- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.741
canim haftalik listeyi kontrol edip paylasima tasiyosun hepsi bu kadar .... bide kizlari gaza getirirsen tam olurkaptan tam olarak ne yapar? sorumlulukları neler?
nbaer kızlar.
bnede elbiseye sığma derdinde iken kendime 38bden elnbsler aldım yazlık 3-4 tane bakalım giyebilecekmiyim .
artık çare yok mecbur vericemmm
yazılı haftası
yazlılı okuyorum not giirtyorum
çok yoğunum pek uğrayamıyorum
kizlar biliyorsunuz ayin 23 unde yolculuk var bu yuzden izne ayrilmam gerekecek bu hafta ...yardimcimda daha izinden donmedibenim izin surecinde listelerle ilgilenecek bir yardimci kaptana ihtiyacim var olmak isteyen varmi? ben gittikten sonra takim zorda kalmasini istemiyorum.. eger yardimci kaptan olursaniz bu sorumlulk duygusu insani dahada kilo vermeye zorunlu hissettiriyor ve diyeti bozma sansiniz kalmiyor
nbaer kızlar.
bnede elbiseye sığma derdinde iken kendime 38bden elnbsler aldım yazlık 3-4 tane bakalım giyebilecekmiyim .
artık çare yok mecbur vericemmm
yazılı haftası
yazlılı okuyorum not giirtyorum
çok yoğunum pek uğrayamıyorum
liste çok iyi canım öğle ve akşam menülerin yer değişse kimse tutamaz senibugün sabah
2 galeta
2 fincan şekersiz çay içtim
öğlen
1 kase yarım yağlı sütlü nesfit yedim
akşamda
2 kepçe 0 yağlı mercimek çorbası
5 köfte +salata yaedim
bide istemsizağzıma bir tane petibör bisküvi attım hihihih:)))))))
sporda
1 saatlik tempolu yürüyüş
busecim bu hafta genel sıralama yapma sırası bizimmiş onu yapcakmısın
her haftaki listeye bende yardımcı olmaya çalışırımsen gelene kadar
eyvah eyvahbuse ne yapıcaz
nasılsın bur bu arada ?
canim muhtemelen duraklama donemine girdin hic canini sIKMA aksine dahada saril diyetine eger bu surecte bozarsan verdiklerini kisa surede fazlasiyla alirsin sana tavsiyem yediklerini gozden gecir degisiklik yapçıkmim çıkmim diyorum kendimi tutamayı tatıya çkıyorum
cumartsi 79.5 dum hala aynıyım değişmemiş
illa listeye uyucam dersen ayca kayanin listesine uy canim hem guzel kilo verdiriyor forumda DIYET LISTELERI TOPIGINDE bulabilirsin ...günaydın kızlar dün yoğundu benimde hiç uğrayamadım... tatil ayarlamaya çalışıyorum yaza sitelerde dolan dolan daha bişey bulamadım... dün kötü bir gün dü benim için yine hiç dikkat edemedim. liste olmayınca yapamıyorum ben uymam lazım illaki sabit bir listeye... şimdi eski diyetisyen listemle başlıycam haftada ancak 500 gr veriyordum onunla ama veriyordum en azından... 1 bardak sütle başladım bugün hadi hayırlısı...
ayyy cok sevindimcanım ben bakarım sen kaç hafta yoksun? bide benim olmadığım zamanlarda kimler izne ayrıldı yada bıraktı tam bilmiyorum... bunları söylersen gerisini kızlarla hallederiz diye düşünüyorum...
evet canim biliyorum onu yapicam bu hafta sende cok cok saol tatlimbusecim bu hafta genel sıralama yapma sırası bizimmiş onu yapcakmısın
her haftaki listeye bende yardımcı olmaya çalışırımsen gelene kadar
hallederiz canim ya gerci bende ilk defa yapicam ama takip ede ede orendim ben bu isieyvah eyvahbuse ne yapıcaz
nasılsın bur bu arada ?
iyiyim cnm sen nasılsın
canim muhtemelen duraklama donemine girdin hic canini sIKMA aksine dahada saril diyetine eger bu surecte bozarsan verdiklerini kisa surede fazlasiyla alirsin sana tavsiyem yediklerini gozden gecir degisiklik yap
illa listeye uyucam dersen ayca kayanin listesine uy canim hem guzel kilo verdiriyor forumda DIYET LISTELERI TOPIGINDE bulabilirsin ...
ayyy cok sevindimen fazla 1 ay diyelim biz buna sonracigina kalan 10 kiloma elvedaaa burasi olmadan veremem diye dusunuyorumm...
evet canim biliyorum onu yapicam bu hafta sende cok cok saol tatlim
hallederiz canim ya gerci bende ilk defa yapicam ama takip ede ede orendim ben bu isi
vavvv cok iyi vermis olacaksin ama ilk haftalar oldugu icin cogu odem ve su oluyor ama motive edici yinede
abartili degil ama kalorili yediklerinonlarin yerine daha fazla yiyecek yiyebilirdin kalorisiz olanlardan
canim haftalik listeyi kontrol edip paylasima tasiyosun hepsi bu kadar .... bide kizlari gaza getirirsen tam olur
stubb ozlettin kendini valla arada gir bi selam versen kacinci sinifi okutuyordun?
gunaydinlar canlarim
dun pek giremedim alis veristeydim yine ....annem benden cenaze ortusu istedibende yok valla almam dedim baska bisey iste ben onu nasil alim dedim ya sonra araya ninemi soktu baktim ninem diyor kizim yaslandim bana cenaze ortusu getirr sevaba girersin falan ..sonra dedim annem sana soyldi iste diye demi yok kizim bir ayagimiz cukurda falan dedi neyse ciktik almaya carsida araki bulasin buralilar boyle ortulerin satilmasini sevmiyolamis e haklilarda tamam her canli olumu tadicaktir ama dusunsenize alis veris yaparken birden cenaze ortusu onunuzde ..aman allahim ben bi tuhaf olurum gorunce ya neyse sonuc olarak zar zor bir yerde gizli gosterdiler oyle aldik
günaydın kızlar dün yoğundu benimde hiç uğrayamadım... tatil ayarlamaya çalışıyorum yaza sitelerde dolan dolan daha bişey bulamadım... dün kötü bir gün dü benim için yine hiç dikkat edemedim. liste olmayınca yapamıyorum ben uymam lazım illaki sabit bir listeye... şimdi eski diyetisyen listemle başlıycam haftada ancak 500 gr veriyordum onunla ama veriyordum en azından... 1 bardak sütle başladım bugün hadi hayırlısı...
inşallah canım hangi akla hizmetse 38 bedne elbsielrim oldu ben ahal 72de çakılı kalmışkenkolay gelsin canım o elbiselere girilecekmerak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?