Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kaptan tam olarak ne yapar? sorumlulukları neler?
canim haftalik listeyi kontrol edip paylasima tasiyosun hepsi bu kadar .... bide kizlari gaza getirirsen tam olur

stubb ozlettin kendini valla arada gir bi selam ver sen kacinci sinifi okutuyordun?

gunaydinlar canlarim

dun pek giremedim alis veristeydim yine ....annem benden cenaze ortusu istedi bende yok valla almam dedim baska bisey iste ben onu nasil alim dedim ya sonra araya ninemi soktu baktim ninem diyor kizim yaslandim bana cenaze ortusu getirr sevaba girersin falan ..sonra dedim annem sana soyldi iste diye demi yok kizim bir ayagimiz cukurda falan dedi neyse ciktik almaya carsida araki bulasin buralilar boyle ortulerin satilmasini sevmiyolamis e haklilarda tamam her canli olumu tadicaktir ama dusunsenize alis veris yaparken birden cenaze ortusu onunuzde ..aman allahim ben bi tuhaf olurum gorunce ya neyse sonuc olarak zar zor bir yerde gizli gosterdiler oyle aldik

menumu yazayim

sabah: 2 yumurta 1 dilim ekmek

ara: 1muz yesilcay

ogle: bir kase corba yourtlu

aksam:firinda tavuk 4 dilim patetes ayran

uyamadan : yesil cay

su : 2 litre oldu

spor : 150 ip 45 dk yuruyus 25 er yan bacak hareketi

çıkmim çıkmim diyorum kendimi tutamayı tatıya çkıyorum
cumartsi 79.5 dum hala aynıyım değişmemiş

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün yoğundu benimde hiç uğrayamadım... tatil ayarlamaya çalışıyorum yaza sitelerde dolan dolan daha bişey bulamadım... dün kötü bir gün dü benim için yine hiç dikkat edemedim. liste olmayınca yapamıyorum ben uymam lazım illaki sabit bir listeye... şimdi eski diyetisyen listemle başlıycam haftada ancak 500 gr veriyordum onunla ama veriyordum en azından... 1 bardak sütle başladım bugün hadi hayırlısı...

canım ben bakarım sen kaç hafta yoksun? bide benim olmadığım zamanlarda kimler izne ayrıldı yada bıraktı tam bilmiyorum... bunları söylersen gerisini kızlarla hallederiz diye düşünüyorum...

kolay gelsin canım o elbiselere girilecek merak etme

busecim bu hafta genel sıralama yapma sırası bizimmiş onu yapcakmısın
her haftaki listeye bende yardımcı olmaya çalışırımsen gelene kadar

liste çok iyi canım öğle ve akşam menülerin yer değişse kimse tutamaz seni ama emzirdiğin için arttırabilirsin bile oda senin keyfinde tabi..

çıkmim çıkmim diyorum kendimi tutamayı tatıya çkıyorum
cumartsi 79.5 dum hala aynıyım değişmemiş
canim muhtemelen duraklama donemine girdin hic canini sIKMA aksine dahada saril diyetine eger bu surecte bozarsan verdiklerini kisa surede fazlasiyla alirsin sana tavsiyem yediklerini gozden gecir degisiklik yap
illa listeye uyucam dersen ayca kayanin listesine uy canim hem guzel kilo verdiriyor forumda DIYET LISTELERI TOPIGINDE bulabilirsin ...
canım ben bakarım sen kaç hafta yoksun? bide benim olmadığım zamanlarda kimler izne ayrıldı yada bıraktı tam bilmiyorum... bunları söylersen gerisini kızlarla hallederiz diye düşünüyorum...
ayyy cok sevindim en fazla 1 ay diyelim biz buna sonracigina kalan 10 kiloma elvedaaa burasi olmadan veremem diye dusunuyorumm...
busecim bu hafta genel sıralama yapma sırası bizimmiş onu yapcakmısın
her haftaki listeye bende yardımcı olmaya çalışırımsen gelene kadar
evet canim biliyorum onu yapicam bu hafta sende cok cok saol tatlim
eyvah eyvah buse ne yapıcaz

nasılsın bur bu arada ?
hallederiz canim ya gerci bende ilk defa yapicam ama takip ede ede orendim ben bu isi

eski diyetisyen listemde aynı nerdeyse ayşa kayanın kiyle... ama bide onu deneyelim belki biraz daha iyi verdirir.. okumuştum zaten bi çıktısını alıp dolabıma asayım onuda buzdolabının kapağı liste doldu iyice... artık kesin türkiyedesin değil mi buse? ben öyle anladım da... listeler halledilir inşallah ben kendime pek güvenemiyorum ama burda olucam o kesin... kızlarda kontrol eder hep beraber hallederiz.. kilo alma benim gibi izinde ha

selam kızlar kimsede yok nerelerdesiniz bakim? ben alışverişe çıktım ekmeğimi, malzemelerimi aldım geldim şimdi arkadaşa çıkmam gerekiyor akşama görüşürüz artık

Merhaba kızlar :) ben bugun baya gec kalkmisim ya insan 3 gundur dinlenemeynce boyle oluyor demekki herneyse ben dunku listemi yazayim

sabah 1 dilim ekmek peynir adaçayı

öğlen 2 poğca 3 dilim kasar peyniri 1 bardakta şekersiz çay ( teyzeme kahvaltiya gitmistm ve fazla kacirdim hala vicdan azabi cekiyorum dun tutamadm kendimi ) tiramisu yapmis illa ye dedi bnde yemem die kavga ediyorduk az daha en sonunda 1 çatal al da tat madem dedi bende aldim

akşam da 1 bucuk but kızartması ( yine zorladi malesef )

Sonra eve geldim misafirler geldi annem cekirdek findik fistik bisküvi falan koydurdu benm onumdede kocaman bir tabak vardı okadar cok savastm ki kendimle anlatamam ama az hasarla kapattim 2 avuc citir leblebi yedim ben bunada şükür diyorum

Spor olarak saat tutamadm adimsayara gore 8500 adim 7.2 km 393 kalori gosteriordu dogrumu bilmiorum :) 2 litre su ve gun icinde 1 bardak yesil cay adacayi ve sade soda ictim :)

vavvv cok iyi vermis olacaksin ama ilk haftalar oldugu icin cogu odem ve su oluyor ama motive edici yinede

abartili degil ama kalorili yediklerin onlarin yerine daha fazla yiyecek yiyebilirdin kalorisiz olanlardan

Ya bilmiyorum aslinda benm bunyem cok cabuk kilo alip verir sabah 80 le kalkiyorsam aksm 82 ile yatrm 2 sene once bir bucuk ayda 17 kilo verdigim olmustu ama geri aldgm icin bununda öyle olmasini istemiyorum

canim haftalik listeyi kontrol edip paylasima tasiyosun hepsi bu kadar .... bide kizlari gaza getirirsen tam olur

stubb ozlettin kendini valla arada gir bi selam ver sen kacinci sinifi okutuyordun?

haklısın canım bu hafta notları girene kadar yoğunum ama elimden geldiğince girmey çalışıcam
ben İngilizce öğrtmeniyim 4-5-6-7-8 bütün sınıflara giriyorum canım

büyükler böyle işte
Allah uzn ömürler versin sevdiklerine canım.

oo ttail planalrı nereyi düşünüyosun bend esitiyorum ama 2 çocukla oteklmi daha rahat olur evmi karasızım aslında yemekle falan uğraşmıyayım diye otel düşünüyorum ama

kolay gelsin canım o elbiselere girilecek merak etme
inşallah canım hangi akla hizmetse 38 bedne elbsielrim oldu ben ahal 72de çakılı kalmışken

bende bu sabah:
1 kase nestle nesfit yedim sütlü

öğle :
öyle çok camım çekti ekmek arası döner baya da büyüktü
ayran

akşama:
çok hafif geçiricem
kızma köfte yapıcam
belki 1 köfte acıkırsam kişuan hala tokum
belki meyve yerim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…