- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #55.861
benim menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
akşam
1 tabak(5-6 kaşık) makarna
1kase yoğurt
bende iki parça bitter çuku yedim
üff ya benim motivasyona ihtiyacım var
nasıl da kilo veriyolar yani haftada 3,5 kilo vermiş birinci nasıl verdiki????
of karnım guruldadı bişeylerr yiyesim var kırılma anlarımdan biri sanırım
ama kırmıycam mutfağa gitcekken döndüm laptopu aldım buraya yazim dedim
şu an istediğim şey kaşarlı tost
en en en az 600 kaloridir yanıma kar kalcak
iki günlük yürüyüşüm hayır hayır yapmıycam veeeeee geçti:)))))))
google dnan şişman kadın resimlerine bakim biraz
tebrik ederiz çok i kilo vermişsin
yeni kişiler çağıralım bencede
aslında bende giriyorumda kimse olmayınca çıkıyorum
yediğinde bişey yok ki
bencede 1000 cal bile yoktur
benim menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
akşam
1kase yoğurt
of karnım guruldadı bişeylerr yiyesim var kırılma anlarımdan biri sanırım
evet çağırabiliyoruz ben baktım da GİRMEK İSTEYEN KALMAMIŞkatılmak isteyenler topiğinden sizde çağırın kızlarTeşekkür ederim :) evet cairalimda biz cagirabiliyormuyuz ?
evet çağırabiliyoruz ben baktım da GİRMEK İSTEYEN KALMAMIŞkatılmak isteyenler topiğinden sizde çağırın kızlar
çağıralım diyodu başkand a
benimkide cocuklari bahane edip onlara aliyorum diyo ne hikmetse benim encok sevdiklerimden aliyoya bunların hepsi aynı heralde benim eşimde 1 haftadır eve bütün çerez çeşitlerini taşıdı... hazır kekler çikolatalar.... ki hazır kek kimse yemez bizde kesip önüne koysam kendi de yemez
azmine hayran kaldim bir tavsiye daha vereyim sana spor yapmak istemediginde buraya kizlar birazdan 40 dklik yuruyus yapicam yaz soz vermis oldugun icin yapmak zorunda kaliyosundemekki sadece benm babama özel değilmiş bunu duymakta rahatlattı geldiğimden beri alır gidersin sen deyip duruyor Ama ben moralimi bozmasına izin vermiyorum :) yarında sadece kahvaltı ve çorbayla gün geçirirsem dengelemiş olurum sanırım :) bana burası iyi geliyor ne zaman canım birşey istese akşam buraya yazılcak diye yiyemiyorum
tekrar tebrikler canimBu arada 3. olmuşum hepinize teşekkür ederim sizin katkınızda var :)
uwww harikasin aynen devammşimdi çıktım birbuçuk saat yürüyüş yaptım üstümde inanılmaz bi enerji vardı
halada var hayret bişe:))))))))
canimsin buda senin odulun olsun oyle dusun diyeti bozdum falan diye dusunme aynen diyetine ve sporuna devam ett bu yaz fistik olucazzya ne biliyim sarmaları yedim die bu rahatsızlıkama en sevdiğim yemek oluna böyle oldu işte
canim sen spor yapmiyosun sanirim gunde 20 dk ile basla yuruyuse bak nasil gidiyor kilolar ..olumsuzluga yeryok biz kadiniz istedigimizi yapariz yaptiririzbenim menü
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
akşam
1kase yoğurt
guzel taktikof karnım guruldadı bişeylerr yiyesim var kırılma anlarımdan biri sanırım
senin burcunu merak ettim ..benim esimde ayni diyoki yemek yememek icin uyumaliyim diye OGLAK bburcu uyumayi cok seviyo..Guzel motivasyon araci bende ne zamn buzdolabini acsam hemen kapatıp yatmaya gidiyorm arkadasm guluyordu ama napiim anca uyurken aklma yemek gelmiyor
herkes cagira bilir canimm bir kisiyi cagirmissin bile harikasinTeşekkür ederim :) evet cairalimda biz cagirabiliyormuyuz ?
Ve 35 mekikle günü kapatıyorum
3 ay gectiginide goreceksin tatlim ..of yemedim bişey:))))))) gittim tartıldım aynada kendime baktım geçti kızlar
her zman gelmez bana ama arada abuk sabuk şeyler çeker canım
bu ikincisiydi:)))))
ama geldi geçti:))))))
ilkindede çikolata istmiştim ama oda geçti:))))))))))
şimdiiiiii sirkeli suyumu içip yaticiğim:)))))))
rejimimin 3. haftasıbı devirmek üzereyim
ve 3 haftada tek kaçamağım 1 dilimin yarısı kadar kek
bir dilim innnnnnncecik yaş pasta oldu:)))))
kendimden beklenmicek efor gösteriyorum:))))))))
günaydın kızlarrrrrrrrrr
bugunden sonra degilde bugunden itibaren baslasan daha iyi olacakkızlar bugün günüm var ve artık kaçamaklara bugünden sonra öyle bir sonki. bu hafta 1. olabilirim ha. o derce azmettim.
lütfen benden gazlarınızı esirgemeyin. yoksa elbiseye giremicem.
gunaydin kizlarr
benimkide cocuklari bahane edip onlara aliyorum diyo ne hikmetse benim encok sevdiklerimden aliyo
azmine hayran kaldim bir tavsiye daha vereyim sana spor yapmak istemediginde buraya kizlar birazdan 40 dklik yuruyus yapicam yaz soz vermis oldugun icin yapmak zorunda kaliyosun
tekrar tebrikler canim
uwww harikasin aynen devamm
canimsin buda senin odulun olsun oyle dusun diyeti bozdum falan diye dusunme aynen diyetine ve sporuna devam ett bu yaz fistik olucazz
canim sen spor yapmiyosun sanirim gunde 20 dk ile basla yuruyuse bak nasil gidiyor kilolar ..olumsuzluga yeryok biz kadiniz istedigimizi yapariz yaptiririz
guzel taktik
senin burcunu merak ettim ..benim esimde ayni diyoki yemek yememek icin uyumaliyim diye OGLAK bburcu uyumayi cok seviyo..
herkes cagira bilir canimm bir kisiyi cagirmissin bile harikasin
3 ay gectiginide goreceksin tatlim ..
bugunden sonra degilde bugunden itibaren baslasan daha iyi olacakbugun cok dikkat et
bu arada sabah kahvaltıda
yarım elma bir dilim tb ekmeği ve 20 gr peynir belkide daha az yedim ve ıhlamur içtim
sonra çıktım yürüyüş yaptım 1 saat falan adım sayar da 7501 adım gözüküyor sonra eve geldim ev 6. katta olunca 4 katını merdivenleri koşarak çıktım baktım nefessiz kalınca gerisini de asansörle çıktım artık ama olsun en azından 4 kat çıktım
Merhaba arkadaşlar ben esra 90 kiloyla diyet yapmaya basladim şimdi 83, 3 kiloyum 1, 65 boyundayim bu ayin sonunda 80 olmam lazim nisanin sonunda 65 ve temmuz sonunda 50 olmak istiyorum biraz zor ama kararliyim beni de araniza alirsaniz sevinirim
süpersin canım ya azim dedikleri şey bu:)))))
ben akşam çıkmayı trcih ediyorum yürüyüşe sitenin yürüyüş parkurunda yürüdüğümü görenler salak salak bakıyo bu salak lafını kullancam yani yürüyüş parkurunda halay çekmemi bekliyolar heralde
özellikle parkurun kenarında oturmuş çekirdek çitleyen teyzeler bakıyo sinir şeyler onlar akşam olunca evlerine gidiyolar bende o zman çıkıyorum:)
Hoşgeldin canım tabiki aliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?