- Konu Sahibi Handandandan
- #55.721
bu arada kalınselincim süper gidiyosun ve çok güzel şeyler anlatıyosun
bende yağ konusuna dikkat edicem bugünden itibaren
bende yağ konusuna dikkat edicem bugünden itibaren
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
bende dün biraz bozdum diyetiama bugün devam edicem
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 yk domates sos
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen misafir vardı
1 kase kısır
2 dilim kek
1 dilim börek
akşam
6 köfte
3 kaşık patates püre
öğlen cozuttum ya uffffff
cnm senin bebek ne kadarve ve ve bugün itibariyle 79.5 kiloyum nihahahaha:) yetmişli rakama girmek çok utu etti beni yaf
tartımıda sakladığım yerden çıkardım yaşayamıyorum onsuz:)
bugün yediklerim
öğlen geç kalktım eşime kıymalı yumurta yaptım ona yaparken kıymaya yağ koymadım yağsız kavrulmuş kıymadan kendime 2 tatlı kaşığı ayırdım
2 tatlı kaşığı kıyma kavurması
1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 portakal
2 fincan şekersiz çay
ekmeğin ucu minicik bi parça
birazdan sıcak bişeyler içerim şekersiz
az öncede havuç kemirdim
aç değilim başkada bişey yemiycem bugün.....
guzel menu bu malum gunler bendede etki ediyor canimin cekmeyecegi seyler yemek istiyorum ....Meraba kizlar hep gec paylasiyorum ama bugundeb itibaren sinavlarm bitti günlük paylasirim insallah dünkü menüm sabah2 yudum ekmek bir yudum peynir oğlen corba 1 dilim ekmek 5 kofte aksam da tarhana corbasi ve 4 kasik türlü (patates patlican vardi icinde) bu kadarcik :)) sivi olarak 2 bardak yesil cayla 2.5 litre su spor olarak sabah 45 dakika leslie yaptim :) bundan sonra daha fazla vakit ayirirm ama ozel gunume girdim bugün, ne kadar yapabilirim bilmiyorum tatli krizine girmeden atlatmam lazim:)
cok guzel vermissin bravo valla sen bu gidisle bana yetiseceksinve ve ve bugün itibariyle 79.5 kiloyum nihahahaha:) yetmişli rakama girmek çok utu etti beni yaf
tartımıda sakladığım yerden çıkardım yaşayamıyorum onsuz:)
bugün yediklerim
öğlen geç kalktım eşime kıymalı yumurta yaptım ona yaparken kıymaya yağ koymadım yağsız kavrulmuş kıymadan kendime 2 tatlı kaşığı ayırdım
2 tatlı kaşığı kıyma kavurması
1.5 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 portakal
2 fincan şekersiz çay
ekmeğin ucu minicik bi parça
birazdan sıcak bişeyler içerim şekersiz
az öncede havuç kemirdim
aç değilim başkada bişey yemiycem bugün.....
cok guzel afiyet olsunmenüm
sabah
1 kaşık domates sos
1 kkpeynir
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
öğlen
3-4 kaşık patates(içine yarım kk peynir baharat koydum
akşam
5-6 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase yağsız yoğurt çorba
1 mandalin
ben cikiyorum kizlar herkes hedefini yazsin
benim hedefim 76![]()
vavvv cok iyi vermis olacaksin ama ilk haftalar oldugu icin cogu odem ve su oluyor ama motive edici yinedeEğer bu hafta icinse 78 diyorum :) ama olurda verirsem iki hafta da nerdeyse 6 kilo olcak cokmu fazla olur bide siskinlik olurda veremezsem die de korkuyorum
günaydın kızlar nasılsınız bakalımbende dün kü menümü tamamlayayım önce akşam abarttım maalesef 2 gün geriye gittik diyette..
öğle 1 küçük kandil simidi,1 dilim kek 1 nescafe
akşam 1 kase tarhana çorbası yarım pors. kazandibi
spor 45 dk leslie yeşil çay 3 kupa su 3 lt...
kizlar biliyorsunuz ayin 23 unde yolculuk var bu yuzden izne ayrilmam gerekecek bu hafta ...yardimcimda daha izinden donmedibenim izin surecinde listelerle ilgilenecek bir yardimci kaptana ihtiyacim var olmak isteyen varmi? ben gittikten sonra takim zorda kalmasini istemiyorum.. eger yardimci kaptan olursaniz bu sorumlulk duygusu insani dahada kilo vermeye zorunlu hissettiriyor ve diyeti bozma sansiniz kalmiyor
![]()