- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.361
tatlımmmm toplan bak benm kız daha küçüçük boyu ile benle dalga geçiyor..verelim fıstık olalımnaber kızlar
bu haftam da heba olmuş gibi
çok hastayım hala
planladığım spor girişimlerini yapamdım aa zorlayıp yapma niyetindeyim en azından 3 gün.
Offf ya
[betül ben tatliyicok seviyorum hele böyle soğuk havalarda sürekli bisküvi çikolata yemek istiyorum .
Anladım ki hayatım boyunca ben yediklerime dikkat etmek zorundayım çünkü hemen alıyorum gecen hafta 73 düm bir anda ikibucuk kilo alıyorum dikkat etmezsem
hayatım böyle geçecek anladım yersem alıcım hemen sürekli dengelemem lazım yiyip yiyip alamayanlardan değilim yazikki
tatlımmmm toplan bak benm kız daha küçüçük boyu ile benle dalga geçiyor..verelim fıstık olalımnaber kızlar
bu haftam da heba olmuş gibi
çok hastayım hala
planladığım spor girişimlerini yapamdım aa zorlayıp yapma niyetindeyim en azından 3 gün.
Offf ya
[betül ben tatliyicok seviyorum hele böyle soğuk havalarda sürekli bisküvi çikolata yemek istiyorum .
Anladım ki hayatım boyunca ben yediklerime dikkat etmek zorundayım çünkü hemen alıyorum gecen hafta 73 düm bir anda ikibucuk kilo alıyorum dikkat etmezsem
hayatım böyle geçecek anladım yersem alıcım hemen sürekli dengelemem lazım yiyip yiyip alamayanlardan değilim yazikki
emziriyorsan daha şanslısın canım ben emzirirken 57 kiloya kadar düşmüştüm kendine ve menülerine dikkat et protein karbonhidrat bol sebze koy menülerine hamur işi süt yapmaz canı etimek ,ekmek,pizza,vs. yeme onları onlar sana popo göbek yapar anca sağlıklı beslen bol sıvı tükettatlım süpersin valla.azminden azcık bende istiyorum.yollayıver:))
kuzum geçmiş menülerde yazmışsın k
yorum yazmaya çekiniyorum diye.hiç çekinme menülerime istedğin gibi sayabilirsin.eleştiriye acığım.bende o etimekleri fazla buldum ama 6 da yemek yedim gecede 2 gibi ancak uyuyorumm.o yüzden acıkıyorum.arkadaşlarımda yanımda tatlı yiyolardı.ez az zararla etimek ve tabak ta 2 köfte buldum bi baktım midemde.ama bak bugün senn demen üzerine deli gibi acım ama yemiyorum birşey:))emziriyorum diyede herlde cok acıkıyorum kızlar ben ya.dokmak bilmiyorum.bol su ve salata marul felan yiyorum.şişiyim die.
süpppper
ben arçelik kullanıyorum tatlım.şimdiye kadar bir şikayetim olmadı.annemlerden kalma alışkanlık yıllardır hep arcelik kullanıyoruz.
ne sen yazdın ne ben gördüm bu ne liste ya amanınnnnnnMenüme gelince:
Sabah:1 dilim ekmek,2 parça çiğ köfte:),1 dilim peynir,yeşillik,3 zeytin,1 haş yumurta,1 çay kaşığı tereyağ ve pekmez
öğle:1 avuç fındık fıstık,3 dilim etimek,labne ile,1 elma
ara:3 lokma çiğ köfte
akşam:1dilim ince ekmekli piizza(ekmek niyetine)(allahım sen günah yazma),3 kaşık makarna,1 kaşık şakşuka,2 kaşık yoğurt,marul,1 kase corba
spor:şimdi 3 mil lesli yapıyorum
emziriyorsan daha şanslısın canım ben emzirirken 57 kiloya kadar düşmüştüm kendine ve menülerine dikkat et protein karbonhidrat bol sebze koy menülerine hamur işi süt yapmaz canı etimek ,ekmek,pizza,vs. yeme onları onlar sana popo göbek yapar anca sağlıklı beslen bol sıvı tüket
ne sen yazdın ne ben gördüm bu ne liste ya amanınnnnnn
günaydın kızlar bugünde -300 le uyandım kilom 62.9 oldu çok mutluyum ya
bugün misafirliğe davetliyim tabiki hiçbirşey yemiyeceğim çünkü ben kendime verdiğim sözü tutuyorum
kahvaltımı hazırlıyorum herkese mutlu sabahlar sonrada spor ve ev işi yapacağım vakit kalırsa ders çalışacağım
him ben bakiniyorum nete cok guzel serileri cikmis bakalim artik ne marka alicaz daha karar vermedik..tatlım süpersin valla.azminden azcık bende istiyorum.yollayıver:))
kuzum geçmiş menülerde yazmışsın k
yorum yazmaya çekiniyorum diye.hiç çekinme menülerime istedğin gibi sayabilirsin.eleştiriye acığım.bende o etimekleri fazla buldum ama 6 da yemek yedim gecede 2 gibi ancak uyuyorumm.o yüzden acıkıyorum.arkadaşlarımda yanımda tatlı yiyolardı.ez az zararla etimek ve tabak ta 2 köfte buldum bi baktım midemde.ama bak bugün senn demen üzerine deli gibi acım ama yemiyorum birşey:))emziriyorum diyede herlde cok acıkıyorum kızlar ben ya.dokmak bilmiyorum.bol su ve salata marul felan yiyorum.şişiyim die.
süpppper
ben arçelik kullanıyorum tatlım.şimdiye kadar bir şikayetim olmadı.annemlerden kalma alışkanlık yıllardır hep arcelik kullanıyoruz.
yeniden cizelgeni yapistir belki teknik bi sorun ollabilir ...bu aralar alintilardada sorun varBenm kilo cizelgem niye çıkmıyor acaba?profilimde var
Ve sporumu yapmış olmanın verdiği rahatlıkla ben yatar.tatlı rüyalar kızlar.
günaydın kızlar bugünde -300 le uyandım kilom 62.9 oldu çok mutluyum ya
bugün misafirliğe davetliyim tabiki hiçbirşey yemiyeceğim çünkü ben kendime verdiğim sözü tutuyorum
kahvaltımı hazırlıyorum herkese mutlu sabahlar sonrada spor ve ev işi yapacağım vakit kalırsa ders çalışacağım
brokoli iyi fikir yoğurtla güzel gidiyor ben öğlen hepsini bitiremedim bile(( aynen şimdi bakınca ne cok geliyor.söz bugün daha azaltacağım.öğlene brokoli haşlayıp götüreyim bari:)
sen ne okuyorsun bebem.
sanada bol eksili günler rakibim sporumu ben yaptım 3 mil leslie yeterli geliyor sanırım yoruluyorum işlerin başına geçmeden bir göz atıyım dedimgunaydin guzeller
daha yeni uyandim ben ya gece cok gec uyuduk kocisimle film izledik:103: simdi size selam verip hemen bi kahve icecmsonra sporumu yapayim demi ama
him ben bakiniyorum nete cok guzel serileri cikmis bakalim artik ne marka alicaz daha karar vermedik..
yeniden cizelgeni yapistir belki teknik bi sorun ollabilir ...bu aralar alintilardada sorun var
sanada gunaydin tatlim bol -li gunler olsun sana dicem masallah olmus zatenben cumaya tartilmayi dusunuyorum hergun tartilmiyorum ben ya sabit cikarsam veya gram almissam diye korkuyorum acikcasi:18:
canim ben boyle zamanlarda kayisi kurusunu ilik su ile sabahlari yiyorum veya ogun bol marul ve salatalik yiyebilirsin ..cok kotu oluyosan aci cehre diye bir tohum var 2 tane ilik su ile cigneyip yutabilirsin karninda ne var ne yok bosaltiyor ama gaz da yapiyor cok mecbur kalmassan kullanmabrokoli iyi fikir yoğurtla güzel gidiyor ben öğlen hepsini bitiremedim bile
adalat okuyorum ben canım 1. sınıf daha biraz geç kaldım ama
sanada bol eksili günler rakibim sporumu ben yaptım 3 mil leslie yeterli geliyor sanırım yoruluyorum işlerin başına geçmeden bir göz atıyım dedim
cuma günü anlıycam yani kilonu ben wc ye çıkmıyorum 2 gündür şişlik oldu sanki önerileriniz varmı diyetimi bozmayan
günaydın kızlar ben bu takımdamıyım şimdi
normal yarışmacı olarak kabul edildimmi
1-2 gün daha bekleyim busecim yarında çıkmassan bakarım artık çaresine saol öneriler içincanim ben boyle zamanlarda kayisi kurusunu ilik su ile sabahlari yiyorum veya ogun bol marul ve salatalik yiyebilirsin ..cok kotu oluyosan aci cehre diye bir tohum var 2 tane ilik su ile cigneyip yutabilirsin karninda ne var ne yok bosaltiyor ama gaz da yapiyor cok mecbur kalmassan kullanma
evet canim artik bu takimdasin normal yarismaci olarak gunluk menu ve spor aktivitelerini bizimle paylas lutfen
2013-12-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Tavuk suyu (yağsız) 1 200 ml 82
[2] kuru incir 1 adet 51
[3] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259
[4] Ayva 150 gr 95
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Sütaş Lor Peyniri 30 GRAM 35
[7] yumurta 1 adet 80
Toplam : 616 kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?