrabamızdı

okurum genelde masal kitabı
dedikodu yapanlara çok kızarım iki yüzlü insanlardan nefret ederim...en mutlu oldugum an ise ailemle gezmekten hoşlanırım ..ha bide alış veriş yapmaktan

19-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
önce kendime çok güzel kıyafetler alıp memlekete gidip herkesin bana hayran hayran bakmasını istiyorum
:)olacak bunuda biliyorumm...

bugünki menüm
sabah ..
salatalık
domates
iki dilim kepek ekmek
1 yumurta
cay
ara 1 elma
yeşil çay
akşam
küçük tabak makarna
2 turşu
1 kase cacık
su ..3 litre
spor..50 dk yürüyüş

kızlar menumu yazayım hemen
sabah 3ceviz 1tatlı kasıgı tahin-pekmez
ara 1elma-mandalin-kucucuk hashaslı
oglen 4köfte-yarım patates 1sarma- 1serbetsız baklava
ara yogurt
aksam bugday ası barbunya
sutlu nescafe

gunduz 3bardak yesılcay ve 2,5 lt su

Son düzenleme:
bu arada bursya menu yazmanın da faydası cok yazacagını dusunup yemıyorsunnn
kızlar ınanın dıkkat edıyorumm ancak bucut kıtledı sankı kendını sadece suyu azaltmıştım sımdı cılgın gıbı ıcıyorumm bakalım fark edecek mııı

busecım ınan ben de yesılcay,baklagıl,yogurt,et,salata agırlıklı beslenıyorum nerde hata yapıyorum yaaa sadece su bu kdr etkıler mı dersınızzzz

merılıcım ne sınavı bu normalde devlette mı calışıyorsun yenı mezundun kpss mı nasıl saglık bakanlıgı anlayamadımm anlatsana okulbıttı dımı ozel sektordeyım ben devlet olmasını cok ısterdımm

naber kızlar
dün giremedim
çok yorgunum

dün de gayet iyiyken malesf bugün bzodum bişileri

kahvaltı:
simit tost- muzlu süt

öğle 3 kaşık et yemeği çok acelem vardı - belki 3 kaşık bile değil

ara: 2 dilim pizza- dido çikolata ve nesguik gofret ( işte burası batırdı beni)

akşam: fırında balık- kzıılcık şerbeti 1 bardak

kızlar kubilayın diyeti süper gidiyo yarın sabah tartılıp size 3 sonucu söylicem

3 sonuç nedir canım . 3 günlük diyetmi. ebnd emerka ediuorum.

canım bebişim emmeyi bıralto 15-20 gün oldu maalesef.

kızlar ben analdım çok bir diyete bağlı kalamıorum
2çocukla bukadar yoruluyorken çalışıyorken
kendime zöel bişielr yapmaya fırsatım olamıor.
off çıkaamdım işi içinden

korkuyorum şubatta o elbiseye giremicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…