- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.081
can sanki ben emzirmesem yapabilecek miyim.ben de bu aralar cok istikrarsızı. ve iradem zayıf.hiç daha önce böle olmamıştım.her gün söz veriyorum ama ertesi gün yine sözümü yiyorum.Zeynep dukanı yapmak da zor gelio bende inan bazen öle geçiriyodum içimden
emmiyo olsaydı yapar hemn verirdim diye.
yapamıyorum
selam kızlar bugün rahatsızım biraz nezle olmuşumoyüzden iştahımda pek yoktu
yediklerimi yazayım ..
sabah.
salatalık
domates
ve peynir
1 dilim kepek ekmek
ara.. 1 büyük bardak naneli limonlu çay
akşam ..
karnabahar yemegi biraz yogurt
şimdi yeşil çayımı içiyorumm..
spor ..yok
su ..2 litre
Ben 2. videodaki 11 dakika olanı yapacağım ilk etapta iyi gelir gibi geldi.
kızlarrr ben kubilayın diyetini bıraktımdiyet güzel ama evdekilerden başka olunca uyum sağlamak zor oluyo.. yine kendi düzenime döndüm
çok güzel yapabildigimiz kadar yapmaya çalışalım böyle hareketleri fazla zorlamadan...[video=youtube;hWhTRSUkxbY]http://www.youtube.com/watch?v=hWhTRSUkxbY[/video]
bide buna başladım kızlarr biraz zor ama yapabilirseniz iyi kalori yakıyo ve esnetiyo vücudu
canım sende kendine hedef koy haftalık ozaman kendini dizginleye bilirsin işe yarıyor dene derim ben.kızlar akşam komşuya caya gidene kadar cok ii gitti.ama komşuda yine börek kurabiye ve tatlı gidiverdi.nefsiime yeniliyorum sürekli.
kararlı olmana sevindin biraz kendinden bahsedermısin hiç diyet yaptınmı...kararlı isen gel dediler geldim kabul mü
HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN
eger yiyebiliyorsan hiç durma bebişim herkes çok memnun bi ben yiyemedim:2:kızlaarrr yoğurt kürünü denemeye karar verdim hem o baharatlar gribi de önlerama uygulayanlara yine de bi soriim dedim bide yağsız yoğurt diyo evde bi dünya yoğurt var ya yağlı olsa olmazmı kii :S
aman canım sakın bidaha o hataya düşme bak burda hergün neler yiyosun netür spor yapıyosun paylaş arkadaşlarla motive olursun ...bide ilk sayfamızda kurallarımız var okumalisin ...kabul ettikten sonra 2 hafta deneme süresi var sonra seni listeye alıcam bol eksili günlerilk diyetimde zayıflama ilacı kullanarak zayıfladım.63 kilodan 56 ya düştüm 1 ayda ama zayıflama ilacı beni hastanelik etti.3 yıl önce falandı
sonradan diyetlere pek inancım olmadığı için hiç diyet yapmadım.yememi azalttım miktarı azalttım.
adam akıllı şimdi diyet yapıyorum.
bu gün sabah yarım domates+8 adet zeytin+bir kibrit kutusu peynir+2 az tereyağlı kepek dilimi+süt içtim.
öğle arasında 10 adet badem + 2 kayısı yedim.
amacım ilk ayda 7 kilo vermek ben 09.aralık 2013 de başladım.68 kiloyum 155-158 boylarında kalçaları olmayan göbek bölgesi ve bel çevresi kilolu 8 yaşında bir kızı olan bir bayanım.Amacım Çıtır Çıtır giydiği yakışan bir bayan olmak....
destekleriniz için şimdiden teşekkürler
kayısı fazla olmuş gibi :44:canım bide gün sonunda neler yedin paylaşırsan senin içinde daha iyi olur ögün ögün zor olur sana ....Şimdi yemekten geldim
4-5 ızgara köfte
domates çorbası yarım kase
7-8 kayısı
selam melikecim nasılsın canım
iyiyim ablacımm sen nasılsıınn :) yoğurt kürü de iğrenç bişeymiş yaa :s ama yemeye çalışcam bakalımm :/
hoşgeldin canm.zayıflama haplarına bende birkaç defa yeltendim ama yan etkileri cok uzak durmak gerekiyor.ilk diyetimde zayıflama ilacı kullanarak zayıfladım.63 kilodan 56 ya düştüm 1 ayda ama zayıflama ilacı beni hastanelik etti.3 yıl önce falandı
sonradan diyetlere pek inancım olmadığı için hiç diyet yapmadım.yememi azalttım miktarı azalttım.
adam akıllı şimdi diyet yapıyorum.
bu gün sabah yarım domates+8 adet zeytin+bir kibrit kutusu peynir+2 az tereyağlı kepek dilimi+süt içtim.
öğle arasında 10 adet badem + 2 kayısı yedim.
amacım ilk ayda 7 kilo vermek ben 09.aralık 2013 de başladım.68 kiloyum 155-158 boylarında kalçaları olmayan göbek bölgesi ve bel çevresi kilolu 8 yaşında bir kızı olan bir bayanım.Amacım Çıtır Çıtır giydiği yakışan bir bayan olmak....
destekleriniz için şimdiden teşekkürler
süper menü canm.bunla dağ bile erirrrmenüm
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
kahvaltı: 1 dilim peynir
domates salatalık marul
1 dilim t ekmek
Öğle: 2 katı yumurta,
1 porsiyon haslanmış ıspanak,
1 domates
Akşam: 1 kase yogurt haşlama tavuk
zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
su:2.5 litre
spor:45 dk yürüyüş
bende iyiyim ...şimdi sporumu yaptım 45 dk yürüdüm banyomu yaptım yeşil çayımı içiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?