Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar bende menümü yazayım... bu gidişle buse hariç hepimiz artıda olucaz kaçamaklarla...
sabah sade kahve

öğle 2 dilim kek, 1 avuç kadar kabuklu fıstık

akşam yeşil salata 1 kuru dolma 2 kaşık yoğurt

spor 45 dk leslie su 2lt kdar 2 kupa yeşil çay

arkadaşa gidicem demiştim öğleden sonra, biyere gideceksem yemiyorum öğlen yemeği biraz dengelesin diye... ama öğlen yemeği adı altında sadece kek hiç yediğim olmazdı

gezmelere ara veriyorum artık olmuyor

kesinlikle herşey dahil otel derim canım... kızım 10 aylıkken evde kalmıştık bizde o tatil değil işkenceydi... bu yıl fiyatlar biraz pahalı geldi bana o yüzden bakınıyorum habire düşer belki fiyatlar diye... geçen yıl 1500 e gittiğim otel bu yıl 2900 tl bu hafta pc de tatil aramakla geçicek gibi... ha bide 1000 tl ye bile küçükte olsa güzel temiz yer bulunuyor ki evde kalsan daha fazlası gidiyor...

canım sende ben gibi abartnmışsın hadi bu hafta hakkımızda hayırlısı..

Ya bilmiyorum aslinda benm bunyem cok cabuk kilo alip verir sabah 80 le kalkiyorsam aksm 82 ile yatrm 2 sene once bir bucuk ayda 17 kilo verdigim olmustu ama geri aldgm icin bununda öyle olmasini istemiyorum

ben veremiyorum da valla... aldığımda yok aslında bi versem 4 yıldır aynı kilodayım nerdeyse..

canım sende ben gibi abartnmışsın hadi bu hafta hakkımızda hayırlısı..

ben veremiyorum da valla... aldığımda yok aslında bi versem 4 yıldır aynı kilodayım nerdeyse..

Aynen canim abarttm biraz memlekete geldimmi hep böyle oluyor ailem yemek yemem için savaşıyor resmen :) bu hafta sanirim bnde veremicem hep özel gunlerimdeyim hem de ailemi bertaraf etmeliyim :)
canim eğer kararli olursan verirsn bunyen ne kadar israrci olabilir ki
bu arada birşey daha sorayim bu hafta kilo bildriminde sadece bu hafta verilenimi yoksa ilk grdgm gunden bugune kadar olanimi hesapliyoruz yeni gircem de listeye son gun yanlis yapmiyim :)

Bugünkü menüm sabah kalktigimda 12:12 ydi o yuzden kahvalti yaptim öğle yemeği yemedm

sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim peynir

Öglen yok sadece 2 adet kuru kayisi

Ara 1 bardak süt 1 avuç çıtır leblebi ( evde varsa vazgecemiyorum ) 2 kuru kayisi

Aksam biraz balik (sayamadim ), 1
Bucuk dilim ekmek ve salata

Spor olarak 40 dakika yuruyus su 2.5 litre ve yeşil çay :)

Bu arada yarin iki günlük olan bir detoksa başlıyorum :) onuda buralarda buldum eğer güzel bir sonuç alırsam sizinle de paylasirim :) inşallah ise yarar :)

artık akşamları ymek yemiycem:))))
kilom 79.5 da takıldı takıldı hergün düzenli olarak yürüyüşde yapıyorum ama

sabah bir kase nesfit yarım yağlı süt ile (150 kalori)
öğlen bir kase nesfit yarım yağlı süt ile (150 kalori)
iş yerinde bunları yemek çok pratik oluyo onun için bunları yemeye karar verdim

14.30 da eve geliyorum geldiğimdede çorba tavuk falan bişeler yiyip dahada bişey yemiycem yani yemek yemeyi en geç 15.30 da kesicem bakalım işe yarıycakmı

arada kan şekerimin düştüğünü hissedersem ağzıma bi kaç tane kuru üzüm atarım:))))

şimdi tam hatırlamıyorum ama BUR50 arkadaşım bana bebişi emzirmiyomusun demişti hani rejim yapıyosun diye

benim bebişin 7. ayı bitti 8 e giriyoruz ve sadece akşamları emziriyorum sütüm çok azaldı çünkü vede bizimki katı gıda ve biberona geçtiğğinden beri memeden akan cılız süte pek tenezzületmiyo
bide tadını beğenmiyo olabilir muzlu bebe bisküvisi meyve püresi falan yemek daha cazip gelio
dişleride çıktıgı için süt gelmeyince zaten çok az ısırıp suruyo:)))))
ilk 6 ay hep emzirdim 5 ay sadece anne sütüyle yaşadı şimdi katı gıdaya geçtiği içinde çok dert etmiyorum açıkçası:)))

Az önce kendime trampoin ve revoflex extreme egzersiz aleti sipariş ettim
çabuk eglsin d ezıplayyaım yağlardan kurtulayım

aletlerin hayırlı olsun:)
ben sana bişey sormak istiyorum ingilizce öğretmeni oldugunu söledin ya hemen soru yağmuruna tutim seni:))))

şimdi ben kendi başıma ingilizce öğrenmek istiyorum eşimle bebişde küçükken konuşursak falan kulak aşinalığı olsundiye hemde yurt dışına seyahat ettiğimizde işimize yarasın diye , ingilizce film seyredip kitap okuyabilmek için.... amacım bu

biz eşimle günde 5 kelime ezberliyoruz henüz cümle yapısı falan çalışmadık önce 1.5-2 ay kelime ezberleyelim ondan sonra cümle yapıusı çalışalım diyoruz sence doğrumu?

mesela evde bardak demiyoruz ingilzicesini söylüyoruz

evde tv pekizlemiyoruz ama özellikle açıyoruz ingilizce kanallar kulak aşinalığımız olsun diye

izlediğimiz yol doğrumu?
tavsiye edebileceğin başka şeylerde varmı
şimdiden teşekkür ederim:)

canım bu konuyu bende araştırmıştım ama normal yeme düzenini değiştirirsen vücut bir süre sonra onada alışıyormuş ve daha sonra braz fazla yemek yednmi kilo almaya başlıyorsun. Onun yerine 3 günlük şok diyetleri yada 2 günlük detokslar var onları uygulayıp vücudunu şaşırtabilir sonrada normal yemene geri dönebilirsin. En azından ben öyle yapıyorum hatta bugün başladım istersen önce öyle dene hala veremzsen sonra bu yönteme geç

günaydın kızlar... bende demiştim sana canım azda olsa şuan senin bebişin bırakma dönemi haberin olsun... az da gelse bırakma sana tavsiyem benim kızımda aynı bu dönemde bırakmaya çalıştı süt azalmaya başladı falan... o kazandı sonuçta ancak 10 ay emzirebildim... atlatırsan bu birkaç ayı emmeye devam eder... tecrubeyle sabittir hastalıklarında emen çocukla emmeyen çok farklı oluyor ben sonradan çok üzülmüştüm...

geçen hafta listedemiydin canım en bi bakayım bende soracağıma dimi

canım sen bu hafta listedesin heralde, girersen 2 haftalık toplam verdiğin kiloyu bildiriyorsun ve 2ye bölünüyor..değişen bişey olmuyorr sonuçta.. buse burda bu hafta, listeye girecekmisin o karar verir canım

canım sen bu hafta listedesin heralde, girersen 2 haftalık toplam verdiğin kiloyu bildiriyorsun ve 2ye bölünüyor..değişen bişey olmuyorr sonuçta.. buse burda bu hafta, listeye girecekmisin o karar verir canım

bu hafta gireceğimi söylemişti amaben iki haftalık verilenmi yoksa sadece bu haftalık mı onu bilmiyordum :) teşekkür ederim canım :)

kızlar benim leslie vakti bu sabah geç kaldım biraz gece gece temizlik yapacağım tuttu e haliyla sabah uyanamadım... 1 saat sonra görüşürüz artık

Az önce kendime trampoin ve revoflex extreme egzersiz aleti sipariş ettim
çabuk eglsin d ezıplayyaım yağlardan kurtulayım

canım bende trampolini almak istiyorum ama cok kararsızım taşırmı yada yerde kayarmı emin olamıyorum gelince görüşlerini yazar mısın ?
bu arada hayırlı olsun zıplaya zıplaya kiloları atarsın inşallah :)

slm kizlar nasilsiniz
benim isler basimdan asmis durumda benim kiz tutturdu illada atki ile eldiven istiyorum diye dunden beri onu ormekle urasiyorum kol kaslarim bu agirdiki sormayin bu saat oldu anca kalktim yataktan uzun suredir orgu ormuyordum ondan olsa gerek ...

zaten ne oluyorsa gezmelerde bide misafirlikte oluyor canim boyle gunlerde bizlere dahada iradeli olmak dusuyor
canim sen 2 hafta onceki kilonla simdiki kilonu bildiriceksen kilo 2 ye bolunecek ddannesimin dedigi gibi
guzel bir menu olmus canim ...netur bir detoks bu bende hep niyetleniyorum ama baslayamiyorum ..
sakin oyle yapim deme gece yarisi karninda davul calarlar valla sonra gozun doner onune ne gelirse onu yersin salata ve yogurt yiyebilirsin veya 1 kase corba boylelikle acikmassin
bende kizimi calistirinca onunla beraber birkac kelime ogreniyorum boylelikle hem kizim hem ben orenmis oluyoruz

evet ya bende kayarmi diye korkuyorum cok guzel insani hem zayiflatir hem stres arttirir memnun kalirsan bizde alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…