- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.801
yasasin kizlar artik obez degilim hafif sismanmisimm cooooookkkkkkkkk mutttluyummm
sizde bakin sonuclari yazmayi unutmayin olurmu
http://www.anadolusaglik.org/tr/online-uygulamalar/e-uygulamalar/e-testler/beden-kitle-indeks-testi
bende hafif şişmanım
nabersiniz fıstıklar
gunaydin kizlar
kizlar listeyi simdi hazirliycam kendi kilomuda eklicem yarin bu listeyle devam edersiniz ben yarin giremiycem cunku yarin bizde hafta sonu sayildigi icin ailecek ciftlige gidecez sabahtan oyuzden simdi tartilayimki giremessem diye bur50 veya dannes cigim paylasima tasirsiniz listeyisonuc listesinide gece girer yaparim oldumu canlarm
dün yediklerim
sabah bir kase nesfit
öğlen bir kase nesfit
akşam
5-6 ç.k çorba
1 kase makarna(çooooook az yağlı)
2 portakal:) çokmuyemişim
dün yediklerim
sabah bir kase nesfit
öğlen bir kase nesfit
akşam
5-6 ç.k çorba
1 kase makarna(çooooook az yağlı)
2 portakal:) çokmuyemişim
katılıyorum kesinlikeHayır canım çok değil verememeyi de takma kafana ben çok duydum vücudun kendini korumaya aldığını bu bir haftalık bir durumdur sen kararli devam edersen verirsin
Bu arada unutmusum dün 45 dk leslie yaptım 2.5-3 litre su ve 2 bardk adacayi ,1 tarçın karanfil çayi ictim
evet kızımı okula bıraktım akşam yemeğimi yapıyorum şimdi... elimde yeşilçay bi mola vereyim dedimbuse denk gelemiyoruz bi türlü :)
bu gün iyi başladım
kahvaltı 2 dilim tam buğday 1 kk peynir maydanoz yeşil çay
öğle yeşil salata limonlu ve az zeytinyağlı yarım tavuk göğsü yağsız sote 1 dilim tam buğday
gerisi de güzel olacak inşallah
oyyy agzindan duyum tatlim ya insallahhhAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH NORMAL SINIRLADA OLDUĞN GÜNÜ DE GÖRÜCE BURDASENDE BU İRADE VARKEN O MAKİNE ZAYIF SONUCUNU BİLE YAZAR
cok guzel hep boyle devammmBu arada unutmusum dün 45 dk leslie yaptım 2.5-3 litre su ve 2 bardk adacayi ,1 tarçın karanfil çayi ictim
eyvah eyvah kimse uğramammış mı ne:26: buse gelince bi bakta üye alalım mı yeni takıma 2 kişi çıksa boşta kalıcaz iyice... sayımız çok azaldı pek muhabbet seven arkadaş ta yok gibi
kizlarrr dururun beni bugun kunefe yapilicakkk
Yarın sabah bildirsem hepsini olurmu 7 de kalkiyorum zaten :)mrb kahvelikitap
listeye katılman için
yarınn sabaha kadar
gruba giriş klilon şimdiki kilon hedef kilon gerekli
kilo bildirimi yaparken
hatırlatıyım dedim
kizlarrr dururun beni bugun kunefe yapilicakkk
sabah yarım kibrit kutusu kadar peynir 2 dilim tam bugday ekmeği yedim karnım guuuurrrrrrr etti dedim sabah yakarım nasıl ola bir yarım daha yedim peynir 2 dilim kadar daha yedim:))))))))
iş yerinde bir neskafe içtim
öğlen arkadaşlar hadi güzel bi yere gidelim dediler
bende ortamı bozmak istemedim
gittik ben akdeniz salatası yedim kızlarda gaza geldi onlarda tavuklu salata yedi:))))
acayip toum bişe yemiycem daha::)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?