- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.101
güzel menü tatlım sıkı başlamışsınsayın kaptan ve yardımcısı kuralları okudum kabul ediyorum
sabahtan kahvaltı ve ara menümü yazdım.
Öğlen :3 kaşık kuru fasulye+1 dilim kepek ekmek+Yarım tab.salata (MARUL)
akşam : 1 fincan salep (sütlü) 2 kaşık pilav(tatlı kaşığı) 2 küçük elma+1.5 litre su
45 dakka yürüyüş
ayrıca bu gün gün içinde 2 şekerli 2 küçük bardak çay içtim.(işyerinde çalışırken çok canım çektiii)
iyigeceler
bence öğlen değilde akşam ki dido olmamış kuzu.yoksa akşam brokoli salatası ile yırtmışsın:)naber bayanalr
ben de menümü yazayım
sabah:
1 simit tost
1 muzlu süt
öğle:
3 acılı İnegöl köfte
1 parça sucuk
1 paröa tavuk pirzola - hepsi ızgara
az salata
kola
biraz da kızarmış patates- baya abartım öpleni
akşam: 2 kaşık yoğurtlu brokoli salatsı
1dido
Günaydın Kızlar
Limonlu ıhlamırlı ılık suyumu içiyorum.
Yarım elma yarım armut yedim sabah kahvaltısı niyetine.
Yarın kilomda birşey değişiceğini sanmıyorum ama
bence güzel bir mönü olmuş...bu hafta senden eksileri bekliyorum...canlarım benm menüde şöle:
yazıyorum farkındaysanız yavaş yavaş motive oluyorum cok şüükür.bygün daha iidi.
sabah:kayısılı yoğurt,vişne kurusu,ceviz
öğle:1 tabak köfteli çorba,1 tabak salata,2 dilim ekmek
ara:1 ayran
akşam:1 tabak kabuska,,1kaşık makarna,1 bar ayran
ara:1 bar yeşil cay,1 armut
oo harikasın güzelim ya bak eski günlerimi aklıma getirdin bende köprü kurar ve bacak açardim eskiden ama şimdi yapsamooo süppersin ablacımmm...bende birazdan yogamı yapcam benim vücudum hiç esnek değildi eskiden şimdi onu kafaya taktım sıfır açacam bacağımı o yüzden deli gibi yoga ve pilates yapıyorum
leblebileri gece yemesen daha iyi olurdu ama gzel menünn...menüm..
sabah 11:00
5-6 kaşık yoğurt (yarısı suydu ama nerdeyse ayran olcaktı) + 3-4 ceviz + 3 kaşık yulaf ezmesi + 1 tatlı kaşığı bal + biraz tarçın
öğlen 15:00
yoğurt kürü
akşam 17:30
1,5 kepçe yeşil mercimek yemeği
2 kaşık pırasa yemeği
3 - 4 kaşık kerevizli salata (sarmısaklı yoğurt - havuç - kereviz - elma - mor lahana)
3 lokma ekmek
saat 20:00 gibi de küçük bi kase soya filizli beyaz leblebi yedim :/
aa hemşeriymişizz ne güzelevvet bende cevaplayım bakemm
1-İsmin nedir? zeynep
2-Kaç yaşındasın? Burcun ne? doğum günün ne zaman?28 yaşında terazi burcuyum
3-Dış görüntünü tarif eder misin?koca bir göbeğim varsanırım elma:))
4-Boyun Kaç?1,60
5-Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?2 kardeşiz.benden 2 yaş küçük bir erkek kardeşim var.ailemden ayrıryım
6-Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?hataylıyım sevgi gibi.aMA istanbulda yaşıyorum
7-Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?öğretmenim calışıyorum
8-Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?6 yıllık evliyim ve 5 ve 1 yaşında 2 kızım var(hemen hemen)
9-Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
10-doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?20 kilo aldım verdim şimdi yine 20 kg aldım.
11-Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?90 oldum hayatımda 2 defa,1 defa 85 oldum ve verdim70 oldum ,1 defa 80 oldum verdim 67 oldum,bir defada 75 den 60a indim:)))))
12-Kilo alma maceran nedir?
hep kiloluydum hiç zayıf olmadım ama evlendikten sonra balon gibi şişip şişip indim.
13-Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?kızımın sen nasıl bir kadınsın böyle benm şişman kalemim gibisin,zayıflamalısın kendine baklamalısın bence demesi üzerine:))
14-En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.tv seyretmem,ama pop müsik cok severim
15-Hiç hayvan besledin mi? Açıklama,balık köpek kaplumbağa kuş,kedi,tavşan,civciv besledim
16-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?arkadaş aracılığı ile
17-kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın? aşk romanı,polisiye,kişisel gelişim,çocuk psikolojisi,cocuk eğitimi
18-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
19-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?en kızdığım:adıma konuşulması,yalan,en mutlu olduğum:hedeflediğim birşeyi gerçekleştirmek..
20-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
2000 liralık bir bütçe ayırıp hepsini kıyafete harcıyacağım.
öyleyse tekrar aramıza hoş geldin tatlım :13:sayın kaptan ve yardımcısı kuralları okudum kabul ediyorum
sabahtan kahvaltı ve ara menümü yazdım.
Öğlen :3 kaşık kuru fasulye+1 dilim kepek ekmek+Yarım tab.salata (MARUL)
akşam 1 fincan salep (sütlü) 2 kaşık pilav(tatlı kaşığı) 2 küçük elma+1.5 litre su
45 dakka yürüyüş
ayrıca bu gün gün içinde 2 şekerli 2 küçük bardak çay içtim.(işyerinde çalışırken çok canım çektiii)
iyigeceeler
nee patates kızartmasımı gördüm bennaber bayanalr
ben de menümü yazayım
sabah:
1 simit tost
1 muzlu süt
öğle:
3 acılı İnegöl köfte
1 parça sucuk
1 paröa tavuk pirzola - hepsi ızgara
az salata
kola
biraz da kızarmış patates- baya abartım öpleni
akşam: 2 kaşık yoğurtlu brokoli salatsı
1dido
Günaydın Kızlar
Limonlu ıhlamırlı ılık suyumu içiyorum.
Yarım elma yarım armut yedim sabah kahvaltısı niyetine.
Yarın kilomda birşey değişiceğini sanmıyorum ama
gunaydinnnn
bugun ben ayran detoksuna baslama niyetindetim. bu hafta baya kaxamaklarim oldu. yarina bari iyi bisiler olsub ama pek umudum da yok. yinede arti cikmayim diye son cirpinislar.bugun sporda yapma niyetindeyim
kızlar vücut kitle endeksini baktım obes görünüyorum halen eskiden aşırı obesdim buda iy sonuç normal kilom 49ile 66 kilo aralıgıymış..sizde bakın aşagıdaki linkte sonuçlarınızı paylaşın ama oldumu güzeller...
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/vucut-kutle-indeksi-bmi
kızlar vücut kitle endeksini baktım obes görünüyorum halen eskiden aşırı obesdim buda iy sonuç normal kilom 49ile 66 kilo aralıgıymış..sizde bakın aşagıdaki linkte sonuçlarınızı paylaşın ama oldumu güzeller...
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/vucut-kutle-indeksi-bmi
busecim.
sabah kahvalti. 1 yumurta az peynir.bol yesilluk domates salatalik. Bir dilim.kepekli ekmek
ogle ve aksam
1 kg yagsiz yogurt ayran olucak
icine 2 salatalik rende
gayet doyurucu bir detoksmuş haftada bir mi yapılıyor ben bunu yaparımmve bu karisimin.icine 4 kasik haslanmis bulgur 4 kasik nohut ve mercimek. baharat boyle.ancak 2 gun yapiliomus
20.9 çıktı normalmişim :/
hayır canım haftalk bildirim yapıyoruz her cuma saat 12..00 a kadarbu günden başlayıp yarın öğlene kadar kilolarımızı kaybettiğimiz oranları bildireceğiz değil mi arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
şöyle bi 10 kg versen manken olursun desene olda görelim olda görelimbende kilpayi 24.9. normal kiloluymusum. 20-25 arasi normal ve saglikliymis.ama 54 le 72 kg arasi olmak gwrekiyomus.yani ben sinirdayim boyuma gore.
olursun şekerim yeterki azimli ol daha 2 ayın var ..ayran detoksu karisimimi yedim bakakim akaana kadar dayanabikwcekmiyim.o bu degil subata kadar veremezsem elbisemi giyemicem cok uzulucem
,
çok sevindim adına...tebrikler..
mankenimm benim maşallah
* Her üye haftada en az 30 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..mesajlarınızı numaralandırınız...
kızlar yukarıdaki kuralı fes edelim ...bunun yerine günlük 5 mesaj zorunlulugu olsun böyle daha aftif oluruz diye düşünüyorum günlük menüyle birlikte yazmış oldugunuz mesaj sayısınıda ekleyelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?