Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba arkadaşlar bu takıma katılmak için ne yapmam lazım

canım kurallara uyarım ve sık sık mesaj atarım diyosan ve de tabiki kaptanımız buse8 uygun görürse takımımıza hoşgeldin :)

BMI Değeriniz : 23.7. BMI değerinize göre Normal gözüküyorsunuz.

Nasıl yani ben normalmiyim her yerimden yağ sarkıyor

kilonun alt ve üst sınırına bak canım. mesela bana 55 - 75 arası demiş 75 olsam intihar ederim sanırım

KAPTAN TAMAM 5 MESAJ OLSUN SEN NE DERSEN O OLSUN.ricam yediklerime bir göz atıverin uygun görmediğinizi söleyin lütfen

bu günkü menüm

sabah : yarım domates+8 zeytin+1 dilim tereyağlı kepek ekmek+1 bardak süt
ara: çay bardağı ile 1 Çay kaşığı şekerli 2 si bir arada kahve
ara :3 şekerli duble çay
ara : 1 muz+4 kayısı+1 orta boy muz
akşam 1 tabak kurufasulye+1 adet hurma(elma gibi olanlardan)+1 fincan salep

spor yapıcam şimdi

tatlım bu hafta 3 gün bol hamurişli idi,3 gün böle o yüzden ben pek umutlu değilim.ama adapte oldum inşallah haftaya en eksilisinden gidecek yağlar:)

busecim.
sabah kahvalti. 1 yumurta az peynir.bol yesilluk domates salatalik. Bir dilim.kepekli ekmek

ogle ve aksam
1 kg yagsiz yogurt ayran olucak
icine 2 salatalik rende
süper kuzu yapabilirsen süper.sana güveniyorum yaparsın.
ayran detoksu karisimimi yedim bakakim akaana kadar dayanabikwcekmiyim.o bu degil subata kadar veremezsem elbisemi giyemicem cok uzulucem
giyeceksin kuzuş.bak dukandansa gürkan amca daha raht ve sıkmıyor.bence ona göz at.listeyi az cok değiştirerek uyguluyorm ii oluyor.bir de kilo verirsem süper olacak.
BMI Değeriniz : 23.7. BMI değerinize göre Normal gözüküyorsunuz.

Nasıl yani ben normalmiyim her yerimden yağ sarkıyor
can normalmişsin daha ne istiyon.obez olarak benden sarkıyor onlar.sen balık etlisin demekki
tatlım kahve cay şekerli meyve şekerli biraz fazla olmuş sanki.şekerlerini yavaş yavaş azaltarak hayatından çıkar bence.genel olarak menü güzel sağlıklı

canım 5 mesaj olsun diyoruz çünkü motivasyona ihtiyacımız var ...yolumuz uzun birbirimizle sohbet ederek keyifli bir hale getirebiliriz bu yolculugu..menüne gelirsek bana göre çok fazla şeker kullanmışsın biraz daha azaltmalısın..bide 2 muzmu yemişsin oda fazla bana göre günde en az 2 litre suyu unutma

kızlar ben bir türlü spora başlıyamıyorum.akşamları uykuya yenik düşüyorum.sabahlarıda çocukları yalnız bırakıp inmek istemiyorum.
cok tembele bağladım cok.ev okul çocuklar derken ne kitap okuyorum ne spor yapıyorum.kendimi cok ihmal ettim bu aralar.dip boyam geldi hala yaptıramadım.kiloda veremiyorum.acil kendime gelmem lazım.

***9.takım 339.ETAP***

betul77 (66.7/0/0/%0)

merili (61,3/0/0/%0 )

buse8(81/0/0/%0)
servey(72.9/0/0/%0)

stubbornn(71,9/0/0/%0)
zeynepece2009(83.4/0/0/%0)

zeynepcim canım bak şöyle düşün zayıflamışsın manken gibi hatun olmuşsun ne güzel duygu demi..ha işte o duyguyu yaşamak istiyorsan sporunu yapmalısın diyetine dikkat etmelisin ...istersen senle iddlaşalım kiloarımız birbirine yakn ne dersin

bugünkü menüm
sabah..sade kahve
kahvaltı..domates
salatalık
1 yumurta 1 tb ekmek
köz biber 2 tane
ara.. 1 ema
yeşil çay
akşam ..haşlama et
yogurt
marul salatası yagsız
yeşil çay
su..3litre
spor..50dk yürüyüş 100 ip
mesaj sayım.. 10

zeynepce2009 yediklerini yaptıklarını paylaşırsan eğer motive olursun 2 gün denemeden sonra gerisi gelir sık dişini kardeşşşşşş

anaaammm süper laaa bu menü + hareketler süperrrr devammm

canım bence içecekleri çok şekerli içiyosun sana tavsiyem kendini şekersiz çaya alıştır (zaten şekersize bi alışırsan onun tadına bi varırsan inan bana bi daha kesseler şekerli içemezsin 1 - 2 haftaya alışılıyo ilk önce tadı acı gibi kekrek kekrek geliyo ama sonra gerçek çayın tadını almaya başlıyosun.. şekerli çaya gelinceeee o zaten çay değil şerbet )

bunu şöyle düşünmelisin "ne kadar geç başlarsan o kadar geç bitirirsin bu süreci !!" biz bu işe bir ay öncesinde başlamış olsaydık şuan bu durumdan en az 3 kilo eksik olurduk.. o yüzden bir ay sonra da bu cümleyi kurmamak için bu işi bir an önce başla ve bitir bence.. insanlar sana ayy yanları çıkmış göbeği sarkmış diye bakacağına "uff hatundaki vücuda bak beeee" diye baksın

anaaammm süper laaa bu menü + hareketler süperrrr devammm

ankaralı mısın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…