- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.761
haklısın canım bu hafta notları girene kadar yoğunum ama elimden geldiğince girmey çalışıcam
ben İngilizce öğrtmeniyim 4-5-6-7-8 bütün sınıflara giriyorum canım
büyükler böyle işte
Allah uzn ömürler versin sevdiklerine canım.
oo ttail planalrı nereyi düşünüyosun bend esitiyorum ama 2 çocukla oteklmi daha rahat olur evmi karasızım aslında yemekle falan uğraşmıyayım diye otel düşünüyorum ama
inşallah canım hangi akla hizmetse 38 bedne elbsielrim oldu ben ahal 72de çakılı kalmışken
Merhaba kızlar :) ben bugun baya gec kalkmisim ya insan 3 gundur dinlenemeynce boyle oluyor demekki herneyse ben dunku listemi yazayim
sabah 1 dilim ekmek peynir adaçayı
öğlen 2 poğca 3 dilim kasar peyniri 1 bardakta şekersiz çay ( teyzeme kahvaltiya gitmistm ve fazla kacirdim hala vicdan azabi cekiyorum dun tutamadm kendimi) tiramisu yapmis illa ye dedi bnde yemem die kavga ediyorduk az daha en sonunda 1 çatal al da tat madem dedi bende aldim
akşam da 1 bucuk but kızartması ( yine zorladi malesef )
Sonra eve geldim misafirler geldi annem cekirdek findik fistik bisküvi falan koydurdu benm onumdede kocaman bir tabak vardı okadar cok savastm ki kendimle anlatamam ama az hasarla kapattim 2 avuc citir leblebi yedim ben bunada şükür diyorum
Spor olarak saat tutamadm adimsayara gore 8500 adim 7.2 km 393 kalori gosteriordu dogrumu bilmiorum :) 2 litre su ve gun icinde 1 bardak yesil cay adacayi ve sade soda ictim :)
Ya bilmiyorum aslinda benm bunyem cok cabuk kilo alip verir sabah 80 le kalkiyorsam aksm 82 ile yatrm 2 sene once bir bucuk ayda 17 kilo verdigim olmustu ama geri aldgm icin bununda öyle olmasini istemiyorum
canım sende ben gibi abartnmışsın hadi bu hafta hakkımızda hayırlısı..
ben veremiyorum da valla... aldığımda yok aslında bi versem 4 yıldır aynı kilodayım nerdeyse..
Az önce kendime trampoin ve revoflex extreme egzersiz aleti sipariş ettim
çabuk eglsin d ezıplayyaım yağlardan kurtulayım
artık akşamları ymek yemiycem:))))
kilom 79.5 da takıldı takıldı hergün düzenli olarak yürüyüşde yapıyorum ama
sabah bir kase nesfit yarım yağlı süt ile (150 kalori)
öğlen bir kase nesfit yarım yağlı süt ile (150 kalori)
iş yerinde bunları yemek çok pratik oluyo onun için bunları yemeye karar verdim
14.30 da eve geliyorum geldiğimdede çorba tavuk falan bişeler yiyip dahada bişey yemiycem yani yemek yemeyi en geç 15.30 da kesicem bakalım işe yarıycakmı
arada kan şekerimin düştüğünü hissedersem ağzıma bi kaç tane kuru üzüm atarım:))))
şimdi tam hatırlamıyorum ama BUR50 arkadaşım bana bebişi emzirmiyomusun demişti hani rejim yapıyosun diye
benim bebişin 7. ayı bitti 8 e giriyoruz ve sadece akşamları emziriyorum sütüm çok azaldı çünkü vede bizimki katı gıda ve biberona geçtiğğinden beri memeden akan cılız süte pek tenezzületmiyo
bide tadını beğenmiyo olabilir muzlu bebe bisküvisi meyve püresi falan yemek daha cazip gelio
dişleride çıktıgı için süt gelmeyince zaten çok az ısırıp suruyo:)))))
ilk 6 ay hep emzirdim 5 ay sadece anne sütüyle yaşadı şimdi katı gıdaya geçtiği içinde çok dert etmiyorum açıkçası:)))
Aynen canim abarttm biraz memlekete geldimmi hep böyle oluyor ailem yemek yemem için savaşıyor resmen :) bu hafta sanirim bnde veremicem hep özel gunlerimdeyim hem de ailemi bertaraf etmeliyim :)
canim eğer kararli olursan verirsn bunyen ne kadar israrci olabilir ki
bu arada birşey daha sorayim bu hafta kilo bildriminde sadece bu hafta verilenimi yoksa ilk grdgm gunden bugune kadar olanimi hesapliyoruz yeni gircem de listeye son gun yanlis yapmiyim :)
geçen hafta listedemiydin canım en bi bakayım bende soracağıma dimi
Aynen canim abarttm biraz memlekete geldimmi hep böyle oluyor ailem yemek yemem için savaşıyor resmen :) bu hafta sanirim bnde veremicem hep özel gunlerimdeyim hem de ailemi bertaraf etmeliyim :)
bu arada birşey daha sorayim bu hafta kilo bildriminde sadece bu hafta verilenimi yoksa ilk grdgm gunden bugune kadar olanimi hesapliyoruz yeni gircem de listeye son gun yanlis yapmiyim :)
canım sen bu hafta listedesin heralde, girersen 2 haftalık toplam verdiğin kiloyu bildiriyorsun ve 2ye bölünüyor..değişen bişey olmuyorr sonuçta.. buse burda bu hafta, listeye girecekmisin o karar verir canım
Az önce kendime trampoin ve revoflex extreme egzersiz aleti sipariş ettim
çabuk eglsin d ezıplayyaım yağlardan kurtulayım
zaten ne oluyorsa gezmelerde bide misafirlikte oluyor canim boyle gunlerde bizlere dahada iradeli olmak dusuyorselam kızlar bende menümü yazayım... bu gidişle buse hariç hepimiz artıda olucaz kaçamaklarla...
sabah sade kahve
öğle 2 dilim kek, 1 avuç kadar kabuklu fıstık
akşam yeşil salata 1 kuru dolma 2 kaşık yoğurt
spor 45 dk leslie su 2lt kdar 2 kupa yeşil çay
arkadaşa gidicem demiştim öğleden sonra, biyere gideceksem yemiyorum öğlen yemeği biraz dengelesin diye... ama öğlen yemeği adı altında sadece kek hiç yediğim olmazdı
gezmelere ara veriyorum artık olmuyor
canim sen 2 hafta onceki kilonla simdiki kilonu bildiriceksen kilo 2 ye bolunecek ddannesimin dedigi gibiAynen canim abarttm biraz memlekete geldimmi hep böyle oluyor ailem yemek yemem için savaşıyor resmen :) bu hafta sanirim bnde veremicem hep özel gunlerimdeyim hem de ailemi bertaraf etmeliyim :)
guzel bir menu olmus canim ...netur bir detoks bu bende hep niyetleniyorum ama baslayamiyorum ..Bugünkü menüm sabah kalktigimda 12:12 ydi o yuzden kahvalti yaptim öğle yemeği yemedm
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir
Öglen yok sadece 2 adet kuru kayisi
Ara 1 bardak süt 1 avuç çıtır leblebi ( evde varsa vazgecemiyorum) 2 kuru kayisi
Aksam biraz balik (sayamadim ), 1
Bucuk dilim ekmek ve salata
Spor olarak 40 dakika yuruyus su 2.5 litre ve yeşil çay :)
Bu arada yarin iki günlük olan bir detoksa başlıyorum :) onuda buralarda buldum eğer güzel bir sonuç alırsam sizinle de paylasirim :) inşallah ise yarar :)
sakin oyle yapim deme gece yarisi karninda davul calarlar vallaartık akşamları ymek yemiycem:))))
kilom 79.5 da takıldı takıldı hergün düzenli olarak yürüyüşde yapıyorum ama
sabah bir kase nesfit yarım yağlı süt ile (150 kalori)
öğlen bir kase nesfit yarım yağlı süt ile (150 kalori)
iş yerinde bunları yemek çok pratik oluyo onun için bunları yemeye karar verdim
14.30 da eve geliyorum geldiğimdede çorba tavuk falan bişeler yiyip dahada bişey yemiycem yani yemek yemeyi en geç 15.30 da kesicem bakalım işe yarıycakmı
arada kan şekerimin düştüğünü hissedersem ağzıma bi kaç tane kuru üzüm atarım:))))
bende kizimi calistirinca onunla beraber birkac kelime ogreniyorum boylelikle hem kizim hem ben orenmis oluyoruzaletlerin hayırlı olsun:)
ben sana bişey sormak istiyorum ingilizce öğretmeni oldugunu söledin ya hemen soru yağmuruna tutim seni:))))
şimdi ben kendi başıma ingilizce öğrenmek istiyorum eşimle bebişde küçükken konuşursak falan kulak aşinalığı olsundiye hemde yurt dışına seyahat ettiğimizde işimize yarasın diye , ingilizce film seyredip kitap okuyabilmek için.... amacım bu
biz eşimle günde 5 kelime ezberliyoruz henüz cümle yapısı falan çalışmadık önce 1.5-2 ay kelime ezberleyelim ondan sonra cümle yapıusı çalışalım diyoruz sence doğrumu?
mesela evde bardak demiyoruz ingilzicesini söylüyoruz
evde tv pekizlemiyoruz ama özellikle açıyoruz ingilizce kanallar kulak aşinalığımız olsun diye
izlediğimiz yol doğrumu?
tavsiye edebileceğin başka şeylerde varmı
şimdiden teşekkür ederim:)
canım bende trampolini almak istiyorum ama cok kararsızım taşırmı yada yerde kayarmı emin olamıyorum gelince görüşlerini yazar mısın ?
bu arada hayırlı olsun zıplaya zıplaya kiloları atarsın inşallah :)
kızlar benim leslie vakti bu sabah geç kaldım biraz gece gece temizlik yapacağım tuttu e haliyla sabah uyanamadım...1 saat sonra görüşürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?