Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

[video=youtube;hWhTRSUkxbY]http://www.youtube.com/watch?v=hWhTRSUkxbY[/video]

bide buna başladım kızlarr biraz zor ama yapabilirseniz iyi kalori yakıyo ve esnetiyo vücudu

Zeynep dukanı yapmak da zor gelio bende inan bazen öle geçiriyodum içimden
emmiyo olsaydı yapar hemn verirdim diye.
yapamıyorum
can sanki ben emzirmesem yapabilecek miyim.ben de bu aralar cok istikrarsızı. ve iradem zayıf.hiç daha önce böle olmamıştım.her gün söz veriyorum ama ertesi gün yine sözümü yiyorum.

ben hastaykende yiyorum yaahiç farketmiyor.geççmiş olsun canm

günaydınlarr dünden bu yana nezleye savaş içerisindeyim neyseki bugn daha iyiyim...

Ben 2. videodaki 11 dakika olanı yapacağım ilk etapta iyi gelir gibi geldi.

evet olabilir bende ona başlayayım ...

kızlarrr ben kubilayın diyetini bıraktım diyet güzel ama evdekilerden başka olunca uyum sağlamak zor oluyo.. yine kendi düzenime döndüm

tatlım en iyi ve saglıklı olan evde pişen yemeklerden az az yemek

[video=youtube;hWhTRSUkxbY]http://www.youtube.com/watch?v=hWhTRSUkxbY[/video]

bide buna başladım kızlarr biraz zor ama yapabilirseniz iyi kalori yakıyo ve esnetiyo vücudu
çok güzel yapabildigimiz kadar yapmaya çalışalım böyle hareketleri fazla zorlamadan...
kızlar akşam komşuya caya gidene kadar cok ii gitti.ama komşuda yine börek kurabiye ve tatlı gidiverdi.nefsiime yeniliyorum sürekli.
canım sende kendine hedef koy haftalık ozaman kendini dizginleye bilirsin işe yarıyor dene derim ben.
kararlı isen gel dediler geldim kabul mü
kararlı olmana sevindin biraz kendinden bahsedermısin hiç diyet yaptınmı...

HERKESE GUNAYDINN KIZLAR
BEN 3. Takımdan merve
Hepinize saglıklı, güzel menülü,mutlu , umutlu, huzurlu sevdıklerınızle beraber bi gün gecirmenizi diliyorumm
Hedef kılolarınıza tez zamanda ulasmanız dılegıyle HOŞCAKALIN

Sabahları bu aralar bir şey yemiyorum.Öğlen şirkette yediğimle öbür öğleni buluyorum.Akşam çay içiyorum sadece.Kilo gittiimi derseniz gitmedi ama yukarı tırmanışı durdu en azından

Sizede Günaydın

Güzel dilekleriniz için teşekkürler.Hedef kiloya kendi adıma bir türlü ulaşamıyorum ama olsun yinede kararlıyım

kızlaarrr yoğurt kürünü denemeye karar verdim hem o baharatlar gribi de önler ama uygulayanlara yine de bi soriim dedim bide yağsız yoğurt diyo evde bi dünya yoğurt var ya yağlı olsa olmazmı kii :S

ilk diyetimde zayıflama ilacı kullanarak zayıfladım.63 kilodan 56 ya düştüm 1 ayda ama zayıflama ilacı beni hastanelik etti.3 yıl önce falandı

sonradan diyetlere pek inancım olmadığı için hiç diyet yapmadım.yememi azalttım miktarı azalttım.

adam akıllı şimdi diyet yapıyorum.

bu gün sabah yarım domates+8 adet zeytin+bir kibrit kutusu peynir+2 az tereyağlı kepek dilimi+süt içtim.

öğle arasında 10 adet badem + 2 kayısı yedim.

amacım ilk ayda 7 kilo vermek ben 09.aralık 2013 de başladım.68 kiloyum 155-158 boylarında kalçaları olmayan göbek bölgesi ve bel çevresi kilolu 8 yaşında bir kızı olan bir bayanım.Amacım Çıtır Çıtır giydiği yakışan bir bayan olmak....

destekleriniz için şimdiden teşekkürler

kızlaarrr yoğurt kürünü denemeye karar verdim hem o baharatlar gribi de önler ama uygulayanlara yine de bi soriim dedim bide yağsız yoğurt diyo evde bi dünya yoğurt var ya yağlı olsa olmazmı kii :S
eger yiyebiliyorsan hiç durma bebişim herkes çok memnun bi ben yiyemedim:2:
aman canım sakın bidaha o hataya düşme bak burda hergün neler yiyosun netür spor yapıyosun paylaş arkadaşlarla motive olursun ...bide ilk sayfamızda kurallarımız var okumalisin ...kabul ettikten sonra 2 hafta deneme süresi var sonra seni listeye alıcam bol eksili günler
Şimdi yemekten geldim

4-5 ızgara köfte

domates çorbası yarım kase

7-8 kayısı
kayısı fazla olmuş gibi :44:canım bide gün sonunda neler yedin paylaşırsan senin içinde daha iyi olur ögün ögün zor olur sana ....

menüm
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
kahvaltı: 1 dilim peynir
domates salatalık marul
1 dilim t ekmek
Öğle: 2 katı yumurta,
1 porsiyon haslanmış ıspanak,
1 domates
Akşam: 1 kase yogurt haşlama tavuk
zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
su:2.5 litre
spor:45 dk yürüyüş

Son düzenleme:
hoşgeldin canm.zayıflama haplarına bende birkaç defa yeltendim ama yan etkileri cok uzak durmak gerekiyor.
süper menü canm.bunla dağ bile erirrr

canlarım benm menüde şöle:
yazıyorum farkındaysanız yavaş yavaş motive oluyorum cok şüükür.bygün daha iidi.

sabah:kayısılı yoğurt,vişne kurusu,ceviz
öğle:1 tabak köfteli çorba,1 tabak salata,2 dilim ekmek
ara:1 ayran
akşam:1 tabak kabuska,,1kaşık makarna,1 bar ayran
ara:1 bar yeşil cay,1 armut

bende iyiyim ...şimdi sporumu yaptım 45 dk yürüdüm banyomu yaptım yeşil çayımı içiyorum:)

ooo süppersin ablacımmm... bende birazdan yogamı yapcam benim vücudum hiç esnek değildi eskiden şimdi onu kafaya taktım sıfır açacam bacağımı o yüzden deli gibi yoga ve pilates yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…